Ζώδια και ύπνος. Πώς κοιμούνται;

0
Ποια ζώδια έχουν περίεργες σχέσεις με τον ύπνο;

Ο ύπνος είναι μια… ιερή στιγμή και τον έχουμε όλοι ανάγκη. Συμβάλει στην καλή μας υγεία, σωματική και ψυχική. Χωρίς ύπνο δεν θα μπορούσαμε να ζήσουμε και η έλλειψή του οδηγεί σε έντονες καταστάσεις, νεύρα, εντάσεις, καυγάδες, αδυναμία επικοινωνίας με τους γύρω μας. Τα αγαπημένα μας ζώδια αλήθεια, πώς κοιμούνται; Ποια ζώδια έχουν περίεργες σχέσεις με τον ύπνο; Τι ρόλο παίζει στη ζωή τους ο ύπνος και πόσο μπορεί να χαλάσει την αρμονία της σχέσης τους;



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Ο Κριός ανήκει στα ζώδια εκείνα που λατρεύουν τον ύπνο. Αν τον αφήσεις μια εβδομάδα χωρίς να τον ξυπνήσεις, αυτός θα κοιμάται μια χαρά. Ο τίτλος του υπναρά, του παραχωρείται με τιμή και δόξα. Αν βρεθείς στο κρεβάτι μαζί του, μην περιμένεις πολλά. Απλά θα γυρίσει την πλάτη του και θα αφεθεί στην αγκαλιά του Μορφέα. Φυσικά, θα προτιμούσες να αφεθεί στη δική σου αγκαλιά, αλλά… δεν! Στο τρίτο όνειρο, μπορεί και να σε πετάξει κάτω από το κρεβάτι χωρίς να το καταλάβει.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Ο Ταύρος γενικά, είναι ένα ζώδιο πολύ εκλεπτυσμένο, έχει κάλους τρόπους, καλή συμπεριφορά και δεν αφήνει εύκολα τον εαυτό του να παρασυρθεί σε εκρήξεις και θυμούς. Αλλά και στο θέμα του ύπνου, του αρέσει η πολυτέλεια. Είναι ανάλαφρος στο κρεβάτι και αν βρεθείς μαζί του, θα νιώσεις ότι πραγματικά κοιμάσαι με το βασιλόπουλο. Τα χάδια του θα σε ταξιδέψουν σε στιγμές μιας… άλλης εποχής. Γιατί ένα είναι σίγουρο: Ο ύπνος με έναν Ταύρο, σίγουρα θα είναι μια μοναδική εμπειρία.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Ο Δίδυμος είναι ένα ζώδιο με πολλές ανησυχίες, εντάσεις και δεν μπορεί να… καθηλώνεται σε ένα μέρος. Αυτό το μεταφέρει με μεγάλη ευκολία και στο κρεβάτι του, με αποτέλεσμα αυτός που θα κοιμηθεί μαζί του, να περάσει μια εφιαλτική νύχτα. Οι σκέψεις που έχει πάντα στο κεφάλι του, τον κάνουν να μην μπορεί να κοιμηθεί σε μια πλευρά και να απλώνεται σε όλο το κρεβάτι, αγνοώντας αυτόν που κοιμάται δίπλα του. Και όταν πια κουραστεί από όλη αυτή την εγκεφαλική δραστηριότητα, θα αφεθεί στα χάδια του ύπνου, αλλά όχι χωρίς συνέπειες. Κάθε λίγο θα πετάγεται πάνω, θα παραμιλάει, θα τινάζεται. Η νύχτα του τρόμου μόλις έχει ξεκινήσει…



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Αχ το ευαίσθητο Καρκινάκι. Όπως και στη ζωή του έχει ανάγκη τις αγκαλιές και τα φιλιά, έτσι και στο κρεβάτι του, τα αναζητά συνεχώς. Προσπαθεί να αφήνει τα προβλήματα έξω από την κρεβατοκάμαρα, όσο μπορεί φυσικά να το κάνει αυτό, και αναζητά την αγκαλιά του συντρόφου του. Μόνο έτσι νοιώθει την προστασία και την ασφάλεια, που έχει ανάγκη τόσο πολύ. Συνήθως όμως, έχει αρκετούς εφιάλτες, με αποτέλεσμα να φέρνει το σύντροφό του σε δύσκολη θέση. Παρόλα αυτά, ο τίτλος του… αγκαλίτσα, του ανήκει!



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Ο Λέων, το επιβλητικό αυτό ζώδιο, θέλει να έχει άνεση στο κρεβάτι και να χαλαρώνει ψυχή τε και σώματι. Αφήνει το βασιλικό του σώμα να κατακτήσει κάθε γωνιά του κρεβατιού και χαλαρώνει τόσο, που πολλές φορές θα ξεχάσει ότι κοιμάται μαζί με ένα άλλο άτομο. Θέλει να κυριαρχεί σε όλο το κρεβάτι, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει κάποιες φορές να αναζητά την αγκαλιά του συντρόφου του, για να μπορέσει να κοιμηθεί ακόμα πιο άνετα. Αν έχει όρεξη, ξεκινά μια κρεβατομουρμούρα χωρίς τελειωμό, που θα την διακόψει μόνο ο ίδιος, με ένα υπέροχο και βασιλικό… ροχαλητό!



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Ο Παρθένος για να κοιμηθεί άνετα, θα πρέπει να καθαρίσει πρώτα το δωμάτιο, να αλλάξει σεντόνια, να τακτοποιήσει το χώρο της ανάπαυλάς του και να αρωματίσει το δωμάτιο με αρωματικά κεράκια. Τα θέλει όλα τέλεια ακόμα και την ώρα του ύπνου του. Για να κοιμηθείς μαζί του, θα πρέπει πρώτα να περάσεις από τον… κλίβανο. Και δεν είναι καθόλου υπερβολή αυτό, γιατί ο Παρθένος είναι το ζώδιο της απόλυτης καθαριότητας. Στον ύπνο του θέλει να έχει την ηρεμία του, όχι αγκαλιές και φιλάκια, οπότε ο καθένας θα έχει τη δική του μεριά στο κρεβάτι. Τόσο πολύ, που δε θα καταλάβεις ότι κοιμάσαι με κάποιον.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Ο Ζυγός έχει τον πιο εύκολο ύπνο από όλα τα ζώδια. Αν κοιμηθείς μαζί του, θα το καταλάβεις. Δε θα σε ταλαιπωρήσει καθόλου, θα νιώσεις την αγκαλιά του τόσο ανάλαφρη, που θα σε κάνει να ηρεμήσεις από όλες τις σκοτούρες της μέρας και θα αφεθείς στα χάδια του με τη γαληνή και την ηρεμία, να έχουν πρωταρχικό ρολό. Είναι το κατάλληλο άτομο για να κοιμηθείς μαζί του, γιατί πραγματικά θα σε κάνει με τον τρόπο του να ξεχάσεις όλες τις αρνητικές σκέψεις που μπορεί να έχεις στο μυαλό. Στη θέση που θα ξαπλώσει και θα κοιμηθεί, εκεί θα μείνει. Χωρίς να σε ενοχλήσει καθόλου. Είναι το κατάλληλο ηρεμιστικό, για έναν υπέροχο και ήρεμο ύπνο.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Ο Σκορπιός, αυτό το ερωτικό ζώδιο, ακόμα και την ώρα του ύπνου έχει έντονη τη διάθεση για ερωτική επαφή και πολλές φορές το επιδιώκει αυτό, γιατί τον κάνει να χαλαρώνει και να κοιμάται καλυτέρα. Οπότε, και όρεξη να μην έχεις, θα πρέπει να αποκτήσεις μαζί του, γιατί το σίγουρο είναι πως δε θα σε αφήσει σε ηρεμία όλο το βράδυ, μέχρι να υποκύψεις στις ερωτικές ορμές του. Κάνεις όμως δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι μετά από αυτό θα τελειώσουν τα βάσανά σου. Μπορεί κατά τη διάρκεια της νύχτας να ξυπνήσει με… πονηρούς σκοπούς. Για αυτό και τις πιο πολλές φορές, το πρωί είναι πάντα κουρασμένος και δεν έχει όρεξη. Όμως, τα δικά σου νευρά ρώτησε πώς είναι;



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Ο Τοξότης έχει έντονα δραστήρια καθημερινότητα και αυτό τον κουράζει πολύ, με αποτέλεσμα το βράδυ να αναζητά την ηρεμία του ύπνου, για να μπορέσει να καλμάρει όλη αυτή την ενεργητικότητα που έχει. Ακόμα και να μην ξεκουραστεί αρκετά το βράδυ, πάντα την επομένη μέρα βρίσκεται σε φόρμα. Αν είναι πολύ κουρασμένος, ο ύπνος του θα είναι ταραγμένος και ανήσυχος. Αν κοιμηθείς μαζί του, θα βρεθείς μπροστά σε ένα μοναδικό θέαμα. Αυτό το ζώδιο επειδή έχει έντονο το στοιχειό της παιδικότητας… αυτονανουρίζεται! Σιγοτραγουδά και λικνίζει το κορμί του στο ρυθμό, μέχρι να αφεθεί ολοκληρωτικά στην αγκαλιά του Μορφέα. Απλά μοναδικός!



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Ο Αιγόκερως κατακλύζεται από έντονες σκέψεις, που συνήθως αφορούν τα επαγγελματικά του, γι’ αυτό και δεν μπορεί να ηρεμήσει τόσο εύκολα. Το αποτέλεσμα; Να μεταφέρει όλη αυτή την ενέργεια που έχει στο κρεβάτι του και να το μετατρέπει σε ένα χώρο αρνητικής ενέργειας, που τον χτυπάει αλύπητα και δεν τον αφήνει να χαρεί ούτε την ιερή στιγμή του ύπνου. Επειδή όμως είναι ένα ζώδιο που χρειάζεται πολύ τον ύπνο, καταφέρνει να υποβάλει τον εαυτό του σε… υποχρεωτική χαλάρωση, για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις έντονες απαιτήσεις της επόμενης μέρας. Όταν θέλει, έχει τη δύναμη να αφήσει έξω από την κρεβατοκάμαρα τα άγχη του και να απολαύσει την ηρεμία και τη χαλάρωση του ύπνου. Και μαζί με αυτόν, και όποιος ξαπλώσει δίπλα του.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Τα νεύρα σε πρώτο πλάνο. Ο Υδροχόος γενικά στη ζωή του έχει εντάσεις, εκρήξεις και έναν απρόβλεπτο χαρακτήρα. Τα βιώματά του, του φέρνουν στο μυαλό έντονες σκέψεις και τον κάνουν να μην μπορεί να ηρεμήσει ούτε λεπτό. Πολύ δύσκολα θα κοιμηθεί, στριφογυρνάει από εδώ και από εκεί. Αν… κατά λάθος βρεθείς στο κρεβάτι μαζί του, θα ακούσεις όλες τις θεωρίες του για την καλύτερη ανάπτυξη του ανθρωπίνου γένους. Και όταν τελικά τον πάρει ο ύπνος, θα πετάγεται πάνω με τον παραμικρό θόρυβο που θα ακούει. Σκέφτεσαι λοιπόν να το περάσεις όλο αυτό;



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Ο Ιχθύς αφήνει πάντα τα προβλήματα έξω από την κρεβατοκάμαρά του και θεώρει την ώρα του ύπνου πολύ σημαντική για την ηρεμία του και την ψυχική του υγεία. Αφήνει τον εαυτό του στο δικό του φανταστικό κόσμο και συνήθως κάνει όνειρα, τα όποια θα ήθελε να πραγματοποιήσει αλλά δεν μπορεί. Στον δικό του κόσμο όμως, όλα είναι εφικτά. Του αρέσει να ξαπλώνει αγκαλιά με το ταίρι του και πολλές φορές αφηγείται φανταστικές ιστορίες, για να έρθει ο ύπνος πιο εύκολα. Οπότε μην του χαλάσεις το χατίρι. Είναι σίγουρο ότι μαζί του, θα ταξιδέψεις σε μέρη που δεν υπάρχουν και θα ζήσεις στιγμές συγκλονιστικές.



zwdiasimera

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top