10 πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν πάρεις το πρώτο σου βοήθημα

0
και να εστιάσουμε μόνο στα θετικά.

Καλώς ήρθες στον υπέροχο κόσμο των βοηθημάτων στον ερωτικό τομέα. Εδώ η ικανοποίηση, η προσωπική ικανοποίηση, είναι το κλειδί. Ο λόγος για αξεσουάρ που χρειάζεσαι είτε για μια σπιτική κορύφωση όσο είσαι σόλο, είτε για να ανεβάσουν τη θερμοκρασία ακόμη περισσότερο όταν τα εντάξετε στο κρεβάτι μαζί με κάποιον άλλο.

Κανένας προσηλυτισμός υπέρ τους, όταν όμως υπάρχει κάτι που μπορεί να φτάσει τον οποιονδήποτε στη κορύφωση, είναι κρίμα να μην το μελετήσουμε λιγάκι. Είναι ωραίο για αλλαγή να ακούμε το τι θέλει το σώμα μας και όχι η κοινωνία με τα ταμπού της. Γιατί η κοινωνία έχει δαιμονοποιήσει τα βοηθήματα και τα παρουσιάζει ως κάτι κακό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι πως για να πάει κανείς στο ναό του έρωτα, σ’ ένα τοπικό κατάστημα με τα εν λόγω είδη δηλαδή, θα πρέπει να φασκιωθεί λες κι είναι ιδιωτικός ντετέκτιβ και πάει για παρακολούθηση. Κι όλο αυτό για να μην αναγνωρίζεται. Γιατί είναι ρετσινιά και στιγματίζει να θέλει να βρει το κατάλληλο βοήθημα για το το κρεβάτι του, που θα του χαρίσει μοναδικές στιγμές απόλαυσης.

Ας περιορίσουμε αυτές τις αντιλήψεις και να εστιάσουμε μόνο στα θετικά. Πώς διαλέγει κανείς το βοήθημα που χρειάζεται για το κρεβάτι του; Εδώ θα μάθεις μερικά πράγματα που πρέπει να προσέξεις πριν αγοράσεις το πρώτο σου παιχνίδι, αλλά και μερικά tips κατά τη χρήση του. Άλλωστε μέχρι και η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε το δικό της αγαπημένο βοήθημα, ποιοι είμαστε εμείς οι κοινοί θνητοί όχι μόνο να τα κρίνουμε αλλά και να τα σνομπάρουμε. Πάμε να δούμε τη λίστα μας:

1. Πίστη στη σιλικόνη

Η σιλικόνη είναι ένα υλικό από το οποίο κατασκευάζονται πολλά βοηθήματα. Ένα νέο άτομο σε αυτόν τον καινούριο και πολλά υποσχόμενο κόσμο καλό είναι να ξεκινήσει την εμπειρία του με ένα βοήθημα σιλικόνης. Η σιλικόνη είναι ένα μη πορώδες υλικό, αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν έχει μικρές τρύπες οι οποίες μπορεί να γίνουν κι εστίες μολύνσεων. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό το θέμα που κάνει ξεχωριστά τα βοηθήματα που είναι κατασκευασμένα από αυτό το υλικό. Το βασικό ενδιαφέρον βρίσκεται στην υφή. Έχει άλλη χάρη η σιλικόνη. Κατά μια έννοια είναι πιο φυσική στο δέρμα. Αν ρωτάς, κι εγώ με βοήθημα σιλικόνης ξεκίνησα.

2. Προσοχή στο υλικό κατασκευής

H σιλικόνη είναι το νούμερο ένα υλικό που κοιτάμε πριν αγοράσουμε τα πρώτο μας βοήθημα, όμως πρέπει να προσέξουμε να μην έχει και άλλα υλικά κατασκευής. Για παράδειγμα ένα βοήθημα που είναι από σιλικόνη κι έχει μέρη από γυαλί πάνω του καλό είναι να το αποφύγουμε. Γενικά αποφεύγουμε όσα έχουν υλικά τα οποία δυνητικά μπορούν να μας τραυματίσουν για τα χαμηλά στρώματα. Τώρα αν αυτό που επιλέξαμε έχει να κάνει με τις ρώγες π.χ., σίγουρα μπορούμε να μην είμαστε τόσο αυστηροί στην επιλογή.

3. Η λίπανση είναι το μισό παιχνίδι

Ένας δονητής, ένα τεχνητό αιδοίο, όλα αυτά είναι βοηθήματα τα οποία θέλουν μια γερή στρώση λιπαντικού για να μην προκαλέσουν κοκκινίλες και να είναι ωραία στη χρήση. Μεγάλη προσοχή σε αυτό το σημείο. Επειδή υπάρχουν τρεις κατηγορίες λιπαντικών (με βάση το νερό, το λάδι και τη σιλικόνη) πρέπει να χρησιμοποιείτε λιπαντικό που να μη χαλάει τη σύσταση του βοηθήματος. Όπως είπαμε θα επιλέξουμε βοήθημα σιλικόνης, άρα το λιπαντικό σιλικόνης είναι απαγορευτικό.

4. Στόχος είναι τα λεφτά

Η Τζούλια Αλεξανδράτου να μας τραγούδησε στην πισίνα μίας έπαυλης και κανένας δεν μπορεί να την κατηγορήσει ότι είχε άδικο. Γι’ αυτά παλεύουμε μερόνυχτα ολόκληρα. Και το πεδίο των βοηθημάτων μπορεί να γίνει ένα ακριβό σπορ το οποίο δεν είναι πάντα για την τσέπη μας. Με καλό ψάξιμο μπορούμε να βρούμε κάτι οικονομικό απ’ το οποίο μπορούμε να αρχίσουμε κι όταν δούμε ότι θέλουμε να δοκιμάσουμε κάτι νέο πάντα μπορούμε να προσθέσουμε ένα ακόμη στην προσωπική μας συλλογή.

5. Γίνε ένας άλλος Ηρακλής Πουαρό

Οι διάσημοι ντετέκτιβ στην ιστορία (νταξ’ τη λογοτεχνική ιστορία) είναι αυτοί που έκαναν εξονυχιστική έρευνα και είχαν κοφτερό μυαλό. Για να διαλέξει κανείς το κατάλληλο παιχνίδι σύμφωνα με τις ανάγκες του θα πρέπει να κάνει μια παρόμοια έρευνα. Η γκάμα είναι τεράστια και πολλά προϊόντα δεν έχουν και τα βέλτιστα κατασκευαστικά κριτήρια, θέλει καλό ψάξιμο ώστε να επενδύσουμε σε κάτι που πραγματικά αξίζει τα λεφτά του κι είναι καλό για την υγεία μας. Το να έχει το βοήθημα στο κουτί του σφραγίδα έγκρισης από την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι πολύ μεγάλο πλας.

6. Η κριτική ο καλύτερος σύμβουλος

Ως επακόλουθο της πολύωρης αναζήτησης είναι να διαβάσουμε διάφορες κριτικές για το βοήθημα που σκοπεύουμε να αγοράσουμε. Οι κριτικές είναι κατατοπιστικές γιατί βλέπουμε άλλους χρήστες να λένε την εμπειρία τους. Μια εμπειρία μπορεί να γίνει καλύτερος σύμβουλος από την ανάγνωση των χαρακτηριστικών απλώς του βοηθήματος. Υπάρχουν αρκετά online shops που αξιολογούν τα προϊόντα τους, εκεί υπάρχουν τέτοιες κριτικές κι αξίζει τον κόπο να διαβάσουμε όσες περισσότερο γίνεται.

7. Έρμαιο της ποπ κουλτούρας

Δεν είναι ανάγκη να μιληθούμε καμία Samantha ή mister Grey. Καλό είναι να ξεφύγουμε από όλα τα αφιλτράριστα μηνύματα που παίρνουμε από την ποπ κουλτούρα που περνάνε και λίγο υποδόρια πολλές φορές και να βρούμε εκείνο το ξεχωριστό αντικείμενο που κάνε σ’ εμάς κι όχι την Αναστάζια Ρόουζ Στιλ από τις 50 αποχρώσεις του γκρι.

8. Το μέγεθος δε μετράει

Όχι αυτό δεν είναι μια ατάκα που λένε όσο νομίζουν ότι δεν έχουν ικανοποιητικά προσόντα, είναι μια δήλωση που χρειαζόμαστε για να διαλέξουμε το κατάλληλο βοήθημα. Δε χρειαζόμαστε το μεγαλύτερο για να νιώσουμε ικανοποίηση. Το μόνο που αρκεί είναι να βρούμε το σημείο που θέλουμε να εστιάσουμε περισσότερο. Όπως καταλαβαίνεις το μέγεθος στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι και λίγο placebo της κοινωνίας που λέει ότι όσο πιο μεγάλο τόσο καλύτερα. Τα μεγάλα πονάνε έχω να πω εγώ.

9. Ποτέ από δεύτερο χέρι

Κάτι που έχει να κάνει με μια τόσο ευαίσθητη περιοχή πρέπει να το προσέχουμε διπλά και τριπλά. Απαγορεύεται να πάρουμε ένα βοήθημα από δεύτερο χέρι επειδή το βρήκαμε πιο φθηνά. Το να κολλήσουμε κάτι όχι και τόσο θελκτικό όσο η τιμή που μπορεί να βρήκαμε το βοήθημα, δε λέει και πολύ. Θέλει τρελή προσοχή ακόμη και σε καταστήματα το συγκεκριμένο πράγμα. Δεν μπορούμε να αγοράσουμε ένα παιχνίδι που κάποιος άλλος χρησιμοποιούσε πριν από εμάς. Είναι καθαρά θέμα υγιεινής.

10. Προφυλάξεις πάντα και παντού

Δεν τίθεται κανένας λόγος για το πόσο σοβαρές είναι οι προφυλάξεις. Πρέπει να γίνουν κάτι σαν αυτοματοποιημένη κίνηση, τύπου πλένω τα δόντια μου έτσι βάζω και προφυλάξεις πριν ξεκινήσω την πράξη, όποια πράξη. Ακόμα και στα βοηθήματα για λόγους υγιεινής καλό είναι να χρησιμοποιούνται προφυλάξεις. Μπορεί να γίνεται παιχνίδι με έναν παρτενέρ και το βοήθημα να είναι το κεντρικό θέμα της συνεύρεσης. Πώς ανταλλάσσεις το βοήθημά σου έτσι αυθαίρετα χωρίς προστασία για σένα, πρώτα; Είναι σαν να ανταλλάσσεις μάσκες εν μέσω πανδημίας με έναν άκυρο.

Αντώνης Ανδρόνικος
pillowfights
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top