Τι αποκαλύπτει το σχήμα των χειλιών σου για τον χαρακτήρα σου;

0
Μη μας πεις ότι δεν έχεις ακούσει ότι όποιος έχει πολύ λεπτά χείλια είναι κακός...

Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι το σχήμα το χειλιών λέει πολλά για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα κάποιου ατόμου. Αν, πχ, έχει σαρκώδη χείλια, θεωρείται φιλήδονο, αν έχει πολύ λεπτά, κακό. Εμείς μαζέψαμε τα πιο συνηθισμένα σχήματα και το τι δείχνουν. Διάβασε παρακάτω και θα το διαπιστώσεις κι εσύ!

Φυσικά σαρκώδη χείλη

Όλοι έχουν θαυμάσει τα χείλη της AngelinaJolie. Αυτό είναι το χαρακτηριστικό παράδειγμα της γυναίκας που απλά γεννήθηκε με τόσο ζουμερά χείλη. Το σχήμα αυτό δείχνει έναν άνθρωπο με μεγάλη συμπόνοια και με ισχυρά γονικά ένστικτα. Έχεις ανάγκη να νιώθεις ότι οι δικοί σου άνθρωποι είναι ασφαλείς και γίνεσαι υπερπροστατευτικός. Παίρνεις μεγάλη χαρά με το να φροντίζεις τους άλλους. Κρατάς κοντά σου λίγους φίλους και καλούς.

Λεπτά χείλη

Τέτοια χείλη έχει η KirstenDunst. Άνθρωποι με αυτού του είδους χείλη είναι πιο μοναχικοί και χαμηλών τόνων. Είναι εσωστρεφείς αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εξαρτώνται από τους άλλους. Είναι ανεξάρτητοι και μπορούν να γίνουν καλοί σύντροφοι, αρκεί να δίνει το ταίρι τους τις… κατευθύνσεις στην σχέση.

Χείλη που είναι γεμάτα στην μέση

Υπάρχουν χείλη που είναι σαρκώδη στην μέση και πιο λεπτά στις άκριες. Τέτοια χείλη έχει για παράδειγμα η ChrissyTeigen. Οι άνθρωποι αυτοί επιδιώκουν να έχουν τα φώτα στραμμένα πάνω τους. Καμαρώνουν για τον εαυτό τους και είναι από την φύση τους performers. Προτιμούν να έχουν πάντα κόσμο γύρω τους καθώς δεν τους αρέσει η μοναξιά. Το να είναι το κέντρο της προσοχή και η ψυχή του πάρτι είναι το μόνο πράγμα που τους κάνει ευτυχισμένους.

Χείλη με έντονο το «τόξο του έρωτα»

«Τόξο του έρωτα» είναι το σχήμα που έχει τα πάνω χείλος και μοιάζει λίγο σαν V. Σε άλλους είναι πιο έντονο και σε άλλους όχι. Έντονο είναι για παράδειγμα το «τόξο» της TaylorSwift. Αυτό δείχνει έναν άνθρωπο δημιουργικό που θέλει συνέχεια να εκφράζεται με κάθε τρόπο. Έχει αυτογνωσία και δυνατή μνήμη. Θυμάται τα πάντα, γι αυτό μην πας να του τη βγεις… Αποφασίζει γρήγορα και είναι αυθόρμητος και παρορμητικός.

Χείλη με στρογγυλεμένο το «τόξο του έρωτα»

Για να έχεις μια εικόνα στο μυαλό σου, δες την φωτογραφία της AmandaSeyfried. Το συγκεκριμένο σχήμα δείχνει έναν άνθρωπο με συμπόνοια και ευγενικό πνεύμα. Είναι ευαίσθητος και μπορεί εύκολα να ταραχτεί. Δεν του αρέσει καθόλου η αδικία και η κακοτυχία. Αγαπά να βοηθά τους ανθρώπους και εκφράζει τους προβληματισμούς του.

Λεπτά σχεδόν ανύπαρκτα χείλη

Η πρώτη εικόνα σου έρχεται στο μυαλό είναι η JuliaRoberts. Οι άνθρωποι αυτοί είναι πολύ υπεύθυνοι και αξιόπιστοι. Μπορεί κάποιες φορές να παραείναι δοτικοί και να μην έχουν όρια στα συναισθήματά τους. Είναι γενναιόδωροι και συχνά παραμελούν τον εαυτό τους για χάρη των άλλων. Παρόλα αυτά θα αντιμετωπίσουν κάθε πρόβλημα που θα έχουν και μάλιστα με αποτελεσματικότητα.

Συνηθισμένα χείλη

Ούτε σαρκώδη, ούτε λεπτά, ούτε ανύπαρκτα. Απλά συνηθισμένα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Emma Stone. Αυτά τα χείλη δείχνουν έναν άνθρωπο ισορροπημένο που χαρακτηρίζεται από την ήρεμη ζωή του και την ικανότητά του να λύνει όποιο πρόβλημα προκύψει. Η κοινή λογική τους βοηθά να είναι και πολύ καλοί ακροατές. Γελούν αρκετά και στις σχέσεις τους δεν είναι εξαρτημένοι ούτε όμως αναζητούν το δράμα.

astrology
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top