Προβλέψεις Ταρώ Οκτωβρίου 2021

0
Πίσω από κάθε συμφορά κρύβεται μια λανθασμένη επιλογή.

Η Αρκάνα του μήνα είναι ο Διάβολος και χαρακτηρίζεται από τον αριθμό 15 που σύμφωνα με την εσωτερική αριθμολογία αντιπροσωπεύει το «εγώ» απέναντι στον εαυτό του και τις αλληλοσυγκρουόμενες επιθυμίες του.

Ο Διάβολος είναι το πλαστό μας είδωλο που θα μας καταδιώκει, μέχρι να φερθούμε με ειλικρίνεια και να παραδεχτούμε ότι πίσω από κάθε συμφορά κρύβεται μια λανθασμένη μας επιλογή, γεννημένη από την υστεροβουλία, την απληστία και τις σεξουαλικές εμμονές μας.

Η απελευθέρωση από τη «διαβολική δράση» του εαυτού μας είναι στο χέρι μας και γίνεται με εποικοδομητική αυτοκριτική και αυτογνωσία, ώστε να υποχωρήσει σταδιακά η σύγχυση και να επέλθει η αρμονία.



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

XVΙ Ο ΠΥΡΓΟΣ

Γενικά: Αυτός ο μήνας αποτελεί ένα προθάλαμο εξελίξεων που θα ενισχύσει σημαντικά τις φιλοδοξίες σου και θα σε βοηθήσει να βρεις τα πατήματά σου. Ένα πλέγμα ευκαιριών και συγκυριών σε εξυπηρετεί σε πρακτικά θέματα.

Αισθηματικά: Αν θεωρείς ότι σχέση σας έχει οδηγηθεί σε τέλμα καιρός να πέσουν οι τίτλοι τέλους. Αν είσαι ελεύθερος/η, τα δραματικά σκαμπανεβάσματα σου δυσχεραίνουν κάθε προσπάθεια επικοινωνίας.

Επαγγελματικά: Το πιο πιθανό σενάριο που επικρατεί αυτό το διάστημα στο χώρο της εργασίας σου είναι να πέσει οριστικά η αυλαία σε ό,τι σε είχε κρατήσει πίσω και σε ό,τι σου είχαν υποσχεθεί και δεν έχει διευθετηθεί.

Οικονομικά: Έξοδα που δεν είχες υπολογίσει δημιουργούν οικογενειακές εντάσεις.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

XVΙΙ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Γενικά: Μη βιάζεσαι να καλύψεις το χαμένο δρόμο. Άφησε τα πράγματα να εξελιχθούν με τη δική τους νομοτέλεια. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι μια αποτίμηση των εν γένει δυνατοτήτων και προτεραιοτήτων σου.

Αισθηματικά: Οι διανοητικές σου ανάγκες καθορίζουν τον τύπο της σχέσης σου. Αν είσαι μόνος/η, προσελκύεις εύκολα ερωτικούς συντρόφους με την προσωπική γοητεία και την καλή σου εμφάνιση.

Επαγγελματικά: Προσμετρώντας τις εμπειρίες σου, φαίνεσαι αποφασισμένος/η για ουσιαστικά βήματα προόδου. Αναβαθμίζεις επαγγελματικές σχέσεις που είχες παραμελήσει ή κρατήσει παγωμένες για αρκετό καιρό.

Οικονομικά: Μια αγοροπωλησία εξελίσσεται καλύτερα από κάθε προσδοκία.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

XVIII Η ΣΕΛΗΝΗ

Γενικά: Τα γεγονότα αυτού του μήνα επηρεάζουν την ψυχολογία σου, γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα επιλεκτικός/η ως προς τι ασχολείσαι και ποιον περιλαμβάνει η αισθηματική και κοινωνική σου ζωή.

Αισθηματικά: Για να διατηρήσετε την ηρεμία σας απαιτούνται συχνές «διασκέψεις κορυφής». Αν είσαι ελεύθερος/η, το νόημα των λέξεών σου μπορεί να παρεξηγηθεί, να παρερμηνευτεί ή να θεωρηθεί επίκριση.

Επαγγελματικά: Απεχθάνεσαι οποιαδήποτε δραστηριότητα αισθάνεσαι ότι σε φυλακίζει. Για να αποδώσεις, καλύτερα χρειάζεσαι έμπνευση. Παρουσιάζονται αιφνίδιες ευκαιρίες που δεν μπορείς να αφήσεις ανεκμετάλλευτες.

Οικονομικά: Ένας αστάθμητος παράγοντας βελτιώνει τις συνθήκες ζωής σου.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

XIX Ο ΗΛΙΟΣ

Γενικά: Ο ρόλος σου αυτή την περίοδο είναι να δίνεις το καλό παράδειγμα, το οποίο θα αναγνωριστεί στην πορεία. Καλό θα ήταν να διαχωριστούν και να μοιραστούν οι αρμοδιότητες εκ των προτέρων.

Αισθηματικά: Μια ευχάριστη και ευέλικτη επικοινωνία είναι το καύσιμο της αρμονίας. Αν είσαι ελεύθερος/η, η σεξουαλική έλξη έχει την ικανότητα να μασκαρεύεται και να δίνει την εντύπωση ότι είναι αγάπη.

Επαγγελματικά: Σωστή χρονική περίοδος για να ολοκληρώσεις και να εδραιώσεις του στόχους και τα σχέδιά σου ή να διεκπεραιώσεις δοσοληψίες και εκκρεμότητες που σχετίζονται με υποθέσεις στο εξωτερικό.

Οικονομικά: Οι προσπάθειες που κάνεις να αυξήσεις το εισόδημά σου στέφονται με επιτυχία.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

ΧΧ Η ΚΡΙΣΗ

Γενικά: Αυτόν το μήνα, νοιώθεις αρκετά αποδιοργανωμένος/η, σύμφωνα με τη δική σου θεώρηση των πραγμάτων. Δείξε ευγνωμοσύνη για ό,τι έχεις καταφέρει και σταμάτα να θεωρείς τον εαυτό σου αδικημένο.

Αισθηματικά: Η ανάγκη σου για προσωπικό χώρο είναι αδιαπραγμάτευτη. Αν είσαι μόνος/η, ο τρόπος που προσεγγίζεις το άτομο που σε ενδιαφέρει δημιουργεί αντικρουόμενες σκέψεις και συναισθήματα.

Επαγγελματικά: Βρίσκεσαι σε μια μεταβατική περίοδο. Προβλέπονται αλλαγές στο χώρο της εργασίας σου, επομένως καλό θα ήταν να προνοήσεις και να τακτοποιήσεις εγκαίρως τις υποχρεώσεις που ήδη έχεις.

Οικονομικά: Ένα οικονομικό σου δίλημμα σε ταλαιπωρεί.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

ΧΧΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ

Γενικά: Ένας νέος κύκλος, για την αξιοποίηση των επικοινωνιακών σου δυνατοτήτων, ανατέλλει. Αυτό θα σου δώσει την ευκαιρία να δραστηριοποιηθείς και να ανακάμψεις στους τομείς που σε ενδιαφέρουν.

Αισθηματικά: Η αξιοπιστία και η υπευθυνότητά σου έχουν συντελέσει στη δημιουργία μιας ακλόνητης σχέσης. Αν είσαι μόνος/η, αναζητάς μια γνωριμία με κοινά διανοητικά και ψυχαγωγικά ενδιαφέροντα.

Επαγγελματικά: Έχεις βάλει γερά θεμέλια στην καριέρα και τις επιδιώξεις σου. Τα προσόντα και οι ικανότητές σου τώρα αναγνωρίζονται, γι’ αυτό πολύ πιθανό να αναλάβεις ένα σημαντικό πόστο με καλύτερες απολαβές.

Οικονομικά: Νέες πηγές εσόδων.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

ΧΧΙΙ Ο ΤΡΕΛΟΣ

Γενικά: Αυτόν το μήνα το τοπίο αλλάζει συνεχώς και εσύ καλείσαι να δεις όρια που πρέπει να σεβαστείς και τους περιορισμούς που πρέπει να ξεπεράσεις, απέναντι στις σχέσεις σου, το χρήμα, την ασφάλεια και τη χαρά.

Αισθηματικά: Εκδηλώνεις τάσεις φυγής, όταν αναγκάζεσαι να αντιμετωπίσεις καταστάσεις που δεν θέλεις. Αν είσαι ελεύθερος/η και δεν έχεις μάθει από τα προηγούμενα λάθη σου, θα τα επαναλάβεις.

Επαγγελματικά: Εντάσεις και διαφωνίες με συναδέλφους και συνεργάτες. Κράτησε την ψυχραιμία σου, χαμήλωσε τους τόνους σου και επιστράτευσε τη διπλωματία σου, μπας και μπορέσεις να το αντιμετωπίσεις πιο εύκολα.

Οικονομικά: Έκτατα έξοδα που δεν καλύπτονται εύκολα.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Ι Ο ΜΑΓΟΣ

Γενικά: Αυτόν το μήνα, έρχεσαι αντιμέτωπος/η με ό,τι έχει φθαρεί ανεπανόρθωτα και που συνεχίζει από κεκτημένη ταχύτητα. Ιδέες και αντιλήψεις που δεν σου προσφέρουν τίποτα δεν έχουν πλέον χώρο στη ζωή σου.

Αισθηματικά: Οι μικροσυνήθειες και η σύγκρουση των χαρακτήρων σας μπορεί να καταστρέψουν τον έρωτα σας. Αν είσαι μόνος/η, ματαιοπονείς, αν πιστεύεις ότι μπορείς να πιάσεις μια πεταλούδα με ποντικοπαγίδα.

Επαγγελματικά: Μια διαφορετική περίοδος έχει ξεκινήσει για σένα που το αντικείμενό σου σχετίζεται με εμπόριο, επικοινωνία και παροχή υπηρεσιών. Δες τις αδυναμίες σου και φρόντισε οι ενέργειές σου να είναι στοχευμένες.

Οικονομικά: Μπορείς να ρισκάρεις λίγο περισσότερο από ο,τι συνήθως.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

ΙΙ Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Γενικά: Ήρθε η ώρα να μιλήσεις με ειλικρίνεια και χωρίς υπεκφυγές. Υπάρχει επιτακτική ανάγκη να ανιχνεύεις και να αντιμετωπίσεις ό,τι είναι κάτω από την επιφάνεια, ό,τι έχεις καταπιέσει ή έχεις αρνηθεί.

Αισθηματικά: Επιστράτευσε την προσοχή σου σε αυτά που ξεστομίζεις και δείξε διακριτικότητα στον χειρισμό λεπτών θεμάτων. Αν είσαι μόνος/η, με τη συμπεριφορά σου δείχνει ότι αποφεύγεις κάθε είδους δέσμευση.

Επαγγελματικά: Αν η θέση εργασίας σου δίνει την ευκαιρία να έρχεσαι σε επαφή με κόσμο ή βασίζεται στις ιδέες και τη διάθεσή σου για δημιουργικότητα και έμπνευση, θα κερδίσεις τις εντυπώσεις.

Οικονομικά: Σκέψου, πριν δανείσεις χρήματα γιατί δύσκολα θα τα πάρεις πίσω.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

ΙΙΙ Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Γενικά: Αυτόν το μήνα, επωφελήσου από ό,τι θετικό επικρατεί στη ζωή σου και προσάρμοσέ το στα δικά σου δεδομένα. Ευτυχώς, δεν σου λείπει η δημιουργικότητα, προκείμενου να αναβαθμίσεις ό,τι σε ενδιαφέρει.

Αισθηματικά: Η αγάπη και η ευτυχία έχουν διαφορετικό νόημα για τον καθένα, όμως η έλξη παραμένει η ίδια. Αν είσαι ελεύθερος/η, έχεις το χάρισμα να έλκεις τους άλλους, αλλά ποτέ δεν είναι προβλέψιμο.

Επαγγελματικά: Μια συνάντηση με ένα άτομο που σχετίζεται με τον επαγγελματικό σου χώρο θα γίνει η αιτία να αλλάξεις το προφίλ σου και να αναθεωρήσεις ιδέες και σχέδια που δεν προωθούν την εικόνα σου.

Οικονομικά: Απόφυγε σπατάλες και υπερβολές.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

ΙV Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Γενικά: Η εποχή εξελίσσεται γρήγορα και οι ευκαιρίες δεν επανέρχονται, τουλάχιστον όχι με την μορφή που εμφανίστηκαν. Χειρίσου λοιπόν τις καταστάσεις που σε αφορούν και κατάστρωσε τη στρατηγική σου.

Αισθηματικά: Η προσπάθειά σου να κατευθύνεις τον/η σύντροφό σου δημιουργεί ένταση. Αν είσαι ελεύθερος/η, χρησιμοποιείς την ενέργειά σου ή για σεξουαλικές κατακτήσεις ή για προσωπικές μονομαχίες.

Επαγγελματικά: Στο χώρο της εργασίας σου γίνονται ζυμώσεις που θα επηρεάσουν το άμεσο μέλλον σου. Αν σου ζητήσουν την υποστήριξή σου φρόντισε να στέκεσαι στη σωστή πλευρά, χωρίς να υπερβάλλεις.

Οικονομικά: Εκμεταλλεύεσαι ένα περιουσιακό στοιχείο.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

V Ο ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Γενικά: Θα σε απασχολήσουν σχέδια που είναι στα σκαριά, το πιθανότερο όμως είναι ότι θα περάσουν αρκετά στάδια μέχρι να υλοποιηθούν. Σημασία έχεις να νοιώθεις ασφαλής και να βασίζεσαι στις δικές σου δυνάμεις.

Αισθηματικά: Προσπαθείς να ανακουφίσεις την εσωτερική σου ένταση με δημιουργικές ασχολίες. Αν είσαι μόνος/η, μη βιάζεσαι, απαιτείται χρόνος για να ξεχωρίσεις την αγάπη από τον πρόσκαιρο ενθουσιασμό.

Επαγγελματικά: Προτιμάς τη διπλωματία από την αντιπαράθεση. Δεν δυσκολεύεσαι να πείσεις συνεργάτες ή προϊστάμενους, να συμφωνήσουν με τη γνώμη σου, αν όντως είναι τεκμηριωμένη και κατανοητή.

Οικονομικά: Μην παραμελείς τις οικονομικές σου υποχρεώσεις.



Νία Θεοφανίδου
astrology

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top