Τι δεν θα σου ομολογήσει ποτέ κάθε ζώδιο για τον εαυτό του

0
είτε επειδή δεν το θέλει, είτε επειδή ντρέπεται!

Υπάρχουν κάποια μυστικά που αφορούν τον ίδιο μας τον εαυτό, τα οποία δεν μπορούμε εύκολα να τα ομολογήσουμε, τα έχουμε «θάψει» μέσα μας και δεν θα τα παραδεχόμαστε σε κανέναν, πολλές φορές ούτε στον ίδιο μας τον εαυτό! Στο συγκεκριμένο άρθρο λοιπόν αυτά τα μυστικά τα βγάζουμε στην φόρα και μαθαίνουμε τι ακριβώς δεν θα ομολογήσει ποτέ κάθε ζώδιο για τον ίδιο του τον εαυτό



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Ποτέ δεν θα σου πει ότι νιώθει «αδύναμος» ή ότι δεν έχει την ικανότητα να κάνει κάποια πράγματα, εδώ πολλές φορές αυτές τις πληροφορίες τις κρύβει ακόμα και από τον ίδιο του τον εαυτό! Ο μαχητής του ζωδιακού ο Κριός, σε καμία περίπτωση δεν θα κατακερματίσει το «εγώ» του για να παραδεχθεί ότι θέλει βοήθεια, υποστήριξη ή ότι δεν μπορεί μόνος!



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Ο Ταύρος δεν πρόκειται ποτέ να σου παραδεχθεί τις ανασφάλειες του, είτε αυτές είναι οι συναισθηματικές , είτε είναι και οι οικονομικές. Παρατηρεί τα πάντα, κρατάει μούτρα, όμως δεν ομολογεί ποτέ τι τον πείραξε, τι τον ενόχλησε, ή δεν αφήνει να φανεί ίχνος συναισθηματικής αδυναμίας. Όσο για τα οικονομικά του, ποτέ δεν θα μάθεις αν το πορτοφόλι του είναι γεμάτο ή άδειο!



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Ένας Δίδυμος τα ξέρει όλα, έχει γνώση για τα πάντα και θεωρεί και τον εαυτό του αρκετά έξυπνο... Φυσικά η εξυπνάδα είναι ένα από τα ατού του και δεν θα το αμφισβητήσουμε, όπως πάντα υπάρχουν και πράγματα που δεν γνωρίζουμε ή που χρειάζεται να τα ρωτήσουμε από τους άλλους για να τα μάθουμε! Ο Δίδυμος δεν θα ομολογήσει ποτέ του ότι δεν ξέρει, ότι δεν γνωρίζει κάτι!



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Ο Καρκίνος δεν θα σου ομολογήσει ποτέ, ότι τα συναισθηματικά παιχνίδια που σκαρώνει, είναι πολλές φορές στα πλαίσια της τακτικής του για να πετύχει τους σκοπούς του! Δάκρυα, αναστεναγμοί, παράπονα και γκρίνιες είναι πολλές φορές ένας τρόπος για να έχει στο χέρι του αυτό που θέλει, όταν το θέλει από εσένα.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Ο Λέων δεν θα σου ομολογήσει ποτέ την αποτυχία του αλλά δεν θα παρομοιάσει ποτέ και τον εαυτό του με κάποιον άλλον! Ο Βασιλιάς του Ζωδιακού δεν πέφτει εύκολα από τον θρόνο του αλλά ούτε και από τα μάτια σου, για το λόγο αυτό δεν θα σου αναγνωρίσει ποτέ αποτυχίες, λάθη, παραπτώματα.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Ο Παρθένος δεν θα παραδεχθεί ποτέ το πόσο καταπιεστικός και κτητικός είναι! Είναι γνωστό ότι θέλει να είναι στην ζωή του τα πάντα με τάξη και πρόγραμμα και το ίδιο απαιτεί και από τους ανθρώπους που τον περιστοιχίζουν. Στην προσπάθειά του αυτή, μεταβιβάζει το άγχος και την τελειομανία του σε κάθε του σχέση και φυσικά δεν μπορεί να κατανοήσει το πόσο άδικο έχει!



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Ο Ζυγός δεν θα παραδεχθεί ποτέ του ότι η ευγένειά του, οι διπλωματικοί του τρόποι και το μόνιμο χαμόγελο στα χείλη αποτελούν για αυτόν μία τακτική για να πετύχει τους σκοπούς του! Ναι είναι γεγονός ότι αρκετές στιγμές θα υποκριθεί για να μην διαταράξει την ισορροπία ή και τις σχέσεις του και αυτό είναι κάτι που ποτέ του δεν θα το ομολογήσει!



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Ο Σκορπιός πολλές φορές θέλει να δείχνει ο σκληρός, ο κακός, αυτός που πρέπει να φοβάσαι... Πίσω όμως από αυτό το σκληρό προσωπείο, κρύβεται μία ευαίσθητη και πληγωμένη ψυχή, όπου ο ίδιος ποτέ του δεν πρόκειται να σου ομολογήσει όλα όσα τον έχουν στιγματίσει!



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Ο Τοξότης είναι ο ατρόμητος του ζωδιακού, αυτός που τολμά, ρισκάρει, τα παίζει όλα για όλα και κυνηγά πολλές φορές και την τύχη του! Καθώς τον γνωρίζεις δεν μπορείς ούτε στιγμή να φανταστείς ότι μπορεί να έχει φόβο για κάτι, αλλά και ο ίδιος δεν πρόκειται ποτέ να σου ομολογήσει τους βαθύτερους φόβους του...



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Ο Αιγόκερως δίνει πολύ μεγάλη έμφαση στο στάτους του, στο όνομά του αλλά και στην εικόνα που θα σε αφήσει να σχηματίσεις για αυτόν! Δεν θα σου ομολογήσει λοιπόν ποτέ το πόσο καταρρακωμένος είναι ή ότι δεν έχει να πληρώσει λογαριασμούς, είτε ότι δέχθηκε υποβιβασμό στην εργασία του, ή ακόμα και ότι έκανε ένα τραγικό λάθος! Για ένα καθαρό κούτελο ζει ο Αιγόκερως και δυσκολεύεται αυτά τα στοιχεία να τα παραδεχθεί!



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Ο Υδροχόος δεν θα σου παραδεχθεί ποτέ ότι δεν ξέρει τι θέλει .... Θα αντιδράσει σε ότι έχεις να του πεις, θα πάει ενάντια στα λεγόμενα σου ή και θα ρίξει το φταίξιμο σε σένα, πολύ απλά γιατί τον έστησες στον τοίχο. Είναι γεγονός ότι συχνά δεν ξέρει τι θέλει και δεν παραδέχεται ούτε στον ίδιο του τον εαυτό ότι αυτό συμβαίνει, γιατί μόνιμα είναι ο επαναστάτης που αντιδρά, επαναστατεί και του φταίνε οι άλλοι!



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Εδώ θα είμαστε λίγο σκληροί αλλά αληθινοί ... Ο Ιχθύς δεν θα σου παραδεχθεί ποτέ ότι η τακτική του είναι να παριστάνει το θύμα, προκειμένου να ευνοηθεί! Ναι θα υποκριθεί, θα μπει στο ρόλο του θύματος και θα τον υποστηρίξει με δάκρυα και κουβέντες που αγγίζουν ευαίσθητη χορδή ... μην τσιμπήσεις!



oroskopos

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top