Η σχέση των ζωδίων με την μαγειρική…

0
ωραίο σπιτικό φαγητό από τα… χεράκια του συντρόφου μας...

Σίγουρα ο έρωτας περνάει από το στομάχι και όλοι μας είμαστε λάτρεις του καλού φαγητού. Θα θέλαμε το ταίρι μας να ξέρει να μαγειρεύει και να μας ετοιμάσει ένα εντυπωσιακό δείπνο. Ένα ωραίο σπιτικό φαγητό από τα… χεράκια του συντρόφου μας, είναι σίγουρα το καλύτερο αφροδισιακό. Αλήθεια όμως, πως τα πάει το ταίρι μας με το κομμάτι αυτό; Το έχει ή… μπα; Ποια είναι σχέση των 12 ζωδίων με την μαγειρική; Ανάλογα με το ζώδιό του, μάθε και τις ικανότητες του στην μαγειρική, για να ξέρεις τι να περιμένεις.



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Ο Κριός δεν έχει καμία σχέση με την κουζίνα. Εξάλλου, έχει τόσα άλλα να ασχοληθεί, που ο χρόνος του είναι πολύτιμος. Ακόμα και αν σου μαγειρέψει γιατί πρέπει να το κάνει, σίγουρα δε θα δώσει και τον καλύτερό του εαυτό και μάλλον το φαγητό του θα είναι κάτω του μετρίου. Η διακόσμηση που θα κάνει όμως στο τραπέζι, θα κλέψει την παράσταση.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Καλά τώρα! Εδώ έχουμε να κάνουμε με ΤΟΝ σεφ. Τον ένα και μοναδικό. Εξάλλου, οι καλύτεροι και πιο διάσημοι μάγειρες του κόσμου, ανήκουν στο ζώδιο αυτό. Μπορεί να φτιάξει τα πάντα με μεγάλη ευκολία και να βάλει τη φαντασία του να δουλέψει, για πιο προκλητικές εμφανίσεις στα πιάτα του. Θα γευτείς τα πάντα από τα χεράκια του. Ακόμα και γλυκό. Σίγουρα το βραβείο της μαγειρικής, του ανήκει δικαιωματικά.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Δίδυμος και μαγειρική, είναι απλά εχθροί. Δεν έχουν συναντηθεί ποτέ. Δεν τα πάει καθόλου καλά με την κουζίνα. Αν σε καλέσει για φαγητό όμως, θα εκπλαγείς με όλα αυτά που θα έχει στο τραπέζι. Το γεγονός ότι τα έχει παραγγέλλει από το πιο ακριβό εστιατόριο για να σε εντυπωσιάσει, έχει καμία σημασία ; Όχι φυσικά… Η πρόθεση μετράει.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Δεν υπήρχε περίπτωση ένας Καρκίνος να μη γνωρίζει να μαγειρεύει. Αυτό το ζώδιο, που είναι σπιτόγατος και αγαπά την οικογενειακή ατμόσφαιρα, είναι και πολύ ικανός μάγειρας. Πάντα μαγειρεύει στο σπίτι του και μάλιστα υγιεινά. Μπορεί ακόμα να σου φτιάξει και τα πιο υπέροχα γλυκά. Η μυρωδιά από το καλομαγειρεμένο, παραδοσιακό φαγητό, θα σου τρυπήσει τη μύτη με το που θα μπεις στο σπίτι του.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Ο Λέοντας φημίζεται γενικά για τις ικανότητές του στη μαγειρική, οπότε από τα χεράκια του θα γευτείς πολλές, μοναδικές και εξαιρετικές λιχουδιές. Από την άλλη, πάντα φτιάχνουν και την κατάλληλη ατμόσφαιρα και θα αισθανθείς ότι γευματίζεις στο πιο σικ εστιατόριο της πόλης.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Ο Παρθένος δεν είναι και το καλύτερο ζώδιο στη μαγειρική και το σίγουρο είναι ότι δε θέλει και να προσπαθήσει. Προτιμά να μαγειρεύουν οι άλλοι για αυτόν. Αν θα πρέπει να σας κάνει το τραπέζι, θα κάνει την υπέρβασή του και μπει στην κουζίνα. Τώρα τι θα φτιάξει, είναι άλλο θέμα.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Στον Ζυγό αρέσει να μαγειρεύει. Είναι πολύ καλός στον τομέα αυτόν και μπορεί να σου φτιάξει ό,τι του ζητήσεις. Και περιμένει την επιβράβευση μετά. Σίγουρα θα ικανοποιηθείς με τις ικανότητες που έχει στην κουζίνα.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Είναι ένας πολύ καλός οικοδεσπότης ο Σκορπιός και θα κάνει τα πάντα για να σε αφήσει ικανοποιημένο. Τα πάει πολύ καλά με την μαγειρική και από τα χεράκια του θα δοκιμάσεις φαγητά, που δεν έχεις φάει ποτέ. Οι συνδυασμοί που θα κάνει, θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Ο Τοξότης είναι καλοφαγάς. Του αρέσει να γεύεται πρωτόγνωρες λιχουδιές και να δοκιμάζει φαγητά άλλων πολιτισμών. Αλλά ο ίδιος δεν το έχει και τόσο με τη μαγειρική. Αν τώρα αποφασίσει να σε περιποιηθεί, θα βάλει τα δυνατά του να σου φτιάξει κάτι εξωτικό. Δε θα μείνει στα κλασικά φαγητά. Και αυτό θα το κάνει πολύ καλά, για να σε εντυπωσιάσει.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Όταν ένας Αιγόκερως θα μπει μέσα στην κουζίνα του, ξεχνά να βγει. Και αυτό γιατί αγαπά πολύ το μαγείρεμα και πάντα θα έχει σπιτικό φαγητό. Δεν του αρέσει να τρώει απ’ έξω. Αν σε καλέσει για να σου κάνει το τραπέζι, θα σε καταπλήξει με όλα αυτά τα υπέροχα φαγητά που θα φτιάξει.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Ο Υδροχόος λατρεύει το μαγείρεμα και η κουζίνα του έχει όλα τα κομφόρ. Μπορεί να έχει ιδιαίτερη προτίμηση σε κάποια φαγητά, αλλά αν αποφασίσει να σου κάνει το τραπέζι, θα δοκιμάσεις τα πάντα. Είναι πολύ καλός οικοδεσπότης και δεν υπάρχει περίπτωση να πας στο σπίτι του και να μην φύγεις με τουλάχιστον… 2 κιλά παραπάνω, από το πολύ φαγητό.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Ο Ιχθύς λατρεύει να μαγειρεύει φαγητά άλλων πολιτισμών. Κινέζικη και ινδική κουζίνα, είναι στην κορυφή της προτίμησής του. Και από την άλλη, του αρέσει να αυτοσχεδιάζει στο κομμάτι αυτό. Στο τραπέζι που θα σου κάνει, θα έχεις την ευκαιρία να γευτείς μοναδικές, εξωτικές γεύσεις και να ταξιδέψεις έστω και νοερά σε άλλα μέρη.



Βάσια Βέρτη
zwdia24

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top