Προβλέψεις Ιουνίου για τα αισθηματικά των ζωδίων

0
Θα είσαι τυχερός ή άτυχος στον έρωτα αυτόν τον μήνα;

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν;



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Ό,τι και να σου συμβεί μέχρι τις 11/6 θα είναι ένα απλό... πταίσμα, αφού ο Άρης περνά στον Λέοντα και ποιος να συγκριθεί μαζί του (και μαζί σου, εύχομαι). Η επιθυμία σου για κατάκτηση θα βρει τον μήνα που θρέφει τους ένδεκα αλλά μην περιμένεις κιόλας να εξελιχθούν όλα σύμφωνα με τις βουλές σου. Εξ άλλου τι σόι κατάκτηση θα είναι αυτή αν δεν έχει τις χυλόπιτες και τις αγωνίες της;

Από εκεί και ύστερα το θέμα είναι αν θα έχεις πραγματική ελευθερία κινήσεων για να... φας το κεφάλι σου όπως προτιμάς, αφού ως δεσμευμένος/η σίγουρα θα μπλέξεις ή θα σε μπλέξουν. Και μην λες πώς εσύ θα αντισταθείς στον πειρασμό γιατί η ζωή είναι άτιμο πράγμα κι αυτό που θα έκανες κι αποφάσισες να μην το κάνεις μπορεί τελικά να το λουστείς από την άλλη πλευρά. Είναι και η Ηλιακή έκλειψη με τα ψέματά της κι άντε μετά να ξεμπλέξει το κουβάρι...

Όσο για την Αφροδίτη στον Καρκίνο, παλιομοδίτισσα όπως είναι, σου λέει «μένουμε σπίτι» αλλά ποιος την ακούει;



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Η έκλειψη στις 10/6 σε πιάνει κατάστηθα, εκεί που χτυπάει η καρδούλα σου, με τον Ποσειδώνα να της υπόσχεται τα χίλια μύρια. Θα την κάνει βασίλισσα της λέει, αλλά όσο γίνει αυτή, άλλο τόσο κι εσύ θα πάψεις να ενδιαφέρεσαι για τις απολαύσεις σου. Δικαιούσαι, βέβαια, να ζήσεις στιγμές ευτυχίας, έστω και πλαστής, το θέμα όμως είναι ότι τα παίρνεις όλα πολύ στα σοβαρά κι ιδιαίτερα εκείνα που θίγουν το θέμα «πίστη». Καπνούς από τα αφτιά θα βγάζεις, μην περιμένεις όμως να συναντήσεις φερέγγυα άτομα κι αν τελικά απογοητευθείς μόνο ερωτικά, να είσαι και ευχαριστημένος/η που γλίτωσες τα χειρότερα, τις... τραβηχτικές, δηλαδή, που θα σου κάνει το αμόρε σου για να σωθεί η... καρέτα-καρέτα.

Η συμπαντική συνωμοσία σε βάρος σου όμως δεν τελειώνει εδώ. Διότι αν μου πεις ότι είσαι σε σχέση και δεν ενδιαφέρεσαι για περιπέτειες, θα σου απαντήσει ο Άρης από τον Λέοντα, μετά τις 11/6, μην βιάζεσαι. Αρμαγεδδών θα γίνει το σπιτάκι σου...

Πάλι καλά που θα είναι και η Αφροδίτη στον Καρκίνο για να παρηγορηθείς με καμιά εκδρομή.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Οι ημέρες των παχιών αγελάδων εκλείπουν στις 2/6 το απόγευμα και η Αφροδίτη σε παρατάει στο έλεος του ανάδρομου Ερμή και του Ποσειδώνα βεβαίως-βεβαίως που προπονείται στις πλάτες σου για το μεγάλο ντέρμπι της απάτης. Θα μου πεις σιγά μην κοροϊδέψουν εσένα το εξυπνοπούλι αλλά μην σου θυμίσω την παροιμία κι από πού θα πιαστείς τελικά.

Χωρίς απιστία δεν γίνεται κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, η μόνη εφικτή και ρεαλιστική λύση είναι να γυρίσεις τούμπα το ματσάκι κι από εκεί που θα ήσουν το θύμα της ιστορίας, να γίνεις ο απατεώνας που πάντα ευχόσουν. Διπλές, τριπλές και τετραπλές σχέσεις σε περιμένουν για να βγάλεις το άχτι σου και φυσικά οι πρώην προβάλλουν πρώτοι-πρώτοι στην ζωή σου. Εξ άλλου, δεν είναι σωστό να μένουν υπόλοιπα, άσε που σε έχει φάει η περιέργεια για το τι έκαναν όλο το προηγούμενο διάστημα.

Κατά τα άλλα, ποσώς σε ενδιαφέρουν ο Άρης στον Λέοντα και η Αφροδίτη στον Καρκίνο, ας ασχοληθούν τα άλλα ζώδια με τα κατορθώματά τους.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Καλώς την κι ας άργησε! Η Αφροδίτη σου χτυπά την πόρτα στις 2/6 το απόγευμα και οι μετοχές σου παίρνουν την ανιούσα, μαζί και οι επιτυχίες σου σε όλα τα επίπεδα. Διότι όλα σε αυτήν την ζωή είναι θέμα γοητείας κι αν περίμενες από τον Άρη, που μόνον φάπες ξέρει να δίνει και σου βγάζει ξινή κάθε χαρά, θα είχες πλαντάξει στην γκρίνια και το κλάμα, χωρίς ούτε μια τόση δα χαρούλα. Όμως να που φεύγει κι αυτός στις 11 και πάει να βασανίσει τους επόμενους κι εσύ μένεις με την Ωραία αγκαλιά.

Το σημαντικό βέβαια είναι ότι πριν ξεκουμπιστεί, έχει και μια συνάντηση με τον Πλούτωνα και ξέρεις αυτοί οι δύο εξευμενίζονται μόνον με το σεξ. Ούτε με τυρόπιτες ούτε με ντολμαδάκια κι εδώ μπορεί να έχεις πρόβλημα.

Όμως τελικά η Αφροδίτη θα νικήσει ελλείψει αντιπάλου, αν λοιπόν είσαι μόνος/η, θα πάψεις να είσαι κι αν είσαι σε σχέση, θα την κάνεις πιο σπιτίσια και του γούστου σου. Το καλό με την Αφροδίτη είναι ότι δεν πιέζει καταστάσεις και θα μπορείς να απορρίπτεις με το πάσο σου όποια πρόταση δεν σου κάνει, αυτό όμως έχει και τις πιθανές παρενέργειές του, να περάσει ο καιρός, δηλαδή, κι εσύ να μείνεις με τις κερδισμένες εντυπώσεις.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Διπλοβάρδιες σε περιμένουν με τον ανάδρομο Ερμή, αλλιώς πώς θα καλύψεις τις απαιτήσεις πρώην και νυν; Πάλι καλά που στις 2/6 φεύγει η Αφροδίτη από τους Διδύμους και πάει στον 12ο ηλιακό οίκο σου για να έχεις κι εσύ τις κρυφές χαρές σου. Να μην ξέρει η δεξιά, τι πιεί η αριστερά, αυτό δεν είναι το σωστό και ηθικό σύμφωνα με τας γραφάς; Ωστόσο, με την Ηλιακή έκλειψη στις 10/6, το πράγμα γίνεται τόσο μπερδεμένο που ούτε ο ίδιος ο θεός δεν θα θέλει να ανακατευτεί. Αν βέβαια καταφέρεις να τα κρατήσεις όλα σε επίπεδο υποσχέσεων, κάπως τρώγεται, αλλά μην αρχίσεις τις δωρεές για να κάνεις τον καμπόσο, θα σε πάρουν μυρωδιά κι οι πέτρες και δεν θα σου μείνει ούτε τσίγκος για το στέμμα σου.

Όλα αυτά τα φθηνά και ταπεινά βέβαια δεν πιάνουν δυάρα τσακιστή μπροστά στον Άρη που θα μπει στο ζώδιό σου στις 11/6. Με το σπαθί σου θα εκπορθείς τις καρδιές, με την σέσουλα θα έρχονται κι οι χυλόπιτες, έτσι είναι οι ήρωες όμως, αντέχουν τα πάντα, μέχρι να πετύχουν το ποθητό.

Αν πάλι είσαι σε καμιά σχέση, μην την έχεις περί πολλού. Κράτα το διαβατήριό σου ανά χείρας κι όπου φύγει-φύγει!



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Τι να πεις και τι να 'μολογήσεις; Σε έχει ζώσει ο Ποσειδώνας από δέκα μεριές κι ό,τι πάει να λειτουργήσει στην πράξη... πουφ καπνός γίνεται και πάει! Θα μου πεις ότι οι ελπίδες και οι υποσχέσεις παραμένουν ζωντανές μέχρι να διαψευστούν, αυτός είναι ο νόμος αλλά βρε παιδί μου το κακό με σένα έχει παραγίνει. Τι βασιλιάδες, τι πριγκιποπούλες, όλοι και όλες ζουν μόνο στα παραμύθια και θαύμα γιοκ.

Υπάρχει βέβαια και η λύση να προλάβεις να γίνεις άπιστος/η και ρεμάλι για να φάει την κρυάδα το ταίρι σου που νόμιζε ότι θα σε έχει να το υπηρετείς μέχρι την Δευτέρα Παρουσία. Μια απλή Δευτέρα μπορεί.... αλλά σιγά μην του κάνεις την χάρη.

Ευτυχώς πάντως έχεις και την Αφροδίτη που στις 2/6 περνάει στον Καρκίνο και στρώνει κάπως το πράγμα. Να περιμένεις όμως να φύγει πρώτα ο Άρης που προπορεύεται, αφού είναι κι εκείνη η αντίθεσή του με τον Πλούτωνα που μπορεί να σε ρίξει από την Σκύλα στην Χάρυβδη κι από εκεί που ήσουν μια χαρά μέσα στην άγνοιά σου να σου τύχει η απόλυτη καταστροφή. Α, το μοναστήρι να 'ναι καλά κι από καλογέρους βρίσκεις...



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Πάλι θα βρεις τρόπο να την σκαπουλάρεις από τα δύσκολα, ας είναι καλά ο Άρης, που από τις 11/6 και μετά θα καταπιαστεί με τους/τις φίλους/ες σου κι εσύ με τα προβλήματά τους, Τι σόι σύμβουλος σχέσεων είσαι εξ άλλου; Μίση, πάθη και ζήλιες θα σε κρατήσουν επαρκώς απασχολημένο/η, άσε που θα ξεχάσεις τα δικά σου.

Αν όμως κάνεις το λάθος να γίνεις από προξενήτρα, παρηγορήτρα κι από τα φιλικά περάσεις στα επίσημα, είναι βέβαιο το ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις που δεν θα σου αρέσουν, χώρια που θα πληγεί θανάσιμα η καλή διαπραγματευτική σου φήμη. Θα σε κατηγορήσουν ότι μεσολαβείς για να πάρεις «μίζα» και άδικο δεν θα έχουν.

Κατά τα άλλα, η Αφροδίτη στον Καρκίνο (μετά τις 2/6) θα φροντίσει, ώστε να κάνεις ακόμα καλύτερη εντύπωση, κάτι που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις κατά το δοκούν αλλά κυρίως στις δουλειές σου κι άσε τον καθένα ή την καθεμία να νομίζει ότι έχεις μάτια μόνο για αυτόν/ην.

Όσο για την Ηλιακή έκλειψη στις 10/6, είναι της παραπλάνησης και του ψέματος και σίγουρα όλα αυτά δεν απέχουν και πολύ από τις μισές αλήθειες που λες για να καλύψεις τις πομπές σου. Εντός κλίματος θα είσαι όμως κι άσε τους άλλους να αναρωτιούνται...



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Να εμπιστεύεσαι με κλειστά μάτια αυτόν/ην που θα σου την φέρει, να υποψιάζεσαι τον λάθος άνθρωπο την ίδια στιγμή που γίνονται όργια στην πλάτη σου. Και το χειρότερο, να το σκάει η αγάπη σου με το νέο της ταίρι και την πιστωτική σου. Ωιμέ! Ποιος κακούργος τα σκέφτηκε όλα αυτά;

Φταις κι εσύ όμως... Τόσο καιρό ο Ουρανός απέναντί σου πασχίζει να σε βάλει στον στραβό τον δρόμο κι εσύ όλο τον ίσιο θες να παίρνεις. Αποκλειστικότητες και αιωνιότητες δεν μου ήθελες, δες τώρα τα χαΐρια σου. Μια αυτοκαταστροφή λείπει για να συμπληρωθεί το σκηνικό.

Αν όμως έγινες πραγματικά κακό παιδί κι όχι μόνο στην θεωρία που γράφουν τα αστρολογικά κιτάπια, έχεις σοβαρές ελπίδες να αγγίξεις την υπέρτατη ευτυχία, του να κάνεις κρυφά τις δουλειές σου και να μην σε παίρνει είδηση κανείς. Να απιστείς και να μην σε νοιάζει, ω θεέ μου τι απελευθέρωση!

Είναι κι η Αφροδίτη στον Καρκίνο που σου τάζει ταξίδια με σεξ, τι άλλο θες; Τι, αντίθεση Άρη-Πλούτωνα για ηφαιστειακές αποδόσεις; Έφτασεεεε!



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Τι κι αν η Αφροδίτη αποφάσισε να σε παρατήσει και να πάει στους Καρκινοαιγόκερους; Φαίνεται πως το έχει η μοίρα σου να καλοπερνάς και τι χρεία αποδείξεων έχεις, όταν με το που στραβώνει κάτι, αυτομάτως βρίσκεις αντικαταστάτη; Ίσως μάλιστα να βρίσκεις και πριν στραβώσει για να μην μένεις ούτε λεπτό, χωρίς τις ερωτικές απολαύσεις σου. Αλλιώς τι τον έχεις τον ανάδρομο Ερμή απέναντί σου; Φύγε εσύ, έλα εσύ...

Βέβαια, περί εμπιστοσύνης ουδείς λόγος να γίνεται και δεν πιστεύω να είσαι από εκείνους/ες που δεν μπορούν, χωρίς αυτήν γιατί τότε την έχεις πατήσει άσχημα.

Η Ηλιακή έκλειψη της 10ης Ιουνίου είναι αμείλικτη σε αυτό: Ό,τι άλλο θες, αλλά η πίστη δεν γίνεται δεκτή! Θα έχεις όμως πολλά και διάφορα κομφόρ, όπως για παράδειγμα να σκέφτεσαι το ταίρι που δεν έχεις και να φαντάζεσαι διάφορα σκηνικά -τζάμπα είναι. Ή να πλέεις σε πελάγη ευτυχίας, νομίζοντας ότι είσαι η μοναδική του/της αγάπη. Εσύ όμως δεν το ξεκίνησες αυτό; Έχει ο καιρός γυρίσματα...



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Αυτός ο Άρης απέναντί σου σε έχει ρημάξει και καλό είναι να του δίνει, πριν βρεθείς εντελώς στα σκοινιά. Και δεν είναι η αντίθεσή του με τον Πλούτωνα που σε καίει. Αυτή έχει σεξάκι και καλώς να ορίσει, εφ' όσον βέβαια είναι συναινετικό. Όχι να σε γράψουν κι οι εφημερίδες... Όμως ο άλλος σε απασχολεί, ο Ποσειδώνας που ευκαιρίας δοθείσης βάζει την ουρά του παντού κι εσύ δεν ξέρεις από που να πρωτοφυλαχτείς.

Αν και η έκλειψη δεν σε βαράει κατακέφαλα, έχει όσο να 'ναι τις παρενέργειές της ειδικά σε σχέση με την αλήθεια που αποφάσισε να πάρει των ομματιών της, μέχρι να ξεθυμάνει αυτός ο άχρηστος. Εξ άλλου, πιάνει τις δουλειές σου κι αν αποσυντονιστείς εκεί δεν σε σώζει τίποτα.

Ευτυχώς βέβαια η Αφροδίτη σου κάνει το χατίρι και σε γλυκοκοιτάζει από απέναντι, το ίδιο και οι ευκατάστατοι/ες υποψήφιοι/ες, που ξέρουν να μαγειρεύουν κιόλας. Άντε και καλούς απογόνους!



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Πάνω που είχες αρχίσει να χάνεις τον λογαριασμό με τις επιτυχίες που είχες, ευτυχώς η Αφροδίτη αποχωρεί από τον 5ο ηλιακό σου οίκο κι απομένει ο Ερμής να χαριεντίζεται με πρώην. Εσύ βέβαια ξαναζεσταμένο φαί δεν τρως, οπότε άσ’ τους/ες να βουρλίζονται.

Έχεις όμως άλλο χούι, να πειραματίζεσαι με ανθρώπινες ψυχές, αφήνοντάς τις να φαντάζονται διάφορα για σένα και τον έρωτά τους και σε αυτό φταίει το μυαλό σου που είναι τίγκα στην θεωρία και βλέπει κάθε σχέση από την καρέκλα του ψυχαναλυτή: Για να δούμε πώς θα αντιδράσει το υποκείμενο; Θα ματώσει, θα κλωτσήσει ή μήπως θα τραγουδήσει το «έχε γεια καημένε κόσμε»;

Η Ηλιακή έκλειψη θα δημιουργήσει μεγάλη σύγχυση, αυτό είναι βέβαιο, μένει όμως να διαχωριστούν οι θύτες από τα θύματα.

Το κλου βέβαια είναι το πέρασμα του Άρη στον Λέοντα. Διέλευση διαμάντι, αν είσαι μόνος/η, εξαιρετικά προβληματική, αν είσαι ήδη σε μια σχέση, εκτός κι αν βρεθεί κάποιος εξωτερικός εχθρός για να φάει αυτός το ξύλο.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Ε ρε γλέντια!

Στις 2/6 η Αφροδίτη στον οίκο των ερώτων σου μπαίνει σφήνα στον Άρη που στις 11 παραδίδει τα όπλα και αναχωρεί για Λέοντα μεριά, αφήνοντας το τοπίο ελεύθερο για ό,τι χαλαρό και λάιτ επιθυμείς. Όχι πώς κι αυτός δεν σου έκανε χατίρια, ίσα-ίσα το τρίγωνό του με τον Ποσειδώνα ήταν όλα τα λεφτά για σένα, τόσο μελάνι που έχυσες δίκαια αναγορεύτηκες σε σουπιά του αιώνα. Αυτή η αντίθεσή του με τον Πλούτωνα, βέβαια, μπορεί και να σε μπλέξει με τίποτα «καλά παιδιά», κατ' ευφημισμόν στο γράφω αλλά και πάλι νομίζω ότι θα βγεις λάδι.

Είναι και η Ηλιακή έκλειψη βέβαια που δουλεύει για λογαριασμό σου. Σε βλέπουν σαν θεό/α και εκστασιάζονται μαζί σου, που να ‘ξεραν...

Από εκεί και ύστερα, το αν είσαι μόνος/η ή όχι, μικρή σημασία έχει. Η ευτυχία δεν περιορίζεται από τέτοιες ποταπές λεπτομέρειες, ούτε θα χάσεις την ώρα σου να προβληματίζεσαι για το τι είναι ηθικό και τι όχι. «Αγάπη μόνο» κι έφυγες για τον παράδεισο!



astrology
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top