Τα 12 στάδια της ανθρώπινης ζωής και τα 12 Ζώδια

0
Κάθε ζώδιο συνδέεται με κάθε διαφορετική ηλικία του ανθρώπου.

Κάθε ζώδιο αντιστοιχεί σε μια ανθρώπινη ηλιακή περίοδο!

Και με λόγο!

Θες να μάθεις γιατί;

Διάβασε το άρθρο μας και θα καταλάβεις!



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Το μωρό Κριός

Το νεογέννητο του ζωδιακού, που είναι ατρόμητο, που έχει όλη την προσοχή επάνω του, που αισθάνεται σημαντικό, που ένα κλάμα αν ρίξει, θα κάνουν όλοι τα πάντα να ηρεμήσει και να εκπληρώσουν την επιθυμία του!



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Το κακομαθημένο μικρό Ταύρος

Το μικρό παιδάκι του ζωδιακού κύκλου, που θέλει ή απαιτεί αγκαλιές, ζητάει παιχνίδια, μαμ, λιχουδιές, χαδάκια και ντάντεμα!




ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Το νήπιο Δίδυμος και οι πρώτες λεξούλες

Το νήπιο που μαθαίνει να μιλάει! Που αρχίζει να συλλογάται και να σκέφτεται! Που μαθαίνει απανωτά νέες λέξεις, και όλοι το λατρεύουν όταν το κάνει! Που φτιάχνει ιστορίες αληθινές ή… ψεύτικες!



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Το παιδί Καρκίνος στην προεφηβεία

Το μεγάλο παιδί του ζωδιακού, στην προεφηβεία, γεμάτο κυκλοθυμία, υπερευαισθησία και ανάγκη για προσοχή! Θέλει να είναι ανεξάρτητο, ωστόσο εξακολουθεί να είναι δεμένο με την οικογένειά του και να την έχει ανάγκη! Θέλει να κάνει αυτό που γουστάρει, αλλά έχει κι ανάγκη την περιποίηση!



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Ο έφηβος Λέοντας

Η εφηβεία του ζωδιακού! Ανάγκη για έρωτα, για προσοχή, τάση για εγωκεντρισμό, για αλλαγές εντυπωσιακές στην εμφάνιση, δημιουργικότητα, κέφι, αλλά και δραματικότητα!



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Ο ενήλικος, αλλά νεαρός Παρθένος

Ενηλικίωση! Ευθύνες, ωριμότητα, λογική! Πρώτη δουλειά ή σπουδές! Οργάνωση και η ώρα να μάθει κάποιος να στηρίζει τον εαυτό του, μόνος του. Η ζωή δεν είναι μόνο διασκέδαση και ανεμελιά, τελικά!



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Ο Ζυγός, έτοιμος για ώριμη συντροφικότητα

Τα πρώτα… «άντα»! Θέληση για σταθερό σύντροφο, γάμο, ισορροπία και ηρεμία στην καθημερινότητα! Όχι, δεν φτιάχνεις μία ευτυχισμένη ζωή, μέσα στην μοναξιά!



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Ο ψαγμένος Σκορπιός, οδεύοντας προς τα δεύτερα «άντα»

Ο ενήλικας του ζωδιακού, γύρω στα 35, που επικεντρώνεται βαθύτερες αναλύσεις και πιο ουσιαστικές εκτιμήσεις. Η οικονομική διαχείριση είναι πια πιο ώριμη, η σεξουαλική ζωή σαφώς βελτιωμένη και η διορατικότητα ορθώς προπονημένη με τα χρόνια!



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Ο 40άρης Τοξότης που παλιμπαιδίζει

Ο ενήλικας που έχει κουραστεί από τις πολλές ευθύνες και φιλοσοφεί αλλιώς την ζωή! Μήπως να αρχίσω τα ταξίδια, μήπως να βρω ένα νέο χόμπι, μήπως να κάνω botox; Η κρίση της μέσης ζωής; Μάλλον ναι!



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Αιγόκερως που μυρίζει… μεσήλικα!

Ο Αιγόκερως και τα πρώτα «ήντα»! Ο σοβαρός (μεσ)ενήλικας στην ηλικία κατά την οποία αγωνίζεται για μια αξιόλογη και σταθερή κοινωνική θέση! Κατάφερα όσα ήθελα στην ζωή μου; Τακτοποίησα αυτούς που αγαπώ; Εκπλήρωσα φιλοδοξίες; Νιώθω περηφάνεια για τα μέχρι τώρα κατορθώματα μου;



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Ο σοφός και έμπειρος Υδροχόος, λίγο πριν τα… γεράματα!

Ο ενήλικας του ζωδιακού, που έχει πλέον αρκετές γνώσεις για τη ζωή και έχει παραγκωνίσει παλαιές ψευδαισθήσεις! Δίνει σημασία σε κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα, έχει κρατήσει μόνο τους καλούς και αληθινούς του φίλους στο πλευρό του και βάζει στις άκρη ανώριμες ματαιοδοξίες!



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Ο ηλικιωμένος Ιχθύς

Ο υπερήλικας του ζωδιακού, που συνειδητοποιεί πως τα σημαντικά και τα σπουδαία στην ζωή, δεν είναι τελικά τα υλικά και τα εφήμερα, αλλά τα πνευματικά και η ψυχή! Δεν υπάρχει Άγιος χωρίς παρελθόν και αμαρτωλός χωρίς μέλλον, έτσι δεν είναι; Στο τέλος μένει μόνο η αγάπη, η καρδιά και η ανιδιοτελής συμπόνια, μεταξύ των ανθρώπων!



oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top