Τα πιο ερωτικά στοιχεία σε κάθε ζώδιο

0
ποιοί προκαλούν και δεν θέλουν να περνούν απαρατήρητοι;

Κάθε ζώδιο έχει τα δικά του ξεχωριστά χαρακτηριστικά αλλά και τα δικά του γοητευτικά σημεία, τα οποία εφόσον τα γνωρίζει μπορεί να τα ενισχύσει ακόμα περισσότερο!

Ποια ξεχωρίζουν με την εξωτερική εμφάνισή τους, ποια προκαλούν και ποιοι είναι αυτοί που θέλουν να περνούν απαρατήρητοι;ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Τα βασικά χαρακτηριστικά του; Ανεξαρτησία και αυθορμητισμός. Είναι ένας εκρηκτικός και εξαιρετικά σέξι συνδυασμός, στον οποίο δύσκολα μπορεί ν΄ αντισταθεί κανείς.

ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Δεν υπάρχει άλλος άνθρωπος πιο πιστός από τον Ταύρο. Θα του πάρει χρόνο να σε εμπιστευτεί, αλλά αν τον κερδίσεις τότε είναι δικός σου για πάντα. Αρκεί να του δείξεις ότι τον έχεις πάντα σε πρώτη προτεραιότητα.
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Διαθέτει σίγουρα το χάρισμα της επικοινωνίας. Ξέρει τον τρόπο να πλασάρει τον εαυτό του χωρίς καν να προσπαθήσει, αλλά και πώς να προσεγγίσει αβίαστα τα άτομα που τον ενδιαφέρουν. Αν σε βάλει ο Δίδυμος στο μάτι, δύσκολα ξεφεύγεις.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Η καλοσύνη του Καρκίνου είναι το πιο ερωτικό στοιχείο επάνω του. Εχει καλή καρδιά και είναι πάντα πρόθυμος να βοηθήσει και φροντίσει τον άλλον. Είναι τρυφεροί και έχουν συμπόνια για τους γύρω τους.
ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Η αυτοπεποίθηση του Λιονταριού είναι τόσο έντονη που δύσκολα θα σε αφήσει αδιάφορη. Πιστεύουν τόσο πολύ στον εαυτό τους που μπορούν να μαγνητίσουν ακόμα και τον πιο δύσκολο συνομιλητή τους.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Ξέρει πώς να χρησιμοποιεί το μυαλό του, κάτι που τον κάνει απίστευτα σέξι. Προσέχει την κάθε λεπτομέρεια.


ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Εχει τον τρόπο του να σε κάνει να νιώθεις όμορφα και άνετα. Οι Ζυγοί θα σκεφτούν εκατό διαφορετικούς τρόπους για να κάνουν τους συντρόφους τους να αισθανθούν ξεχωριστοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Το μυστήριο και ο Σκορπιός πάνε μαζί. Δεν θα καταλάβεις ποτέ τι έχει στο μυαλό του και αυτό τον κάνει ακαταμάχητο. Βέβαια, αυτό κάποιες φορές κουράζει αλλά το ταξίδι μαζί του είναι σίγουρα μια περιπέτεια.
ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Η αναμελιά του Τοξότη είναι κύριο χαρακτηριστικό του. Οι κακές γλώσσες τον θέλουν ανεύθυνο, αλλά ο Τοξότης σίγουρα είναι ο πιο διασκεδαστικός άνθρωπος της παρέας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Η φιλοδοξία του Αιγόκερου τον κάνει ακαταμάχητο. Είναι το πιο κατάλληλο ζώδιο όσον αφορά τη διαχείριση του χρόνου και τη σωστή ταξινόμηση όσων πρέπει να γίνουν μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Οι Αιγόκεροι ξέρουν τι μπορεί να γίνει και τι όχι μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο. Πρακτικός, φιλόδοξος, υπομονετικός και υπερήφανος.ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Διαθέτει την πιο ενδιαφέρουσα σκέψη από όλα τα υπόλοιπα ζώδια. Δεν πρόκειται να βαρεθείς ποτέ μαζί του και συνέχεια θα αποζητάς την παρέα του. Το μυαλό του τρέχει σε άλλη συχνότητα από τους υπόλοιπους.
ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Είναι πολύ τρυφεροί- αυτό είναι και το δυνατό τους χαρτί. Θα σε ακούσουν, θα σου δείξουν τι νιώθουν για σένα και θα γίνουν αθεράπευτα ρομαντικοί για το άλλο τους μισό.

in

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top