Ποια ζώδια έχουν συχνά ερωτικές ψευδαισθήσεις;

0
ποια είναι τα ποιο ευαίσθητα και επιρρεπή...

Είναι κοινώς αποδεκτό ότι ζούμε δύσκολες εποχές και έχουμε προσαρμοστεί σε ένα καινούργιο μοτίβο σχέσης λόγω πανδημίας, αλλά και του ελάχιστου χρόνου που διαθέτουμε. Έτσι βλέπουμε να υπάρχουν σχέσεις που διατηρούνται από απόσταση ή μέσω μηνυμάτων και οι με έλλειψη της φυσικής παρουσίας, το από κοντά δηλαδή και αυτό οδηγεί σε ψευδαισθήσεις. Δηλαδή οι άνθρωποι φτιάχνουμε ένα είδωλο , μια εικόνα του προσώπου που νιώθουμε ή είμαστε ερωτευμένοι και στην ουσία δεν γνωρίζουμε την προσωπικότητα και τον άλλο άνθρωπο στην καθημερινότητα του. Τελικά αυτό συνήθως οδηγεί σε απογοήτευση και ακύρωση τελικά της σχέσης από τον άνθρωπο που είναι πιο ρεαλιστής και χειρίζεται τη σχέση πίσω από ένα μήνυμα ή μια οθόνη.



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Ο Κριός είναι το άτομο που δεν μπλέκει εύκολα σε απατηλές ιστορίες, γιατί του αρέσει να ζει την ιστορία από κοντά. Εάν νιώσει ότι είναι σε μια σχέση που δεν ταιριάζει στην πραγματικότητα του, πιθανόν να φύγει και να γλιτώσει από τις ψευδαισθήσεις. Συνήθως είναι το άτομο που βλέπει με ρεαλισμό τα πάθη του.




ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Ο Ταύρος έχει ψευδαισθήσεις, γιατί είναι αρκετά ταυτισμένος με την εικόνα του, τα θέλω του και ίσως πέσει θύμα των φαντασιώσεων του και μιας ανεκδιήγητης ιστορίας. Δεν παραδέχεται εύκολα τα λάθη του, και αυτό τον οδηγεί τελικά σε απογοήτευση.




ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Ο Δίδυμος χαίρεται τα ερωτικά καλέσματα , και ας είναι επικίνδυνα, με αποτέλεσμα να πέφτει θύμα των ψευδαισθήσεων του , χωρίς όμως αυτό να του προκαλεί ιδιαίτερο πόνο.. Ξέρει να πηγαίνει παρακάτω και πολλές φορές αντιστρέφονται οι ρόλοι.




ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Ο Καρκίνος είναι ονειροπόλος, ρομαντικός και για αυτό έχει ψευδαισθήσεις, καθώς ερωτεύεται δύσκολα, και φεύγει αργά από την αγκαλιά της μάνας του. Είναι το άτομο που θα χάσει τον χρόνο του όντως προσκολλημένο σε μια απατηλή κατάσταση. Δύσκολα διαγράφει άτομα από τη ζωή του.




ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Ο Λέοντας είναι το άτομο που του αρέσει να προβάλλεται , να βγαίνει προς τα έξω και σίγουρα υπερβάλλει και δημιουργεί τις περισσότερες φορές ψευδαισθήσεις. Ψεύδεται αρκετές φορές το λιοντάρι και πέφτει σε παγίδες που βάζει μόνος του στον εαυτό του. Θέλει σενάριο ο έρωτας.. συνηθίζει να το λέει.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Ο Παρθένος αποφεύγει τις μπερδεμένες καταστάσεις και είναι αρκετά προσηλωμένος στην πραγματικότητα και όχι σε φευγάτες ιστορίες. Θέλει να έχει κοντά το άτομο που τον ενδιαφέρει και κινείται με βάση την λογική, και όχι το συναίσθημα.




ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Ο Ζυγός έχει ψευδαισθήσεις γιατί είναι νάρκισσος με αποτέλεσμα να χάνεται μέσα στα θέλω του και στην εικόνα του εαυτού του. Δεν είναι αρκετά αληθινός στο ταίρι του, καθώς είναι ερωτευμένος περισσότερο με την ιδέα της συνύπαρξης, παρά με το ταίρι του.




ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Ο Σκορπιός τις περισσότερες φορές θα πέσει θύμα των επιθυμιών του, και οι ψευδαισθήσεις του είναι έντονες όταν ερωτεύεται.. Είναι και επιρρεπής στα ερωτικά βασανιστήρια, αλλά και κυνηγά το αντικείμενο του πόθου του.. Δεν το βάζει κάτω και επιμένει ακόμα και όταν η σχέση φαίνεται να μην προχωράει.




ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Ο Τοξότης είναι ελεύθερος από τη φύση του και οι ψευδαισθήσεις συντροφεύουν την προσωπική του κατάσταση, καθώς ενδόμυχα δεν θέλει να δεσμευτεί. Συχνά ταξιδεύει από την μια αγκαλιά στην άλλη και αποφεύγει τις μόνιμες καταστάσεις. Έχει μια δική του θεωρία για τον έρωτα.




ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Ο Αιγόκερως έχει ψευδαισθήσεις και έχει μάθει να ζει σε ένα κόσμο που έχει φτιάξει στο μυαλό του. Εύκολο θύμα σε κάθε επίδοξο θύτη που θέλει να εξουσιάζει τον σύντροφό του. Πιστεύει την κάθε «γλυκιά» λέξη και δεν αφήνει περιθώριο δυσπιστίας στον εαυτό του.




ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Ο Υδροχόος είναι συχνά το άτομο που προκαλεί ψευδαισθήσεις στις σχέσεις του μια που δεν ανοίγεται εύκολα και αποφεύγει το έντονο συναίσθημα. Δύσκολα θα πέσει θύμα όμως του έρωτα, έχει άλλα ενδιαφέροντα.





ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Οι Ιχθύες έχουν συχνά ψευδαισθήσεις και απομακρύνονται συχνά από τον κόσμο της πραγματικότητας. Έτσι συχνά απογοητεύονται και ο έρωτας είναι παγίδα και χάνουν συχνά το παιχνίδι. Διατηρούν σχέσεις χωρίς αντίκρισμα ή απ΄ απόσταση.




Χριστίνα Τανταλίδου
oroskopos

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top