Αυτά τα 2 ζώδια είναι το... κόκκινο πανί σου!

0
Με το που θα τα γνωρίσεις θα σου δημιουργήσουν νεύρα.

Με κάποια ζώδια δεν πρέπει να έχεις πολλά πάρε-δώσε γιατί... σου δημιουργούν αυτόματα εκνευρισμό. Με το που θα τα γνωρίσεις είναι σαν να σου κουνούν το κόκκινο πανί. Με το που θα τα γνωρίσεις θα σου δημιουργήσουν νεύρα και θα θέλεις να τα κοπανήσεις. Ας δούμε ποια ζώδια πρέπει να αποφύγεις:



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Μείνε μακριά από Καρκίνο και Αιγόκερω. Ο μεν Καρκίνος είναι πολύ μίζερος για σένα, τα παίρνει όλα κατάκαρδα και πληγώνεται και δεν θα τολμάς να του πεις μια κουβέντα και ο δε Αιγόκερως είναι πολύ σοβαρός, μετρημένος και… αγέλαστος. Δεν ταιριάζουν με τίποτα τα «χνώτα» σας.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Αν δεις Λέοντα και Υδροχόο καλύτερα άλλαξε δρόμο. Δεν είναι για σένα. Ο μεν Λέων είναι ψωνάρα και σνομπ για τα δικά σου δεδομένα και θες να τον χαστουκίσεις, ο δε Υδροχόος είναι στον κόσμο του και απόμακρος δεν μπορείς να συνεννοηθείς. Εκπέμπετε σε εντελώς διαφορετικά μήκη κύματος.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Ο απέναντί σου (για τον Τοξότη λέμε) συνηθίζει να βλέπει το δάσος. Εσύ από την άλλη βλέπεις το δέντρο στην υπόθεση και εστιάζεις σε λεπτομέρειες, οπότε από συνεννόηση… μπουζούκι. Από την άλλη ο Ιχθύς ζει σε ένα ροζ συννεφάκι και όλη αυτή η φάση με τα παραμύθια και τα όνειρα κτλ, εσένα σε ξενερώνει και τον βρίσκεις ρηχό και αφελή.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Βλέπεις Κριό και… ανατριχιάζεις; Λογικό. Δεν ταιριάζετε καθόλου και όπως εκείνος δεν σε αντέχει, έτσι κι εσύ τον κοιτάς και στραβώνεις τη μούρη σου. Αν πάλι βλέπεις Αιγόκερω και σου σηκώνεται το φρύδι, σε καταλαβαίνουμε απόλυτα. Ούτε εκείνος σε πάει και επίσης σηκώνει το φρύδι, όταν σε βλέπει. Μιλάμε για αγάπες όχι αστεία (χαχαχα)



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Ο Ταύρος είναι αργόστροφος για τα δικά σου δεδομένα και αργοκίνητος. Εσύ από την άλλη «πατάς γκάζι» πιο εύκολα. Οπότε δεν βρίσκεστε πουθενά. Θέματα έχεις και με τον Σκορπιό, ο οποίος παραείναι dark για τα γούστα σου. Εσύ θες να ζεις μέσα στο φως. Παιδί του Ήλιου είσαι άλλωστε και δεν το αντέχεις το σκοτάδι.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Ο Τοξότης είναι αυτό που λέμε η επιτομή του ανοργάνωτου και του ανθρώπου της τελευταίας στιγμής. Εσύ με κάτι τέτοιο παθαίνεις εγκεφαλικό. Θες να πούμε κι άλλα; Στα νεύρα σου τη δίνει και ο Ιχθύς με το «χάσιμό» του. Το μυαλό του είναι αλλού και δεν συγκεντρώνεται. Άσε που Ιχθύς και χάος πάνε μαζί, οπότε εσύ βγάζεις σπυράκια.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Εσύ θες χαρά στην ζωή σου, χαμόγελο και αισιοδοξία. Όλα όσα δηλαδή δεν είναι ο Καρκίνος, ο οποίος είναι μίζερος, γκρινιάρης και κλάψας για τα δικά σου δεδομένα. Ο Αιγόκερως από την άλλη είναι υπερβολικά ψυχρός και σκληρός για σένα που είσαι… «βούτυρο». Οπότε δεν τα βρίσκετε με τίποτα…



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Παιδί του «σκότους» εσύ, παιδί του Ήλιου αυτός, άντε να ταιριάξετε. Για τον Λέοντα λέμε. Δεν σας βγαίνει με τίποτα. Δεν έχετε κοινά σημεία και μπορείτε να «φαγωθείτε» εύκολα. Ο Υδροχόος, από την άλλη είναι στον κόσμο του, φιλελεύθερος και ανεξάρτητος. Όχι σαν εσένα που «πνίγεις» τον άλλο και θες αποκλειστικότητα σε όλα… Δεν σου κάνει και δεν του κάνεις. Απλό.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Η Παρθένος θα κρίνει ακόμα και τον αέρα που αναπνέεις. Κι εσύ αυτό δεν το αντέχεις. Όπως δεν αντέχεις το να σε βάλει κάποιος σε… πρόγραμμα. «Άσε μας κουκλίτσα μου» της λες και φεύγεις για να αποφύγεις τα χειρότερα. Καλά δεν τα πας ούτε με τους Ιχθύς. Είναι υπερβολικά ευαίσθητο ζώδιο για σένα που δεν «βουτάς την γλώσσα στο μυαλό», πριν μιλήσεις και μπορεί να πληγωθεί με μια σου λέξη. Μαντήλι πάντως δεν θα του δώσεις να κλάψει…



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Ο Κριός είναι υπερβολικά οξύς και θερμόαιμος για τα δικά σου δεδομένα. Πολύ απλά θα διασταυρώσετε τα κέρατά σας και όποιος νικήσει… νίκησε! Από την άλλη κι ο Ζυγός που είναι φιλήσυχος, πάλι δεν σου κάνει γιατί είναι υπερβολικά comme il faut και enfant gâté. Να πάει να φάει παντεσπάνι… Εσύ μασάς σίδερα!



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Ο Ταύρος είναι σχεσάκιας γενικά και εξαρτημένος από τους δικούς του ανθρώπους. Εσύ είσαι ελεύθερο πουλί που δεν μπαίνει στο κλουβί. Δυο κόσμοι εντελώς αντίθετοι, πού να βρεθεί η χρυσή τομή; Και με τον Σκορπιό τα ίδια θέματα έχεις. Αυτός «πνίγει» κάθετι γύρω του και το διεκδικεί κι εσύ το αφήνεις ελεύθερο κι αν γυρίσει, μπορεί και να μην σε βρει (χαχαχα).



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Εσύ βαδίζεις με βάση το ένστικτό σου, ενώ ο Δίδυμος με την λογική. Δεν τον καταλαβαίνεις και δεν μπορεί να σε καταλάβει… Θέματα μεγάλα έχεις και με τον Τοξότη, ο οποίος είναι πολύ έξω από τα νερά σου και δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε. Άσε που δεν μπορείς ποτέ να «πιάσεις» το χιούμορ του και προσβάλλεσαι.



astrology

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top