Έτσι θα καταλάβεις ότι ένα ζώδιο δεν είναι καλά!

0
Το καθένα αντιδρά με διαφορετικό τρόπο.

Τα σημάδια της συμπεριφοράς των πληγωμένων ατόμων. Πώς συμπεριφέρεται ένα ζώδιο, αν είναι στενοχωρημένο και προσπαθεί να το κρύψει; Λειτουργεί περίεργα; Αδιαφορεί για τα πάντα; Κάθεται ακούνητο κι αμίλητο; Βγάζει κακίες; Διάβασε παρακάτω και θα το καταλάβεις αμέσως!ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Γίνεται λιγότερο ομιλητικός, παρατηρεί τους άλλους, χωρίς να μιλάει, εκνευρίζεται εύκολα, δεν πολεμά για τίποτα, ούτε καν για το δίκιο του, τεμπελιάζει ή αδιαφορεί.

ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Τρώει ακανόνιστα και πολύ, κάθεται αμίλητος και σκεπτικός, φαίνεται κουρασμένος. Αν του ξεφύγει κάποιο δάκρυ, τότε η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή!

ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Μπορεί να γίνει αγενής ή να μην ενδιαφέρεται για κανέναν και τίποτα, αποκόβεται από όλους και μιλάει πολύ λιγότερο από το συνηθισμένο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Γίνεται κυκλοθυμικός, φωνάζει, γκρινιάζει και διώχνει τους δικούς του ανθρώπους από δίπλα του. Επίσης, είτε τρώει πολύ είτε δεν πίνει ούτε νερό!

ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Είναι πιο εσωστρεφής, δεν τον ενδιαφέρει να μιλήσει σε κανέναν κι όταν το κάνει, βγάζει πεσιμισμό και «δράμα». Αν τον ρωτήσεις τι έχει ίσως σου επιτεθεί ή γίνει εριστικός!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Δεν κοιμάται καλά ή και καθόλου, αποφεύγει τις πολλές επαφές, παραλείπει αγαπημένες του συνήθειες, μπορεί να πει κακίες, αδιαφορώντας για τα αισθήματα των άλλων.

ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Φαίνεται κουρασμένος, ίσως θα προσπαθήσει να μιλήσει για τα προβλήματά του, αλλά στη συνέχεια θα πει κάτι σαν «εντάξει, δε χρειάζεται να ανησυχείς». Δεν είναι τόσο χαρούμενος και αισιόδοξος, ως συνήθως.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Εννοείται ότι δε θα πει αν χρειάζεται βοήθεια ή απλά μια αγκαλιά και θα προσπαθήσει να κάνει ό,τι κάνει συνήθως. Όμως, παίρνει το κάθε τι προσωπικά, μπορεί να γίνει σαρκαστικός και να βγάλει κακία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Αδιαφορεί για τα πάντα, φυσικά δεν γελάει και δε μιλάει, αποστασιοποιείται από τους ανθρώπους, θέλει να φύγει αλλά δεν ξέρει πού να πάει. Ίσως εξαφανιστεί για λίγες ημέρες από όλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Φαίνεται από το πρόσωπό του, αν και προσπαθεί να το κρύψει! Δεν του αρέσει τίποτα, αμφιβάλλει για ό, τι κάνει, τα βάζει με τον εαυτό του και γενικά είναι πολύ ήρεμος και απορροφημένος στις σκέψεις του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Οι αντιδράσεις του είναι περίεργες, απομονώνεται τελείως και διώχνει τους πάντες από γύρω του, χλευάζει, ειρωνεύεται και δεν δίνει δεκάρα για τίποτα και κανέναν.

ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Είναι το μόνο ζώδιο που θα πει αμέσως γιατί είναι στενοχωρημένο. Για ένα διάστημα θα αφεθεί να τον καταπιεί η θλίψη, δε θα φροντίζει τον εαυτό του, θα κλάψει και θα αναζητήσει παρηγοριά από παντού.

astrology

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top