Τα ζώδια για το 2022 όπως θα έπρεπε να είναι

0
Θα ακούσετε σκληρές αλήθειες.

Φεγγαράκι μου λαμπρό φέγγε μου να περπατώ λέει ο στίχος φίλοι και φίλες. Και δεν είναι καθόλου τυχαίος βεβαίως βεβαίως. Γιατί οι πλανήτες και κατ’ επέκταση τα άστρα λέγω, που θα σας αναλύσουμε εδώ με τρόπο μοναδικό, θα σας φωτίσουν τον δρόμο. Δε θα χαϊδέψουμε αυτιά. Όχι. Θα ακούσετε σκληρές αλήθειες. Αντέχετε;



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Αχ Κριαράκια, καλή αρχή που λέμε. Για να δω τα κιτάπια μου. Χμ. Ο Δίας στο ζώδιό σας μανάρια στρογγυλοκάθεται από τον Μαη ως τον Οκτώβρη. Κι αυτό τι σημαίνει; Σεξ. Γαμιέται ο Δίας που λέμε, αλλά με ‘σας μέσα. Σας αξίζει ένα τέτοιο καλοκαίρι. Αν έχεις κι ένα ταίρι θα δεις και τον Λευτέρη. Δηλαδή μαζί θα τον δείτε, τον ουρανό σφοντύλι γύρω στον Ιούνιο. Αγοράστε από τώρα προφυλακτικά σε τιμή ευκαιρίας. Αν είστε μόνοι, δε θα είστε. Εγγυημένο.

Στις δουλειές τώρα. Προσπαθήστε να οργανωθείτε. Τι σας λέω τώρα. Όλοι ξέρουμε πως είστε το ζώδιο που οργανώνει τα πράγματα όπως μια πυρηνική βόμβα. Προσέξτε τα έξοδά σας το καλοκαίρι. Δε χρειάζεται να αγοράσετε 82 μαγιό. Κάπου ήρεμα. Σας βλέπω να δουλεύετε λάντζα σε ταβέρνες. Τέλος, πάρτε πρωτοβουλίες και κόψτε το κουτσομπολιό. Να σημειώσουμε ότι ο Ευαγγελάτος με την Τατιάνα είναι Κριοί. Καταλάβατε.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Για τα δυναμικά Ταυράκια το νέο έτος ξεκινά αισιόδοξα. Κι αυτό είτε λόγω άστρων είτε λόγω βλακείας. Νέος έρωτας για τους αδέσμευτους όπου όλα καλά στην αρχή. Στη συνέχεια όμως θα τα κάνετε λαμπόγυαλο ως μαινόμενοι Ταύροι σε υαλοπωλείο. Κακό χούι αυτή η ζήλια σας. Μετά το καλοκαίρι θα ψάξετε για το νέο θύμα που θα καταστρέψετε.

Στα εργασιακά τώρα δεν έχουμε προβλέψεις για ‘σας, αφού όλοι ξέρουμε ότι είστε εργασιομανείς μέχρι αηδίας. Κάθε χρονιά τα ίδια. Σας βαρεθήκαμε. Βγείτε από το σπίτι. Πάρτε ρεπό. Σχεδόν γουστάρατε την πανδημία γιατί μόνο δουλεύατε. Μασούρια τα κάνατε. Άμα πια. Διάσημος Ταύρος ο Χίτλερ. Κρατήστε το αυτό για τη σχέση που λέγαμε.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Τώρα αλήθεια θέλετε να γράψουμε ερωτικές προβλέψεις για ‘σας; Δεν έχει νόημα μανάρια. Δεν είστε για τίποτα. Το χειμώνα κλασικά αράζετε με την καβάτζα και του δίνετε να καταλάβει. Μόλις όμως η άνοιξη προβάλει τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου. Οι ορμόνες σας βαράνε κλαπατσίμπαλα και το κέρατο πέφτει σύννεφο. Φταίει κι ο Κρόνος βέβαια σ’ αυτό αλλά γενικά για σας όλο κάποιος άλλος φταίει για ό,τι μαλακία κάνετε. Για τους σοβαρούς της υπόθεσης παίζει μέχρι από μακροχρόνια σχέση μέχρι και γάμος. Το σοβαρούς για πλάκα το γράψαμε, μην ψαρώνετε.

Πάμε στις μπίζνες. Άλλο μπάχαλο εκεί. Ασχολείστε με τα πάντα. Κάθε μέρα και μια ευκαιρία, μια νέα ιδέα, ένα νέο πρότζεκτ. Αυτό σας κάνει καλό γιατί δε βαριέστε, σπάει τα νεύρα όμως των υπολοίπων που δεν μπορούν να σας παρακολουθήσουν. Δεν είναι τυχαίο που ο Βέγγος ήταν Δίδυμος. Τες πα αν κάνετε φόκους σε κάτι θα βγάλετε φράγκα. Αν όχι, δε θα βγάλετε. Τι είπα ο σοφός αστρολόγος ε; Αλλά από την άλλη τι σημασία έχει; Αφού ό,τι βγάζετε τα τρώτε σε μια νύχτα. Για τα μπάζα.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Βρε καλώς τους ψυχοβγάλτες. Γκρίνια, γκρίνια, γκρίνια, καταπίεση και κυκλοθυμία. Δεν παίζει ρόλο η χρονιά αφού δεν αλλάζετε ποτέ. Το σενάριο πάντα ίδιο. Πώς θα βγάλουμε το λάδι του άλλου. Το όνειρό σας είναι να ζήσετε το Μικρό σπίτι στο Λιβάδι ως μια σύγχρονη Λόρα. Τα άστρα λένε ότι φέτος ό,τι καλό θα το διατηρήσετε, κι ό,τι κακό θα το πετάξετε. Οι πιο τυχεροί βέβαια είναι αυτοί που θα πετάξετε γιατί θα γλιτώσουν από σας. Κατά τ’ άλλα ανασφαλείς μέχρι αηδίας. Φτιάξτε τα με μια φουσκωτή κούκλα/κούκλο να ησυχάσετε. Το μόνο καλό που θα συμβεί σε όσους αποφασίσουν αν σας ανεχθούν είναι το καλό κρεβάτι. Χωρίς αυτό δε θα υπήρχε λόγος κάποιος να κάνει σχέσεις μαζί σας. Ίσως μόνο οι Παρθένοι που έχουν βίτσιο να καταπιέζονται.

Όσοι από σας δουλεύετε και δεν τρώτε τα λεφτά άλλων, θα τα πάτε καλά. Σας βοηθάει σ’ αυτό βέβαια η αίσθηση ανασφάλειας που είπαμε πιο πριν γιατί σας παρακινεί να στρωθείτε στην δουλειά. Μάιο και Νοέμβριο μην ξανοιχτείτε γιατί έχει εκλείψεις, αλλά και να χρεοκοπήσετε δεν πειράζει, κάποιο κορόιδο θα βρείτε να σας πληρώνει. Διάσημος καρκίνος είναι η Άνγκελα Μέρκελ. Μεταφράστε το όπως θέλετε.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Ένας αλλά Λέων, λέει μια φράση και δεν είναι τυχαία, αφού ένας και μόνο έχει σημασία για σας. Η πάρτη σας φυσικά. Ανάδρομος Ερμής παίζει τον Ιανουάριο κι αυτό σημαίνει ότι οι δεσμευμένοι αν δεν κάτσετε στ’ αυγά σας κι αρχίσετε τις μαλακίτσες θα φάτε παντόφλα τηλεκατευθυνόμενη. Οι αδέσμευτοι όμως θα κάνετε σεφτέ σύντομα αν και η διάρκεια είναι αμφισβητούμενη λόγω του ότι παίζει να σας πιάσουν οι γνωστές ωραιοπάθειες όπου θέλετε στοργή και προδέρμ και να σας λένε ότι είστε οι πιο γαμάτοι. Πάλι τα ίδια ρε με τις ψωνάρες. Αυτό το σύνδρομο του καθρέφτη πρέπει να το αποβάλετε. Καλά μεταξύ μας μην παραμυθιαζόσαστε, δεν πρόκειται.

Στα επαγγελματικά και κατά συνέπεια στα οικονομικά, άχρηστοι ως συνήθως. Δεν ξέρετε να τρώτε αυτά που μαζεύετε. Τα άστρα λένε για φέτος ότι θα έχετε προβλήματα διαχείρισης, συντονισμού και συνεργασίας. Και πότε δεν είχατε; Είναι γνωστή η αγάπη που έχουν για σας οι συνάδελφοί σας, όπου σας κολλάνε χαρτάκια στην πλάτη με ζωγραφισμένο ξέρετε τι. Διάσημος Λέων ο Λουδοβίκος βασιλιάς της Γαλλίας. Το πιάσατε το υπονοούμενο έτσι;



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Παναγιά μου Παρθένα φτάσαμε και στους αλλόκοτους. Εμ ναι, τι να πούμε, ανάδρομες Αφροδίτες, ανάδρομοι Ερμήδες η φάση είναι για ψυχιατρείο. Αν έχετε οικογένεια, δώστε τα παιδιά για υιοθεσία. Αν είστε ελεύθεροι, κρεμάστε μια ταμπέλα στο λαιμό που να λέει «προσοχή ο σκύλος δαγκώνει». Θα μπορέσετε να συνεννοηθείτε με ανθρώπους μετά το καλοκαίρι που θα κόψουν οι ζέστες. Αγοράστε ένα σετ με τουβλάκια λέγκο και προσπαθήστε να τα τοποθετείτε το ένα δίπλα στο άλλο κάθε πρωί. Θα σας βοηθήσει.

Με τα λεφτά και τις δουλειές τώρα, πήρατε πρέφα από τα ερωτικά τι θα συμβεί. Καμιά ελπίδα. Ζείτε στον δικό σας κόσμο και στα καλά καθούμενα μπορεί να σας φανεί πολύ καλή ιδέα να επενδύσετε όλες σας τις οικονομίες σε εταιρία που πουλάει πάγο σε Εσκιμώους. Η φαντασία σας καλπάζει, σαν έναν άλλο διάσημο Παρθένο τον Τιμ Μπάρτον. Αυτός όμως ήταν εξαίρεση. Εσείς είστε Μπάρτον ένα και βάρα τον άλλο.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Δέσαμε τώρα. Οι «δεν ξέρω τι θέλω». Για να δούμε. Ακούστε τι παίζει. Λένε οι πλανήτες ότι θα είστε σε δίλημμα να διαλέξετε ανάμεσα σε δυο αγάπες. Όχι ρε παιδιά, μην τους βάζετε τέτοια. Τους κάνουν πλάκα μέχρι κι οι πλανήτες. Όπου στο τέλος, όλοι ξέρουμε τι θα γίνει. Θα σας βαρεθούν και οι δύο αγάπες και θα κόψουν ρόδα μυρωμένα. Μπορεί και να τα βρουν και μεταξύ τους, έτσι για το σπάσιμο. Πολλές οι πιθανότητες να βρεθείτε σε κελί στο Άγιον Όρος. Η σε κελί σκέτο.

Επαγγελματικώς τώρα, καμία προκοπή. Εκτός αν αποφασίσετε να σταματήσετε να τα ξύνετε και να στρωθείτε στη δουλειά. Πράγμα δύσκολο για σας, επειδή είστε γνωστοί βολεψάκηδες. Το μόνο που μπορείτε να οργανώσετε είναι να ρίχνετε ένα Τζόκερ κάθε Τρίτη μπας σας κάτσει καλή αλλά είστε και γκαντέμηδες. Διάσημος ζυγός ο Κων/νος Μητσοτάκης. Τα είπα όλα.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Να πούμε ότι δεν έχουμε καμιά ευθύνη γι’ αυτά που θα ακολουθήσουν. Εμείς μεταφράζουμε τα άστρα. Μη βρεθούμε σε κάνα χαντάκι σχολιάζοντας τους ψυχασθενείς. Οκ; Λοιπόν εδώ οι χάρτες λένε ότι έχετε ρέντα. Στην αρχή όλα πάνε καλά για δεσμευμένους κι αδέσμευτους, αλλά κλασικά πέφτετε με τα μούτρα και τους πνίγετε όλους. Μεταφορικά και κυριολεκτικά. Μην ξεχνάμε ότι οι περισσότεροι serial killers ήταν Σκορπιοί. Μανούλα μου.

Στα υπόλοιπα οικονομικοεργασιακά θα υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες, αλλά λόγω του ότι είστε ολίγον τι Ούνοι θα αναπαυθούν όλες εν τόπο χλοερό. Δεν είστε για συνεργασίες, μόνο αν αρέσει στους συναδέλφους να παίζουν σφαλιάρες κάθε πρωί στο γραφείο μαζί σας. Διάσημος Σκορπιός ο Μιχαήλ Καλάσνικωφ.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Απροσάρμοστα τα παιδάκια, αλλά τι να κάνουν, να μην ερωτευθούν κι αυτά; Το λοιπόν κάτι αχνοφαίνεται στον ορίζοντα για φέτος, όμως όχι για πολύ. Κοντός ψαλμός αλληλούια, γιατί από Μάρτη φαίνεται να τα κάνετε σαλάτα. Σταματήστε να απευθύνεστε στον/στην σύντροφό σας με τη φράση «έλα ρε μαλάκα». Δεν είναι το κολλητάρι σας. Στο σεξ προσοχή γιατί δε γουστάρουν όλοι να κρεμιούνται από πολυελαίους.

Σημαντικό το 2022 για τα οικονομικά σας, αφού ένα από τα καλά χαρακτηριστικά σας είναι ότι είστε κέρβεροι στη δουλειά. Τι να το κάνεις όμως, με μια κλωτσιά εύκολα χύνετε την καρδάρα με το γάλα αφού είστε ικανοί να τα φάτε στο Καζίνο σε μια μέρα. «Πες τον άλλο και να πάει να γαμηθεί» είναι η αγαπημένη σας φράση. Διάσημος Τοξότης Παντελής Παντελίδης. Ταμάμ σας έκατσε.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Τον κακό σας τον Αιγόκερω λένε οι φίλοι χαριτολογώντας, που δεν πέφτουν και πολύ έξω, αφού τους βγάζετε την πίστη. Τα ερωτικά σας ταίρια νιώθουν μια κάποια ασφάλεια, αλλά από την άλλη κρατάνε και μια πισινή παρατηρώντας τα κέρατά σας. Στα ερωτικά είστε λίγο περίεργοι αφού θεωρείτε ότι μπορείτε να κάνετε το σύμπαν να συνωμοτήσει ώστε να σας κάτσει το ταίρι που λιγουρεύεστε. Καλά χαλαρώστε ρε Γιούρι Γκελερς.

Στα της καριέρας τώρα το γνωστό αυταρχικό σνομπ στυλάκι σας δεν αφήνει περιθώρια για συμπάθειες μέσα στους εργασιακούς χώρους, παραδόξως όμως αυτό σας δίνει μια κλωτσιά προς την κορυφή. Σε συνδυασμό με τη γνωστή τσιγκουνιά που σας χαρακτηρίζει, βάζει την σφραγίδα. Τι να πεις. Σκατόκοσμος. Διάσημος Αιγόκερος ο Κιμ Γιονγκ Ουν. Πατήστε το κουμπί. Οι υπόλοιποι.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν η φάση. Στα ερωτικά, όλοι σας θέλουν, όμως αυτό είναι το πρόβλημα γιατί τους θέλετε κι εσείς. Όλους. Μετά τους χωρίζετε κι ως αυθεντικοί Υδροχόοι τους θέλετε και για φίλους. Αυτοί σταυροκοπιούνται και σας ρίχνουν μούντζες. Το κέρατο σε σταθερή βάση, το τρώτε και το δίνετε, το καλό είναι όμως ότι εσάς δε σας νοιάζει. Το Λεξοτανίλ σας κάνει πρόταση για να το διαφημίσετε.

Οικονομικώς πάλι θα μείνετε πανί με πανί, αφού θα σας πιάσουν κορόιδα για άλλη μια φορά. Αυτό συμβαίνει γιατί τους αγαπάτε όλους και σας συμπαθούν. Κακό. Μάθετε λίγο μπαλίτσα απ’ τον Αιγόκερω και τον Σκορπιό. Αρχίστε μαθήματα κιθάρας. Θα σας χρειαστούν. Ίσως μείνετε στον δρόμο. Διάσημη Υδροχόος η Καλομοίρα.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Εσείς, ως συνήθως, στον κόσμο σας. Ερωτικά πάλι μπακούρια εκτός αν βρείτε κάποιον ή κάποια που του αρέσει να του διαβάζετε ποίηση, ενώ οι σταγόνες της βροχής κυλούν αργά στο τζάμι. Ωραίο, αν βρίσκεσαι σε κώμα. Γι’ αυτούς που βρίσκονται ήδη σε σχέση-γάμο το σάιτ προσφέρει δωρεάν ένα κουβά ταβανόπροκες για τους συντρόφους σας προς κατάποση. Θα τους είναι πιο ενδιαφέρον να βλέπουν μπογιά να στεγνώνει στον τοίχο παρά να σας μιλάνε. Αυτά.

Επαγγελματικά τώρα, ευκαιρίες θα παρουσιαστούν πολλές φέτος. Για τους άλλους, όχι για σας. Μεγάλη πιθανότητα να πάτε για συνέντευξη σε δουλειά χωρίς παντελόνι/φούστα/εσώρουχο/παπούτσια/κεφάλι. Σας σώζει μια περίοδος κωλοφαρδίας, όπου ίσως πεθάνει ένας πλούσιος θείος σας. Ιδανικό επάγγελμα για σας, ιδιοκτήτης γηροκομείου όπου θα ταυτιστείτε με τους πελάτες σας στον τομέα Αλτσχαϊμερ. Αγαπημένη έκφραση «Η φαντασία είναι πιο σημαντική απ’ τη γνώση» του Άλμπερτ Αϊνστάιν. Α είναι Ιχθείς. Τώρα εξηγείται.



Παναγιώτης Λαμπρίδης
pillowfights
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top