10 σημάδια που δείχνουν ότι είναι ακόμα ερωτευμένος μαζί σου

0
δείτε μερικά σημάδια που ίσως είχατε παραβλέψει…

Το κλισέ είναι γνωστό: ο γάμος, λένε, σκοτώνει τον έρωτα και τα ζευγάρια που έχουν περάσει και μερικά χρόνια γάμου, δύσκολα ξαναβρίσκουν τη μαγεία εκείνων των πρώτων παθιασμένων μηνών. Και όμως, δεν είναι σπάνιο δύο άνθρωποι να παραμένουν ερωτευμένοι, κόντρα στην μουντή και κουραστική τους καθημερινότητα και ανεξάρτητα απ’ το πόσο (υπερβολικά) καλά γνωρίζουν πλέον ο ένας τον άλλον. Στην περίπτωση που νιώθετε ακόμη ερωτευμένη με τον άντρα σας και αναρωτιέστε αν αυτό είναι αμοιβαίο, δείτε μερικά σημάδια που ίσως είχατε παραβλέψει…

Σου κρατάει το χέρι όταν περπατάτε

Θυμάσαι τότε που πρωτογνωριστήκατε κι ερωτευτήκατε ο ένας τον άλλον και, σε κάθε βόλτα σας, εκείνος σου κρατούσε διαρκώς το χέρι; Σήμερα, οι στιγμές αυτές είναι πολύ λιγότερες και οι βόλτες σας δεν διαρκούν ώρες ολόκληρες, όπως τότε. Αν, όμως, το χέρι του ψάχνει το δικό σου σε κάθε τέτοια ευκαιρία, να ‘σαι σίγουρη ότι η καρδιά του χτυπά ακόμη για σένα.

Σου κάνει μικρά δώρα όταν δεν το περιμένεις

Εντάξει, τα ιδιαίτερα δώρα δεν είναι το δυνατό σημείο των περισσότερων αντρών, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι με τον καιρό δεν μπορούν να καλλιεργήσουν τα κατάλληλα αντανακλαστικά στις επιθυμίες μας. Αρκεί, βέβαια, να διατηρούν τα συναισθήματα που έτρεφαν στην αρχή. Αν, λοιπόν, ο άντρας σου έχει αρχίσει να σε αιφνιδιάζει με μικρά, προσωπικά δώρα, τότε κάτι πολύ καλό σας συμβαίνει.

Περνάει καλά όταν βγαίνετε οι δυο σας

Δεν συμβαίνει συχνά ένα ζευγάρι να συνεχίζει να βγαίνει μόνο του, ακόμη και όταν περάσει η περίοδος του μέλιτος στη σχέση, πόσο μάλλον μετά το γάμο. Αν είστε από τα ζευγάρια που περνούσαν πολύ καλά όταν έβγαιναν μόνα τους και αυτό συνεχίζεται μετά από κάποια χρόνια γάμου, να είστε σίγουρη ότι ο άντρας σας δεν έχει ούτε μάτια ούτε μυαλό για άλλη.

Ενδιαφέρεται να μάθει πώς ήταν η μέρα σου

Ίσως η καθημερινότητά σας να μην ήταν το αγαπημένο σας θέμα τότε που ήσασταν στα μέλια και η σχέση σας περνούσε την καλύτερή της φάση. Σ’ έναν γάμο, όμως, που δύο άνθρωποι βρίσκονται, συχνά, πρωί και βράδυ, τα «καθημερινά» επηρεάζουν σημαντικά τη σχέση τους. Αν ο άντρας σας παραμένει ο τρυφερός άνθρωπος που αγαπήσατε κάποτε, δεν υπάρχει περίπτωση να μην ενδιαφέρεται για ό,τι σας συμβαίνει όταν εκείνος δεν είναι παρόν.

Σε αποκαλεί με το όνομά σου στο σεξ

Είναι φυσιολογικό, με τον καιρό, το σεξ μεταξύ δύο συζύγων να χαρακτηρίζεται από κάποιες μανιέρες και να χάνει μέρος της «γλύκας» που είχε στην αρχή της σχέσης τους. Υπάρχει, όμως, ένα στοιχείο που δείχνει κατά πόσο ένας άντρας είναι το ίδιο αφοσιωμένος στην ερωτική πράξη με τη γυναίκα του, όπως τότε. Αν καλεί το όνομά σου όταν παλεύετε κάτω απ’ τα σεντόνια, σημαίνει ότι είσαι ακόμη εκείνη που ποθεί.

Είναι ακόμη τρυφερός μαζί σου

Στη διάρκεια μια σχέσης που περνά στον γάμο, οι άντρες γίνονται, συχνά, όλο και πιο τραχείς και λιγότερο ευαίσθητοι στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες της γυναίκας τους. Αν ο δικός σου συνεχίζει να σε αγκαλιάζει, να σε φιλά και να σε αγγίζει όποτε το έχεις πραγματικά ανάγκη, αν διαβάζει στα μάτια και τις κινήσεις σου τι είναι εκείνο που συμβαίνει μέσα σου, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία: παραμένει ερωτευμένος

Απολαμβάνει το φαγητό σου ακόμη κι αν δεν έχει πετύχει

Τον πρώτο καιρό, όταν ήσουν ακόμη άπειρη μαγείρισα, το φαγητό δεν ήταν η πρώτη του προτεραιότητα όταν ερχόταν σπίτι σου και γι’ αυτό δε διαμαρτυρόταν ποτέ του. Τώρα, που είστε παντρεμένοι και η μαγειρική σου κρίνεται καθημερινά, η αντίδρασή του σε μια πιθανή αποτυχία μπορεί να λέει πολλά. Αν κάνει ακόμη τα στραβά μάτια χαμογελώντας με νόημα ή πειράζοντάς σε, τότε, στα μάτια του, είσαι ακόμη η πριγκήπισά του.

Σ’ αφήνει να διαλέξεις ταινία

Θυμάσαι τότε που διάλεγες την ταινία που θα δείτε κι εκείνος δεν σου έφερνε ποτέ αντίρρηση γιατί ήξερε ότι δύσκολα θα φτάσετε ως το τέλος; Τώρα που είστε παντρεμένοι, ξέρει ότι το πιθανότερο είναι να κοιμηθεί στη μέση της ρομαντικής κομεντί που, αναμφισβήτητα, θα διαλέξεις. Αν, παρ’ ολ’ αυτά, κάθεται να τη δει μαζί σου είναι, σίγουρα, επειδή απολαμβάνει ακόμη την παρουσία σου.

Δεν μπορεί να κοιμηθεί μόνος του

Γάμος, πέρα απ’ όλα τ’ άλλα, σημαίνει και να τελειώνεις μία δύσκολη μέρα ξαπλώνοντας δίπλα σε κάποιον που αγαπάς, που η ζεστασιά, η ανάσα και η παρουσία του σε ξεκουράζουν και σε γαληνεύουν. Αν κάποιο βράδυ λείψεις από κοντά του για τον έναν ή τον άλλο λόγο και σου παραπονεθεί ότι δεν μπόρεσε να κοιμηθεί, να ξέρεις ότι του είσαι απαραίτητη κι η παρουσία σου τον ηρεμεί. Τι κι αν ροχαλίζει, η αγάπη του για σένα είναι άσβεστη.

Προσπαθεί να σου αρέσει

Όταν οι άντρες φλερτάρουν την κοπέλα που έχουν ερωτευτεί, περνούν από την απάθεια για την εμφάνισή τους σε μία φάση κοκκετισμού, προσπαθώντας να αρέσουν με κάθε τρόπο στην εκλεκτή της καρδιάς τους. Αν ο άντρας σου, δείχνει κατά καιρούς πρόθυμος να περιποιηθεί τον εαυτό του για σένα και να ντυθεί όπως του έχεις πει ότι σου αρέσει πιστεύοντας ότι μιλάς στον βρόντο, ο λόγος είναι απλός: θέλει να σε ξανακερδίσει όπως όταν καιγόταν για ένα σου βλέμμα.

mama365
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top