Πώς αντιδρούν τα ζώδια στα προβλήματα;

0
Πώς αντιδρά κάθε ζώδιο στις κρίσεις;

Ποια αντέχουν τα πάντα (Παρθένος, Λέων) και ποια χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους (Καρκίνος, Ζυγός);

Πώς αντιδρούν τα ζώδια στα προβλήματα και σε ποιον πρέπει να απευθυνθείς όταν χρειάζεσαι βοήθεια;



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Είσαι ζώδιο της φωτιάς, ανεξάρτητο και βασίζεσαι στις δικές σου δυνάμεις για να λύσεις τα προβλήματά σου. Αντιδράς άμεσα στα δύσκολα και ψάχνεις να βρεις λύσεις. Παίρνεις πρωτοβουλίες, δεν κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια. Εμψυχώνεις τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν και είσαι δίπλα στα προβλήματα των άλλων. Σου αρέσουν οι αλλαγές και ρισκάρεις. Είσαι δυνατός, ατρόμητος, βγάζεις δυναμισμό. Μιλάς ανοιχτά για τα προβλήματά σου και δεν ζητάς εύκολα βοήθεια από τους άλλους. Κάνεις εύκολα επαγγελματικά άλματα και αλλαγές με την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση ότι θα πετύχεις.

Πως θα τον βοηθήσεις; Μείνε διακριτικά δίπλα του, να του συμπαραστέκεσαι χωρίς να φαίνεται πως έχει την ανάγκη σου.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Είσαι ζώδιο της γης, σταθερό. Δύσκολα κάνεις αλλαγές και αναζητάς ασφάλεια και σταθερότητα. Αντιμετωπίζεις τα προβλήματα με μεθοδικότητα και υπομονή. Είσαι εγωιστής και δεν ζητάς εύκολα βοήθεια. Μην περιμένεις όμως να εξαφανιστούν και όλα τα προβλήματα δια μαγείας. Δεν μιλάς εύκολα για τα προβλήματά σου στους άλλους. Αντίθετα, δίνεις λύσεις και βοηθάς τους άλλους. Σηκώνεις μόνος σου τα βάρη μιας κατάστασης χωρίς να πεις κουβέντα και χωρίς να λογαριάζεις το ψυχικό κόστος. Δίνεις καλές συμβουλές γαστρονομίας και έγκυρες πληροφορίες επί του θέματος αυτού.

Πως θα τον βοηθήσεις; Πρόσφερέ του διακριτικά τη βοήθειά σου και προσπάθησε με ευαισθησία να καταλάβεις αν έχει κάτι.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Είσαι ζώδιο του αέρα, επικοινωνιακός, αισιόδοξος από τη φύση σου και ενθουσιώδης. Μιλάς με όλους για τα προβλήματά σου και τα αντιμετωπίζεις θαρραλέα. Ψάχνεις εναλλακτικές και κάνεις καλές δημόσιες σχέσεις. Λόγω της κοινωνικότητάς σου, έχεις πολλούς φίλους και γνωστούς και διαπραγματεύεσαι με ψυχραιμία και λογική. Ξέρεις να δίνεις μάχες και ζητάς βοήθεια για να βρεις λύσεις από τους κατάλληλους ανθρώπους χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα μέσα. Εκλογικεύεις τις καταστάσεις και δεν παραδέχεσαι το ψυχολογικό αντίκτυπο που έχουν αυτές στη ζωή σου και πόσο πολύ μπορεί να σε πονάνε.

Πως θα τον βοηθήσεις; Φυσικά με πολλή συζήτηση και εμψύχωση.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Είσαι ζώδιο του νερού, ευαίσθητος. Όταν έχεις προβλήματα, κλείνεσαι στον εαυτό σου και γίνεσαι εσωστρεφής. Προσπάθησε να βλέπεις τη ζωή πιο αισιόδοξα και μην δημιουργείς προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Βοηθάς τους ανθρώπους στον τομέα των σχέσεων και της δουλειάς, τους δίνεις δύναμη με σκοπό πάντα να θριαμβεύσει ο έρωτας. Θυμάσαι πάντα το παρελθόν, όλα όσα αγάπησες. Είσαι ρομαντικός, νοσταλγείς και σκέφτεσαι όλους τους λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να εγκαταλείψεις έναν αγώνα. Δεν θεωρείσαι και πολύ δυνατός. Αφήνεις να εννοηθεί ότι έχεις προβλήματα για να το καταλάβουν οι άλλοι και να τρέξουν να σε βοηθήσουν. Δεν είσαι πάντα ξεκάθαρος και οι άλλοι δεν είναι μάγοι. Έτσι, βράζεις στο ζουμί σου και οι υπόλοιποι αναρωτιούνται τι σου συμβαίνει.

Πως θα τον βοηθήσεις; Πρέπει να είσαι ευαίσθητη και διαισθητική.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Είσαι ζώδιο της φωτιάς και σταθερό. Είσαι περήφανος, γεννημένος αρχηγός και αντιδράς δύσκολα στα προβλήματα μιας και θέλεις να υπερέχεις. Θέλεις να εξουσιάζεις και να σε θαυμάζουν. Μπορεί να καταστρέφεσαι, όμως, δεν θα το παραδεχτείς ποτέ. Δεν θα αφήσεις ποτέ να φανεί πόσο down είσαι ψυχολογικά ακόμα και αν τα προβλήματά σου βγουν στην επιφάνεια. Η λέξη αδυναμία είναι ξένη λέξη για εσένα. Οι άλλοι αισθάνονται αυτοπεποίθηση και μοναδικότητα κοντά σου μιας και ξέρεις να τραβάς τα βλέμματα όλων.

Πως θα τον βοηθήσεις; Αν είσαι δίπλα του και τον αγαπάς, κάντο με λεπτούς χειρισμούς για να μην πληγώσεις την αξιοπρέπεια και την περηφάνια του.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Είσαι ζώδιο της γης, πολύ ευαίσθητος και εγκεφαλικός. Όταν έχεις κάποιο πρόβλημα, σκέφτεσαι όλες τις εκδοχές και προσπαθείς να δώσεις μια πρακτική λύση. Η αταξία και η έλλειψη καθαριότητας είναι και αυτά ένα πρόβλημα. Είσαι ψύχραιμος, αποτελεσματικός, οργανωτικός, στέκεσαι σαν βράχος δίπλα στους ανθρώπους που έχουν προβλήματα. Ξέρεις να συμπαραστέκεσαι στα δύσκολα και σε πρακτικό επίπεδο, είσαι αναντικατάστατος. Έχεις αυτοέλεγχο, δεν πανικοβάλλεσαι, ξέρεις να κάνεις ασκήσεις ηρεμίας και να τακτοποιείς επιμελώς όλες σου τις εκκρεμότητες. Θέλεις να είσαι χρήσιμος στους άλλους και δύσκολα ζητάς βοήθεια εσύ. Προσπαθείς να τα λύσεις όλα μόνος σου εξαντλώντας όλα τα περιθώρια. Θα πρέπει να έχεις φτάσει στο χείλος του γκρεμού για να εκπέμψεις sos.

Πως θα τον βοηθήσεις; Πέστου "είμαι στη διάθεσή σου" και εκείνος κάτι μπορεί να σκεφτεί, μπορεί και τίποτα. Πρότεινέ του εσύ κάποιο είδος βοήθειας.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Είσαι ζώδιο του αέρα, ο άνθρωπος της επικοινωνίας. Ζητάς και προσφέρεις βοήθεια. Είσαι διακριτικός και προσεκτικός γιατί δεν θέλεις να επιβαρύνεις τους άλλους. Θέλεις να σου συμπαραστέκονται με χαρά, αγάπη και άνεση χωρίς να στο κάνουν δύσκολο. Θέλεις να αισθάνεσαι πως έχεις ανθρώπους δίπλα σου. Είσαι ευαίσθητος και αναζητάς την αρμονία και την ηρεμία. Θεωρείσαι αδύναμος στα προβλήματα, καθόλου δυναμικός. Είσαι ευθυνόφοβος και συχνά ρίχνεις τις ευθύνες στους άλλους. Πολλές φορές, στην προσπάθειά σου να ξεπεράσεις τα εμπόδια, δημιουργείς περισσότερα. Είσαι το κατάλληλο άτομο για συμβουλές καλαισθησίας, ομορφιάς και διακόσμησης.

Πως θα τον βοηθήσεις; Να είσαι συνεχώς δίπλα του και να τον ανεβάζεις ψυχολογικά.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Είσαι ζώδιο του νερού, ζεις με πάθος και προσέχεις τον εαυτό σου. Είσαι σταθερός, δεν κάνεις εύκολα αλλαγές, αναζητάς τη σταθερότητα. Όταν έχεις προβλήματα, χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου. Προσπαθείς να τα εξουδετερώσεις, κολλάς με εμμονές μέχρι να τα εξαφανίσεις εντελώς. Είσαι μυστήριος και πολλές φορές τα κρατάς για τον εαυτό σου. Αν πρέπει να δώσεις μάχες, τις δίνεις ανοιχτά χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν κάνεις και παρασκηνιακές κινήσεις. Αρκετά συχνά, περνάς φουρτούνες χωρίς οι άλλοι να καταλαβαίνουν τίποτα ή να τα μαθαίνουν πολύ αργότερα. Παίρνεις πρωτοβουλίες. Έχοντας την καχυποψία οδηγό, βοηθάς τους άλλους να διαλευκάνουν κάθε μυστήριο, να ξετρυπώνουν μυστικά και να βγάζουν την αλήθεια στην επιφάνεια.

Πως θα τον βοηθήσεις; Δήλωσε την διαθεσιμότητά σου και άφησέ τον να αποφασίσει τι θέλει από εσένα και πότε. Θέλει να του συμπαραστέκεσαι συναισθηματικά και ας μην το λέει ανοιχτά.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Είσαι ένα ζώδιο μεταβλητό που προσαρμόζεται εύκολα σε αλλαγές και λύνεις άνετα τα προβλήματά σου. Είσαι ζώδιο της φωτιάς, δυναμικό, ανεξάρτητο, αισιόδοξο. Έχεις θετική σκέψη και αντιμετωπίζεις τα πάντα με αισιοδοξία. Το μόνο που δεν μπορείς να στερηθείς είναι η ελευθερία σου. Φιλοσοφείς τα προβλήματα, νευριάζεις γιατί σου κόβουν το δρόμο. Είσαι ανοιχτόκαρδος και επικοινωνιακός και αν χρειαστείς βοήθεια, τη ζητάς. Επηρεάζεσαι ψυχολογικά όταν αναγκάζεσαι να αντιμετωπίσεις καταστάσεις και να δεις την πραγματικότητα. Τα ταξίδια μαζί σου είναι μια αξέχαστη εμπειρία.

Πως θα τον βοηθήσεις; Μην του δώσεις λύσεις! Μετέδωσέ του θετική σκέψη. Δείξε του τη ρόδινη πλευρά των πραγμάτων.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Είσαι ζώδιο της γης, παρορμητικό. Αντιμετωπίζεις προβλήματα με δουλειά, είσαι εργασιομανής και ξεσπάς εκεί για να νιώσεις καλύτερα. Κλείνεσαι στον εαυτό σου και γίνεσαι περισσότερο εσωστρεφής. Είσαι καλός σύμβουλος σε επαγγελματικά θέματα. Γνωρίζεις καλά τους σωστούς χειρισμούς για να μην πέσεις πάνω σε οικονομικούς υφάλους, διδάσκεις με τις κινήσεις σου τους άλλους. Βρίσκεις λύσεις και ξεπερνάς τα εμπόδια. Στα πολύ δύσκολα, είσαι σκληρός και δυνατός. Προσπαθείς να τα αντιμετωπίζεις μόνος σου τα προβλήματά σου εκτός και αν είναι κοινά με άλλους. Δεν σου αρέσει να τα συζητάς και δεν μιλάς ούτε και για τις ψυχολογικές μεταπτώσεις που σου προκαλούν.

Πως θα τον βοηθήσεις; Χρειάζεται υπομονή, διαίσθηση, κατανόηση μέχρι να καταλάβεις τι συμβαίνει.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Είσαι ζώδιο του αέρα, ανεξάρτητος, δυναμικός και ριζοσπαστικός. Επιδιώκεις τη δημιουργία και την αλλαγή παραστάσεων. Αντιμετωπίζεις τα προβλήματα με σκέψη και προσπαθείς να φτάσεις στην αυτογνωσία. Θέλεις να νιώθεις ελεύθερος και να βοηθάς με τις πρωτοποριακές σου ιδέες. Έχεις ανοιχτό μυαλό και τις σκέψεις σου τις μεταδίδεις με πολύ άνεση. Βγαίνεις εύκολα από τα προβλήματα βρίσκοντας κάτι θετικό και πρωτοποριακό, ίσως ένα άλλο πρόβλημα που εξουδετερώνει το προηγούμενο. Παρόλα αυτά, δεν μοιράζεσαι τα προβλήματά σου ούτε ζητάς βοήθεια από τους άλλους. Δεν θέλεις να δείχνεις τις αδυναμίες σου ή δεν θέλεις και ο ίδιος να παραδεχτείς αυτά που σου συμβαίνουν.

Πως θα τον βοηθήσεις; Προσπάθησε να τον κάνεις να σου πει όλα όσα τον βασανίζουν και θα σε ευγνωμονεί γι’ αυτό.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Είσαι ζώδιο του νερού, ευαίσθητος και ενδιαφέρεσαι για τους γύρω σου. Στεναχωριέσαι για τα προβλήματα των άλλων. Όταν αντιμετωπίζεις δικά σου, κλείνεσαι στον εαυτό σου και δεν αντιδράς δυναμικά μέχρι να βρεθεί λύση. Ακούς με μεγάλη υπομονή, κατανοείς, συμπονάς και ψάχνεις διεξοδικά να βρεις τις λύσεις ακόμα και αν απαιτείται να συζητάς ατελείωτες ώρες. Είσαι χρήσιμος και ξέρεις να προστατεύεις. Όποιος μιλά μαζί σου, ανακουφίζεται. Και συ μοιράζεσαι τα προβλήματά σου, όσο κλειστός και αν είσαι και ζητάς συμπαράσταση απ’ όλους.

Πως θα τον βοηθήσεις; Πρέπει να έχεις χρόνο και διάθεση να τον ακούσεις, ίσως και πολλά χαρτομάντιλα.



Χρύσα Συκά
missbloom
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top