Τα ζώδια και η εξωτερική τους ομορφιά

0
αλλά και μπόλικη «μαγεία».

Μέσα από το ζώδιο μας μπορούμε να βρούμε την εσωτερική μας ομορφιά αλλά και μπόλικη από την «μαγεία» που κρύβουμε. ‘Ομως κάθε ζώδιο έχει και κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που αφορούν στην εμφάνιση του. Κάθε μια μας λοιπόν έχει κάποια χαρακτηριστικά τα οποία «προδίδουν» το ζώδιο της. Διαβάστε παρακάτω το ζώδιο σας, τον ωροσκόπο σας αλλά και επικουρικά το ζώδιο που έχετε την Αφροδίτη σας και βρείτε κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες και tips σχετικά πάντα με την ομορφιά.



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Με κυβερνήτη πλανήτη τον Άρη εκτός από γυναίκα πυρκαγιά είστε και ανυπόμονη. Δεν θέλετε να χαλάτε πολύ ώρα στον καθρέπτη και προτιμάτε τις γρήγορες λύσεις στο μακιγιάζ γιατί βαριέστε τραγικά. Προτιμήστε λοιπόν τα προϊόντα 2 σε 1 για να γλιτώσετε χρόνο και τις υγρές σκιές που απλώνονται εύκολα με το δάκτυλο σας .Ιδανικό χρώμα για σας είναι το μπλε μεταλλικό. Δώστε την απαραίτητη προσοχή στο δέρμα σας που έχει την τάση να δημιουργεί ακμή χρησιμοποιώντας τις απαραίτητες κρέμες αλλά και ένα καλό make up. Φορέστε κραγιόν σε κόκκινο της φωτιάς και αφήστε στο πέρασμα σας την αύρα από ένα ζεστό και πικάντικο άρωμα.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Ρομαντικές, αισθησιακές και ερωτικές σαν γνήσιες κόρες της Αφροδίτης που είστε σας αρέσει να έχετε μια ρουτίνα ομορφιάς η οποία θα περιλαμβάνει προϊόντα οργανικά όπως αφρόλουτρα και λάδια περιποίησης με αιθέρια έλαια. Σας ταιριάζουν οι γήινες αποχρώσεις στο μακιγιάζ και επειδή συνήθως έχετε στρογγυλά μάτια μπορείτε χρησιμοποιώντας eyeliner stencil να πετύχετε ένα "φτερωτό σχήμα" το οποίο θα αναδείξει τα μάτια σας και θα απογειώσει το συνολικό σας μακιγιάζ. Ένα ματ κόκκινο η ροζ κραγιόν θα τονίζει ακόμα περισσότερο τα σαρκώδη χείλη που οι περισσότερες έχετε. Προτιμήστε ένα λουλουδάτο άρωμα ή ένα άρωμα που το «πάντρεμα» από τις αρωματικές του νότες θα σας ταξιδέψει σε ένα μονοπάτι μέσα στο δάσος.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Με τον Ερμή κυβερνήτη σας εκτός από εξαιρετικά επικοινωνιακές εκπέμπετε έντονα φρεσκάδα και νεανικότητα. Είστε ο τέλειος συνδυασμός εσωστρέφειας και εξωστρέφειας και εκτός από γνώμη αλλάζετε συχνά και στυλ. Τονίστε τα λεπτά χαρακτηριστικά του προσώπου σας με το ανάλογο μακιγιάζ και χρησιμοποιείστε έντονα χρώματα σε σκιές όπως το πορτοκαλί και το κίτρινο και βάλτε ένα μώβ ή μπλε eyeliner. Σας ταιριάζει το μακιγιάζ που έχει ιριδίζουσα λάμψη. Ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τα μαλλιά σας δίνοντας τους όγκο και ένταση. Ελάτε πιο κοντά στην αγαπημένη σας εποχή μέσα από ένα άρωμα που θα σας θυμίζει δροσερό αεράκι μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Ευαίσθητες και έντονα θηλυκές, κόρες εσείς της Σελήνης, έχετε την τάση να είστε με τα φεγγάρια σας ακόμα και στο στυλ σας. Συνήθως έχετε στρογγυλό πρόσωπο με καθαρό και σχεδόν διάφανο δέρμα. Το ροζ, το κοραλλί αλλά και το ροδακινί είναι τα χρώματα σας και τονίζουν ακόμα περισσότερο την σχεδόν κοριτσίστικη εμφάνιση σας. Τονίστε τα υγρά και εκφραστικά σας μάτια με σκιές στα χρώματα της θάλασσας και τονίστε ακόμα περισσότερο το βλέμμα σας με έντονες βλεφαρίδες. Να χρησιμοποιείτε προϊόντα που θα δώσουν την έξτα υγρασία που χρειάζεται κάποιες φορές το δέρμα σας. Σας ταιριάζουν τα vintage χτενίσματα ειδικά όσα έχουν κοτσίδες. Τέλεια για εσάς θα ήταν μια αρωματική πούδρα σώματος που θα σας χαρίσει κάτι από παλιά κλασική γοητεία.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Υπέροχες φωτεινές μου κυρίες, κόρες του ήλιου που πολλές φορές, έστω και δικαίως, θεωρείτε ότι το σύμπαν περιστρέφεται γύρω σας, είστε οι γαλαζοαίματες του ζωδιακού. Για να λάμπετε ακόμα περισσότερο όμως θα σας ταίριαζε μια πιο ηλιόλουστη επιδερμίδα και για να την αποκτήσετε δεν έχετε παρά να χρησιμοποιήσετε ένα σούπερ καλοκαιρινό bronze make up. Επιπλέον τονίστε τα καλοσχηματισμένα μεν αλλά λεπτά δε χείλη σας με ένα μολύβι χειλιών και ένα Lip Plumper. Από σκιές προτιμήστε πορτοκαλί και καφέ αποχρώσεις καθώς και ένα eyeliner σε βαθύ μωβ. Περιποιηθείτε το στέμμα σας, δηλαδή τα μαλλιά σας, με μάσκες εντατικής θρέψεις και εντυπωσιάστε τα πλήθη με τον έντονο άρωμα σας.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Ήρεμες συναισθηματικά, γεμάτες αξιοπρέπεια και πολύ συντηρητικές γυναίκες καθώς είστε προτιμάτε το λεγόμενο French chic δηλαδή το απλό και ανεπιτήδευτο στυλ. Αντιπαθείτε τις ακρότητες και λάτρεις της επικοινωνίας καθώς είστε, με κυβερνήτη τον Ερμή, θέλετε να έλκετε τους άλλους με το πνεύμα σας και όχι με την εμφάνιση σας. Περιποιηθείτε το σώμα σας χρησιμοποιώντας μια ολόκληρη σειρά σώματος βασισμένη σε προϊόντα μελισσοκομίας ή γενικά σε οργανικά προϊόντα έτσι ώστε να αποκτήσετε βελούδινη επιδερμίδα. Δώστε έμφαση στο βλέμμα σας τονίζοντας τα φρύδια σας και κάνοντας τις βλεφαρίδες σας έντονες. Προτιμήστε γήινες και κατά προτίμηση απαλές αποχρώσεις. Ολοκληρώστε με ένα κομψό και απαλό άρωμα.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Όμορφες και θελκτικές κόρες της Αφροδίτης γεμάτες γλυκύτητα και αρμονία είστε η επιτομή της θηλυκότητας. Είστε κομψές από την φύση σας και δεν σας αρέσουν οι ακρότητες. Προσέξτε το δέρμα σας λίγο παραπάνω ενυδατώνοντας το συχνά και σωστά αλλά και καθαρίζοντας το με τα σωστά προϊόντα. Σας ταιριάζουν τα παλ χρώματα και ειδικά το ροζ που είναι σαν να έχει φτιαχτεί για σας. Ωστόσο δοκιμάστε και το μπλε ή ακόμα και το γκρι ασημένιο. Φροντίστε τα μαλλιά σας στα οποία έχετε ιδιαίτερη αδυναμία με ιδιαίτερα εκλεπτυσμένα αξεσουάρ. Προτιμήστε για τα καλοσχηματισμένα χείλη σας ένα έντονο ρόζ ή ροδακινί χρώμα και αφήστε πίσω σας την υπέροχη αύρα ενός υπέροχου πουδρένιου αρώματος.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Με κυβερνήτη σας τον Πλούτωνα είστε γεμάτες , πάθος, ένταση, συναίσθημα και μυστήριο. Υπάρχουν στιγμές που μοιάζετε σαν τα ορμητικά νερά ενός μεγάλου ποταμού που κατευθύνονται στην θάλασσα παρασύροντας τα πάντα γύρω τους. Σας ταιριάζει λοιπόν το έντονο μακιγιάζ ειδικά στα μάτια σας. Smokey eye με έντονο μαύρο eyeliner και σκιές σε βαθύ μπλέ, μωβ, γκρι-ασημένιο και έντονη μαύρη μάσκαρα ή ακόμα και έξτρα βλεφαρίδες για να τονιστεί το βλέμμα σας ακόμα παραπάνω και να μοιάζουν τα μάτια σας σαν της γάτας. Συνήθως έχετε σαρκώδη χείλη τα οποία μπορείτε να χρωματίσετε με ένα ματ κραγιόν σε αποχρώσεις του κόκκινου. Σαγηνεύστε τους πάντες στο πέρασμα σας χρησιμοποιώντας ένα άρωμα έντονο και αισθησιακό αλλά παράλληλα κομψό.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Η γοητεία σας είναι η αισιοδοξία που βγάζετε, η καλή σας διάθεση και η όρεξη σας για διασκέδαση, ταξίδια και περιπέτειες. Δοτικές και όλα στο full πράγμα που είναι λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι ο κυβερνήτης πλανήτης σας είναι ο Δίας. To hippy chic είναι το στυλ που σας ταιριάζει. Το πρόσωπο σας δεν έχει γωνίες και τα μάτια σας είναι ιδιαίτερα εκφραστικά. Τονίστε λοιπόν το μάτια σας χρησιμοποιώντας το χρώμα της κανέλλας ή της τερακότα. Τολμήστε eyeliner σε χρώματα όπως το μπλέ ή το πράσινο, κάντε το απαραίτητο make up που θα σας «δώσει» γωνίες και βάλτε ένα απαλό κραγιόν. Συμπληρώστε την εμφάνιση σας με ένα εξωτικό άρωμα.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Λατρεμένες αξιόπιστες και πειθαρχημένες Αιγοκερίνες, κόρες του Κρόνου, η αλήθεια είναι ότι τα θέλετε όλα σε τάξη. Το ίδιο και την εμφάνιση σας. Σεταρισμένα όλα λοιπόν ανάλογα το ύφασμα ή το χρώμα. Έχετε γωνίες έντονες στο πρόσωπο σας και φρύδια τοξωτά καθώς και έντονο βλέμμα. Γενικά προτιμάτε τους γήινους τόνους όπως το καφέ, το λαδί και το βαθύ πράσινο σε σκιές και το σκούρο κραγιόν. Προσπαθήστε ωστόσο να πειραματιστείτε και με άλλα έντονα αλλά σκούρα χρώματα όπως το μωβ ή το κόκκινο Βουργουνδίας ή το British Green αλλά σε εκδοχή smokey eye. Τονίστε τις βλεφαρίδες σας και βάλτε έντονο κραγιόν. Σας ταιριάζουν οι σινιόν κότσοι και οι πασμίνες σε ζεστά χρώματα. Μέσα από ένα ξυλώδη άρωμα ανακαλύψτε την αυθόρμητη πλευρά σας.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Εκκεντρικές και ανατρεπτικές πράγμα λογικό αν σκεφτείτε ότι κυβερνήτη πλανήτη έχετε τον Ουρανό. Σας αρέσει να πειραματίζεστε και δεν είναι διόλου απίθανο να σας δούμε με μαλλιά βαμμένα μπλε ή πράσινα ή μωβ ή ακόμα και με όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Σας ταιριάζουν όλες οι αποχρώσεις του μπλε και ειδικά το τιρκουάζ σε σκιές και μάσκαρα και eyeliner. ΄Εχετε έντονα φρύδια και πλατύ στόμα αλλά πολύ αραιές βλεφαρίδες. Μπορείτε να βάλετε ψεύτικες βλεφαρίδες που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε ακόμα πιο έντονο βλέμμα. Δοκιμάστε έντονα κραγιόν σε μωβ ρόζ αποχρώσεις και μεταδώστε την θετική σας αύρα μέσα από ένα άρωμα με βάση το Neroli.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Ρομαντικές και συναισθηματικές ψυχές μου που κυβερνήτη πλανήτη έχετε τον Ποσειδώνα. Είστε τόσο διαισθητικές και ονειρεύεστε συνεχώς ένα καλύτερο αύριο. Έχετε ανάγκη το στοιχείο του νερού για να αισθάνεστε ήρεμες. Δοκιμάστε ένα αρωματισμένο νερό με νότες από τριαντάφυλλο ή θαλασσινής αύρας. Χρωματικά οι παλέτες σας είναι αυτές του μπλε, ροζ και μωβ. Πολλές από εσάς έχετε λακκάκια και ανοιχτόχρωμα μάτια. Κάποιες άλλες ίσως έχετε πλατιά μυτούλα. Το δέρμα σας είναι ανοιχτόχρωμο αλλά χλωμό. Δώστε του λάμψη με ένα καλό fon de ten και χρησιμοποιείστε ρουζ σε έντονο ροζ χρώμα. Σας ταιριάζουν τα έντονα κραγιόν και τα ρούχα σε όλες τις αποχρώσεις του μωβ.



Έλενα Γκιτσάλη
zwdia24

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top