Πόσο αισιόδοξος είσαι; Το ζώδιο σου έχει την απάντηση

0
πάρτε τα μέτρα σας για να βελτιώσετε την πραγματικότητα σας.

Η ζωή έχει τα πάνω και τα κάτω της και όλοι καταλαβαίνουμε οτι πρέπει να διαχειριζόμαστε τις καταστάσεις με ψυχραιμία, αλλά κυρίως με αισιόδοξη διάθεση. Έτσι λοιπόν η ψυχολογία είναι το παν και τα ζώδια το γνωρίζουν αυτό και προσπαθούν να διατηρήσουν ανεβασμένο το ηθικό τους σε ότι και να συμβαίνει. Βέβαια είναι γνωστό πως δεν είναι πάντα εφικτό αυτό και έτσι βλέπουμε ότι κάποια ζώδια χάνουν εύκολα το κέφι τους και αρχίζουν το μοιρολόι, ενώ κάποια άλλα δεν χαλάνε με τίποτα, τη ζαχαρένια τους..

Εσείς όμως αλήθεια σε ποιά κατηγορία ανήκετε; Βλέπετε το ποτήρι μισογεμάτο ή μισοάδειο;ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


O Κριός ειναι γενικά αισιόδοξος και δεν χάνει εύκολα το χαμόγελο του. Εκτός εάν η ζωή τον βάζει σε «δεύτερη» μοίρα και δεν είναι ο πρωταγωνιστής. Γενικά έχει θάρρος και θετική διάθεση. Πιστεύει πολύ στον εαυτό του.

ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Ο Ταύρος είναι το ζώδιο που θα χάσει την αισιοδοξία του, μόνο όταν μειωθεί η αξία του πορτοφολιού του, γιατί συνδέεται αρκετά με το χρήμα. Όμως είναι το ζώδιο που θα βρει τη λύση μια που η απαισιοδοξία δεν το κάνει αδρανή, τουνταντίον θα προσπαθήσει να αλλάξει τις συνθήκες.
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Ο Δίδυμος είναι το ζώδιο που είναι αισιόδοξο από τη φύση του και ό,τι και να γίνει, πάει εύκολα παρακάτω. Σε αυτό βοήθάει η εξωστρεφή του φύση και το περιβάλλον του, μια που δεν μένει ποτέ στα ίδια, αναζητά γρήγορα λύσεις και νέες γνωριμίες.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Ο Καρκίνος είναι εσωστρεφής και γενικά εύκολα χάνει την πίστη του, γιατί είναι και πολύ συναισθηματικός. Έτσι συχνά παραπονιέται για την τύχη του και χανεται στα συναισθήματά του. Αναζητά την στήριξη.

ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Το Λιοντάρι είναι ζώδιο αισιόδοξο και δεν χάνεται στις δυσκολίες, γιατί είναι ο βασιλιάς και αποτελεί το παράδειγμα για τους άλλους. Όμως μέσα του, μπορεί να χάνει την πίστη και την ελπίδα, κυρίως όταν πρέπει να συμβιβαστεί σε καταστάσεις που δεν τον εκφράζουν ή «μειώνουν» την προσωπικότητα του.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Ο Παρθένος είναι ζώδιο κλειστό, χάνει την διάθεση του, γιατί και από τη φύση του βλέπει τα πράγματα, μέσα από το μικροσκόπιο και έτσι μεγεθύνει τις καταστάσεις. Θέλει το χρόνο του να ξεπεράσει ό,τι τον δυσκολεύει.

ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Ο Ζυγός είναι γενικά αισιόδοξος, γιατί δεν αφήνεται στις καταστάσεις, εκλογικεύει τις καταστάσεις και εξαφανίζεται το συναίσθημα του. Ο μόνος λόγος να χάσει το κέφι του είναι η μοναξιά, δηλαδή η έλλειψη συντρόφου..

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Ο Σκορπιός είναι απαισιόδοξος, ναι αλήθεια, έχει συνέχεια αρνητικές σκέψεις και έχει μάθει να ζει με την αρνητικότητα του. Αυτο βέβαια και παραδόξως δεν τον πάει πίσω, αλλά μπροστά, γιατί μπορεί και παρά την πεσμένη ψυχολογία του, να μετουσιώσει το αρνητικό σε θετικό.
ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Ο Τοξότης είναι αισιόδοξος, γιατί είναι το παιδί του Δία, και έτσι δεν χάνει την πίστη του και προσπαθεί πάντα να βρει την διέξοδο. Πηγαίνει εύκολα παρακάτω, ακόμα και όταν δεν ευνοείται. Έτσι υπερβάλει και πολλές φορές αγνοεί τους κινδύνους. Δεν έχει μέτρο.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Ο Αιγόκερως δεν έχει αισιόδοξη φύση, γιατί δεν πιστεύει στην τύχη, αλλά στην προσπάθεια, στη δουλειά. Έτσι δεν χάνει το τέμπο του, συνεχίζει να εργάζεται για τους στόχους του και δεν αποσύρεται. Δεν είναι αισιόδοξος, αλλά παραδόξως γελάει συχνά.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Ο Υδροχόος είναι εξωστρεφής, ακολουθεί τα ιδανικά του και γενικά η στάση του προς τη ζωή είναι παγιωμένα θετική. Ο μόνος λόγος που θα μπορούσε να τον κάνει απαισιόδοξο και μόνο προσωρινά, είναι η καταπάτηση των ανθρώπινων δικαιωμάτων, η αδικία.
ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Ο Ιχθύς είναι κλαψιάρης, ακόμα και όταν τα πράγματα είναι καλά, έτσι είναι η φύση του, παρέα με τον Ποσειδώνα είναι ... Παρόλο όμως που βλέπει το ποτήρι μισοάδειο και όχι μισογεμάτο, δεν το βάζει κάτω.. Έχει συνηθίσει την συναισθηματική κυκλοθυμία του.
Χριστίνα Τανταλίδου
oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top