Τι συμβολίζει ο αριθμός που βλέπεις συνέχεια μπροστά σου;

0
Οι ερμηνείες για τον καθένα είναι αρκετές και ποικίλες.

Σου συμβαίνει σε ορισμένες φάσεις της ζωής σου με διάφορους τρόπους να συναντάς μπροστά σου όλο τα ίδια νούμερα; Στον αριθμό της θέσης που σου έδωσαν στο τρένο, σε μια σημαντική ημερομηνία, σε ένα κέρμα που βρήκες τυχαία, σε μια απόδειξη; Ή όταν κοιτάς την ώρα στο κινητό ή στο κομπιούτερ; Ή ακόμα και στα όνειρα;

Σύμφωνα με την αριθμολογία, το γεγονός ότι σου παρουσιάζονται διαρκώς οι ίδιοι αριθμοί δεν είναι τυχαίο. Πιθανόν να αποτελεί έναν οιωνό, που να σου δίνει ένα μήνυμα για να καλυτερέψεις τη ζωή σου. Μπορείς παρακάτω να δεις τι σημαίνουν οι αριθμοί από το 1 μέχρι το 9. Οι ερμηνείες για τον καθένα τους είναι αρκετές και ποικίλες, θα πρέπει λοιπόν να χρησιμοποιήσεις και τη διαίσθησή σου για να διακρίνεις ποια σε αφορά.

Αν ο αριθμός που σου εμφανίζεται συχνά είναι διψήφιος ή τριψήφιος, συνδύασε την ερμηνεία που σου δίνουν ξεχωριστά όλα τα ψηφία. Για παράδειγμα το 64 μπορεί να σημαίνει ότι ένας έρωτας είναι καθ΄ οδόν (6), αν δημιουργήσεις σταθερότητα στη ζωή σου(4).

Αν συναντάς συχνά το 1

Κάνε μια νέα αρχή σε κάποιον τομέα της ζωής σου. Άφησε πίσω σου το παρελθόν. Δείξε θάρρος και τόλμη. Απόλαυσε την ανεξαρτησία σου. Πορεύσου ανεξάρτητα από το σύνολο. Άνοιξε τον δικό σου δρόμο. Δώσε έμφαση στην ατομικότητά σου. Χρησιμοποίησε καλά τα δημιουργικά σου ταλέντα. Θυμήσου ότι εκείνο που σκέφτεσαι μπορεί να υλοποιηθεί, γι’ αυτό πρόσεχε τις σκέψεις σου. Συγκέντρωσε την προσοχή σου περισσότερο σε εκείνα που θέλεις παρά σε εκείνα που δε θέλεις.

Αν συναντάς συχνά το 2

Συνεργάσου με τους άλλους. Να είσαι διπλωμάτης. Βγάλε στην επιφάνεια και αντιμετώπισε τα κρυμμένα σου συναισθήματα. Αγάπα τον εαυτό σου. Ασχολήσου και φρόντισε τις σχέσεις σου. Μια νέα σχέση πιθανόν μπαίνει στη ζωή σου, δέξου τη με χαρά. Ξεκίνα μια συνεργασία. Θεράπευσε τον εαυτό σου. Θεράπευσε τους άλλους. Δημιούργησε ισορροπία στη ζωή. Μάθε να λες όχι. Φρόντισε ν’ αποκτήσεις αρμονία. Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου.

Αν συναντάς συχνά το 3

Ώρα να εκφράσεις τη δημιουργική πλευρά σου. Απόλαυσε τη διασκεδαστική όψη της ζωής. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο σε φίλους. Γίνε πιο κοινωνικός. Απόκτησε ένα καινούριο χόμπι. Να είσαι ειλικρινής. Εξωτερίκευσε τη δική σου αλήθεια. Επικοινώνησε με τους άλλους. Εκδήλωσε τα συναισθήματά σου με υγιή τρόπο. Μπορείς να εκφράσεις με λόγια αυτό που νιώθεις. Γράψε κάτι ή άρχισε να κρατάς ημερολόγιο. Απόφυγε το κουτσομπολιό, την κριτική και τα παράπονα. Δες τον κόσμο μέσα από τα μάτια ενός παιδιού. Πέρνα χρόνο με παιδιά. Δώσε μια ανάπαυλα στον εαυτό σου από τη δουλειά και τις υποχρεώσεις.

Αν συναντάς συχνά το 4

Πάτησε πιο γερά στη γη. Απέκτησε μεγαλύτερη σταθερότητα στη ζωή σου. Έχε αυτοπειθαρχία. Στρώσου στη δουλειά. Μην τα παρατάς. Δώσε στις ιδέες σου υλική μορφή. Κάνε οικονομία ή περιόρισε τα έξοδά σου. Πάρε σοβαρά τις ευθύνες σου. Να είσαι ειλικρινής. Κάνε το σωστό. Δεσμεύσου για κάτι. Άρχισε να δημιουργείς τα θεμέλια για το μέλλον σου. Επέμεινε, ακόμα κι αν κάτι φαίνεται μάταιο. Δώσε προσοχή στην υγεία σου. Πέρνα περισσότερο χρόνο στη φύση και γενικά σε υπαίθριους χώρους. Νιώσε ότι έχεις «άνωθεν» προστασία.

Αν συναντάς συχνά το 5

Προετοιμάσου για αλλαγές που θα έρθουν. Κάνε θετικές αλλαγές στη ζωή σου. Να είσαι ευέλικτος και προσαρμοστικός. Αφέσου στη ροή των πραγμάτων. Απελευθερώσου από τους περιορισμούς. Επιδίωξε την περιπέτεια. Ανοίξου σε καινούριες εμπειρίες. Γνώρισε κόσμο. Δοκίμασε διαφορετικά πράγματα. Να είσαι προοδευτικός. Σκέψου με αντισυμβατικό τρόπο. Να είσαι εφευρετικός. Ταξίδεψε. Πήγαινε διακοπές. Δώσε βάση στην αυτοσυγκράτηση και τη μετριοπάθεια. Φανέρωσε τις σκέψεις και τις ιδέες σου. Πάρε ένα ρίσκο. Ακολούθησε το πάθος σου.

Αν συναντάς συχνά το 6

Η αγάπη έρχεται στον δρόμο σου. Ασχολήσου με τις σχέσεις σου. Πέρνα περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά σου. Συμπαραστάσου στην οικογένεια και στους φίλους σου. Προσπάθησε να επιλύσεις οικογενειακά θέματα. Φρόντισε όσους έχουν ανάγκη. Αγάπα τον εαυτό σου. Επικεντρώσου στην υγεία σου. Ομόρφυνε τη ζωή και το σπιτικό σου. Γιάτρεψε τους άλλους. Γιάτρεψε τον εαυτό σου. Πάρε σοβαρά τις ευθύνες σου. Φύγε από μια σχέση που δε σου κάνει καλό. Προετοιμάσου για ένα μωρό που έρχεται στην οικογένεια.

Αν συναντάς συχνά το 7

Πέρνα χρόνο με τον εαυτό σου. Γνώρισε τη δύναμη της προσευχής. Άρχισε να ασχολείσαι με μια πνευματική πρακτική, διαλογισμό, γιόγκα. Ανακάλυψε τα μυστικά και τα μυστήρια του σύμπαντος. Επικεντρώσου στην υγεία σου. Δοκίμασε εναλλακτικές θεραπείες. Μελέτησε μεταφυσικά θέματα. Δώσε σημασία στην προσωπική ή πνευματική σου εξέλιξη. Ανακάλυψε την πνευματική σου αλήθεια. Διάβασε και ερεύνησε θέματα που σε ενδιαφέρουν. Παρακολούθησε μαθήματα. Ειδικεύσου σε κάτι. Γίνε ακόμα καλύτερος σε κάτι που κάνεις. Δίδαξε άλλους. Ταξίδεψε. Πέρνα περισσότερο χρόνο στη φύση, στην ύπαιθρο και ιδίως κοντά σε νερό.

Αν συναντάς συχνά το 8

Κουμάνταρε τα οικονομικά σου, κάνοντας έναν προϋπολογισμό. Δες πώς θα αντιμετωπίσεις τυχόν χρέη ή νομικές εκκρεμότητες. Επικεντρώσου στην καριέρα σου. Άλλαξε δουλειά. Σκέψου τη δυνατότητα να γίνεις αυτοαπασχολούμενος. Παρατήρησε τον τρόπο που σκέφτεσαι. Σκέψου θετικά. Δώσε προσοχή σε αυτά που έχεις και όχι σε όσα δεν έχεις. Πίστεψε ότι τα έσοδά σου θα βελτιωθούν. Εξισορρόπησε το υλικό και το πνευματικό κομμάτι της ζωής. Ξαναβρές την προσωπική σου δύναμη. Κάνε τον εγωισμό σου στην άκρη. Δέξου την αναγνώριση που σε περιμένει. Να είσαι βέβαιος ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη.

Αν συναντάς συχνά το 9

Προετοιμάσου για το τέλος πολλών καταστάσεων, γιατί ήρθε ο καιρός για αλλαγές. Εγκατάλειψε τα πράγματα που δε σου χρησιμεύουν και δε σε ωφελούν πια. Παραδώσου στη ροή των πραγμάτων. Να είσαι ανεκτικός. Άνοιξε το μυαλό σου. Συγχώρησε τον εαυτό σου και τους άλλους. Γιάτρεψε πληγές του παρελθόντος. Λύσε σημαντικές διαμάχες με άλλους. Φτιάξε τις σχέσεις με την οικογένειά σου. Δείξε συμπόνια. Πρόσφερε στους άλλους με ανιδιοτέλεια. Ασχολήσου ενεργά με φιλανθρωπία, εθελοντισμό, φιλοζωικά ή περιβαλλοντικά ζητήματα. Εκφράσου με δημιουργικό τρόπο. Ασχολήσου με τις τέχνες.

myastro
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top