9 πράγματα που θέλουν οι άντρες από σένα αλλά δεν το λένε

0
Καλό είναι να τα ξέρεις...

Τι έχουν μες στο μυαλό τους; Τι μπορεί να θέλουν από εμάς;

Τα πράγματα που ζητούν οι άντρες από εμάς δεν είναι περίπλοκα, δεν είναι ακατόρθωτα, δεν είναι παράλογα - συνήθως είναι αυτά που έχουν ανάγκη όλοι οι άνθρωποι. Όμως, κάτι που για τις γυναίκες είναι ίσως πιο εύκολο να πουν ή να ζητήσουν, για κάποιους άντρες είναι μάλλον δύσκολο να αποκαλύψουν. Άρα, ή παραμένει για σένα κάτι άγνωστο ή διαβάζεις παρακάτω και αρχίζεις να αποκρυπτογραφείς το σύντροφο που έχεις επιλέξει να είναι στο πλευρό σου.

1. Θαυμασμό

Εκτός από το γεγονός, ότι κι εσύ η ίδια έχεις ανάγκη να θαυμάζεις τον άντρα που βρίσκεται δίπλα σου και να διατηρείς έτσι πάντα τη φλόγα ζωντανή, θέλουμε να σε ενημερώσουμε ότι το θέλει και ο ίδιος. Δεν πρόκειται να σου το πει ποτέ ξεκάθαρα, αλλά όταν σου αναλύει τα κατορθώματά του, δεν το κάνει για να του πεις απλά ένα «μπράβο». Φρόντισε, λοιπόν, να δείχνεις ενδιαφέρον για την καθημερινότητά του και μη διστάζεις να δείξεις ότι τον θαυμάζεις για αυτό που είναι.

2. Εκτίμηση

Είναι δύσκολο να διαχωρίσεις, ουσιαστικά, το θαυμασμό από την εκτίμηση. Αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι είναι εξίσου σημαντικό, όχι μόνο να θαυμάζεις τα αποτελέσματα της δουλειάς του συντρόφου σου, αλλά να εκτιμάς παράλληλα όλη τη προσπάθεια που έχει κάνει προκειμένου να φτάσει σε αυτά. Πολύ συχνά, είναι σημαντικό να εκτιμούμε και την προσπάθεια, ακόμα και αν το αποτέλεσμα δεν είναι βέλτιστο.

3. Συντροφικότητα

Οι άντρες έχουν ανάγκη να νιώθουν ότι μια γυναίκα είναι δίπλα τους και βρίσκεται εκεί σε όλες τις στιγμές. Σίγουρα, ο κάθε ένας χρειάζεται τον προσωπικό του χώρο και χρόνο, ωστόσο όλοι μας νιώθουμε όμορφα όταν οι σύντροφοί μας κάνουν πράγματα που αρέσουν σε εμάς. Είτε αυτό είναι να δεις μια ταινία που δεν τρελαίνεσαι, να βγεις με τους φίλους του ή ακόμα και να επισκεφθείτε τους γονείς του. Δε μιλάμε για συμβιβασμούς, αλλά για την κατανόηση των πραγμάτων που έχουν σημασία για εκείνον. Με αυτό τον τρόπο, όχι μόνο ο ίδιος θα νιώθει καλύτερα αλλά δένεται και η σχέση μεταξύ σας.

4. Ομορφιά

Ο κάθε άντρας θέλει να έχει μια περιποιημένη γυναίκα στο πλευρό του, για την οποία όλοι θα τον θαυμάζουν. Δεν είπαμε να γίνουμε μοντέλο, ωστόσο είναι σημαντικό για όλους τους ανθρώπους να αγαπούν τον εαυτό τους και να τον φροντίζουν.

5. Ηρεμία

Οι φωνές, η ένταση και οι καυγάδες διαρκείας δεν οδήγησαν ποτέ σε ένα ευχάριστο αποτέλεσμα. Φρόντισε να διατηρείς την ψυχραιμία σου και να επιλύεις τις διαφορές σου με επιχειρήματα και ωριμότητα.

6. Κουράγιο

Όταν έρθουν οι δύσκολες στιγμές, καλό θα ήταν να είσαι εκεί δίπλα του να τον στηρίξεις, χωρίς ωστόσο αυτός να το καταλάβει. Οι άντρες μπορεί να νιώθουν ευάλωτοι αλλά σπάνια ζητούν βοήθεια. Το σημαντικό σε μια σχέση είναι να καταλάβεις αυτή τη στιγμή και να σταθείς δίπλα του για να τον στηρίξεις, χωρίς να κρίνεις ή να σχολιάζεις γεγονότα ή πρόσωπα.

7. Αναγνώριση

Όταν ένας άντρας πετύχει κάτι, περιμένει μια πράξη, μια ένδειξη ή ακόμα και ένα βλέμμα αναγνώρισης για να νιώσει ότι τον θαυμάζεις. Μην του στερήσεις αυτή τη χαρά, μην το κάνεις με το ζόρι και μην το ξεχάσεις το επόμενο λεπτό. Φυσικά, αυτό, όπως και όλα τα παραπάνω, δεν ισχύει μόνο για τους άντρες και το σημαντικό στις σχέσεις είναι να δείχνει ενδιαφέρον ο ένας για τον άλλο και την καθημερινότητά του.

8. Ανεξαρτησία

Δύσκολο να σου το ζητήσει, γιατί ίσως θεωρεί ότι προβλέπει τις αντιδράσεις σου και έναν σίγουρο καβγά. Όμως, έχει ανάγκη να βγει με τους φίλους του και να κάνουν σαν έφηβοι, να δει τους γονείς του αλλά και να περάσει λίγο χρόνο μόνος του.

9. Επιθυμία

Το αφήσαμε τελευταίο αλλά είναι το πιο σημαντικό. Αυτό που δε θέλουν μόνο οι άντρες, αλλά όλοι οι άνθρωποι. Να νιώθουν επιθυμητοί. Αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι για τον σύντροφό σου, δείξε του το με πολλούς τρόπους, είτε αυτό είναι άμεσα, όταν είστε οι δυο σας, είτε έμμεσα, όταν δεν είστε.

Τάνια Ζερβού
missbloom
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top