Τι δεν πρέπει να ρωτήσετε τα 12 ζώδια

0
μην πείτε ότι δεν σας προειδοποίησα.

Όλους μας εκνευρίζουν διάφορα πράγματα και ιδιαίτερα κάποιες αδιάκριτες ερωτήσεις. Ωστόσο, ανάλογα με τη διάθεση μας, μπορεί να παρεξηγηθούμε αμέσως αν δεν έχουμε τα κέφια μας ή να μη δώσουμε καμία σημασία αν είμαστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Όμως το κάθε ζώδιο έχει μια αχίλλειο πτέρνα που αν κάποιος τη χτυπήσει μπορεί να γίνει έξαλλο ή να του χαλάσει εντελώς η διάθεση. Είναι το… αδύναμο σημείο του, αυτό το κάτι που δεν του αρέσει να θίγεται, που δεν θέλει να εκτίθεται. Αν λοιπόν δεν θέλετε να πυροδοτήσετε ανεξέλεγκτες καταστάσεις και να φέρετε τους άλλους στα όρια τους μην ρωτήσετε τις παρακάτω ερωτήσεις, ανάλογα με το ζώδιο τους. Αν πάλι θέλετε να το ρισκάρετε, μην πείτε ότι δεν σας προειδοποίησα.



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

«Καλά μόνος σου το έκανες (σκέφτηκες) αυτό; Αποκλείεται κάποιος σε βοήθησε»

Ποτέ μην αμφισβητήσετε την εξυπνάδα, τη δύναμη, την αυτοπεποίθηση και την υπερηφάνεια των Κριών, εκτός αν θέλετε να παίξετε με την τύχη σας. Αυτή η ερώτηση που κάποιος άλλος θα την ξεπερνούσε αδιάφορα ή και θα σας εξηγούσε πώς έγιναν τα πράγματα, για τους Κριούς σημαίνει μόνο αμφισβήτηση των ικανοτήτων τους και τίποτε άλλο. Και αυτό οι Κριοί δεν θα το ανεχτούν και ούτε θα σας αφήσουν να νομίζετε ότι κάποιος άλλος μπορεί καλύτερα από αυτούς.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

«Γιατί δεν έχεις παντρευτεί ακόμα;»

Αυτή είναι μια ερώτηση που πυροδοτεί στους Ταύρους μεγάλη ανασφάλεια σε ό,τι αφορά τα βαθύτερα συναισθήματα τους. Επειδή το ζητούμενο τους είναι η σταθερότητα, η μονιμότητα και η δέσμευση, το να μην έχουν κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή τους είναι σαν να τους λες ότι δεν έχουν πετύχει τον στόχο τους. Αν είναι μόνοι, σημαίνει ότι τους πονά πολύ αυτό, διότι είναι ζώδιο της συντροφικότητας. Αν πάλι είναι σε σχέση και δεν αποφασίζουν να δώσουν όρκους αιώνιας πίστης, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να κάνουν δεύτερες σκέψεις και αυτή η ερώτηση να τους κάνει να αμφισβητήσουν περαιτέρω τα αισθήματα τους για τον-ην σύντροφό τους.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

«Χρειάζεσαι βοήθεια; Γιατί νομίζω ότι δεν θα τα καταφέρεις μόνος σου»

Μπορεί να είχατε την καλύτερη πρόθεση, να θέλατε όντως να προσφέρετε ένα χεράκι βοηθείας, αλλά οι Δίδυμοι το μόνο που θα ακούσουν είναι ότι δεν πιστεύετε στο μυαλό τους και τις δεξιότητες τους και θα γίνουν έξαλλοι. Αν δείτε λοιπόν κάποιον που εκπροσωπεί το ζώδιο των Διδύμων να προσπαθεί να κάνει κάτι, αφήστε τον να συγκεντρωθεί και μείνετε μακριά του. Θα το καταφέρει με τον δικό του τρόπο. Κάθε δική σας προτροπή θα ακούγεται σαν φασαρία στα αυτιά τους, διότι θέλουν να πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν τα πάντα μόνοι τους και μάλιστα καλύτερα από εσάς. Σε κάθε άλλη περίπτωση μόνο καβγά μπορείτε να προκαλέσετε.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

«Γιατί δεν έχεις κάνει ακόμα οικογένεια;»

Χτύπημα κάτω από τη μέση είναι αυτή η ερώτηση για τους Καρκίνους που αν έχουν κάτι πολύ ψηλά στη ζωή τους αυτό είναι η οικογένεια. Οπότε για να μην έχουν δημιουργήσει τη δική τους θα υπάρχει σοβαρός λόγος, που ενδεχομένως και δεν θα ήθελαν να μοιραστούν μαζί σας. Είναι σαν να τους χτυπάτε στην καρδιά, να τους προσβάλετε, να τους μειώνετε και να τους εκθέτετε στις μεγαλύτερες φοβίες και ανασφάλειες τους. Ότι δηλαδή δεν μπορούν να αγαπηθούν και να αγαπήσουν και ότι θα μείνουν μόνοι τους. Στην καλύτερη περίπτωση θα σας απαντήσουν με ένα φονικό βλέμμα, στη χειρότερη μπορεί και να μην τους ξαναδείτε ποτέ.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

«Ποιος κάνει κουμάντο τελικά;»

Τη στιγμή που ξεστομίσατε αυτή τη φράση, ταυτόχρονα δημιουργήσατε και έναν νέο εχθρό, τον Λέοντα που την άκουσε. Ποτέ μην ρωτάτε έναν Λέοντα κάτι που αμφισβητεί τις ηγετικές του ικανότητες και ποτέ μην κάνετε κριτική για τις αποφάσεις τους. Διότι, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αν κάποιος είναι γεννημένος αρχηγός είναι τα λιοντάρια. Αν κάνετε τέτοιες ερωτήσεις είναι σαν να παίζετε με τη φωτιά και τα νεύρα τους.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

«Από πότε έχει να καθαριστεί αυτό;»

Αν «αυτό» είναι το σπίτι, το αυτοκίνητο ή κάτι που ανήκει σε Παρθένους, μόλις υπογράψατε τη… θανατική σας καταδίκη. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη προσβολή από αυτή την ερώτηση για κάποιον που εκπροσωπεί ή έχει ωροσκόπο στο ζώδιο της Παρθένου. Όπως και να υπονοήσετε ότι κάτι που έφτιαξε έχει περιθώρια βελτίωσης. Δηλαδή δεν είναι τέλειο! Θα σας μισήσουν και θα μπείτε στη μαύρη λίστα τους.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

«Πείραξες κάτι στην εμφάνιση σου; Φαίνεσαι διαφορετικός-η!»

Είτε υπονοείτε ότι έκαναν botox και είναι πιο φρέσκοι, είτε ότι κάτι δεν σας αρέσει πάνω τους και δεν τους κολακεύουν, για παράδειγμα, τα ρούχα που επέλεξαν, είναι το ίδιο και το αυτό για τους Ζυγούς που δίνουν μεγάλη σημασία στην εξωτερική τους εμφάνιση. Θέλουν να φαίνονται τέλειοι, όμορφοι και καλλωπισμένοι και όλοι να πιστεύουν ότι έτσι ξύπνησαν, ότι δεν έκαναν κάτι ιδιαίτερο για να μοιάζουν με εξώφυλλο περιοδικού. Αν λοιπόν τους πείτε ότι δεν είναι όμορφοι ή είναι πιο όμορφοι από ότι συνήθως μάλλον δεν θα σας απευθύνουν ξανά τον λόγο…



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

«Πόσος καιρός πέρασε από τότε που έκανες σεξ;»

Αμφισβητήσατε τη λίμπιντο των Σκορπιών και τις επιδόσεις τους στο κρεβάτι και ακόμα αναπνέετε, είστε τυχεροί; Στην καλύτερη περίπτωση θα σας απαντήσουν κάτι χυδαίο που θα σας κάνει να κοκκινίσετε, να ντραπείτε και να μην ασχοληθείτε ποτέ ξανά με τη σεξουαλική τους ζωή. Στη χειρότερη θα σας απαντήσουν κάτι πιο χυδαίο που ίσως να μην ξαναμιλήσετε και ποτέ.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

«Πάντα ήταν τόσο βαρετή η ζωή σου;»

Οι Τοξότες είναι ο ορισμός της περιπέτειας και του ελεύθερου πνεύματος και αν συνειδητοποιήσουν ότι έχουν βαλτώσει τόσο πολύ, που έχει γίνει ορατό και στους άλλους, θα θυμώσουν πάρα πολύ. Όχι μόνο με εσάς, αλλά και με τον εαυτό τους που ευνούχισαν τον χαρακτήρα τους, που περιορίστηκαν, που έβαλαν αλυσίδες. Τα ταξίδια είναι το οξυγόνο τους και η εναλλαγή εικόνων η ζωή τους. Αν λοιπόν έχουν μπει σε μια τραγική ρουτίνα και εσείς τους το τρίψετε στα μούτρα, τότε θα έχετε χτυπήσει ένα πολύ ευαίσθητο σημείο τους, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους εκρηκτικούς Τοξότες.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

«Μήπως δεν κάνεις τελικά για αυτή τη θέση;»

Το να αμφισβητήσετε τα επιτεύγματα και τις ικανότητες των Αιγόκερων, είναι σαν να τους ρίχνετε μια μπουνιά στο πρόσωπο. Αν μάλιστα αυτό συνδέεται με την επαγγελματική τους ανέλιξη, τότε έχετε πυροδοτήσει μια βόμβα μεγατόνων. Ζουν και προσπαθούν για να πετύχουν τις φιλοδοξίες τους και δεν επιτρέπουν στον οποιοδήποτε να αμφιβάλει για το τι μπορούν και τι όχι. Εξάλλου όλα τα μπορούν και μάλιστα πολύ καλύτερα από εσάς που αναρωτιέστε και ας είστε στο αφεντικό τους.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

«Μήπως οι ιδέες σου κούρασαν; Μήπως είναι ξεπερασμένες;»

Ίσως είναι η μεγαλύτερη προσβολή που μπορεί να ακούσουν οι Υδροχόοι που θεωρούν για τον εαυτό τους ότι είναι ο άνθρωποι που επέστρεψαν από το μέλλον. Αν λοιπόν κάποιος θέσει προς αμφισβήτηση το πρωτοποριακό και καινοτόμο πνεύμα τους, τότε θα έρθει αντιμέτωπος με μια σκληρή και αβάσταχτη ειρωνεία που είναι πολύ δύσκολο να αντικρούσει.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

«Νόμιζα ότι μου είχες πει κάτι άλλο;»

Ωχ! Τους πιάσατε να λένε ψέματα και τους το τρίψατε στα μούτρα. Εντάξει, δεν ήταν και κάτι τρομερό αυτό που είχαν πει, μια υπερβολή ή μια προβολή των ονείρων τους, δεν χρειαζόταν να τους φέρετε σε τόσο δύσκολη θέση. Διότι οι Ιχθύες πολλές φορές υπερβάλουν και ακροβατούν μεταξύ αλήθειας και παραμυθιού και όταν αποκαλύπτονται θέλουν να ανοίξει η γη να τους καταπιεί. Γι’ αυτό και σε αυτή την περίπτωση θα δικαιολογηθούν λέγοντας κάτι άλλαξε την τελευταία στιγμή και μετά θα σας αποφεύγουν όπως ο διάβολος το λιβάνι.



asibiliou
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top