Τα χαρακτηριστικά κάθε ζωδίου ως γονιός ή παιδί

0
τα χαρακτηριστικά κάθε ζωδίου σε σχέση με την οικογένεια.

Τι χαρακτηριστικά έχει το παιδί Ιχθύς, η μαμά Κριός, ο μπαμπάς Υδροχόος; Μάθε τα χαρακτηριστικά κάθε ζωδίου σε σχέση με την οικογένεια.ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Σαν μπαμπάς Κριός είσαι ένας καλός και πνευματικός μπαμπάς που αγαπάει την οικογένειά του και δύσκολα φεύγει απ'αυτήν. Θέλεις να σε σέβονται, να σε ακούν και να σε εκτιμούν και εσύ σε αντάλλαγμα θέλεις να τους προσφέρεις τα πάντα. Επιθυμείς τα παιδιά σου να φτάσουν ψηλά, ίσως εκεί που δεν έφτασες εσύ ή να συνεχίσουν την πορεία σου.

Σαν μαμά Κριός αγωνιάς και ανησυχείς για το μέλλον των παιδιών σου. Είσαι προστατευτική, κοινωνική, θαρραλέα, φιλόδοξη, πνευματώδης και θέλεις να τους ελέγχεις όλους. Δεν σου αρέσει να σε αγνοούν και να σου λένε ψέματα.

Το παιδί Κριός προσπαθεί από μωρό μέσω του γέλιου ή της φωνής να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του. Στο σχολείο είναι σκανδαλιάρικο, άτακτο, περήφανο και θορυβώδες. Έχει ανάγκη το παιχνίδι για να εκφραστεί. Χρειάζεται σωστή διαπαιδαγώγηση και πειθαρχία για να γίνει ένας δημιουργικός άνθρωπος. Προσοχή στη φαντασία του που μπορεί αργότερα να το απογοητεύσει.ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Σαν μπαμπάς Ταύρος λειτουργείς σαν καταφύγιο για την οικογένειά σου. Είσαι προστατευτικός, ήρεμος, συντηρητικός, γνωρίζεις τις υποχρεώσεις σου, ανησυχείς για τα παιδιά σου τα οποία και θέλεις να τα δεις πετυχημένα και να νιώθεις περήφανος γι’ αυτά μια μέρα.

Σαν μαμά Ταύρος είσαι υπομονετική, προστατευτική,εργατική, πρόθυμη και μερικές φορές σκληρή. Ενδιαφέρεσαι πολύ για τα παιδιά σου και ασχολείσαι μαζί τους όσο κουρασμένη κι αν είσαι. Θέλεις να ξέρεις τα πάντα για τη ζωή τους και προσπαθείς να εξασφαλίσεις το μέλλον τους με υλικά αποκτήματα.

Το παιδί Ταύρος χρειάζεται από μικρό στοργή και τρυφερότητα για να νιώθει σιγουριά και ασφάλεια. Είναι όμορφο, με ζωντάνια, δύναμη και αντοχές. Του αρέσει η ανεμελιά και η ξεκούραση, το καλό φαγητό και η αφοσίωση. Πρέπει να μάθει από μικρό να προσπαθεί. Συναναστρέφεται παιδιά που αγαπά ή που έχουν κάτι να του προσφέρουν.ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Σαν πατέρας Δίδυμος είσαι λογικός, ειλικρινής, ταξιδιάρης, περιπετειώδης. Δεν σου αρέσει να κάθεσαι στο σπίτι, θέλεις να δραπετεύεις μαζί με την οικογένειά σου. Θέλεις τα παιδιά σου να αποκτήσουν πλατιές γνώσεις και πνευματική καλλιέργεια.

Σαν μαμά Δίδυμος είσαι κοινωνική, με τρόπους και καλό γούστο, έξυπνη, διακριτική, αυθόρμητη, καθόλου αυστηρή και καθόλου ακραία. Έχεις πάντα έτοιμη την απάντηση σε κάθε ερώτηση. Ενδιαφέρεσαι για τα παιδιά σου με ένα δικό σου τρόπο και τα βοηθάς να αναπτύξουν την νοημοσύνη τους.

Το παιδί Δίδυμος έχει πολλές δραστηριότητες, παρατηρητικότητα και καλή μνήμη. Ξεχωρίζει για τις γνώσεις του και εκπλήσσει τους δασκάλους του. Πρέπει όμως να βρίσκει χρόνο για ξεκούραση γιατί οι πολλές δραστηριότητες το εξαντλούν και μπορεί να διαταραχτεί η υγεία του.ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Σαν πατέρας Καρκίνος είσαι πολύ δεμένος με την οικογένειά σου και πληγώνεσαι για οτιδήποτε συμβαίνει. Αγαπάς την ειρήνη, την ηρεμία, την πειθαρχία, το καλοφτιαγμένο σπίτι και αναζητάς την αγάπη από αυτούς την οποία βέβαια την ανταποδίδεις διπλά.

Σαν μαμά Καρκίνος αγαπάς το σπίτι και την οικογένειά σου, είσαι διαισθητική, θέλεις να σε σέβονται και τρέφεις φιλοδοξίες για τα παιδιά σου. Προσπαθείς με τρόπο να τους δώσεις κατεύθυνση ενώ μερικές φορές γίνεσαι και καταπιεστική.

Το παιδί Καρκίνος έχει ανάγκη από αγάπη, τρυφερότητα, ασφάλεια,ανεξαρτησία και κατανόηση. Συχνά γκρινιάζει και παραπονιέται ενώ χρειάζεται ώθηση για να αναπτύξει την κοινωνικότητά του. Μεγάλη προσοχή στις κινήσεις γιατί μιμείται τους μεγαλύτερούς του και ακολουθεί τα βήματά τους.ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Σαν πατέρας Λέων είσαι μεγαλόψυχος και θέλεις να προσφέρεις όλες τις ανέσεις στην οικογένειά σου. Αγαπάς πολύ τα παιδιά σου και αισθάνεσαι περήφανος γι’ αυτά ειδικά όταν τα βλέπεις να προοδεύουν. Είσαι ο αρχηγός μέσα στο σπίτι.

Σαν μητέρα Λέων χαρακτηρίζεσαι από λάμψη, ζωντάνια, αφοσίωση, οργάνωση, αξιοπρέπεια, ευγένεια, δύναμη και αντοχή. Έχεις φιλοδοξίες για τα παιδιά σου,είσαι περήφανη γι’ αυτά και στοργική. Θέλεις να σε σέβονται και να μην σου λένε ψέματα.

Το παιδί Λέων προσπαθεί με τον τρόπο του να είναι το κεντρικό πρόσωπο στο σπίτι. Στο σχολείο ζητά τον έπαινο και τη διάκριση, διαφορετικά αυτοπροβάλλεται. Το παιδί αυτό δεν χρειάζεται χάδια αλλά ώθηση για δημιουργικότητα καθώς έχει πολύ ενέργεια και ψηλά ιδανικά που πρέπει να καλλιεργήσει.ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Σαν πατέρας Παρθένος είσαι λεπτολόγος, τακτικός, τυπικός, εσωστρεφής και υποδειγματικός. Δεν σου αρέσουν οι ανούσιες συζητήσεις. Πολλές φορές γκρινιάζεις και γίνεσαι ψυχρός αλλά έχεις δίκιο γιατί εκτιμάς σωστά τις καταστάσεις. Επιμελείσαι και φροντίζεις με επιτυχία οτιδήποτε αφορά την οικογένειά σου.

Σαν μαμά Παρθένος αγαπάς την καθαριότητα και φροντίζεις το σπίτι να είναι όμορφο και καλόγουστο. Είσαι λίγο γκρινιάρα και όχι άδικα ,ετοιμόλογη, αυστηρή, έξυπνη, ήρεμη και στοργική. Επιδιώκεις την πρόοδο και την προκοπή των παιδιών σου και τους φροντίζεις όλους με τον καλύτερο τρόπο.

Το παιδί Παρθένος έχει ανάγκη από τρυφερότητα, είναι έξυπνο, παρατηρητικό με πνευματικά ενδιαφέροντα. Βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού, μαθαίνει γρήγορα να διαβάζει, κάνει πολλές ερωτήσεις ζητώντας απαντήσεις που θα το ικανοποιήσουν. Παρακολουθεί τις συζητήσεις των μεγάλων γιατί το ενδιαφέρει να μαθαίνει τι γίνεται στον κόσμο εξηγώντας του πάντα βέβαια το πως και το γιατί.ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Σαν πατέρας Ζυγός θέλεις στο πλάι σου μια ικανή σύζυγο. Αγαπάς πολύ τα παιδιά σου και επιδιώκεις την πρόοδό τους. Είσαι κοινωνικός και αντιπαθείς τις φωνές και τους καβγάδες γι’ αυτό και προτιμάς πολλές φορές τον συμβιβασμό. Αν δεν σε κατανοούν, στενοχωριέσαι πολύ.

Σαν μαμά Ζυγός είσαι κομψή, έξυπνη, γελαστή, φιλόδοξη, κοινωνική, καθόλου απαιτητική αλλά και λίγο ανυπόμονη και νωχελική. Τα παιδιά σου σε αγαπούν και σε εμπιστεύονται. Παθαίνεις παροδικές κρίσεις ανεξαρτησίας.

Το παιδί Ζυγός είναι ιδιαίτερα συναισθηματικό, ρομαντικό, ευγενικό. Θέλει στοργή, αγάπη και την προσοχή των άλλων. Χρειάζεται να μάθει να είναι ανεξάρτητο, πρακτικό και δημιουργικό. Έχει αρκετά ταλέντα αλλά πρέπει να μάθει ότι δουλεύοντας σκληρά δημιουργείς μια πετυχημένη καριέρα.ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Σαν πατέρας Σκορπιός είσαι παθιασμένος με τα παιδιά σου, συγκροτημένος, συγκρατημένος, ζηλιάρης, καχύποπτος και απαιτητικός. Είσαι δυναμικός και προστατευτικός αλλά απαιτείς την υπακοή και τον σεβασμό στις αρχές σου. Σου λείπει το χιούμορ και θέλεις μόνο αλήθειες.

Σαν μαμά Σκορπιός διαθέτεις διαίσθηση που σε βοηθά να κατευθύνεις σωστά τα παιδιά σου. Δεν έχεις ιδιαίτερη κατανόηση, είσαι ανήσυχη, προστατευτική, στοργική, καχύποπτη, αξιοπρεπής. Συμπονάς τα παιδιά σου και προσπαθείς να βγάλεις την οικογένειά σου ασπροπρόσωπη.

Το παιδί Σκορπιός είναι επίμονο, δυνατό, αποφασιστικό, γοητευτικό. Αγαπά τα έξυπνα παιχνίδια, εκφράζει αυτό που θέλει και δεν αλλάζει εύκολα γνώμη. Ελέγχει τα πάντα γύρω του και βάζει τα πράγματα σε τάξη. Χρειάζεται προσοχή στη διαπαιδαγώγησή του.ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Σαν πατέρας Τοξότης λείπεις πολλές ώρες από το σπίτι όμως όταν βρίσκεσαι με τα παιδιά σου είσαι πολύ ουσιαστικός, κοινωνικός και στοργικός. Ενδιαφέρεσαι για την παιδεία τους, είσαι ελαστικός μαζί τους, τα διασκεδάζεις με διάφορες ιστορίες, κάνεις τρέλες μαζί τους και γι’ αυτό σε αγαπούν. Είσαι ακατάστατος και μισείς την μοναξιά.

Σαν μητέρα Τοξότης κατευθύνεις, συμβουλεύεις και διαπαιδαγωγείς τα παιδιά σου χωρίς να τα καταπιέζεις. Είσαι χαρούμενη, γελαστή, ευχάριστη, κοινωνική, γοητευτική, προοδευτική και αποζητάς τον σεβασμό. Δένεσαι πολύ με την οικογένειά σου.

Το παιδί Τοξότης είναι έξυπνο, ανεξάρτητο, έχει πολλά ενδιαφέροντα, είναι ευχάριστο, χαρούμενο, αγαπητό με πολλούς φίλους, ευγενικό, υπεύθυνο, ευαίσθητο, τρυφερό, με μεγάλη αντίληψη, ειλικρινές. Πληγώνεται εύκολα αλλά δεν εκδικείται ποτέ. Μισεί τη σκληρότητα και την αυστηρότητα και δεν του αρέσει να κάθεται πολύ στο σπίτι.ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Σαν πατέρας Αιγόκερως είσαι συντηρητικός, υποδειγματικός, προστατευτικός, με σεβασμό και έννοια για την οικογένειά σου. Λέξη κλειδί για εσένα είναι η αξιοπρέπεια. Σ’ ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων μελών όμως κατά βάθος θέλεις όλοι να συμφωνούν με τις δικές σου ιδέες και ζητάς υπακοή και σεβασμό.

Σαν μητέρα Αιγόκερως είσαι υπερπροστατευτική έως και καταπιεστική, ανήσυχη, αυστηρή, συντηρητική, αξιοπρεπής. Θέλεις τα παιδιά σου να προοδεύσουν, να διακριθούν και να αποκτήσουν χρήματα και ύλη. Τα διαπαιδαγωγείς σωστά και τα κατευθύνεις με τις συμβουλές σου.

Το παιδί Αιγόκερως είναι μοναχικό, ήσυχο, σκεπτικό, δραστήριο, ενεργητικό, πρακτικό, μελαγχολικό με λίγη γκρίνια, μελετηρό, με έξυπνο μυαλό, πνευματικότητα και αντίληψη των καταστάσεων. Έχει ανάγκη την αγάπη και την στοργή της οικογένειά του.ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Σαν πατέρας Υδροχόος είσαι ευαίσθητος και συναισθηματικός και δεν ζητάς ποτέ περισσότερα από αυτά που εσύ δίνεις. Κρίνεις σωστά, είσαι αμερόληπτος, συμβουλεύεις και ενδιαφέρεσαι για τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών σου, παίζεις μαζί τους πνευματικά παιχνίδια. Πολλές φορές κλείνεσαι στον εαυτό σου.

Σαν μητέρα Υδροχόος είσαι διακριτική, ικανή, ευγενική, ευαίσθητη, αγαπητή και αναποφάσιστη. Αγαπάς την οικογένειά σου χωρίς όμως να το εκδηλώνεις. Διαπαιδαγωγείς σωστά τα παιδιά σου και έχεις φιλοδοξίες γι’ αυτά.

Το παιδί Υδροχόος είναι χαριτωμένο, έξυπνο, ερευνητικό, ατίθασο, ανήσυχο και συχνά φιλάσθενο. Το σχολείο τα πρώτα χρόνια το καταπιέζει γιατί δεν αγαπά τους κανόνες καθώς είναι ανεξάρτητο και αν οι γονείς του είναι αυστηροί δεν θα δεθεί ποτέ μαζί τους. Έχει ανάγκη αγάπη και στοργή.ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Σαν πατέρας Ιχθύς είσαι στοργικός, περίεργος και μερικές φορές οξύθυμος και αδιάκριτος. Είσαι ευαίσθητος γι’ αυτό πολλές φορές γκρινιάζεις και παραπονιέσαι, όμως θυσιάζεσαι και περιποιείσαι την οικογένειά σου. Σ’ ενδιαφέρει η πρόοδος των παιδιών σου χωρίς να γίνεσαι καταπιεστικός, παίζεις μαζί τους και προσπαθείς να δημιουργείς πάντα μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο σπίτι.

Σαν μητέρα Ιχθύς είσαι υπερβολικά ευαίσθητη, ανήσυχη, εξυπηρετική, χαρούμενη και με μεγάλη διαίσθηση. Σ’ αρέσει να ζεις σε ένα καλόγουστο σπίτι. Έχεις εναλλαγές διαθέσεων με τάσεις απομόνωσης και παραπονιέσαι συχνά ότι δεν σ’ αγαπούν. Νοιάζεσαι για τα παιδιά σου ακόμα και όταν μεγαλώσουν.

Το παιδί Ιχθύς είναι ευγενικό, μετριόφρων, ντροπαλό, δειλό, έξυπνο, ανήσυχο και φτιάχνει έναν δικό του κόσμο μέσα από την φαντασία του. Έχει ανάγκη από αγάπη, κατανόηση και διάλογο και όταν τα νιώθει αυτά, δίνει τον καλύτερο εαυτό του. Κρύβει συναισθήματα και μισεί τις τιμωρίες και την άσχημη συμπεριφορά.missbloom
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top