Το πρώτο ραντεβού με κάθε ζώδιο τι να περιμένεις και τι να προσέξεις!

0
μάθε τα πάντα για το πρώτο σας ραντεβού!

Πόση λαχτάρα αλλά και αγωνία κρύβουν τα πρώτα ερωτικά ραντεβού; Το ξέρω πως αν γυρίσεις τον χρόνο πίσω θα έχεις πολλά να θυμηθείς, με κάποια γελάς και αποτελούν ένα μέρος χιουμοριστικής ιστορίας, για άλλα μπορεί να κλαις γιατί ενώ τα απόλαυσες πολύ έληξαν κάπως άδοξα!

Εμείς επειδή θεωρούμε ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός σου ετοιμάσαμε ένα αστρολογικό άρθρο που θα σε βοηθήσει να προετοιμαστείς κατάλληλα για το πρώτο ραντεβού σου με κάθε ζώδιο!

Μπορείς να πάρεις λοιπόν μία αστρολογική γεύση για το τι να περιμένεις στο πρώτο ραντεβού αλλά και το τι είναι απαραίτητο να προσέξεις εφόσον θέλεις να ακολουθήσουν και άλλα ραντεβού !



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Τι να περιμένεις: Αν το πρώτο σου ραντεβού είναι με άτομο που ανήκει στο ζώδιο του Κριού, ένα έχω να σου πω: Δεν θα βαρεθείς! Η συνάντηση μαζί του θα σε γεμίσει ενέργεια, ενθουσιασμό και ο ίδιος θα θέλει να πάρει όλες τις πρωτοβουλίες για το τι να κάνετε, πού να πάτε ... Σίγουρα μπορεί να μην εγκρίνεις το θράσος και την αθυροστομία του!

Τι να προσέξεις: Αν θέλεις να υπάρξει και 2ο ραντεβού καλό είναι να μην του πας κόντρα σε αυτά που σου λέει, γιατί η περιπαιχτική διάθεση άνετα μπορεί να οδηγήσει σε καβγά!



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Τι να περιμένεις: Ο Ταύρος στο πρώτο ραντεβού είναι μέσα στην ευγένεια, την γλυκύτητα και τους καλούς τρόπους! Το σίγουρο είναι ότι θα φας και πιεις καλά στο πρώτο σου ραντεβού με ένα Ταυράκι, ενώ θα θαυμάσεις και την ηρεμία και την εμπιστοσύνη που θα νιώσεις στο πλάι του!

Τι να προσέξεις: Ο Ταύρος είναι από την φύση του καχύποπτος και επιφυλακτικός, θέλει τον χρόνο του για να ανοιχτεί. Μην τον πιέσεις λοιπόν για να προχωρήσει ερωτικά το ραντεβού σας, δώσε του χρόνο μέχρι να σε μάθει!



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Τι να περιμένεις: Ο Δίδυμος δεν θα σταματάει να μιλάει και να ρωτάει στο πρώτο σας ραντεβού, ετοιμάσου για πολύωρη συζήτηση, πάνω στην οποία θα κάνει και επίδειξη των γνώσεών του αλλά και των εμπειριών που έχει! Το χιούμορ του δεν θα σε κάνει να βαρεθείς!

Τι να προσέξεις: Η πολυλογία του μπορεί να γίνει και φλυαρία, είτε επειδή είναι αμήχανος και πάει να γεμίσει τα κενά της συνάντησης, είτε επειδή έχει την τάση να μιλάει πολύ! Προσπάθησε να μην αμφισβητήσεις τις απόψεις του εφόσον θέλεις να βγείτε ξανά!



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Τι να περιμένεις: Ο Καρκίνος στο πρώτο ραντεβού είναι αρκετά ντροπαλός αλλά και παρατηρητικός. Άμεσα μαζί του θα νιώσεις οικειότητα γιατί η ζεστασιά στον τρόπο έκφρασής τους, στο βλέμμα του και στις κινήσεις σου θα σε κάνουν να νιώσεις όμορφα! Στο πρώτο ραντεβού με Καρκίνο θα πας σε ένα ήσυχο ειδυλλιακό μέρος , ενώ συνήθως επιλέγει το φαγητό και όχι τα ποτό για την πρώτη συνάντηση!

Τι να προσέξεις: Μην μπεις στην διαδικασία να τον ρωτάς για το παρελθόν του, εκτός αν ο ίδιος αρχίσει να μιλά για αυτό! Ο Καρκίνος δεν ξεχνά εύκολα και είναι βέβαιο ότι δεν θέλεις στο 1ο σας ραντεβού να σου αρχίσει τα κλάματα για τον/την πρώην.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Τι να περιμένεις: Ο Λέοντας στο πρώτο ραντεβού θα θελήσει να σου κλέψει τις εντυπώσεις και αυτό είναι κάτι που θα το πετύχει εύκολα, είτε με το στυλ του, με τους τρόπους του, με το μέρος που θα επιλέξει να πάτε, με τα βλέμματα που θα στρέφει πάνω του, αλλά και με τον ζεστό, εγκάρδιο και γενναιόδωρο τρόπο που θα σου φερθεί! Το πρώτο σας ραντεβού θα είναι γεμάτο και θα το απολαύσεις!

Τι να προσέξεις: Μην τον διακόπτεις όταν μιλάει για τον εαυτό του, αν είσαι άντρας και έχεις βγάλει έξω μία Λέαινα προσπάθησε να μην λειτουργήσεις μίζερα και σφιγμένα.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Τι να περιμένεις: Ο Παρθένος στο πρώτο ραντεβού είναι πολύ φιλικός, ομιλητικός (τόσο – όσο) , και σε κάνει να αισθανθείς ότι βγήκες με ένα άτομο απόλυτο συγκροτημένο με το οποίο μπορείς να έχεις μία πολύ καλή επαφή! Τυπικός και συνεπής στο ραντεβού, θα θελήσει με κάθε τρόπο να σε μάθει περισσότερο!

Τι να προσέξεις: Μην είσαι ασυνεπής εσύ μαζί του στο ραντεβού σας (δεν θα το κρίνει θετικά) και προσπάθησε στην κουβέντα σας να μην δείξεις ίχνος κριτικής απέναντί του (άσχετα αν αυτός κάνει το αντίστοιχο σε σένα)!



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Τι να περιμένεις: Στο πρώτο σου ραντεβού με έναν Ζυγό θα σκεφτείς πώς σου κάνει πλάκα ο Θεός και ότι η τύχη ξαφνικά έφερε στην ζωή σου αυτό που ήλπιζες, σχεδίαζες, επιθυμούσες πάντα! Γοητευτικός, Ευγενικός, Όμορφος, με Άριστους Τρόπους, αλλά και με έναν μοναδικό τρόπο να φλερτάρει κα να σε κάνει να νιώθεις κοντά του, θα σου κλέψει γρήγορα τη καρδιά!

Τι να προσέξεις: Μην τον παροτρύνεις να σου πει αυτός που θα πάτε και μην του βάζεις δύσκολες ερωτήσει για αρχή, θα μπλοκάρει και τα αποτελέσματα δεν θα είναι θετικά!



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Τι να περιμένεις: Στο πρώτο ραντεβού ο Σκορπιός είναι ήσυχος, μαζεμένος, δεν μιλά πολύ ακούει όμως κα παρατηρεί. Θα προτιμήσει να πάτε σε ένα ήσυχο μέρος, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα και θα κάνει τα πάντα για να σε κερδίσει με το βλέμμα του το οποίο θα είναι διαπεραστικό, γεμάτο νοήματα και ερωτικά καλέσματα!

Τι να προσέξεις: Αν ο Σκορπιός δεν έχει την διάθεση για σχέση, να έχεις την σιγουριά ότι θα είναι όλο υπεκφυγές στην κουβέντα και στην συνέχεια η επιμείνει με πείσμα η βραδιά σας να συνεχιστεί πιο ερωτικά! Κάτι άλλο που πρέπει να αποφύγεις μαζί του είναι τις αδιάκριτες ερωτήσεις!



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Τι να περιμένεις: Το πρώτο ραντεβού με τον Τοξότη έχει γέλιο, χαρά, διασκέδαση, παιχνίδι και περιπέτεια ... Αν υπάρχουν όλα τα παραπάνω στοιχεία να ξέρεις ότι ο ίδιος θα επιδιώξει άμεσα και γρήγορα να το επαναλάβετε!

Τι να προσέξεις: Ο Τοξότης βαριέται εύκολα και γρήγορα, ενώ δεν μπορεί τις κλισέ και στενόμυαλες απόψεις που αφορούν το γάμο, την δέσμευση κλπ... απόφυγέ τα αυτά!



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Τι να περιμένεις: Στο πρώτο ραντεβού με τον Αιγόκερω δεν θα του βρεις κανένα απολύτως ψεγάδι.. Ξέρει πολύ καλά πώς να συμπεριφερθεί, πώς να σταθεί, που να πάτε, πώς να σε κερδίσει και αν σε θέλει πραγματικά πολύ θα ακολουθήσει ένα οργανωμένο πλάνο δράσης για να το πετύχει και ναι θα τα καταφέρει!

Τι να προσέξεις: Μην προσπαθήσεις να επιβάλεις και να κυριαρχήσεις τις απόψεις σου, ενώ για να αποφύγεις τις άσχημες εντυπώσεις καλό είναι να αποφύγεις την αδιακρισία ... Δεν θα τα μάθεις όλα για αυτόν από το πρώτο ραντεβού θέλει το χρόνο του!



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Τι να περιμένεις: Το πρώτο ραντεβού με τον Υδροχόο θα είναι συναρπαστικό και θα περάσεις πολύ διαφορετικά από ότι μπορεί να φανταζόσουν αφού αν σε θέλει πολύ τότε θα φροντίσει ότι κανονίσει για το μεταξύ σας να είναι μία έκπληξη! Οι διαθέσεις του στο πρώτο ραντεβού ωστόσο είναι άκρως φιλικές σε σημείο που μπορεί να το παρεξηγήσεις και να νομίζεις ότι δεν σε θέλει!

Τι να προσέξεις: Μην μένεις με το στόμα σφραγισμένο, χωρίς να λες μία κουβέντα και χωρίς να ανοίγεσαι ... Προσπάθησε ωστόσο να μην κάνεις την ερώτηση «Εσύ τι ψάχνεις αυτό τον καιρό; Θέλεις σχέση»; γιατί σίγουρα θα χαλάσεις την όποια καλή ατμόσφαιρα!



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Τι να περιμένεις: Το πρώτο ραντεβού με έναν Ιχθύ είναι γεμάτο ρομάντζο σαν να είναι βγαλμένο από νουβέλα ή ταινία εποχής! Αν ο Ιχθύς είναι άντρας, θα λειτουργήσει άκρως ιπποτικά εξασφαλίζοντας την καλύτερη ρομαντζάδα! Αν ο Ιχθύς είναι γυναίκα θα σε σαγηνεύσει με την γλυκύτητά της.

Τι να προσέξεις: Μην του κάνεις δύσκολες ερωτήσεις, όχι επειδή δεν ξέρει τι να σου απαντήσει, όσο γιατί είναι αρκετά ντροπαλός και θέλει τον χρόνο του να εξοικειωθεί και να ανοιχτεί για τα προσωπικά του!



oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top