Κάτω από ποιες συνθήκες παντρεύονται οι άντρες του ζωδιακού

0
να οραματιστεί τον τέλειο γάμο με εσάς...

Αλήθεια, είναι τόσο δύσκολο να πάρει την απόφαση να παντρευτεί ένας άντρας; Μήπως αυτή η μεγάλη απόφαση είναι υπερεκτιμημένη; Κορίτσια, για εσάς που κινείστε με γνώμονα την αστρολογία, η απάντηση και στα δύο ερωτήματα είναι: ναι! Αν γνωρίζετε το ζώδιο του άντρα που σας ενδιαφέρει, υπάρχουν κάποια tips που θα σας διευκολύνουν να μάθετε κάτω από ποιες συνθήκες παντρεύονται οι άνδρες του ζωδιακού. Με οδηγό μας τις ιδιαιτερότητες του κάθε ζωδίου, ας δούμε τι θέλει ο κάθε άντρας του ζωδιακού για να αναφωνήσει «εύρηκα» και να οραματιστεί τον τέλειο γάμο με εσάς, τη γυναίκα που θα τον καλύπτει και θα τον εντυπωσιάζει…ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Ένας άντρα που ανήκει στο ζώδιο του Κριού, περισσότερο από τους άντρες των άλλων ζωδίων, έχει την ανάγκη να επιβεβαιώνει τον ανδρισμό του και την τάση του να γνωρίσει πολλές ερωμένες στη ζωή του. Από τη στιγμή που θα αποφασίσει να μπλεχτεί σε μια μακροχρόνια σχέση, η προοπτική του γάμου θα είναι πολύ έντονη και μπορεί να είναι τόσο πιστός και αξιόπιστος όσο δεν φαντάζεσαι.

Αν έχεις δεσμό με κάποιο Κριό, σύντομα θα ανακαλύψεις ότι προτιμά μια σχέση ικανή να του προσφέρει συγκλονιστικές στιγμές. Ψάχνει για θρύλους και καινούργιες εμπειρίες. Και ενώ έχει ανάγκη να αισθάνεται την κάθε μέρα σαν μια καινούργια εμπειρία, περιμένει από τη γυναίκα των ονείρων του να φροντίζει, να κανονίζει, να ετοιμάζει εκπλήξεις. Η αλήθεια είναι ότι όταν του προσφέρεται στο πιάτο η χαρά της αλλαγής και του ενθουσιασμού, τότε είναι έτοιμος για τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο Κριός είναι καταπληκτικός πρωτοπόρος, αλλά όχι και τόσο καλός για να πραγματοποιεί τους σκοπούς του, γι’ αυτό «κολλάει» στη γυναίκα που θα είναι διατεθειμένη να δουλέψει σκληρά και να τον βοηθήσει να πραγματώσει τις φιλοδοξίες του.

Από τη στιγμή που ο ενθουσιασμός γίνεται αυτοσκοπός για έναν Κριό και είναι γι’ αυτόν το κλειδί για μια ευτυχισμένη ζωή, η επιτυχία στη σχέση σας βασίζεται στη δική σου ικανότητα να μοιραστείς την επιθυμία του για μια σχέση που να βασίζεται στην αίσθηση του μόνιμα «καινούργιου». Πρέπει να προσπαθήσεις να συντηρείς την αίσθηση ότι ο δεσμός σας κρατά τα στοιχεία της πρώτης γνωριμίας κι αν τα καταφέρεις, θα φορέσεις το δακτυλίδι των ονείρων σου…ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Αν ψάχνεις για στοργή, τρυφερότητα και πίστη από έναν άντρα και είσαι με έναν Ταύρο, έχεις κάνει τη σωστή επιλογή. Ο άντρας Ταύρος συνήθως είναι υπέρ του γάμου αλλά, επειδή δεν χωρίζει εύκολα, αργεί να το αποφασίσει. Είναι συναισθηματικός και πρόθυμος να μοιραστεί τη ζωή και τα υπάρχοντά του με τη γυναίκα των ονείρων του, αλλά η πρόταση θα έρθει μόνο αν αισθανθεί σταθερότητα στην ατμόσφαιρα συνοδευμένη από πολλές δόσεις αισθησιασμού και ιδανικά συνοδευμένη επίσης με πολλές συνταγές μαγειρικής, που θα μαγεύουν τον ουρανίσκο του.

Αν συνδέεσαι ερωτικά με έναν Ταύρο και θέλεις να νιώσεις και να απολαύσεις την πίστη και την αφοσίωσή του, πρέπει να είσαι έτοιμη να τον κάνεις να αισθανθεί απόλυτα ασφαλής. Πρέπει να του δώσεις την εντύπωση ότι είσαι απόλυτα δική του, ότι του ανήκεις.

Σεξουαλικά, ο Ταύρος εραστής είναι θερμός και έχει πολύ πάθος στον έρωτα, ενώ η αντοχή του στο σεξ είναι παροιμιώδης. Θεωρεί ότι ο έρωτας είναι εκδήλωση αγάπης και τρυφερότητας. Αν η σεξουαλική του ζωή είναι ελλιπής, μπορεί να απορρίψει ακόμη και την πιο όμορφη ή πιο πλούσια γυναίκα (κι ας έχει –λανθασμένα- την ταμπέλα του παραδόπιστου). Γι’ αυτό, αν θέλεις να παντρευτείς τον Ταύρο, πρέπει να δημιουργείς αισθησιακή ατμόσφαιρα και να εκφράζεις τη λατρεία και την αφοσίωσή σου μέσα από το σεξ. Αν τον κάνεις να νιώσει ότι είναι αυτός ο ένας και μοναδικός που σου ξυπνάει τα ένστικτα, ετοιμάσου για τις άδειες…ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Ο άντρας Δίδυμος είναι φιλικός και ανήκει σε ένα από τα ζώδια της επικοινωνίας. Είναι απαραίτητο γι’ αυτόν να αισθάνεται ότι η γυναίκα του, εκτός από ερωμένη του, διάκειται και φιλικά προς αυτόν. Ο Δίδυμος θέλει σύντροφο με την οποία να μπορεί να συζητά, μια γυναίκα που να είναι γεμάτη από ιδέες και ενδιαφέροντα για να μπορεί να τον διδάξει καινούργια πράγματα. Όταν ο Δίδυμος πληροφορείται και μαθαίνει καινούργια πράγματα, είναι πραγματικά ευτυχισμένος.

Αν έχεις σχέση με Δίδυμο, μην περιμένεις την εκδήλωση έντονων συναισθημάτων. Επειδή είναι ασταθής χαρακτήρας, είναι σχεδόν ανίκανος για σταθερή σχέση γι’ αυτό θα πρέπει να του κρατάς αμείωτο το ενδιαφέρον και να τον κάνεις να νιώθει ότι μαζί σου έχει βρει το άτομο που επικοινωνεί τέλεια, που τον καταλαβαίνει, που «ερωτοτροπεί» με το μυαλό του. Μη γίνεις ποτέ «δεδομένη» και μη σταματήσεις ποτέ να παίζεις παιχνίδια μυαλού, ακόμη κι αν ενέχουν το στοιχείο του διαξιφισμού. Τότε και μόνο τότε θα τον φέρεις κοντά στη μεγάλη απόφαση.

Το περίεργο με τον Δίδυμο είναι το γεγονός ότι, ενώ μπορεί να μεταπηδάει από περιπέτεια σε περιπέτεια, όταν αποκτήσει ένα σταθερό δεσμό (που να του προσφέρει και τη δυνατότητα πνευματικής επικοινωνίας) είναι πιστός και τρυφερός, αδιάφορος για τους πειρασμούς που υπάρχουν γύρω του.

Η λίμπιντο του Διδύμου πάει στα κόκκινα με μια έξυπνη γυναίκα που ξεδιπλώνει το πάθος της παίζοντας όχι μόνο με το κορμί αλλά και με το μυαλό, που είναι ομιλητική ακόμη και στις πιο προσωπικές τους στιγμές. Αν θέλεις να παντρευτείς αυτό το αιώνιο άντρα – παιδί, να το θυμάσαι και να πράττεις τα ανάλογα.ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Ο άντρας Καρκίνος είναι από τους πιο πιστούς συζύγους. Φτάνει στο σημείο να κακομαθαίνει τη σύζυγό του καθώς εξιδανικεύει τη σύντροφό του και ξέρει να συγχωρεί. Δεν του είναι εύκολο να χωρίζει, αντιθέτως, πολλές φορές χρειάζεται χρόνια ολόκληρα, προκειμένου να ξεπεράσει μια σχέση που έχει λήξει και να αναζητήσει την ευτυχία σε άλλη γυναίκα. Ως εκ τούτου, από τη στιγμή που θα «κολλήσετε», τα πράγματα είναι αρκετά εύκολα για σένα. Αν σχετίζεσαι με έναν Καρκίνο, ίσως ήδη να έχεις ανακαλύψει την τάση του να παντρευτεί και να αποκατασταθεί. Ίσως να έχεις συνειδητοποιήσει ότι η σταθερή ζωή για τον άντρα σου είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας ηρεμίας και συναισθηματικής ασφάλειας.

Ο άντρας Καρκίνος έχει πολύ μεγάλη ανάγκη να βρίσκεται συνέχεια κοντά στη σύντροφό του και να εκφράζει τα συναισθήματά του. Γι’ αυτό αγαπάει πολύ τα φιλιά, τις αγκαλιές και τα χάδια. Αν θέλεις να γίνεις η γυναίκα της ζωής του, πρέπει να είσαι εκεί γι’ αυτόν, διαχυτική, ρομαντική, συναισθηματική, αφοσιωμένη, σταθερή αξία για τη ζωή του.

Η σπιτική θαλπωρή και το καλό φαγητό είναι το διαβατήριό σου για τον γάμο με τον Καρκίνο. Αν δεν ζείτε μαζί, φρόντισε να τον καλέσεις σπίτι σου και να του δείξεις ότι ξέρεις και να «ζεσταίνεις» την ατμόσφαιρα και να μαγειρεύεις καλά.

Η πιο δυνατή σχέση για τον Καρκίνο είναι με τη μητέρα του γι’ αυτό καλά θα κάνεις να μην τη θίξεις και, αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος, να φροντίσεις να τα πας καλά μαζί της, προκειμένου να μην έχει αντιρρήσεις όταν ο γιος της ανακοινώσει την επισημοποίηση της σχέσης σας.ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Ένας Λέοντας κολακεύεται όσο κανένας άλλος άντρας του ζωδιακού από την προσοχή της γυναίκας του και δένεται πολύ μαζί της, όταν αυτή του δείξει ότι τον θεωρεί μοναδικό, όταν του δείχνει υπερβολικό ενδιαφέρον, όταν του λέει κομπλιμέντα. Αυτό είναι το πρώτο και σημαντικότερο βήμα σου για να φθάσεις στα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο Λέων εραστής αγαπάει τις γυναίκες και – πάνω απ’ όλα – είναι ερωτευμένος με την ιδέα, με τη μούσα που ονομάζεται «γυναίκα». Γι’ αυτό συχνά κάνει κομπλιμέντα ή φλερτάρει με άλλες γυναίκες χωρίς, ωστόσο, να προχωράει παραπάνω, οπότε δεν δέχεται την ταμπέλα του μουρντάρη. Για να αντέξεις τέτοιες συμπεριφορές, απαραίτητη προϋπόθεση είναι το ανοιχτό μυαλό, η υπομονή και η αίσθηση του χιούμορ. Να θυμάσαι ότι λατρεύει την ιδέα να έχει στο πλευρό του γυναίκα δυνατή, με αυτοπεποίθηση που νιώθει ξεχωριστή από τις άλλες και είναι ατρόμητη, σίγουρη ότι ο άντρας της δεν θα την απατήσει με καμιά.

Οι Λέοντες είναι από τους καλύτερους εραστές. Νιώθουν την ανάγκη να εξυμνήσουν με το σεξ τον ίδιο τον Έρωτα, το Θεό τους γι’ αυτό και θέλγονται από θερμές γυναίκες, οι οποίες –με τη σειρά τους- εξυμνούν τους ίδιους ως εραστές. Αν θέλεις να παντρευτείς έναν άντρα που ανήκει στο ζώδιο του Λέοντα, μην τον αφήσεις ποτέ ακάλυπτο σεξουαλικά γιατί θα νιώσει απόρριψη και το τίμημα θα είναι πολύ ακριβό. Αν καταφέρεις να τον επιβεβαιώνεις σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα, θα σου φορέσει το δαχτυλίδι και θα είναι και ακριβό...ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Ο Παρθένος είναι ίσως από τους πιο «δύσκολους» άντρες του ζωδιακού καθώς έχει την τάση να διυλίζει τον κώνωπα και να ψάχνει το λάθος ακόμη κι εκεί που δεν υπάρχει. Αποζητά την τέλεια γυναίκα, κριτικάρει ασύστολα αλλά δεν επιδέχεται κριτική από κανέναν. Αν θέλεις να κατακτήσεις την καρδιά του, πρέπει να είσαι έτοιμη να περάσεις από πολλές δοκιμασίες.

Αν είσαι ερωτευμένη με έναν Παρθένο, πρέπει να τον πείσεις ότι τον αγαπάς και θα υποστηρίζεις την προσπάθειά του να καλυτερεύσει τον εαυτό του και ότι εσύ –παράλληλα- θα κάνεις το καλύτερο που μπορείς για να βελτιώσεις τον δικό σου εαυτό. Αν τον πείσεις, αμέσως θα νιώσει ότι έχει βρει τη γυναίκα που μπορεί να συμπορευτεί μαζί της στη ζωή.

Κάθε επιτυχία, κυρίως επαγγελματική, που έχει ο Παρθένος αυξάνει την αυτοπεποίθησή του κι αν εσύ παίρνεις μέρος σε αυτές τις νίκες του (με το να τον ρωτάς για τη δουλειά του, να του δίνεις συμβουλές χωρίς να τον κριτικάρεις, να προσπαθείς να διορθώσεις τα λάθη του χωρίς να του επισημαίνεις ότι έχει κάνει λάθος), τότε θα συνδεθείς μαζί του ακόμα πιο πολύ.

Αν σχετίζεσαι με έναν Παρθένο να θυμάσαι ότι γίνεται πιεστικός αλλά δεν θα ήταν μαζί σου, εάν δεν σε θεωρούσε μοναδική και ιδιαίτερη. Δεν έχεις, λοιπόν, παρά να παίξεις αυτό τον ρόλο της σημαντικής γυναίκας που όλα τα μπορεί, όλα τα προλαβαίνει, έχει άποψη επί παντός του επιστητού και ξέρει πότε να ζητήσει βοήθεια, ούσα όμως εκείνη αυτή που θα έχει το τελικό πρόσταγμα στο πώς θα γίνει κάτι, ιδιαίτερα αν μιλάμε για καθημερινές δουλειές στο σπίτι και οικογενειακές υποχρεώσεις. Αν πιστέψει ότι είσαι μια τέτοια γυναίκα, θα σε παντρευτεί χωρίς δεύτερη σκέψη.ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Ο Ζυγός είναι το ζώδιο που συνδέεται με τον γάμο γι’ αυτό και ο άντρας Ζυγός ονειρεύεται έναν καλό γάμο που να τον καλύπτει συναισθηματικά αλλά, κυρίως, να τον αναδεικνύει κοινωνικά.

Ο άντρας Ζυγός είναι εκδηλωτικός στην έκφραση της αγάπης του. Όταν είναι ερωτευμένος, γράφει ποιήματα, γίνεται ρομαντικός, στέλνει τριαντάφυλλα, παίζει τον ρόλο του ήρωα ενός αγαπημένου του μυθιστορήματος. Από εσένα περιμένει να γίνεις η ηρωίδα του, η γυναίκα που θα φαντάζει ξεχωριστή όχι μόνο για τον ρομαντισμό, τις ιδέες, τα ταλέντα της αλλά και για την εμφάνισή της. Ποτέ δεν θα είσαι απεριποίητη ενώπιον του Ζυγού όχι μόνο μέχρι να τον παντρευτείς αλλά ακόμη και όταν θα γιορτάζετε την επέτειο των χρυσών γάμων σας.

Ο Ζυγός νιώθει το σεξ σαν μια υπέρτατη έκφραση αγάπης. Είναι πολύ καλός εραστής, έντονα αισθησιακός, πάντα έτοιμος να δώσει ευχαρίστηση στη σύντροφό του. Το μόνο που ζητά από εσένα είναι να του εκφράσεις και λεκτικά την ηδονή σου, να τον κολακέψεις και να τον κάνεις να νιώσει ιδιαίτερα.

Ο άντρας που ανήκει στο ζώδιο του Ζυγού, ενδιαφέρεται πολύ για την γνώμη των άλλων και είναι απόλυτα συμβιβασμένος με το κοινωνικό κατεστημένο. Επομένως, σημαντικός παράγοντας για να σε παντρευτεί, είναι να είσαι πρόθυμη να ακολουθήσεις την πεπατημένη, να είσαι αρεστή στον κοινωνικό του περίγυρο, να τον κάνεις να νιώθει υπερήφανος που σε συνοδεύει και να είσαι αρκετά δυνατή ώστε να τον επιβεβαιώνεις όταν έχει κρίσεις ηττοπάθειας.ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Η μόνη σκέψη του άντρα Σκορπιού είναι η απόκτηση δύναμης και φροντίζει να την εξασφαλίσει μέσω του σεξ και του χρήματος. Επομένως η γυναίκα που θα τον κάνει να θυσιάσει τη μοναχικότητά του στο βωμό του γάμου και της συντροφικότητας, θα πρέπει να είναι φλογερή ερωμένη, με γνωριμίες και προσόντα που θα του διασφαλίσουν ότι θα ικανοποιεί τις φιλοδοξίες του στο πλευρό της.

Ο άντρας Σκορπιός είναι αφόρητα ζηλιάρης και τις – περισσότερες φορές – χωρίς κανένα ιδιαίτερο λόγο. Πάντα καχύποπτος, δημιουργεί ένα κλίμα πιεστικό. Δεν είναι εύκολο να πεις ψέματα σε έναν Σκορπιό, όχι μόνο γιατί είναι αρκετά καλός ψυχολόγος, αλλά και λόγω της υπερβολικής διαίσθησης που διαθέτει. Ο καλύτερος τρόπος να τον χειριστείς είναι να είσαι ειλικρινής και ευθύς. Το διαβατήριο για να τον παντρευτείς είναι να κολακεύεσαι από τις σκηνές του ώστε να μην αντιδράς άσχημα, εντείνοντας την καχυποψία του.

Ο άντρας Σκορπιός, πολλές φορές, αποζητά την απομόνωση. Σε αυτή την περίπτωση δεν πρέπει να αισθάνεσαι ότι σε απορρίπτει αλλά, αντιθέτως, θα πρέπει να δείχνεις κατανόηση και να θυμάσαι ότι ο άντρας που διάλεξες έχει έναν ευάλωτο ψυχισμό με πολλά απωθημένα και ευαισθησίες που δεν τα συζητά γιατί φοβάται μη πληγωθεί ή μήπως προσβληθεί ο εγωισμός του. Όταν έχει την ανάγκη να μπει στη σπηλιά του, τιμώντας τις ρίζες του αρχεγόνου άντρα και απομονώνεται, θέλει να επεξεργαστεί τα δικά του συναισθήματα και να καταστείλει τις συναισθηματικές του υπερχειλίσεις. Αν τον κατανοήσεις και τον αφήνεις να περνάει αυτή τη φάση του χωρίς να τον κριτικάρεις, τον έχεις κερδίσει και θα σου ζητήσει να τον συντροφέψεις σε όλη του τη ζωή.ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Ο άντρας Τοξότης είναι ο πλέον εύκολος τύπος του ζωδιακού για να τον προσεγγίσεις και να τον βάλεις στην ερωτική περιπέτεια και ο πλέον δύσκολος για να τον κρατήσεις και να τον δεσμεύσεις για μια ζωή.

Η σχέση με έναν Τοξότη είναι αρκετά διασκεδαστική, γιατί βρίσκει πάντα τρόπους να ξεφεύγει από την καθημερινότητα, του αρέσουν τα έντονα πράγματα στη ζωή και έχει πολύ χιούμορ, ενώ είναι αξιοθαύμαστα έξυπνος. Αν θέλεις να τον κατακτήσεις, πρέπει να αγαπάς την περιπέτεια (όχι να προσποιείσαι ότι την αγαπάς γιατί αργά ή γρήγορα θα το καταλάβει), να είσαι πνευματώδης, να έχεις φιλοσοφικά ενδιαφέροντα, να έχεις χόμπι, να σου αρέσουν τα ταξίδια και να υποστηρίζεις τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου, σεβόμενη τις δικές του επιθυμίες και ανάγκες. Ο άντρας Τοξότης θα χαρεί αν εσύ επιμένεις να κάνεις κάτι που δεν του αρέσει με τις παρέες σου, δείχνοντας ότι είσαι ανεξάρτητη καθώς θα μπορεί κι εκείνος να διεκδικήσει τις ελεύθερες - ατομικές ώρες του. Να θυμάσαι ότι μισεί τις εξαρτημένες γυναίκες που τις θεωρεί ως παγίδες καταπίεσης. Όσο πιο ελεύθερη δείχνεις μέσα στη σχέση, τόσο πιο πολύ θα τον δεσμεύσεις.

Ο άντρας Τοξότης θέλει να περνάει καλά, να χαίρεται την κάθε στιγμή, ακόμη κι αν –αρκετές φορές- λειτουργεί αλόγιστα, σπάταλα, αμετροεπώς. Εσύ θα πρέπει να βάζεις πάνω από τη στείρα λογική τη διάθεσή σου για περιπέτεια και να αντιμετωπίζεις με θετικότητα τη στάση του. Αν θέλεις ασφάλεια και σταθερότητα, έχεις διαλέξει λάθος άντρα. Αν θέλεις περιπέτεια, κέφι, παιδικότητα, είσαι με τον σωστό άντρα αλλά, για να τον κατακτήσεις και να ζήσετε μαζί, θα πρέπει να υποστηρίζεις την περιπέτεια, ακόμη και μέσα στην αδυσώπητη καθημερινότητα.ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Στον άντρα Αιγόκερω αρέσει πολύ να παντρεύει την ιδιωτική του ζωή με την κοινωνικότητά του γι’ αυτό θέλει μια γυναίκα που να ταυτίζεται, όσο γίνεται, με τα κοινωνικά πρότυπα, τόσο στην εμφάνιση όσο και στις σταθερές της ζωής. Ο γάμος για τον Αιγόκερω είναι ένα σκαλί που πρέπει να ανέβει στην κλίμακα της κοινωνικής ανόδου και είναι πρόθυμος να παντρευτεί, ακόμη και σε πολύ μικρή ηλικία (σε σχέση με άλλους άντρες του ζωδιακού), μια γυναίκα με ακτινοβολία ή που μπορεί να τον βοηθήσει να αποκτήσει περισσότερη αίγλη προς την κοινωνία, κατά προτίμηση από οικογένεια με καλή φήμη.

Ο άντρας Αιγόκερος ονειρεύεται τη γυναίκα που προβάλλει την εικόνα της αφοσιωμένης συζύγου και της καλής μητέρας. Θέλει μια οικογένεια που θα «διαφημίζεται» ως πρότυπο, αδιαφορώντας αν συναισθηματικά ισχύει κάτι τέτοιο. Επομένως, θα τον κατακτήσεις για πάντα, αν ξέρεις να ακολουθείς το ρητό τα «εν οίκω μη εν δήμω».

Εάν η κοινωνική προβολή, η σταθερότητα και η ασφάλεια είναι τα στοιχεία που ψάχνεις στον σύντροφό σου, τότε στο πρόσωπο του Αιγόκερου έχεις βρει τον ιδανικό σου σύντροφο. Για να τον κάνεις να σου χαρίσει το παραδοσιακό μονόπετρο, δεν έχεις παρά να του δείξεις ότι η εικόνα του με εσένα στο πλευρό του, είναι πιο πλήρης και ελκυστική. Κοινώς φρόντισε να γίνεις αρεστή στους γονείς, στους φίλους, στους συνεργάτες και σε όσους θα μπορούσαν να τον επηρεάσουν. Παράλληλα, φρόντισε να έχεις πείσει και τον δικό σου περίγυρο ότι είναι ο άντρας που θα σε κάνει ευτυχισμένη, ώστε να του φέρονται ωραία και να του δείχνουν αγάπη και θαυμασμό καθώς ο Αιγόκερώς σου νιώθει την ανάγκη να είναι αρεστός και να επιβεβαιώνεται μέσω της εικόνας που τους δημιουργεί όχι μόνο σε σένα αλλά και σε ότι σχετίζεται με εσένα.ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Ο άντρας Υδροχόος είναι πρωτοποριακός, αδιαφορεί για την παράδοση και τους τύπους, λατρεύει τους φίλους, τις συλλογικές δραστηριότητες, την ανθρωπότητα αλλά δυσκολεύεται να επικεντρωθεί σε ένα άτομο, παρέχοντας συναισθηματική ασφάλεια. Μολονότι έχει πάντα κάτι να κάνει και ίσως σε εξωθεί στο να νιώθεις παραγκωνισμένη, ο Υδροχόος είναι ένας πιστός άντρας. Πιστός με πολλά ενδιαφέροντα.

Ο Υδροχόος, συνήθως, αποφεύγει τον γάμο και προτιμά τη συγκατοίκηση ή το σύμφωνο συμβίωσης. Επομένως θα πρέπει να αποφεύγεις τις πολύ δεσμευτικές συζητήσεις, τις βιτρίνες με τα νυφικά και τις υποβολές που σχετίζονται με το τι θα ήθελε η μαμά του ή ο μπαμπάς σου γιατί θα τον μετατρέψεις από Υδροχόο σε ταύρο εν υαλοπωλείω. Αν θέλεις να τον δεσμεύσεις, θα τα καταφέρεις αν δεν τον πιέζεις, αν τον κάνεις να νιώθει ελεύθερος, αν του δείχνεις ότι είσαι διατεθειμένη να υιοθετήσεις ένα πιο προοδευτικό μοντέλο ζωής, αδιαφορώντας για τα πατροπαράδοτα και θέλοντας απλά να είσαι μαζί του. Μαζί του και όχι με την κοινωνία.

Εάν έχεις τα ίδια ενδιαφέροντα με τον Υδροχόο σου, εάν είσαι αρεστή στους φίλους του, εάν τον επιβάλεις και στις δικές σου παρέες, εάν είσαι έξυπνη, πνευματώδης, καλή συζητήτρια με φιλοσοφικά ενδιαφέροντα, είσαι πολύ κοντά στο να τον «κλειδώσεις» στην καρδιά του και να ζήσετε μαζί για μια ζωή. Αν, εκτός των ανωτέρων, είσαι και ασυμβίβαστη, δυνατή, έτοιμη να διεκδικήσεις το δίκιο σου, τότε είσαι η μία, η σημαντική, η αναντικατάστατή του!ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Ο άντρας Ιχθύς θέλει μια «όμορφη» γυναίκα, τόσο ψυχικά όσο και σωματικά, κατά προτίμηση ένα πλάσμα βγαλμένο από τα μυθιστορήματα, ικανή να τον αγαπήσει μέχρι θανάτου.

Ο Ιχθύς νιώθει την ανάγκη να ξεφεύγει από την καθημερινότητα και τη γήινη πραγματικότητα και, πολύ συχνά, δραπετεύει μέσα από την τέχνη, τη μουσική, το δράμα, τη μεταφυσική. Όπως καταλαβαίνεις, θα τείνεις προς το ιδανικό του, όσο περισσότερο προσεγγίζεις αυτό το πρότυπο, δηλαδή αν λατρεύεις τις τέχνες, αν ασχολείσαι με τη μεταφυσική και τη φιλοσοφία ή αν είσαι καλλιτέχνης ή έχεις καλλιτεχνικά χόμπι. Παράλληλα, ο άντρας Ιχθύς θέλει να διαθέτεις και πρακτικότητα καθώς εκείνος δεν μπορεί να γειωθεί με τίποτε, οπότε εσύ θα τον βοηθάς να αντεπεξέρχεται στις ανάγκες της καθημερινότητας. Αν πειστεί ότι είσαι ικανή να διαχειρίζεσαι τις πρακτικές ανάγκες της ζωής σας, είναι ο άντρας που θα σου καταθέτει όλο τον μισθό του για να τον διαχειριστείς, αρκεί να τον αφήνεις ήσυχο στον κόσμο των ιδεών και της φαντασίας του.

Αν ονειρεύεσαι ένα ρομαντικό γάμο με τον Ιχθύ σου σε ένα μικρό εκκλησάκι δίπλα στη θάλασσα, πρέπει να μπορείς να κατανοήσεις τις αμέτρητες ευαισθησίες του, τις ανασφάλειές του και τον υπέρμετρο ρομαντισμό του. Πρέπει να τον φροντίζεις, να τον αγαπάς, να τον συναισθάνεσαι. Όταν έχει τις «μαύρες» του, πράγμα που συμβαίνει πολύ συχνά, δεν θα «πέφτεις» μαζί του αλλά θα τον βοηθάς να επανακτήσει την πίστη του στη ζωή και στον εαυτό του και τότε θα φαντάζεις στα μάτια του ως η ηρωίδα του δικού του μυθιστορήματος, η γυναίκα της ζωής του!Σμάρω Σωτηράκη
zwdiasimera
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top