8 μηνύματα για να στείλεις που θα κάνουν το ταίρι σου να χαμογελάσει και να του λείψεις όσο τίποτα!

0
ο πιο διαδεδομένος και καλύτερος τρόπος...

Με μια δόση χιούμορ…Όσο κατακριτέα κι αν είναι η αποχαύνωση που έχει πάθει η γενιά μας ούσα κολλημένη πάνω από ένα κινητό, ώρες ώρες σκέφτομαι τι θα κάναμε χωρίς αυτήν τη συσκευή, ειδικά σε κάτι στιγμές ανάγκης. Και το να θες να εκφράσεις στο ταίρι σου πόσο σου λείπει και να μάθεις αν του/της λείπεις κι εσύ το ίδιο, είναι μια τέτοια στιγμής ανάγκης (ζευγάρια από απόσταση, I feel you). Ποιος είναι λοιπόν ο πιο διαδεδομένος και καλύτερος τρόπος να έχεις συνεχή επικοινωνία με τη σχέση σου; Τα μηνύματα φυσικά.

Αστεία memes, καλημέρα/καληνύχτα, φώτος, πονηρά υπoνοούμενα, είναι μερικά από εκείνα που προτιμάτε να στέλνετε μεταξύ σας και κρατούν ζωντανό το ενδιαφέρον μεταξύ σας. Μεγάλο μπράβο σας δίνω, αλλά έχω να κάνω μερικές επιπλέον προτάσεις, που θα τον κάνουν τον άλλον και να χαμογελάσει, αλλά και να του λείψεις όσο τίποτα!

1. «Σε αγαπάω πολύ»

Μα υπάρχει καλύτερο μήνυμα από αυτό; Μην απαντήσεις, ρητορική ήταν η ερώτηση. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Όταν ξέρεις ότι το αγόρι/κορίτσι σου έχει μία δύσκολη μέρα στη σχολή/δουλειά και κυριολεκτικά πνίγεται, πόσο τέλειο είναι να του/της στείλεις αυτό το μήνυμα εκεί που δεν το περιμένει και να τον/την κάνεις να σκάσει ένα μεγάάάλο χαμόγελο; Όσο απλό κι αν φαίνεται το «Σ’ αγαπάω», δεν είναι και τόσο στην τελική. Υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που δεν εκφράζουν καθόλου τα συναισθήματά τους, οπότε μην το θεωρείς δεδομένο ούτε όταν το χαρίζεις, ούτε όταν το λαμβάνεις!

2 «Και τι δε θα έδινα τώρα για την αγκαλιά σου…»

Ρομαντικό, ε; Ελπίζω να του/της αρέσουν αυτά τα λίγο πιο μελό και να μην πει «Τι φάση;» με το που δει το μήνυμα. Εσύ ξέρεις καλύτερα με τι άτομο έχεις να κάνεις και αν τις σηκώνει τέτοιες γούτσικες ατάκες. Προσωπικά όμως, πιστεύω ότι όλοι θέλουν να αντικρίζουν τέτοιες εκδηλώσεις αγάπης στο κινητό τους κι ας το κρύβουν. Από την άλλη, μπορεί να πυροδοτήσει την αρχή μιας πιο πικάντικης φαντασίωσης από μεριάς του/της. Όλα από μια αγκαλιά κι ένα φιλί ξεκινάνε προτού καταλήξουν σε κάτι παραπάνω.

3. Κυκλοφορώ γυμνός/ή μέσα στο σπίτι. Πού είσαι;»

Αυτό το μήνυμα είναι για να το στείλεις και να υπολογίσεις μέσα σε πόσα λεπτά μπορεί ο/η άλλος/η να εμφανιστεί σπίτι σου. Είναι σαν το κλασικό «έφυγαν οι γονείς μου, έρχεσαι;» και πριν να προλάβεις να τελειώσεις την πρόταση, ακούγεται το κουδούνι της εξώπορτας. Αν συνηθίζετε να το κάνετε γενικά, να κυκλοφορείτε δηλαδή γυμνοί στο σπίτι, αυτό το μήνυμα σίγουρα θα τον/την αναστατώσει, γιατί θα φέρει εικόνες στο μυαλό που μόνο την επιθυμία να σε δει εδώ και τώρα θα του/της προκαλέσουν. Bring it on λοιπόν!

4. «Θυμάσαι τότε που… (inside joke)»

Το ότι έχετε τα δικά σας αστεία, τα οποία καταλαβαίνετε μόνο εσείς και σας κάνουν να χαζογελάτε σε άκυρες στιγμές μπροστά σε κόσμο, επειδή δήθεν κάτι θυμηθήκατε, σημαίνει ότι η σχέση πάει καλά. Στείλε του/της λοιπόν το δικό σας inside joke την ώρα που ξέρεις ότι τραβάει κάποια ζόρια λόγω δουλειάς ή διαβάσματος και καν’τον/την να σκάσει ξανά το γνωστό χαμόγελο. Πρώτον, γιατί είναι το αστείο σας και δεύτερον, γιατί θα καταλάβει ότι τον/την σκέφτεσαι. Και είναι να μη χαίρεται μ’ αυτό;

5. Δεν μπορώ να κοιμηθώ αν δεν είσαι δίπλα μου»

Το ‘χε πει λίγο διαφορετικά κι ο Παντελίδης και είδες τι επιτυχία είχε, οπότε δοκιμασμένο μηνυματάκι. Θέλει να τα ακούει/διαβάζει κάτι τέτοια ο κόσμος! Ωστόσο, εγώ θα έλεγα να μη μένουμε μόνο στην ανάγνωση, αλλά να προχωράμε και σε πράξεις. Αφού το στείλεις δηλαδή, κάποιος από τους δυο σας να αναλάβει δράση, για να μπορέσεις εν τέλει να κοιμηθείς και μάλιστα καλύτερα, με πιο όμορφα όνειρα και με την προοπτική για πρωινό σεξάκι.

6. «Σε σκέφτομαι όλη την ώρα»

Μεταξύ μας δεν είναι και πολύ παραγωγικό αυτό. Δε βγαίνει έτσι η μέρα μάνα μου, πρέπει να κάνεις κι άλλα πράγματα πέρα από το να τον/την σκέφτεσαι. Όσο «κακό» όμως κι αν είναι για σένα, άλλο τόσο καλό είναι σαν μήνυμα για τον/την σύντροφό σου. Του/της τονώνεις το ηθικό, του/της δίνεις την επιβεβαίωση που χρειάζεται και τον/την κάνεις να σε σκέφτεται το ίδιο έντονα. Και ξέρεις τι γίνεται όταν άλλος έχει μόνο εσένα στο μυαλό του. Δε βλέπει την ώρα και τη στιγμή να σε δει από κοντά και να σου αποδείξει πόσο του/της έλειψες.

7. «Θέλω να τα παρατήσω όλα και να περάσουμε τη μέρα μαζί»

So no one told you life was gonna be this way…

Δεν είναι εύκολη η ζωή, παιδιά μου. Έχει τρεξίματα, υποχρεώσεις, εμπόδια και απογοητεύσεις. Αυτό όμως, κάνει ακόμα μεγαλύτερη την ανάγκη για κουβέντες σαν την παραπάνω, που θα βοηθήσουν τον άλλον να ξεχαστεί για λίγο και να σκεφτεί πώς θα ήταν κάτι τέτοιο στην πραγματικότητα. Στέλνοντάς του/της αυτό το μήνυμα, είναι σαν να τον/την προκαλείς να φτιάξει με το μυαλό του/της έναν φανταστικό ολόδικό σας κόσμο, όπου ζείτε ανενόχλητοι τον έρωτά σας, χωρίς σκοτούρες και προβλήματα. Επίσης, του/της δημιουργείς την ανυπομονησία να βρεθείτε επιτέλους από κοντά και να περάσετε όμορφα μαζί έστω και για λίγες ώρες

8. «Είσαι το πιο σημαντικό άτομο στη ζωή μου»

Μέγιστο κομπλιμέντο. Δεν είναι εύκολο να το πεις αυτό σε κάποιον/α, όταν υπάρχουν πολλά σημαντικά άτομα στη ζωή σου, βλέπε την οικογένεια και τους φίλους σου. Η αλήθεια είναι πάντως ότι όταν μία σχέση είναι σοβαρή και με τα χρόνια υπάρχουν συζητήσεις για δημιουργία οικογένειας, είναι λογικό να βάζεις στην κορυφή το/τη σύντροφό σου, γιατί με αυτόν/ή θα ανοίξεις το σπίτι σου. Όταν λοιπόν, δει αυτό το μήνυμα στο κινητό του/της, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα συγκινηθεί και θα νιώσει την ανάγκη να σε δει και να σε αγκαλιάσει.

Καλές αγάπες και λουλούδια να ευχηθώ ύστερα από αυτά τα μηνύματα!

neopolis
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top