Με ποια ζώδια μπορείτε να γίνετε οι καλύτεροι φίλοι και να μείνετε για πάντα φίλοι

0
που το δέσιμο υπάρχει από το πρώτο λεπτό.

Η φιλία είναι από τις πιο σημαντικές σχέσεις που δημιουργούμε, διότι οι φίλοι μας είναι η οικογένεια που έχουμε επιλέξει. Είναι οι δικοί μας άνθρωποι που μαζί τους μοιραζόμαστε τα πάντα, τα εύκολα, τα δύσκολα, τις χαρές και τις λύπες μας. Είναι το λιμάνι μας, το αποκούμπι μας, η αγκαλιά μας, το γέλιο μας και η φωνή της λογικής μας, γι’ αυτό και η προδοσία από φίλους είναι η πιο σκληρή από κάθε άλλη. Για να λάβει κάποιος τον τίτλο του φίλου πρέπει να μιλάει στην καρδιά σου, να σε καταλαβαίνει, να σε νιώθει, να σε εκτιμά και να θέλει το καλό σου, που έλεγαν και οι παλιοί. Να σε αγαπά, να σε νοιάζεται, να είναι δίπλα σου όταν τον χρειάζεσαι, να ξέρεις ότι θα είναι εκεί για σένα, να σου απαλύνει τον πόνο, να μη σε κρίνει, αλλά να σε κατανοεί και να σε υποστηρίζει.

Φίλος είναι αυτός που ανά πάσα ώρα και στιγμή το σπίτι του και η αγκαλιά του είναι ανοιχτή για σένα, ανεξάρτητα αν μιλάτε κάθε μέρα ή αν συναντιέστε συχνά. Υπάρχουν φιλικές σχέσεις που κρατούν δεκαετίες και έχουν δοκιμαστεί σε πολλές φάσεις και άλλες που το δέσιμο υπάρχει από το πρώτο λεπτό, διότι η χημεία είναι συγκλονιστική. Για να ευδοκιμήσει η φιλία πρέπει να υπάρχει συμβατότητα στην επικοινωνία, στον τρόπο έκφρασης, στα θέλω και τα μπορώ. Μη νομίζετε ότι όλοι οι άνθρωποι ταιριάζουν μεταξύ τους ή ότι όλοι είναι ευλογημένοι με το να έχουν στη ζωή τους σωστούς και υποστηρικτικούς φίλους, υπάρχουν και οι τοξικοί άνθρωποι! Το ζώδιο του Ήλιου μας, δηλαδή το ζώδιο μας, αλλά και η θέση της Σελήνης και της Αφροδίτης, φανερώνουν αν ταιριάζουμε με κάποιο άτομο και αν μπορούμε να αναπτύξουμε υγιείς και βαθιές σχέσεις και να δημιουργήσουμε την ιδανική φιλία.



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Εάν είστε Κριοί ή έχετε σε αυτό το πύρινο ζώδιο τη Σελήνη σας ή την Αφροδίτη σας, τότε μπορεί να αναπτύξετε φιλικές σχέσεις με άτομα που εκπροσωπούν το ζώδιο του Ζυγού, του Λέοντα ή του Τοξότη ή έχουν Αφροδίτη ή Σελήνη σε αυτά τα ζώδια. Οι Κριοί είστε τολμηροί, δημιουργικοί, ανυπόμονοι και αυθόρμητοι και με αυτούς τους συνδυασμούς μπορείτε πιο εύκολα να εκφραστείτε και να επικοινωνήσετε. Οι Ζυγοί θα σας δώσουν λίγο ισορροπία όταν ξεφεύγετε και εσείς θα τους βοηθάτε να λαμβάνουν αποφάσεις και θα τους δίνετε κίνητρα. Ενώ με τους Λέοντες και τους Τοξότες, που είναι και αυτά ζώδια της φωτιάς, σας ενώνει ο ενθουσιασμός και η όρεξη για ζωή. Μαζί θα περάσετε όμορφες στιγμές, γέλια, χαρές και πολλές εμπειρίες και τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την ορμή σας.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Για όσους είστε Ταύροι ή έχετε σε αυτό το ζώδιο τη Σελήνη ή την Αφροδίτη σας, οι ιδανικοί συνδυασμοί για δυνατές φιλίες είναι με τους Ιχθύς, τους Καρκίνους, τους Αιγόκερους και τους Παρθένους ή όσους έχουν Σελήνη ή Αφροδίτη σε αυτά τα ζώδια. Οι Ταύροι χαρακτηρίζεστε για το πείσμα, τη δύναμη, την επιμονή και τη θέληση που έχετε, αλλά και την επιθυμία σας να περνάτε καλά και να απολαμβάνετε τη ζωή. Είστε πολύ σταθεροί στις αξίες σας και στους φίλους σας. Με τους Ιχθύς ταιριάζετε, διότι σας κατανοούν, σας στηρίζουν και δεν σας δημιουργούν προβλήματα, ιδιαίτερα όταν είστε σε ένταση, ενώ σας βοηθούν πάντα να αποσυμπιεστείτε και να βλέπετε τα πράγματα που σας δυσκολεύουν από μια άλλη οπτική. Το ίδιο συμβαίνει και με τους Καρκίνους που μοιράζεστε τις ίδιες αξίες για τη φιλία και τη σταθερότητα. Με τους Παρθένους και τους Αιγόκερους τα βρίσκετε, διότι κατανοείτε απόλυτα ο ένας τον άλλον, αφού είναι και αυτοί κτητικοί στις σχέσεις τους, αγαπούν την οργάνωση και είναι προσηλωμένοι στους στόχους τους, όπως κι εσείς.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Όσοι είστε Δίδυμοι ή έχετε Σελήνη ή Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο ταιριάζετε πολύ στις φιλικές σας σχέσεις με Υδροχόους, Δίδυμους και Ζυγούς ή άτομα που έχουν τη Σελήνη και την Αφροδίτη τους σε αυτά τα ζώδια. Είστε έξυπνοι, δημιουργικοί, αγαπάτε τη διασκέδαση και να μιλάτε με τις ώρες, οπότε οι Υδροχόοι πληρούν τις προδιαγραφές σας και μπορείτε άνετα να γλεντάτε μαζί, να γνωρίζετε νέα πράγματα, αλλά και να σέβεστε την ανάγκη τους για ανεξαρτησία. Με τους Κριούς είστε σαν συνεργοί στο «έγκλημα», αφού η ανυπομονησία και ο αυθορμητισμός τους δεν μπορούν να φρενάρουν τη δική σας αστείρευτη περιέργεια και μπλέκετε συνεχώς σε καταστάσεις τραγελαφικές, που όμως σας δένουν πιο πολύ. Με τους Ζυγούς έχετε την ίδια οπτική για πολλά θέματα, όπως και το ίδιο πάθος για επικοινωνία και αν αρχίσετε να μιλάτε θα σας βρει το ξημέρωμα…



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Οι συναισθηματικοί Καρκίνοι και όσοι έχετε Σελήνη και Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο ταιριάζετε πολύ και δημιουργείτε ιδανικές φιλικές σχέσεις με τους Αιγόκερους, τους Ταύρους, τους Σκορπιούς και τους Ιχθύς και όσους έχουν Σελήνη και Αφροδίτη σε αυτά τα ζώδια. Καταρχάς, εσείς τους φίλους τούς θεωρείτε ως οικογένεια και δίνετε μεγάλη σημασία στις ανάγκες τους, ενώ θέλετε να περνάτε ποιοτικό χρόνο μαζί τους. Οι Αιγόκεροι μπορεί να φαίνονται ψυχροί και απρόσιτοι, αλλά εσείς έχετε έναν μαγικό τρόπο να τους ξεκλειδώνετε και να νιώθουν δίπλα σας ασφάλεια, ενώ αυτοί με τη σειρά τους σας μυούν στον κόσμο του ρεαλισμού και πώς να γίνετε πιο σκληροί, ώστε να μπορείτε να βάζετε μπροστά τη λογική και να αντεπεξέρχεστε στα προβλήματα. Με τους Σκορπιούς και τους Ιχθύς η σχέση σας είναι πιο συναισθηματική και βασίζεται στην υποστήριξη και στην ενθάρρυνση. Όταν είστε μαζί νιώθετε χαλαροί και ότι μπορείτε να τους εμπιστευτείτε και τις πιο μύχιες σκέψεις σας, διότι θα κατανοήσουν τα συναισθήματά σας, όπως και εσείς τα δικά τους. Με τους Ταύρους σας ενώνουν τρία ποιοτικά χαρακτηριστικά, που είναι ίσως και τα πιο σημαντικά για μία σωστή φιλία: αφοσίωση, εμπιστοσύνη και ασφάλεια.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Οι χαρισματικοί Λέοντες και όσοι έχουν Σελήνη και Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο δημιουργούν ιδανικές φιλικές σχέσεις με τους Τοξότες, τους Κριούς και τους Υδροχόους και όσους έχουν τη Σελήνη και την Αφροδίτη τους σε αυτά τα ζώδια. Οι Τοξότες και οι Κριοί στη ζωή σας λειτουργούν όπως τα μπαχαρικά στο φαγητό, δίνουν τη σπιρτάδα, το χρώμα και απογειώνουν τη γεύση. Μαζί τους δεν θα βαρεθείτε ποτέ. Οι Λέοντες και οι Κριοί ενθαρρύνουν τη δημιουργικότητα σας και εσείς με τη σειρά σας τους εμπνέετε να κάνουν πράγματα που μόνοι τους δεν θα τολμούσαν ποτέ, ειδικά οι Λέοντες. Με τους Υδροχόους, που βρίσκονται απέναντί σας και η ποιότητα τους είναι εντελώς διαφορετική, μπορείτε να αναπτύξετε μια βαθιά φιλία που θα αντέξει στον χρόνο. Οι Υδροχόοι σας τροφοδοτούν με ενέργεια, νέα γνώση και καινοτόμες ιδέες και σας δίνουν συνεχώς τα κίνητρα για να προχωρήσετε μπροστά.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Οι Παρθένοι και όσοι έχετε Σελήνη και Αφροδίτη στην Παρθένο δεν κάνετε εύκολα φιλίες και θέλετε να δοκιμάσετε τους ανθρώπους για να τους εμπιστευτείτε και να τους δώσετε τον τίτλο του κολλητού, με τον οποίο θα μοιράζεστε τις αλήθειες σας. Μπορείτε όμως να δημιουργήσετε δυνατές φιλίες με όσους εκπροσωπούν τα ζώδια του Σκορπιού, του Ταύρου, του Αιγόκερου και των Ιχθύων ή έχουν τη Σελήνη τους και την Αφροδίτη τους σε αυτές τις θέσεις. Φημίζεστε για τη νοημοσύνη σας, την κοινή λογική σας και τις επικοινωνιακές σας ικανότητες και οι Αιγόκεροι «κουμπώνουν» απόλυτα στο σκεπτικό σας και την αγάπη σας για την οργάνωση. Με τους Σκορπιούς, που είναι εξίσου έξυπνοι αλλά με διαφορετικό και πιο συναισθηματικό τρόπο, κάνετε την τέλεια «ομάδα», αφού μπορείτε να αντιληφθείτε τα πάντα στο περιβάλλον σας και να τα αναλύσετε μεθοδικά. Με τους Ταύρους σας ενώνει η σταθερότητα τους, η οποία σας δημιουργεί ασφάλεια και εμπιστοσύνη. Ενώ οι Ιχθύες που σας… εκνευρίζουν, ουσιαστικά σας συμπληρώνουν, διότι είναι το αντίθετο ζώδιο από εσάς και έχει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που σας λείπουν και έτσι σας δίνουν την ισορροπία που σας λείπει.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Οι εκλεπτυσμένοι Ζυγοί και όσοι έχετε Σελήνη και Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο κάνετε δυνατές φιλίες με Διδύμους, Κριούς και Υδροχόους και όσους έχουν Σελήνη και Αφροδίτη σε αυτές τις θέσεις. Αναζητάτε την επικοινωνία και να μπορείτε να συνδεθείτε νοητικά με κάποιον και οι Δίδυμοι αυτό μπορούν να σας το προσφέρουν εύκολα. Οπότε «δένετε» μαζί τους και κάνετε συζητήσεις που φτάνουν σε άλλο επίπεδο και επιπλέον σας ιντριγκάρει ο τρόπος που σκέφτονται και εκφράζονται. Με τους Υδροχόους μπορείτε να μιλάτε με τις ώρες, έχοντας ένα ποτήρι κρασί στο χέρι και να αναλύετε από τα προσωπικά σας προβλήματα, μέχρι το γιατί λιώνουν οι πάγοι στην Ανταρκτική και να δίνετε ζωντάνια στην κουβέντα σας. Με τους Κριούς μπορείτε να «σφαχτείτε» και να αγκαλιαστείτε την ίδια στιγμή. Έχουν το πάθος και την ορμή που σας λείπει και μπορούν να σας κινητοποιήσουν όταν εσείς βαλτώνετε και δεν είστε σε θέση να αποφασίσετε ποιον δρόμο να διαλέξετε. Αλλά και εσείς τους επαναφέρετε στην τάξη όταν ξεφεύγουν τα νεύρα τους και τους μαθαίνετε τι θα πει ευγένεια και κατανόηση της διαφορετικότητας.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Οι μυστηριώδεις Σκορπιοί και όσοι έχετε Σελήνη και Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο δεν εμπιστεύεστε ούτε τον εαυτό σας, οπότε δεν κάνετε επιφανειακές φιλικές σχέσεις. Περνάτε από δοκιμασίες και τεστ τους άλλους πριν ανοιχτείτε και αφεθείτε. Αυτοί που μπορούν να σας κερδίσουν πιο εύκολα είναι συνήθως Καρκίνοι, Ιχθύες, Παρθένοι, Ταύροι και Αιγόκεροι και όσοι έχουν Σελήνη και Αφροδίτη σε αυτά τα ζώδια. Θέλετε να έχετε δίπλα σας συναισθηματικά έξυπνους ανθρώπους που να αντιλαμβάνονται αμέσως τα ερεθίσματα και μόνον έτσι νιώθετε ασφαλείς και κατανοητοί. Οι Καρκίνοι και οι Ιχθύες είναι οι ιδανικοί σας φίλοι, καθώς μοιράζεστε την ίδια ισχυρή διαίσθηση και το ίδιο συναισθηματικό βάθος. Έχουν την ικανότητα να αισθανθούν και τις παραμικρές δονήσεις σε έναν χώρο και να καταλάβουν πώς νιώθετε, ώστε να πράξουν ανάλογα και να σας προστατεύσουν. Βέβαια, το ίδιο ισχύει και για εσάς που θα γίνετε «βράχος» και θα υποστηρίζετε πάντα αυτούς τους ευαίσθητους και πιστούς φίλους σας. Από την άλλη, οι Ταύροι, οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι σας εξασφαλίζουν το πάθος και τη σταθερότητα που έχετε ανάγκη. Ξέρουν να κρατούν μυστικά, να είναι πιστοί και να σας δημιουργούν την ασφάλεια που λαχταράτε.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Ιδανικοί φίλοι για τους Τοξότες και όσους έχουν Αφροδίτη ή Σελήνη στον Τοξότη είναι οι Κριοί, οι Λέοντες και οι Υδροχόοι και όσοι έχουν τη Σελήνη τους ή την Αφροδίτη τους σε αυτά τα ζώδια. Είστε αυθόρμητοι, γεμάτοι ένταση και όρεξη για ζωή και οι Κριοί μπορούν να σας ακολουθήσουν σε κάθε σας βήμα και να απογειώσουν κάθε σας όνειρο. Μιλάτε την ίδια γλώσσα, έχετε τον ίδιο ενθουσιασμό και συνήθως μπλέκετε και σε περιπέτειες, αφού κανείς από τους δυο σας δεν θα βάλει όρια. Με τους Λέοντες έχετε ακόμα ένα κοινό δεν θέλετε να σας βάζουν οι άλλοι τους κανόνες στη ζωή σας και δεν αντέχετε τους περιορισμούς. Με την αυτοπεποίθηση στα ύψη, μαζί μπορείτε να καταφέρετε να κάνετε το αδύνατο να μοιάζει εφικτό. Και με τους Κριούς, αλλά και τους Λέοντες σας ενώνει η τάση για περιπέτεια, για διασκέδαση και ότι θέλετε να δοκιμάζετε νέα πράγματα. Είστε αισιόδοξοι και πάντα κοιτάτε μπροστά. Όμως έχετε και μια άλλη πλευρά, λίγο πιο σοβαρή και στιβαρή που οι Υδροχόοι μπορούν να καλύψουν και να ταυτιστούν μαζί σας. Είναι η ανάγκη σας για την κοινωνική δικαιοσύνη και την πολιτική και τέτοιου είδους συζητήσεις μόνο με τους Υδροχόους μπορείτε να κάνετε σε βάθος και μαζί να προχωρήσετε από τη θεωρία στην πράξη για το κοινό καλό.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Οι Αιγόκεροι και όσοι έχετε Σελήνη και Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο θέλετε ανθρώπους στη ζωή σας που σας οδηγούν πιο κοντά στους στόχους σας, που σας υποστηρίζουν, που είναι σοβαροί, έμπιστοι και δεν δημιουργούν εντάσεις και προβλήματα. Δεν έχετε χρόνο για χάσιμο, οπότε οι ιδανικοί φίλοι για εσάς είναι οι Ταύροι, οι Παρθένοι, Ιχθύες και οι Καρκίνοι και όσοι έχουν Σελήνη ή Αφροδίτη σε αυτά τα ζώδια. Οι Ταύροι μπορούν να κατανοήσουν την ανάγκη σας για πλήρη οργάνωση των πάντων και στέκονται δίπλα σας να στηρίζουν τα όνειρα σας και να σας υπενθυμίζουν ότι πρέπει να είστε υπομονετικοί και να εκτιμάτε και τις μικρές επιτυχίες σας. Ενώ εσείς δίνετε στους Ταύρους την ώθηση να συνεχίσουν και να μην τα παρατάνε όταν υπάρχουν εμπόδια. Οι Παρθένοι υποστηρίζουν μέχρι τέλους τις φιλοδοξίες σας, διότι έχουν τον ίδιο τρόπο σκέψης με εσάς και την ίδια εργασιομανία και ποτέ δεν θα σας απασχολήσουν για κάτι που είναι ήσσονος σημασίας. Είναι σταθεροί, έχουν λογική και ρεαλιστική αντίληψη των καταστάσεων και δεν διεκδικούν πολύ από τον πολύτιμο χρόνο σας. Από την άλλη οι Καρκίνοι και οι Ιχθύες, που είναι πολύ πιο συναισθηματικοί από εσάς, φέρνουν στη ζωή σας την ισορροπία και την ηρεμία που χρειάζεστε. Αποκτούν τον απόλυτο σεβασμό σας, διότι ξέρετε ότι είναι πάντα εκεί για εσάς και θα σας δώσουν την αμέριστη προσοχή που έχετε ανάγκη, αλλά θα καταφέρουν να βγάλουν και την ευαίσθητη πλευρά σας που κρύβετε πολύ καλά, από φόβο να μην πληγωθείτε.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Οι Υδροχόοι και όσοι έχετε Σελήνη και Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο διεκδικείτε τον τίτλο του καλύτερου φίλου. Όμως δεν γίνεται να ταιριάξετε με όλους. Οι πιο ιδανικοί συνδυασμοί για εσάς τους εκκεντρικούς και επαναστατικούς Υδροχόους είναι οι Λέοντες, οι Τοξότες, οι Ζυγοί, οι Δίδυμοι και οι Κριοί. Σας απασχολούν τα κοινά, παλεύετε για έναν καλύτερο και προοδευτικότερο κόσμο και αυτό σας το όνειρο μπορείτε να το μοιραστείτε με τους Τοξότες που έχουν τα ίδια ιδανικά με εσάς. Επίσης, οι Κριοί, οι Δίδυμοι και οι Ζυγοί σας τροφοδοτούν με ενέργεια και είναι πάντα εκεί για να ακούσουν τις απίστευτες ιδέες σας και ό,τι σας απασχολεί. Όμως και με τους Λέοντες δημιουργείτε ισχυρές φιλίες, οι οποίοι σας υπενθυμίζουν να επιστρέφετε πάντα στο κέντρο σας, δηλαδή στον εαυτό σας και να μην αναλώνεστε τόσο πολύ για τους άλλους. Οι Λέοντες φίλοι σας λειτουργούν σαν το ξυπνητήρι σας και σας υπενθυμίζουν ότι πρέπει να χαλαρώνετε, να διασκεδάζετε και να απολαμβάνετε το ταξίδι της ζωής.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Οι Ιχθύες και όσοι έχουν Σελήνη και Αφροδίτη σε αυτό το ευαίσθητο και συναισθηματικό ζώδιο δίνετε μεγάλη σημασία στην έννοια της φιλίας. Είστε φιλόξενοι, προσφέρετε την αγάπη σας με ανιδιοτέλεια και δημιουργείτε ισχυρές φιλίες με Παρθένους, Σκορπιούς, Καρκίνους, Αιγόκερους και Ταύρους και όσους έχουν τη Σελήνη τους ή την Αφροδίτη τους σε αυτά τα ζώδια. Οι Παρθένοι λειτουργούν στη ζωή σας ως το αντίβαρο στον έντονο συναισθηματισμό σας και σας γειώνουν στην πραγματικότητα. Οι Καρκίνοι και οι Σκορπιοί αντιλαμβάνονται με μια ματιά τα συναισθήματα σας και κατανοούν τον εύθραυστο εσωτερικό σας κόσμο. Έχουν πάντα μια αγκαλιά για εσάς και είναι ευγενικοί, τρυφεροί και έτοιμοι να σας προστατεύσουν και να σας συμβουλέψουν. Οι Αιγόκεροι και οι Ταύροι έχουν την αξιοπιστία που γεμίζει την καρδιά σας με ασφάλεια και τους εμπιστεύεστε πολύ, διότι έχουν το πείσμα και τη στοχοπροσήλωση που λείπει από εσάς.



asibiliou
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top