Προβλέψεις Ταρώ Μαρτίου 2022

0
Πώς θα εξελιχθεί ο πρώτος μήνας της Άνοιξης 2022 για το ζώδιο σου;

Η κάρτα Ταρώ του Μαρτίου που αντιπροσωπεύει τις γενικές τάσεις του μήνα και προκύπτει από το άθροισμα του μήνα (3) και των ψηφίων του έτους (2022) είναι η 9η κάρτα της Μεγάλης Αρκάνα, η κάρτα του Ερημίτη. Τα προβλήματα είναι συσσωρευμένα και φέρνουν αυτό το μήνα την απόσυρση, την απομόνωση αλλά και την σκέψη, περισυλλογή. Είναι ένας μήνας που στην πορεία του θα φιλοσοφήσουμε εκ νέου την ζωή και τα δεδομένα της. Τα πιο τυχερά ζώδια του Μαρτίου είναι οι Κριοί, Σκορπιοί, Αιγόκεροι, Ιχθύες. Τα πιο πιεσμένα ζώδια του Μαρτίου είναι οι : Δίδυμοι, Καρκίνοι, Ζυγοί, Υδροχόοι!



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

ΞΑΦΝΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ

Ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που πολλά αλλάζουν στην ζωή σας και ο παράγοντας της τύχης είναι στο πλευρό σας, στην πιο ανύποπτη στιγμή, με τον πιο περίεργο τρόπο, προσφέροντας σας νέες προοπτικές τις οποίες πρέπει άμεσα και γρήγορα να διακρίνετε και να αξιοποιήσετε. Οι εκπλήξεις του μήνα θα σας προσφέρουν ενθουσιασμό και θα σας οδηγήσουν σε όμορφες αλλαγές. Σημαντικό όμως είναι να παραμείνετε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα. Μετά από περίοδο στασιμότητας ενεργοποιείστε θετικά και μπορείτε να βάλετε την ζωή σας σε μία νέα πορεία!



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Η ΔΥΝΑΜΗ

ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΥΝΑΤΑ

Σθένος, πρωτοβουλία και σε ετοιμότητα για σημαντικές εξελίξεις ζωής είστε αυτό το Μάρτιο αγαπημένοι μου Ταύροι! Μπορείτε να καλύψετε κενά, να διορθώσετε λάθη, να αποκαταστήσετε σχέσεις που είχαν φθαρεί στο χρόνο και να μπείτε περισσότερο στην θέση των άλλων ανθρώπων και να κατανοήσετε πώς σκέφτονται και πώς αισθάνονται! Τα προβλήματα που έως τώρα σας φαίνονταν ανυπέρβλητα θα μπορέσετε όχι απλά να τα διαχειριστείτε, αλλά και να τα λύσετε. Η στήριξη που θα δεχθείτε αλλά και θα προσφέρετε θα σταθεί σημαντική και ενδυναμωτική στην πορεία του μήνα.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Ο ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ

ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΠΑΓΙΔΕΣ

Ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που χρειάζεται να παραμείνετε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα, ρεαλιστές και αρκετά εγκρατείς σε κάθε απόφαση ή νέο ξεκίνημα που επρόκειτο να γίνει. Η κάρτα του μήνα που σας αντιπροσωπεύει δηλώνει ότι εύκολα μπορεί να παρανοήσετε καταστάσεις, ανθρώπους και να οδηγηθείτε σε λάθη τα οποία θα προκαλέσουν σύγχυση, μπέρδεμα και αστάθεια! Στα οικονομικά σας βιώνετε στασιμότητα ενώ η αισθηματική σας ζωή είναι με διλήμματα. Αποφύγετε τα ψέματα και τις παραπλανήσεις ενώ θυμηθείτε ότι πολλές φορές δεν μας ξεγελούν οι άλλοι, αλλά εμείς οι ίδιοι αφήνουμε τα περιθώρια!



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Ο ΘΑΝΑΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΣΗ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ

Αρκετά βαρύ είναι το κλίμα του Μαρτίου για το ζώδιο σας, στην πορεία αυτού του μήνα παραμένετε προσκολλημένοι στο παρελθόν και στις αναμνήσεις, διακρίνετε ότι έχει έρθει το τέλος μίας εποχής και το γεγονός αυτό σας πικραίνει, σας απογοητεύει! Οριστικοί τερματισμοί δίνονται αυτή την εποχή, ενώ οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας βρίσκονται σε μία περίοδο κρίσης! Εσείς αρνείστε να αποδεχθείτε την πραγματικότητα και τα νέα δεδομένα , αυτό σας πηγαίνει πίσω! Στην πορεία του μήνα αντιλαμβάνεστε ότι αν θέλετε να πάτε μπροστά πρέπει να πάψετε να κοιτάτε πίσω!



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

ΑΝΤΙΟ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ

Τον Μάρτιο προσπαθείτε να σταθείτε στα πόδια σας, να βρείτε τις ισορροπίες σας και να ανακτήσετε και πάλι την αρμονία στην ζωή σας. Είναι ο μήνας που δίνετε έμφαση στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας , λύνετε διαφωνίες, υποχωρείτε και βάζετε νερό στο κρασί σας, γιατί αισθάνεστε ότι δυνατός είναι αυτός που έχει συνοδοιπόρους στο πλάι του! Είστε ωστόσο αρκετά συγκρατημένοι στα συναισθήματά σας και δεν αφήνετε τον εαυτό σας ελεύθερο να χαρεί, να ικανοποιηθεί ή να κάνει νέα σχέδια.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ

ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ

Κατά την διάρκεια του Μαρτίου σας χαρακτηρίζει το πάθος, ο δυναμισμός, ο ερωτισμός και τα θέλετε δικά σας όλα, εδώ και τώρα! Αρκετά απόλυτοι και κατακτητικοί, διψάτε για χρήμα, εξουσία και είστε αρκετά απόλυτοι στα πιστεύω σας. Στα επαγγελματικά σας έχετε διακρίσεις παρόλο που δέχεστε ανταγωνισμούς! Στα οικονομικά σας έχετε άνοδο αλλά παρασύρεστε σε σπατάλες, λόγω ότι συναισθηματικά νιώθετε ανικανοποίητοι! Στα ερωτικά σας φουντώνει το πάθος, όμως οι νέες σχέσεις της περιόδου δεν θα έχουν μεγάλη διάρκεια.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Ο ΠΥΡΓΟΣ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΥΝ!

Μήνας προκλήσεων ο Μάρτιος για το ζώδιο σας, στην πορεία του πολλά αλλάζουν, αναμορφώνονται και τα ξαφνικά περιστατικά του μήνα διαψεύδουν τις προσδοκίες σας, αλλά φέρνουν στην επιφάνεια και αποκαλύψεις που σας απογοητεύουν! Μυστικά, ψέματα, κρυφές καταστάσεις βγαίνουν στο φως της επιφάνειας και καλείστε να αντιμετωπίσετε τα νέα δεδομένα! Προστατέψτε αυτό που σας ανήκει, αλλά και το όνομά σας από ανθρώπους που μπορεί να θελήσουν αυτό το μήνα να σας διαβάλουν !



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


ΤΟ ΑΣΤΡΟ

ΟΜΑΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

Ο πρώτος Ανοιξιάτικος μήνας είναι αρκετά τυχερός για το δικό σας ζώδιο, στην πορεία του οι καταστάσεις γύρω σας ομαλοποιούνται, το κλίμα είναι πιο ήρεμο και παρόλο που δεν συμβαίνουν μεγάλα γεγονότα αλλά και σημαντικές αλλαγές, εσείς νιώθετε πιο ήρεμοι και ανακουφισμένοι! Οι σχέσεις σας βελτιώνονται ενώ οι ελεύθεροι έχετε ευκαιρίες νέων γνωριμιών που θα σας ικανοποιούν! Στα επαγγελματικά σας θα δείτε βελτίωση και θα μπορέσετε να έχετε άνοδο, ενώ και στα οικονομικά δέχεστε στήριξη!



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Η ΣΕΛΗΝΗ

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΚΥΚΛΟΘΥΜΙΑ

Μήνας γεμάτος συναισθήματα και συγκινήσεις, δεν σας είναι όμως και τόσο εύκολο να διαχειριστείτε αυτά που αισθάνεστε, για αυτό και μπορεί να λειτουργήσετε αρκετά παρορμητικά, οξύθυμα ή και να έχετε σημαντικές εναλλαγές διαθέσεων. Στα οικονομικά σας θα νιώσετε ανασφάλεια και αβεβαιότητα. Στα αισθηματικά σας κυριαρχεί η ρομαντική και νοσταλγική διάθεση, αποφύγετε ωστόσο τις γκρίνιες και τις υπερβολές. Στα επαγγελματικά σας είστε αρκετά δημιουργικοί! Η οικογένεια είναι το απάγκιο κάθε δυσκολίας.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Ο ΗΛΙΟΣ

ΜΗΝΑΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΥ

Η αισιοδοξία είναι μονόδρομος, αυτό ακριβώς είναι το δικό σας σύνθημα για αυτό το Μάρτιο αγαπητοί Αιγόκεροι! Ο μήνας έχει αρκετές επικοινωνίες, προτάσεις, συναντήσεις και δεν θα λείψουν και οι γνωριμίες που έχουν κάτι καλό να σας προσφέρουν! Οι ιδέες και οι συζητήσεις που θα κάνετε θα σας βοηθήσουν στην επίλυση εκκρεμοτήτων. Στα αισθηματικά ευνοούνται νέα φλερτ για τους ελεύθερους αλλά και αναζωπύρωση σχέσης για τους δεσμευμένους! Στα οικονομικά βλέπετε τόνωση σημαντική!



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Η ΚΡΙΣΗ

ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Πιέσεις και προβληματισμοί αναμένονται στην ζωή σας αυτό το Μάρτιο! Τα λάθη του χτες έχουν συσσωρευτεί και έχουν δύσκολο αντίκτυπο στην ζωή σας και στην καθημερινότητά σας. Καλείστε να πάρετε σημαντικές και δύσκολες αποφάσεις για την πορεία σας, παραμένοντας ρεαλιστές. Στα αισθηματικά σας είστε παγεροί και βάζετε αποστάσεις, ίσως γιατί τα δεδομένα δεν σας καλύπτουν. Στα οικονομικά είστε αρκετά προβληματισμένοι και υπάρχουν πολλά που πρέπει να διευθετήσετε. Η προσήλωση στον επαγγελματικό τομέα θα αποτελέσει διέξοδο στις δυσκολίες.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Ο ΚΟΣΜΟΣ

ΒΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ

Ο Μήνας των γενεθλίων σας, σας προσφέρει την ανταμοιβή της ολοκλήρωσης αλλά και εκπλήρωσης μίας βασικής για εσάς επιθυμίας. Η κάρτα του μήνα υποδηλώνει ότι αυτό το μήνα δίνετε έμφαση σε θέματα πνευματικά, φιλοσοφικά, ψυχολογικά, βιώνετε την αληθινή και ανιδιοτελή αγάπη, ενώ κατανοείτε ότι οι προσπάθειες που έχετε κάνει εδώ και έναν ολόκληρο χρόνο έπιασαν τόπο! Οι ευαισθησίες σας είναι τονισμένες και οι πράξεις σας κινούνται με γνώμονα την αγάπη και την προσφορά!



Άννα Μπελίτση
oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top