Το ζώδιό σου αποκαλύπτει τον λόγο που θα ρίσκαρες τα πάντα!

0
Υπάρχει κάτι για το οποίο θα γινόσουν πιο ριψοκίνδυνος/η...

Κάποιες από τις επιλογές που παίρνουμε στη ζωή είναι απλές και εύκολες, ενώ κάποιες άλλες περιλαμβάνουν μπόλικο ρίσκο κι ανεξάρτητα από το χαρακτήρα μας, υπάρχει κάτι για το οποίο όλοι θα γινόμασταν πιο ριψοκίνδυνοι, προκειμένου να το αποκτήσουμε. Εσύ για ποιο λόγο θα ρίσκαρες τα πάντα; Το ζώδιό σου στο αποκαλύπτει.ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Τρελαίνεσαι για την περιπέτεια και σε εξιτάρει η αδρεναλίνη. Κυνηγάς διαρκώς τον ενθουσιασμό και την έξαψη! Όταν πρόκειται για μια νέα αρχή ή για να κυνηγήσεις μια καινούργια πρόκληση, ρισκάρεις τα πάντα και χωρίς δεύτερη σκέψη.
ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Θα ρίσκαρες τα πάντα για την απόλαυση και τον έρωτα. Ως Ταύρος. έλκεσαι από ό,τι καλύτερο μπορεί να σου προσφέρει η ζωή. Θα διακύβευες τα πάντα για να ενδώσεις στις μεγαλύτερες απολαύσεις σου.
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Αυθορμητισμός και χαρά. Αυτά είναι τα δυο στοιχεία που θα έκαναν εσένα, ως Δίδυμο, να τα ρισκάρεις όλα. Έχεις μια απίστευτη ενέργεια, την οποία κάπου θα πρέπει να εκτονώσεις. Ως αποτέλεσμα, θα ρίσκαρες τα πάντα για να περάσεις καλά και να έχεις τις καλύτερες δυνατές αναμνήσεις.ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Αγάπη, αγάπη και πάλι… αγάπη. Εσύ, ως Καρκίνος, θα τα ρίσκαρες όλα για να ζήσεις έναν δυνατό έρωτα. Ζεις με πάθος τη ζωή σου. Ζητάς φροντίδα, αγάπη και… προσοχή από το έτερον ήμισυ.

ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Θα ρίσκαρες τα πάντα για να έχεις σε όλα για να έχεις εσύ το πάνω χέρι και φυσικά την εξουσία. Είσαι ένα περήφανος άνθρωπος και αρκετά ισχυρογνώμων. Έτσι. θα τα έδινες όλα για την αναγνώριση και την αποδοχή από τους άλλους.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Το παν για σένα είναι η άνεση. Θα ρίσκαρες τα πάντα για να ζήσεις μια άνετη ζωή σύμφωνα πάντα με τα δικά σου δεδομένα. Ως Παρθένος, σου αρέσει όλα να γίνονται με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Κατά καιρούς είσαι επιλεκτική, όμως αυτό συμβαίνει, επειδή σου αποζητάς την τάξη και την οργάνωση.ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Η αρμονία είναι τα πάντα για σένα. Θα τα ρίσκαρες όλα προκειμένου να είναι η ζωή σου όμορφη. Σε ενδιαφέρει πολύ η εμφάνιση και παλεύεις να ζεις την κάθε σου στιγμή, αλλά και να διατηρείς τον αυθορμητισμό σου. Έτσι, λοιπόν θα ρίσκαρες τα πάντα για την εικόνα σου και μια… ιδανική ζωή.ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Θα έδινες τα πάντα γι’ αυτούς που αγαπάς. Έχεις μια ευαισθησία στη σκληρή πραγματικότητα και ανησυχείς πολύ για τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Οπότε, θα ρίσκαρες τα πάντα για να είσαι στο πλευρό τους.
ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Η δική σου χαρά, αλλ και η χαρά των άλλων είναι πάνω από όλα. Ως Τοξότης, ζεις τη ζωή σου με ένα χαμόγελο στα χείλη και μια περιέργεια και θα ρίσκαρες τα πάντα προκειμένου να ζήσεις μια περιπέτεια, αλλά και να έχεις την ελευθερία σου.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Το να φτάσεις και να παραμείνεις στην κορυφή για σένα αξίζει να τα ρισκάρεις όλα στην ζωή σου. Ως Αιγόκερως έλκεσαι διαρκώς από τη δύναμη και την επιτυχία. Οπότε θα τα έδινες όλα για μια ευκαιρία να φτάσεις ψηλά.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Θα τα ρίσκαρες όλα στην αναζήτηση της γνώσης και της σοφίας. Σου αρέσουν οι προκλήσεις και συχνά βρίσκεις τον εαυτό σου να νιώθει γοητευμένος από νέα πράγματα. Θα τα δίνεις όλα όμως για να παραμείνεις ανεξάρτητος και χωρίς ασφυκτικές δεσμεύσεις.ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Θέλεις να εκφράζεσαι και αγαπάς την τέχνη. Είσαι ένα από τα πιο ευαίσθητα ζώδια και μάλιστα ακολουθείς τα συναισθήματά σου. Δεν σε πειράζει να είσαι ευάλωτος και θα ρίσκαρες τα πάντα, ακολουθώντας την καρδιά σου.
astrology

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top