Μεγάλα Λόγια που λέει κάθε ζώδιο αλλά δεν τα εννοεί…

0
Τι θα σου πει συχνά κάθε ζώδιο αλλά...

Ο λόγος σου με χόρτασε και το ψωμί σου φάε λέει μία παλιά παροιμία η οποία δηλώνει την χαρά και την ικανοποίηση που έρχεται μέσα από τα όμορφα λόγια … Πόσες φορές όμως είπαμε αυτή την έκφραση και ειρωνικά, γιατί ακούσαμε λόγια που παραήταν όμορφα για να είναι αληθινά και ενώ θέλαμε να τα πιστέψουμε κάτι μας μάγκωνε

Σε αυτό το άρθρο θα σας δώσουμε κλασικές ατάκες που θα πει κάθε ζώδιο, όπου ναι μεν εκείνη την ώρα που τις εκφράζει τις εννοεί, λίγο αργότερα όμως θα τις έχει ξεχάσει και θα συνεχίσει του κεφαλιού του … Για πάμε να δούμε!



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


«Δεν θα θυμώσω ποτέ ξανά και ούτε θα με ξανακούσεις να βρίζω.. Αρνάκι από εδώ και στο εξής»! Πράγματι ο Κριός απογοητεύεται από τον εαυτό του μετά τις μεγάλες εκρήξεις του, πολύ θα θελε να ήταν πιο συγκρατημένος,πιο μαζεμένος και πιο ήσυχος όμως ΔΕΝ … Την παραπάνω φράση θα την ακούσεις πολλές φορές από τα χείλη του, εκείνη την στιγμή την εννοεί, όμως δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να την τηρήσει, η παρορμητικότητά του είναι ασυγκράτητη!



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


«Ξύπνα με σε λίγο, 5 λεπτάκια ακόμα ύπνο και μετά σηκώνομαι και τσακ μπαμ ετοιμάστηκα για να φύγω»! Και πέρασαν 10 λεπτά και πέρασαν 20 λεπτά και επιτέλους ο Ταύρος σηκώθηκε από το κρεβάτι. Μέχρι να βρει παντελόνι, μπλούζα, παπούτσια, να πλύνει δόντια και να ετοιμάσει το κολατσιό του για το γραφείο μεσημέριασε … Δεν είναι ασυνεπής, αλλά αργός και υπναράς για αυτό μην τον πιστέψεις ποτέ ότι σε 5 λεπτά έχει σηκωθεί από το κρεβάτι και είναι έτοιμος!



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


«Ε τώρα με ξέρεις… Είναι δυνατόν να μου ξεφύγει; Σε μένα μιλάς, σε μένα θα μείνει αυτό που λες … τι παιδιά είμαστε»! Έτσι λέει ο Δίδυμος και την επόμενη μέρα έχει βγάλει ντελάλι αυτό που του είπες … Δεν το κάνει ούτε για να σε θίξει, ούτε για να σε κουτσοπολέψει, απλά έχει τον ασυγκράτητο! Δεν μπορεί να βάλει φρένο στο στόμα του και του ξεφεύγουν!



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


«Δεν ασχολούμαι πλέον με το παρελθόν αυτή την σχέση τη έχω ξεπεράσει ήδη»! Το λέει για να το ακούσει ο ίδιος μπας και το πιστέψει, δεν το εννοεί στην πραγματικότητα! Ο Καρκίνος κάνει την προσπάθειά του να πείσει και τον εαυτό του και τους άλλους ότι θα ξεκολλήσει από το παρελθόν, όταν όμως ακούσει ένα τραγούδι, δει μία φωτογραφία, ή βρεθεί μπροστά του κάτι που θα του θυμίσει το χτες, τον βλέπεις και πάλι να βουρκώνει!



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


«Δεν θα ερωτευτώ ξανά, δεν θέλω … θα αφοσιωθώ στην δουλειά μου και θα αφήσω πλέον τους άλλους να με ερωτεύονται, εγώ έκλεισα»! Ο Λέοντας γίνεται χωρίς έρωτα;;; Δεν γίνεται σε καμία περίπτωση! Όταν όμως έχει πληγωθεί ο Λιονταρίσιος εγωισμός του, προσπαθεί να πείσει και τον εαυτό του ότι δεν τον νοιάζουν οι έρωτες και οι σχέσεις …. Μέσα του όμως φλέγεται από πάθος!



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


«Όχι ρε συ δεν αγχώνομαι, δεν με ξέρεις εμένα πάντα χαλαρά τα αντιμετωπίζω» λέει ο Παρθένος και αυτομάτως τον πιάνει η δύσπνοια του άγχους και αλείφεται με αντισηπτικό! Πολύ θα θελε να τα αντιμετωπίζει χαλαρά, κάνει όμως τη προσπάθειά του να τα αντιμετωπίζει συγκροτημένα και αυτή η αυστηρή συγκρότηση είναι που τον κάνει τελικά να αγχώνεται!



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


«Αύριο θα ασχοληθώ μόνο με την δουλειά μου και φυσικά θα κλείσω όλες τις υποχρεώσεις που έχω»! Και φτάνει το αύριο και ο Ζυγός είναι κολλημένος να μιλά στο τηλέφωνο με το ζουζουνέλι του …Για ποιες δουλειές, για ποιες υποχρεώσεις και τι πρωτοβουλίες να πάρει ένας Ζυγός πέραν των ερωτικών του;;;;;



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


«Βρήκε άλλη ο πρώην;Κι εμένα τι με νοιάζει; Ας κάνει ότι γουστάρει μακριά από μένα μόνο»! Ε όχι Σκορπιέ μου και δεν σε νοιάζει μεταξύ μας μιλάμε … Κάνεις ότι δεν σε νοιάζει γιατί μόλις το μάθεις αναβλύζεις από ζήλεια, μίσος, κακία, και ρίχνεις τις ευχούλες σου να γυρίσει πίσω γονατιστός και εσύ να μην τον θες!



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


«Δεν πρόκειται ποτέ ξανά να ξενυχτίσω έτσι, να φάω και να πιω κτηνωδώς»! Λέει ο Τοξότης κατανοώντας όλες τις ατασθαλίες που έχει κάνει και την επόμενη ημέρα τον καλούν οι φίλοι του σε μία ταβέρνα, παραγγέλνει ότι έχει ο κατάλογος και στην συνέχεια μετά την ταβέρνα πηγαίνουν μπουζούκια και στο καπάκι το πρωί δουλειά!



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


«Από αύριο θα κοιτάξω επιτέλους και την προσωπική μου ζωή, δεν γίνεται να είμαι όλο σπίτι – δουλειά και δουλειά - σπίτι»! Λέει ο Αιγόκερως και μόλις του τηλεφωνήσεις την επόμενη μέρα για να πάτε σινεμά σου λέει : «Έχω ένα επαγγελματικό ραντεβού που δεν γίνεται με τίποτα να το αφήσω»!



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


«Έχεις δίκιο σε όλα, δεν μπορώ να φέρω καμία αντίρρηση, από εδώ και στο εξής θα σε ακούω σε όλα»! Λέει σαν δαρμένο σκυλί ο Υδροχόος και όταν την επόμενη ημέρα του πεις κάτι, αντιδρά, επαναστατεί, τα έχει ξεχάσει όλα και κάνει πάντα του κεφαλιού του, γιατί ο Υδροχόος ξέρει πολύ καλά πώς να τα κάνει σαλάτα και πως να είναι επαναστάτης χωρίς αιτία … Εξάλλου δεν τον νοιάζει καν αν τον παρεξηγήσεις!



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


«Δεν έχω ξανανιώσει ποτέ έτσι στην ζωή μου! Τα συναισθήματα που νιώθω για σένα είναι πρωτόγνωρα, μοναδικά …» Και εκεί που ακούς όλες αυτές τις ρομαντζάδες, με δάκρυα στα μάτια γιατί πραγματικά το ζει με όλη του τη ένταση, εκεί ξαφνικά μετά από 1 μήνα, σου την «κάνει» ο Ιχθύς και διαπιστώνεις ότι βρήκε άλλη μοναδική αγάπη (Φουστάνος γίνεται)!



oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top