Άνδρες και ανασφάλειες

0
αυτό τα φταίει όλα αν έχουν ή δεν έχουν ανασφάλειες!

Αναρωτιέμαι αν το θέμα αυτού του άρθρου είναι σωστό. Άνδρες και ανασφάλειες; Τι δουλειά έχει το Ισχυρό φύλο με τις ανασφάλειες! Όχι, πες μου εσύ! Είναι ποτέ δυνατόν; Τι ισχυρό φύλο θα ήταν; Ή μήπως ήταν και δεν είναι πια; Όσο για ανασφάλειες, έχουν και παραέχουν. Να το σκαλίσουμε λίγο το θέμα, να ρίξουμε λίγο φως, να τους κάνουμε και λίγη δωρεάν ψυχανάλυση, ναι δεν θα τους χρεώσουμε, απλώς θα προσπαθήσουμε να τους καταλάβουμε με βάση το Ζώδιο τους. Στο κάτω κάτω της γραφής, αυτό τα φταίει όλα αν έχουν ή δεν έχουν ανασφάλειες!



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Ναι, ακόμη και ο Κριός έχει! Οι ανασφάλειες του Κριού στον έρωτα είναι μήπως και δεν αισθάνεται αρχηγός, φοβάται μήπως δεν τον νοιώθεις Εσύ αρχηγό, φοβάται μη φάει απόρριψη, φοβάται μην τον κοιτάξεις αφ’ υψηλού, τρέμει μήπως δεν ανταποκριθεί μια γυναίκα στο καμάκι του και βγει χαμένος, τρέμει τον ανταγωνισμό και μήπως δεν κερδίσει. Όμως πάρα πολλές φορές αρέσκεται να την πέφτει σε γυναίκες που είτε αρέσουν πολύ είτε είναι δεσμευμένες για να παίρνει την νίκη. Αντιφατικό δεν ακούγεται; Άρα τολμάει τελικά ξεπερνώντας τις ανασφάλειές του! Θέλει να νοιώθει ότι είναι πάντα μπροστά, το παίζει μπροστάρης, μοντέρνος κλπ, κατά βάθος ζηλεύει τις εμπειρίες που μπορεί να έχουν οι γυναίκες και άρα να μην μπει σε σύγκριση.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Οι Ταύροι θέλουν να νοιώθουν ότι κυριαρχούν στη γυναίκα μέσα από το σεξ(έρωτα, ερωτική πράξη). Ότι είναι οι καλύτεροι δυνατόν. Ότι είναι ακαταμάχητοι σε αυτό. Φοβούνται πάρα πολύ την προσβολή εκεί, φοβούνται όμως και πάρα πολύ το να μην ταιριάζουν τα γούστα τους με την σύντροφό τους γιατί αυτό είναι δυνατόν να τους απομακρύνει από το έτερον ήμισυ. Θέλουν πάντα να προλαβαίνουν τις ανάγκες της γυναίκας τους και τρέμουν στην ιδέα ότι τους κρατάει στεγανά και δεν μπορούν να αποκωδικοποιήσουν αυτές τις ανάγκες.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Οι Δίδυμοι έχουν γενικά μια έλλειψη εν συναίσθησης και μολονότι είναι πολύ δύσκολο να πιάσουν τις ανάγκες του άλλου και τρέμουν μήπως η γυναίκα που έχουν κοντά τους ζητήσει πράγματα που δεν μπορούν να της προσφέρουν, που τους φαίνονται πολύ δύσκολα να τα κάνουν, κυρίως να δώσουν συναίσθημα, να δώσουν αγάπη, να μιλάνε για αγάπη και αγκαλιές και τέτοια πράγματα. Όλο αυτό ουσιαστικά μοιάζει σαν να το σνομπάρουν αλλά στην πραγματικότητα το φοβούνται γιατί οι ίδιοι έχουν πολύ μικρότερη ικανότητα του φυσιολογικού στο να μπορούν να εκδηλωθούν συναισθηματικά.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Τα Καρκινάκια τρέμουν την πιθανότητα να μην είναι η γυναίκα τους και λίγο μανούλα. Να μην είναι προστατευτική, να μην είναι επικαλυπτική. Όταν αισθάνονται ότι υπάρχει ένα τέτοιο ενδεχόμενο γίνονται σκληροί, γίνονται χειριστικοί και παίζουν πολλά συναισθηματικά παιγνίδια. Τρέμουν στην ιδέα να μην θέλει κατά βάθος η σύντροφός τους μια σχέση σταθερή, μια σχέση ζωής, μια οικογένεια. Ακόμα και αν οι ίδιοι δεν θεωρούν σοβαρή τη σχέση τους θέλουν το ταίρι τους να σκέφτεται έτσι γιατί όλες τις γυναίκες που δεν είναι οικογένεια-μανούλα τις φοβούνται.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Οι άντρες Λέοντες τρέμουν στην ιδέα της απόρριψης. Τρέμουν στην ιδέα ότι θα τους κοιτάξει η γυναίκα τους αφ’ υψηλού, τρέμουν στην ιδέα ότι μπορεί να υπολείπονται της γυναικός τους. Για αυτό και τρέχουν να προλάβουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Βέβαια θέλουν μια αξιοθαύμαστη σύντροφο και να καμαρώνουνε για αυτήν επιδεικνύοντάς την, αλλά ναι μεν αξιοθαύμαστη αλλά μισό σκαλοπατάκι κατώτερη τους. Πως αλλιώς θα δείξουν ότι κυριαρχούν;



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Ο Παρθένος τρέμει στην ιδέα ότι θα έχει μια γυναίκα που δεν θα τον βάζει στην διαδικασία να νοιώθει χρήσιμος. Πρέπει σε κάθε περίσταση να το αποδεικνύει, ότι μπορεί να κατορθώσει τα πάντα και έτσι η γυναίκα να εξαρτάται από αυτόν. Δεν τον πειράζει να υπηρετεί την γυναίκα του, δεν τον πειράζει να αναλάβει ατελείωτες υποχρεώσεις φτάνει, τουλάχιστον μια φορά την ημέρα, να εισπράττει μια ατάκα ευγνωμοσύνης για το πόσο χρήσιμος είναι. Όταν δεν το έχει αυτό αισθάνεται άχρηστος και μπαίνει στο περιθώριό του.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Ο Ζυγός είναι Νάρκισσος. Επομένως πρέπει να είναι ο πιο ωραίος, ο πιο καλός, ο πιο καταπληκτικός, ο πιο υπέροχος και βεβαίως να έχει κάθε δικαίωμα να κοιτάξει και αλλού και όλα αυτά η γυναίκα πρέπει να τα ανέχεται και τρέμει στην ιδέα ότι μπορεί να υπάρξει μια γυναίκα που θα του πει απλά την αλήθεια, αποτελώντας έναν αντικειμενικό καθρέπτη για αυτόν είτε με τα ωραία του είτε με τα άσκημά του. Αυτό είναι το χειρότερο που μπορεί να του συμβεί! Η αλήθεια στον Ζυγό δεν παίζει, απλά!



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Ο Σκορπιός θέλει τον απόλυτο έλεγχο, συναισθηματικό και μη. Τρέμει να μην ξέρει που βρίσκεται η γυναίκα του ανά πάσα στιγμή. Που είναι, με ποιόν είναι, τι λέει, τι κάνει, να μπορεί να την παρακολουθεί συνεχώς. Τρέμει, φοβάται, όσο και να το κρύβει, γιατί εδώ μπαίνει στη μέση και ο εγωισμός και η ζήλια του, μήπως τον αφήσει, μήπως ξενοκοιτάξει. Αλλά, το κυριότερο, μήπως δεν μπορέσει να την ελέγξει συναισθηματικά και να ασκήσει την ψυχολογική καταπίεση που έχει ανάγκη.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Ο Τοξότης τρέμει τις δεσμεύσεις, την καταπίεση, τον έλεγχο, την υπερβολική ανάγκη ανταλλαγής συναισθήματος. Συνήθως ο άντρας Τοξότης είναι συναισθηματικά ανώριμος και λειτουργεί σαν κακομαθημένο παιδί και σαν τέτοιο πρέπει να αντιμετωπίζεται. Τρέμει την αναγκαιότητα να πρέπει να δείξει συναίσθηση και να μοιράσει συναισθήματα απλόχερα με λόγια και με λόγια γιατί γι’ αυτόν σημαίνει παραδοχή της δέσμευσης και ανάληψη υποχρεώσεων. Και τότε, αντίο ελευθερία και ξεγνοιασιά, πράγμα που δεν θέλει ούτε να το σκέπτεται.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Ο Αιγόκερως τρέμει μήπως και δεν γίνει αποδεκτή από το εγγύς, οικογενειακό, αλλά και το ευρύτερο κοινωνικό του περιβάλλον η γυναίκα που θα έχει στο πλευρό του. Είναι γι’ αυτόν ένα σοβαρό πλήγμα για την αξιοπρέπεια και την κοινωνική εικόνα του, για την οποία όλη του την ζωή καταβάλλει προσπάθειες. Για αυτόν έρωτας και διέγερση είναι η αναγνώριση και η βεβαιότητα ότι η γυναίκα που έχει δίπλα του τον αναβιβάζει κοινωνικά.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Είναι αντισυμβατικός, δεν αντέχει να μπει σε καλούπια, και κάποια απ’ αυτά είναι ο δεσμός και ο γάμος. Γι’ αυτόν οι μόνοι κανόνες που ισχύουν, είναι αυτοί που αυτός ο ίδιος έφτιαξε για τον εαυτό του. Τρέμει για την στιγμή που θα καταλάβει ότι έχει σχέση. Όσο δεν το συνειδητοποιεί και αισθάνεται ότι η γυναίκα του είναι μια πιο διευρυμένη φιλία όλα είναι καλά. Κατά τα άλλα, μέσα στη σχέση αυτό που μισεί είναι το ψέμα που μπορεί να ανακαλύψει ή το να μην μπορεί γενικότερα να εμπιστευτεί το ταίρι του.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Τα Ψαράκια πάλι φοβούνται τα πάντα. Φοβούνται μην απογοητευτούν, φοβούνται μην τρομάξουν. Φοβούνται μην τύχει και υπάρχει ψέμα ή εξαπάτηση. Φοβούνται μην τυχόν και κάτι πάει στραβά, αλλά αυτό που πραγματικά, τελικά τρέμουν είναι μήπως δεν βρουν μια γυναίκα που θα τους στηρίξει, τόσο συναισθηματικά όσο και υλικά, ώστε να μπορέσουν μέσα από αυτή τη σχέση να είναι και οι ίδιοι μια μεγάλη μήτρα για την γυναίκα αλλά και η γυναίκα να είναι μια μεγάλη μήτρα για αυτούς.



Μιράντα Βασιλείου
zwdia24

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top