Τι τύπο γυναίκας αναζητά κάθε άντρας ανάλογα με το ζώδιο του

0
Με ποιες ταιριάζει καλύτερα;

Επειδή αγαπάμε όλοι τις ερωτικές χημείες και μες το καλοκαίρι χρειάζεται ένας οδηγός ευκαιρία είναι να πούμε δυο πραγματάκια για το τι είδους γυναίκα αρέσει σε κάθε άντρα ανάλογα με το ζώδιο του. Να γνωρίζουμε ότι δεν μπορούμε να βασιστούμε μόνο στο ζώδιο όταν θέλουμε να ανακαλύψουμε καλά κάποιον. Το ζώδιο καλύπτει μόνο ένα μικρό ποσοστό και για αυτό τον λόγο, καλό θα ήταν να γνωρίζετε και να διαβάσετε και το ζώδιο της Αφροδίτης του άντρα που σας ενδιαφέρει.ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Ο άνδρας Κριός είναι μαχητικός, κυνηγός και παρορμητικός. Του αρέσουν τα δύσκολα οπότε καλό θα ήταν να μην του δείξεις κατευθείαν τις προθέσεις σου. Εξιτάρεται από χειραφετημένες γυναίκες, με δύναμη, αυθορμητισμό και εξουσία. Οι γυναίκες που ασχολούνται με γυμναστική, αθλήματα και χόμπι είναι πρώτες στη λίστα του. Όσο πιο δύσκολο του το κάνεις τόσο το καλύτερο.

Ταιριάζει με γυναίκα: Κριό, Δίδυμο, Λέων, Ζυγό, Τοξότη, Σκορπιό, Υδροχόο.ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Ένας Ταύρος είναι υπομονετικός και θα προσπαθήσει να σε “ψηλαφίσει” εν καιρό για να σε τεστάρει εάν πληροίς τις προσδοκίες που έχει για μία σχέση. Είναι καθαρά άτομο της σχέσης και δεν ψάχνεται, αλλά είναι στη κορυφή των κτητικών ανδρών. Εάν επιθυμείς να κατακτήσεις έναν άντρα ταύρο θα πρέπει να του δώσεις να καταλάβει τη σιγουριά που χρειάζεται για το μέλλον. Οι φιλίες σου με το αντίθετο φύλο να γνωρίζεις ότι δε θα του αρέσουν. Ένα καλό δείπνο ως πρόταση για μία πρώτη επαφή θα τον ενθουσιάσει.

Ταιριάζει με γυναίκα: Καρκίνο, Ταύρο, Παρθένο, Σκορπιό, Αιγόκερω, Ιχθύ, Τοξότη.ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Τον άντρα Δίδυμο θα πρέπει πρώτα από όλα να τον κατακτήσεις εγκεφαλικά! Θα πρέπει να είσαι γρήγορη στις απαντήσεις σου και μην τον κρατάς για πολύ στην πρίζα γιατί βαριέται και θα ξεκινήσει να μιλάει αλλού. Εφόσον δείξεις ευστροφία και ταιριάζεις μαζί του στο επικοινωνιακό τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους. Μην του δείξεις ίχνος κτητικότητας γιατί δεν θα μείνει για πολύ καιρό.

Ταιριάζει με γυναίκα: Κριό, Δίδυμο, Λέων, Ζυγό, Τοξότη, Υδροχόο, Αιγόκερω.ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Ο άντρας Καρκίνος είναι συναισθηματικός και παραδοσιακός. Του αρέσει η θαλπωρή και αν τον κάνεις να αισθανθεί ζεστασιά είναι ένα καλό βήμα. Οι μεγάλες στιγμές και οι εκπλήξεις που θα του κάνεις θα καταγραφούν στο υποσυνείδητο του και έτσι και μετά από χρόνια οι πράξεις σου θα του μείνουν ανεξίτηλες. Σε καμία περίπτωση να μην είναι ψεύτικα τα λόγια σου προς εκείνον γιατί δε θα το ξεχάσει ποτέ.

Ταιριάζει με γυναίκα: Ταύρο, Καρκίνο, Παρθένο, Σκορπιό, Αιγόκερω, Ιχθύ, Υδροχόο.ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Ο Λέοντας θέλει να βρίσκεται στο βάθρο του! Είναι από τους τοπ στη λίστα των νάρκισσων και γι αυτό καλό θα είναι να του λες συνεχώς το πόσο καλός είναι σε ότι και αν κάνει. Του αρέσει εν τούτης η σταθερότητα και δεν αλλάζει άποψη εύκολα. Αν θες να τον κερδίσεις ο συνδυασμός επαίνων και ενασχόλησης μαζί του θα τον κάνουν δικό σου για πάντα.

Ταιριάζει με γυναίκα: Κριό, Λέων, Δίδυμο, Ζυγό, Τοξότη, Υδροχόο, Ιχθύ.ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Ο άντρας Παρθένος θέλει να νιώθει χρήσιμος στη κάθε επαφή του είτε είναι φιλική, επαγγελματική ακόμη και ερωτική. Αν θες να τον προσεγγίσεις θα πρέπει πρέπει κατ αρχήν να είσαι εύστροφη, απεχθάνεται τη κουταμάρα, τη βρωμιά και δώσε μία παραπάνω σημασία στη λεπτομέρεια αλλά το πολύ σημαντικό είναι να έχεις καλούς τρόπους συμπεριφοράς όπου μα όπου κι αν βρίσκεστε. Η προσέγγιση θα πρέπει να είναι επικοινωνιακή και για να κρίνει αν θα το πάει ερωτικά θα πρέπει να έχετε αρκετά κοινά στη προσωπική σας ζωή.

Ταιριάζει με γυναίκα: Ταύρο, Καρκίνο, Παρθένο, Σκορπιό, Αιγόκερω, Ιχθύ, Κριό.ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Και ο άντρας Ζυγός είναι στη λίστα των τοπ νάρκισσων. Θα πρέπει να του αποδεικνύεις καθημερινά το πόσο πολύ σου αρέσει. Δεν του αρέσουν επ ουδενί οι φασαρίες, οι καυγάδες και οι διαπληκτισμοί. Ο τρόπος προσέγγισης θα πρέπει να είναι elegant. Όταν θα καταφέρεις να βγείτε θα πρέπει να τον θαμπώσεις με την ομορφιά σου διότι είναι λάτρης του ωραίου, και η εικόνα που παρουσιάζεις με τις λεπτομέρειες που έχεις τονίσει πάνω σου, θα τον μαγνητίσεις άμεσα χωρίς κόπο.

Ταιριάζει με γυναίκα: Κριό, Δίδυμο, Λέων, Ζυγό, Τοξότη, Υδροχόο, Ταύρο.ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Εδώ μάλλον έμπλεξες! Εάν έχεις αποφασίσει ότι θες να μπλέξεις μαζί του ξέχνα πολλά από τη ζωή σου έως τώρα. Ο άντρας Σκορπιός είναι μυστήριος, μαγνητικός, σεξουαλικός αλλά και τέρμα ζηλιάρης. Ξέχνα φίλους, ακόμη και φίλες γιατί δε του αρέσουν τα φιλελεύθερα αποζητά αποκλειστικότητα και συγχώνευση στις σχέσεις του. Εάν έχεις στο νου σου αρκετά το σεξουαλικό και δεν έχεις πολλούς άντρες στις επαφές σου τον έχεις κερδίσει.

Ταιριάζει με γυναίκα: Ιχθύ, Αιγόκερω, Ταύρο, Καρκίνο, Σκορπιό, Παρθένο, Δίδυμο.ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Περιπέτεια, ταξίδια και καλοπέραση αναζητά ένας άνδρας Τοξότης που φαίνεται να είναι αρκετά νορμαλ εφόσον έχει ζήσει τη ζωή του και δεν έχει στερηθεί εμπειρίες. Ο άντρας Τοξότης δεν επιθυμεί περιορισμούς εάν είσαι και εσύ ένα άτομο που του αρέσουν τα ταξίδια, οι περιπέτειες και γνώση τότε θα τα πάτε εξαιρετικά. Εάν του κάνεις και δώρο εισιτήρια για ένα ταξίδι θα σε έχει πάντοτε κορώνα στο κεφάλι του.

Ταιριάζει με γυναίκα: Υδροχόο, Κριό, Δίδυμο, Λέων, Τοξότη, Ζυγό, Καρκίνο.ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Εάν είσαι της δομής, της τάξης και του καθωσπρεπισμού είναι η θεμελιώδης αρχή για να ξεκινήσει έστω και κάτι. Θα πρέπει να δείχνεις μία σοβαρή εικόνα προς τα έξω και με ένα κάπως αυστηρό ύφος στους ξένους για να καταλάβει ένα ολοκληρωμένο status γυναίκας που έχει ως πρότυπο. Στην κλειστή προσωπική του ζωή του αρέσουν οι κινκυ καταστάσεις και εκεί του αρέσει η τρέλα και ο χαβαλές. Ποτέ όμως έξω στον κόσμο και πρόσεξε το γιατί του είναι απαράβατος κανόνας.

Ταιριάζει με γυναίκα: Ιχθύ, Ταύρο, Καρκίνο, Παρθένο, Σκορπιό, Αιγόκερω, Λέων.ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Είναι από τους πιο δύσκολους στην κατάκτηση σας για σχέση. Αλλόκοτοι έχουν ένα απροσδιόριστο σκεπτικό στον όρο σχέση ή μάλλον δυσνόητο από τους περισσότερους. Ο νούμερο 1 κανόνας είναι να μην τον κάνεις να νιώσει ασφυξία και στενή δέσμευση. Δεν του αρέσουν οι απαγορεύσεις και για αυτό ανήκει στα πιο ανεξάρτητα ζώδια. Μια φιλική προσέγγιση είναι ο καλύτερος τρόπος στην αρχή και μετά χρειάζεται κι ας μη τον δείχνει την παρότρυνση σου στο να κάνετε συνεχώς καινούρια πράγματα και επειδή είναι σταθερό ως ζώδιο χρειάζεται από τη γυναίκα κάποιες φορές τις πρωτοβουλίες για δράση.

Ταιριάζει με γυναίκα: Κριό, Δίδυμο, Λέων, Ζυγό, Τοξότη, Υδροχόο, Παρθένο.ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Ένας άντρας στο ζώδιο των Ιχθύων στη ζωή μιας γυναίκας είναι σαν παραμύθι. Του αρέσουν οι καταστάσεις δράματος, έρωτα και ρομαντισμού. Μπορεί να γίνει θυσία για να κατακτήσει την γυναίκα που ποθεί αλλά θέλει προσοχή στο να κρατάς τη φλόγα του έρωτα αναμμένη γιατί φεύγει αν καταλάβει πως αυτή η φλόγα έσβησε. Μαγνητίζεται από καταστάσεις περίπλοκες και ελαττωματικές. Εάν του προβάλλεις τα προβλήματα σου και του ανοίξεις την καρδιά σου να ξέρεις πως έχεις κάνει τα πρώτα βήματα της επιτυχίας. Κάντον να νιώσει σωτήρας και μην ανησυχείς για τα υπόλοιπα, θα έρθουν μόνα τους.

Ταιριάζει με γυναίκα: Ταύρο, Ιχθύ, Παρθένο, Σκορπιό, Καρκίνο, Αιγόκερω, Ζυγό.Βασίλης Χριστοφής
oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top