Οι υποσχέσεις που δίνουν τα ζώδια και η πραγματοποίησή τους…

0
ποια την… κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια.

Όλοι κάποια στιγμή μπορεί να έχουμε υποσχεθεί κάτι, που στην πορεία το ξεχάσαμε ή δυσκολευτήκαμε να το πραγματοποιήσουμε. Και αντίστοιχα, έχουμε λάβει υποσχέσεις από τους άλλους, που ποτέ δεν τηρήθηκαν… Πώς αντιμετωπίζουν τα ζώδια το θέμα αυτό, ποια κρατούν τις υποσχέσεις που θα δώσουν, ποια την… κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια και ποια απλά ξεχνάνε τι έχουν τάξει;



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Ο Κριός πάνω στον ενθουσιασμό του, μπορεί να σου τάξει τον κόσμο όλο, αλλά όταν του περάσει, ξεχνά τι έχει πει. Είναι ένα ζώδιο που δίνει εύκολα υποσχέσεις, αλλά την ίδια στιγμή τις αναιρεί. Αυτό δε σημαίνει ότι δε θέλει να κάνει πράξη αυτά που υποσχέθηκε, απλά ο χαρακτήρας του είναι τόσο ενθουσιώδης, που συνήθως παρασύρεται από την μοναδικότητα της στιγμής.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Ο Ταύρος αν υποσχεθεί κάτι, θα κρατήσει το λόγο του και θα προσπαθήσει να το κάνει πράξη. Το θέμα είναι πως δύσκολα αφήνει τον εαυτό του ελεύθερο να υποσχεθεί πράγματα που ξέρει ότι θα δυσκολευτεί να πραγματοποιήσει. Ιδιαίτερα αν νιώσει πίεση από εσάς ότι θα πρέπει να κάνει κάτι, τότε πεισμώνει και το σίγουρο είναι να χάσετε το παιχνίδι. Αν όμως νιώσει ότι πρέπει να κάνει κάτι, θα το κάνει. Ήρεμα και σταθερά.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Ο Δίδυμος είναι ένα ζώδιο που χαρακτηρίζεται από έντονη διπλωματία και αν υποσχεθεί κάτι, θα το κάνει αλλά με το δικό του τρόπο. Αν καταλάβει πως δυσκολεύεται να πραγματοποιήσει αυτό που έχει υποσχεθεί, τότε είναι ικανός να σας πείσει ότι δεν το είπε ποτέ ή ότι καταλάβατε κάτι άλλο. Συνήθως όμως κρατά το λόγο του, οπότε δεν υπάρχει κανένας φόβος μαζί του.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Ο Καρκίνος αυτά που υπόσχεται θέλει και να τα πραγματοποιεί, αλλά επειδή συχνά του συμβαίνουν διάφορα γεγονότα στη ζωή του, κάτι μπορεί να πάει στραβά και να δηλώσει αδυναμία να πραγματοποιήσει την υπόσχεσή του. Τις πιο πολλές φορές όμως, βάζει τα δυνατά του για να φανεί συνεπής και αυτό το κάνει για να μην σας δει απογοητευμένους και να αμφιβάλετε για την αγάπη του.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Ο Λέοντας συνήθως παρασύρεται από τον ενθουσιασμό του και υπόσχεται πολλά περισσότερα από αυτά που μπορεί να πραγματοποιήσει. Όταν χαθεί μέσα στις τόσες υποσχέσεις που θα δώσει και καταλάβει το λάθος που έχει κάνει, τότε τα βάζει με τον εαυτό του. Ωστόσο, για να μη χάσει τα πρωτεία σε κανένα τομέα, θα κάνει τα πάντα για να φέρει σε πέρας ό,τι έχει αναλάβει.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Η υπόσχεση του Παρθένου είναι νόμος και θα κάνει τα πάντα για να την πραγματοποιήσει, σε σημείο που μέχρι να τα καταφέρει, θα του γίνει έμμονη ιδέα. Αν όμως του ζητήσετε κάτι που θα του είναι δύσκολο να υλοποιήσει ή αν βρίσκεται σε περίοδο αδυναμίας, τότε δεν θα σας δώσει καμία υπόσχεση. Και βεβαίως, ποτέ δεν πρόκειται να υποσχεθεί κάτι, που δε θα συμφέρει και τον ίδιο.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Ο Ζυγός είναι ένα ζώδιο που του αρέσει να λαμβάνει την αγάπη των γύρων του, έτσι είναι σε θέση να δώσει υποσχέσεις, που ουσιαστικά είναι αδύνατον να πραγματοποιήσει. Στην πορεία βεβαίως, αντιλαμβάνεται ότι θα βγει χαμένος αν αθετήσει την υπόσχεσή του, γι’ αυτό θα προβάλει διάφορες δικαιολογίες, παρουσιάζοντας τον εαυτό του ως θύμα των συγκυριών, έτσι ώστε να τον λυπηθείτε και να μην τον κακοχαρακτηρίσετε!



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Σε καμία περίπτωση ένας Σκορπιός δεν θα υποσχεθεί κάτι, μόνο και μόνο επειδή του το επιβάλετε ή τον πιέζετε να το κάνει. Αν νιώσει ότι είναι σε θέση να υποσχεθεί κάτι σημαντικό, τότε θα πραγματοποιήσει την υπόσχεσή του πάση θυσία. Στις σχέσεις του τα δίνει όλα και αν αισθανθεί ασφάλεια και εμπιστοσύνη, τότε είναι σε θέση να κάνει τα πάντα.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Ο Τοξότης άλλα θα πει και άλλα θα κάνει. Είναι ένα ζώδιο της στιγμής και πάνω στον ενθουσιασμό θα πει πολλά, που μετά ή θα τα μετανιώσει ή δε θα τα θυμάται. Αυτό δε σημαίνει ότι δε θέλει να πραγματοποιήσει αυτά που τάζει, αλλά κάτι άλλο θα του προκύψει τελευταία στιγμή, που θα τον κάνει να ξεχάσει την υπόσχεσή του. Όμως, είναι μάστορας στο να στρέφει την προσοχή σου σε άλλο θέμα, οπότε ακόμα και εσύ θα ξεχάσεις τις υποσχέσεις που δεν υλοποίησε ποτέ!



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Ο Αιγόκερως αν υποσχεθεί κάτι, θα το κάνει, πάει και τέλειωσε. Είναι διατεθειμένος να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να φέρει τις υποσχέσεις του σε πέρας. Ο λόγος του είναι συμβόλαιο. Συνήθως αποφεύγει να δίνει υποσχέσεις που ίσως πιεστεί να υλοποιήσει, αλλά επειδή είναι άτομο που τα έχει όλα υπό έλεγχο, αν τελικά δεσμευτεί για κάτι, θα το πραγματοποιήσει.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Ο Υδροχόος δύσκολα θα δώσει υποσχέσεις, ιδιαίτερα αν πιεστεί να κάνει κάτι, που ο ίδιος δεν θέλει. Αν όμως νιώσει την ανάγκη να υποσχεθεί κάτι, θα τηρήσει την υπόσχεσή του και με το παραπάνω. Από την άλλη, αν έχει υποσχεθεί κάτι σε ένα πρόσωπο, που στην πορεία θα τον απογοητεύει με τον οποιονδήποτε τρόπο, εννοείται πως η υπόσχεση δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί ποτέ!



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Ο Ιχθύς αντιλαμβάνεται τις υποσχέσεις που δίνει, από μια δική του οπτική γωνία. Αν πραγματικά όμως νοιάζεται για εσάς και σας αγαπάει πραγματικά, τότε δε θέλει να σας απογοητεύσει και θα κάνει ό,τι μπορεί να τηρήσει το λόγο του. Έτσι κι αλλιώς, οι υποσχέσεις που δίνει συνήθως συνάδουν με τις ικανότητες του, αλλά και με τον τρόπο ζωής του. Δηλαδή, ναι μεν θα δώσει μια υπόσχεση, αλλά θα τον συμφέρει και αυτόν να την πραγματοποιήσει!



zwdia24

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top