Πόσες φορές μέσα στη βδομάδα θα σε ικανοποιήσει, ανάλογα με το ζώδιό του;

0
Μόνο ο Σκορπιός και το ταίρι του ξέρει... Οι υπόλοιποι είναι σε άγνοια.

Γελάνε οι Σκορπιοί… γιατί οι Σκορπιοί ξέρουν! Και τα ταίρια των Σκορπιών ξέρουν και πόσες φορές και πόσο συχνά, τα πάντα! Οι υπόλοιποι όμως είναι σε άγνοια. Επιτέλους, έχουμε εβδομαδιαία στατιστικά για τις επιδόσεις και τις επιθυμίες των 12 ζωδίων και πλέον θα ξέρουμε για όλους σε τι επίπεδα κινούνται…



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Κάθε δύο μέρες είναι το ιδανικό για τον Κριό και για να σου λείπει και για να μην βαριέται. Σε κάθε περίπτωση, θα περάσεις καλά, καθώς κάθε φορά θα είναι διαφορετική και γεμάτη πάθος.





ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Μία φορά μέσα στην εβδομάδα και πολλές μέσα στο Σαββατοκύριακο. Για τον Ταύρο είναι πρωταρχικής σημασίας η απόλαυση και να είναι χαλαρός. Απεχθάνεται τα βιαστικά.





ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Δεν είναι βέβαιο, αναλόγως τη φάση του. Μπορεί να μην είναι για παράδειγμα αυτή η τυχερή σου εβδομάδα, αλλά να σε αποζημιώσει την επόμενη. Πάει σαφέστατα με τη διάθεσή του.





ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Εάν είναι δυνατόν και κάθε βράδυ! Με αυτόν τον τρόπο αισθάνεται ότι εκφράζει την αγάπη του και ότι ενώνεται σε όλα τα επίπεδα μαζί σου. Θα φροντίσει να μην έχεις κανένα παράπονο.





ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Ο Λέων θα σε πλησιάσει τρεις με τέσσερεις φορές την εβδομάδα. Θέλει να αισθανθείς ότι και σε αυτό είναι ο καλύτερος. Εάν θεωρήσει ότι «σε έχει» ενδεχομένως και να τις μειώσει για να τον αναζητήσεις.





ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Όχι εντάξει, δεν λειτουργεί και σε αυτό βάσει προγράμματος, αλλά με τόσες υποχρεώσεις που πρέπει να βγουν στην ώρα τους μέσα σε μία εβδομάδα, μοιραία επηρρεάζεται και αυτός ο τομέας. Εσένα σου αναλογούν δύο βράδια!





ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Ο υπέρμαχος της συντροφικότητας χρειάζεται τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα να δείχνει την αγάπη του. Ποντάρει πολλά στην ατμόσφαιρα που θα φτιάξει για να σε γοητεύσει.





ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Συνέχεια. Κάθε πρωί, κάθε βράδυ, κάθε ώρα και κάθε στιγμή. Δεν υπάρχει ταβάνι εδώ. Sky is the limit.






ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Είναι πάντα γεμάτος ενέργεια και αυτό μεταφράζεται και σε πολλές στιγμές ερωτικής ευτυχίας μέσα στην εβδομάδα. Μόνο αγκάθι στους Τοξότες είναι οι περίοδοι... φιλοσοφικών αναζητήσεων που περνούν και ίσως «παγώσουν» λίγο σε αυτό τον τομέα.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Μέσα στην εβδομάδα εννοείται πως δεν έχει χρόνο και διάθεση για τίποτα άλλο εκτός από τη δουλειά. Το μυαλό του είναι εκεί και μόνο, όμως φροντίζει το Σαββατοκύριακο να ισορροπεί την κατάσταση.





ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Λειτουργεί λίγο σαν καθρέφτης της δικής σου επιθυμίας. Εάν σε βλέπει να θέλεις, παριστάνει τον αδιάφορο. Εάν συμβαίνει το αντίθετο, επιδιώκει την επαφή με κάθε τρόπο. Ένας μέσος όρος είναι οι δύο φορές την εβδομάδα.





ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Δεν έχουν την αίσθηση του χρόνου και κατά συνέπεια δεν έχουν και συγκεκριμένη συμπεριφορά ούτε σε αυτόν τον τομέα. Είναι όμως συναισθηματικά πλάσματα και αναζητούν την επαφή με το ταίρι τους, πολύ συχνά, πάνω από τρεις φορές την εβδομάδα.





astrology
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top