Τα 12 Ζώδια: Οι δυνάμεις τους, οι αδυναμίες τους και το μότο τους

0
τις παραδεχόμαστε ή δεν τις αποδεχόμαστε!

Σίγουρα έχουμε δυνάμεις, τις οποίες έχουμε αναγνωρίζει και τις εκμεταλλευόμαστε!

Σίγουρα έχουμε δυνάμεις, που δεν έχουμε ακόμα ανακαλύψει!

Σύγουρα έχουμε αδυναμίες, τις οποίες ξέρουμε και είτε τις έχουμε αποδεχθεί, είτε προσπαθούμε να τις διορθώσουμε!

Σίγουρα έχουμε αδυναμίες, που δεν τις παραδεχόμαστε ή δεν τις αποδεχόμαστε!

Σίγουρα έχουμε και ένα μότο, που αντιπροσωπεύει την προσωπικότητα μας, που κάνει τον καθένα από εμάς ξεχωριστό!

Δες παρακάτω το Ζώδιο και τον Ωροσκόπο, που σε ενδιαφέρει και ανακάλυψε κρυφές πτυχές του εαυτού σου ή των γύρων σου!



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Οι Δυνάμεις Μου: Η παθιασμένη μου προσωπικότητα, η ισχύ μου, η μοναδική μου ικανότητα να είμαι αρχηγός, η ειλικρίνεια μου και η σβελτάδα μου!

Οι Αδυναμίες Μου: Τα νεύρα μου, η αγένεια μου, η παρορμητικότητα μου, η βιασύνη μου και ο εγωισμός μου!

Το Μότο Μου: Κανείς δεν μπορεί να σε κάνει να νοιώσεις κατώτερος χωρίς τη συγκατάθεσή σου.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Οι Δυνάμεις Μου: Η αξιοπιστία μου, η μοναδική μου ικανότητα να απολαμβάνω στο έπακρο και τις 5 αισθήσεις, η αισθησιακή μου προσωπικότητα, η σταθερότητα μου!

Οι Αδυναμίες Μου: Οι αργοί ρυθμοί μου, η ανικατότητα μου να κάνω ή να δέχομαι αλλαγές, το πείσμα μου, η κτητικότητα μου και η ισχυρογνωμοσύνη μου!

Το Μότο Μου: Ποτέ δεν είναι αργά για να γίνεις αυτό που θα μπορούσες να είχες γίνει.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Οι Δυνάμεις Μου: Η οξεδέρκεια μου, η πολύπλευρη προσωπικότητα μου, η μοναδική μου ικανότητα να καταπιάνομαι με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, η ευελιξία μου και η κοινωνικότητα μου!

Οι Αδυναμίες Μου: Οι συνεχείς μεταβολές της προσωπικότητας μου, το ψέμα, το ό,τι είμαι κάποιες φορές ξερόλας, αλλά και διπρόσωπος!

Το Μότο Μου: Η γνώση είναι δύναμη.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Οι Δυνάμεις Μου: Η ευαισθησία μου, η διαίσθηση μου, η γλύκα μου, η μοναδική μου ικανότητα να μαθαίνω καλύτερα από τον καθένα από τις εμπειρίες μου και η οικογένεια μου!

Οι Αδυναμίες Μου: Η γκρίνια μου, η μουρμούρα μου, η τάση να νιώθω πάντα θύμα, η προσκόλληση μου με το παρελθόν και το ό,τι είμαι αρκετά ντροπαλός!

Το Μότο Μου: Όταν κάποιος σου δείχνει το φεγγάρι, μην κοιτάς το δάχτυλο.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Οι Δυνάμεις Μου: Το θάρρος μου, η μοναδική μου ικανότητα να τραβώ πάντα πάνω μου την προσοχή, η γενναιοδωρία μου, η δημιουργικότητα μου, η μεγαλοψυχία μου και φυσικά η εντυπωσιακή φλογερή μου προσωπικότητα!

Οι Αδυναμίες Μου: Ο εγωκεντρισμός μου, η τάση μου να θυμώνω αν δεν μου δίνουν αρκετή σημασία ή αν δεν με παρακαλάνε, η υπερβολή και η δραματικότητα!

Το Μότο Μου: Ποτέ να μη μιλάς άσχημα για τον εαυτό σου.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Οι Δυνάμεις Μου: Ο ορθολογισμός μου, η πρακτικότητα μου, η ακούραστη προσωπικότητα μου, η μοναδική μου ικανότητα να έχω τα πάντα τακτοποιημένα στην καθημερινότητα μου μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια και η τάση μου να εξυπηρετώ τους άλλους και να το απολαμβάνω!

Οι Αδυναμίες Μου: Η ψυχρότητα μου, η τάση μου να κρίνω/επικρίνω τους πάντες και τα πάντα και ο ξύλινος λόγος μου!

Το Μότο Μου: Όσο πιο σκληρά δουλεύω, τόσο πιο τυχερός γίνομαι.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Οι Δυνάμεις Μου: Η φυσική ομορφιά μου, η μοναδική μου ικανότητα να κάνω τους άλλους χαρούμενους και ήρεμους, η καλαισθησία μου, η δίκαιη ειρηνοποιός προσωπικότητα μου και το ό,τι καταφέρνω πάντα να με συμπαθούν οι άλλοι!

Οι Αδυναμίες Μου: Το ό,τι στον έρωτα δεν αντέχω την μοναξιά, η τάση μου να χαϊδεύω αυτιά ακόμα κι αν χρειαστεί να πω ψέματα, η ωραιπάθεια μου και η τάση μου να παρασύρομαι σε παράλληλες σχέσεις!

Το Μότο Μου: Αξία έχει η συμμετοχή και όχι η νίκη.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Οι Δυνάμεις Μου: Η διορατικότητα μου, η γοητεία μου, η σεξουαλικότητα μου, το βλέμμα μου, η πειθώ μου και η μοναδική μου ικανότητα να αναγεννιέμαι από τις στάχτες μου σαν τον Φοίνικα!

Οι Αδυναμίες Μου: Η εμμονές μου, η τάση μου για εκδίκηση και εξουσία, η τοξίκη μου συμπεριφορά όταν θυμώνω, η ζήλια/ζηλοφθονία μου και η μυστικοπάθεια μου!

Το Μότο Μου: Ό,τι δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατό.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Οι Δυνάμεις Μου: Η αισιοδοξία μου, η περιπετειώδης προσωπικότητα μου, η τύχη μου, η μοναδική μου ικανότητα να ξεπερνάω πάντα τις δυσκολίες, όπως και να πετυχαίνω τους στόχους μου και το χιούμορ μου!

Οι Αδυναμίες Μου: Η τάση μου για ρίσκο, η ανωριμότητα μου, η επιφανειακή μου προσωπικότητα, η αποφυγή ευθυνών και οι εναλλαγές στην συμπεριφορά μου!

Το Μότο Μου: Ένα ταξίδι χιλίων χιλιομέτρων αρχίζει με ένα βήμα.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Οι Δυνάμεις Μου: Η σοφία μου, η λογική μου, η γοητευτική και ισχυρή μου προσωπικότητα, η κοινωνική μου εικόνα, η μοναδική μου ικανότητα να με σέβονται πάντα οι γύρω μου και η ωριμότητα μου!

Οι Αδυναμίες Μου: Η σκληρότητα μου, η τάση μου για να "πατάω επί πτωμάτων" προκειμένου να κερδίσω αυτό που θέλω, το ό,τι πρέπει να είμαι πάντα πάνω απ'όλους και το κόλλημα μου να κάνω εγώ κουμάντο στα πάντα!

Το Μότο Μου: Όταν η συνέχεια γίνεται ζόρικη, οι ζόρικοι συνεχίζουν.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Οι Δυνάμεις Μου: Ο ανθρωπισμός μου, το ανοιχτό μυαλό μου, η τάση μου για αλτρουιστικές και φιλανθρωπικές δράσεις, το ό,τι είμαι πάντα 100 χρόνια πιο μπροστά από τους άλλους και φυσικά, το ό,τι είμαι ο τέλειος φίλος!

Οι Αδυναμίες Μου: Το ό,τι συχνά αρέσκομαι στο να διαφωνώ έντονα πολλές φορές χωρίς λόγο, η τάση μου για ανούσια επανάσταση και η ανατρεπτική μου προσωπικότητα!

Το Μότο Μου: Διαφωνώ με ό,τι λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Οι Δυνάμεις Μου: Η διαίσθηση μου, η δημιουργικότητα μου, η καλοψυχία μου, η μοναδικά γλυκιά προσωπικότητα μου και η τάση μου να βοηθώ ανθρώπους όταν έχουν ανάγκη.

Οι Αδυναμίες Μου: Η τάση μου για παρασκήνιο και ψέμα, το ό,τι παρασύρομαι σε ψευδαισθήσεις και συχνά παραμυθιάζομαι, η τάση μου για θυματοποίηση του εαυτού μου, όπως και στο να παρασύρομαι σε κακές συνήθειες ή καταχρήσεις!

Το Μότο Μου: Η φαντασία είναι πιο σημαντική από τη γνώση.



oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top