5 λόγοι για να αγαπήσεις τα 12 ζώδια.

0
τα 5 δυνατότερα θετικά χαρακτηριστικά.

Κάθε Ζωδιακός τύπος έχει τα δικά του χαρακτηριστικά, κάποια είναι θετικά και κάποια πάλι όχι και τόσο. Ποια όμως είναι τα 5 δυνατότερα θετικά χαρακτηριστικά των ζωδίων που χάρη σε αυτά γίνονται πραγματικά αγαπητά;



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

1. Είναι δραστήριος: Του αρέσουν οι γρήγοροι ρυθμοί και έχει έντονη την επιθυμία να κάνει κάθε μέρα και κάτι διαφορετικό. Δεν θέλει να αφήνει λεπτό ανεκμετάλλευτο. Μαζί του η κάθε μέρα είναι και μια νέα εμπειρία.

2. Είναι αυθόρμητος: Θα πει αυτό που πραγματικά σκέφτεται και πιστεύει και δεν θα αυτοσχεδιάσει προς όφελος του γιατί από την φύση του δεν αντέχει τα ψέματα και το οτιδήποτε είναι μη αληθινό και «δήθεν».

3. Ζει στο εδώ και τώρα: Δεν του αρέσει η προσκόλληση στο παρελθόν και η υπερβολική ενασχόληση με το τι θα φέρει το μέλλον γιατί αντιλαμβάνεται ότι επί της ουσίας Ζωή είναι το σήμερα και ότι οφείλει να ζει με ζωντάνια αλλά και αρμονία την κάθε του στιγμή για να είναι ψυχικά υγιής.

4. Είναι δυναμικός: Πολεμάει για τα πιστεύω του χωρίς να χάνει την ακεραιότητα του, την καλοσύνη του και φυσικά τη εντιμότητα του.

5. Είναι πρωτοπόρος: Έχει ένα μυαλό που γεννά συνεχώς ιδέες και κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να τις υποστηρίξει με όλο τον απαραίτητο δυναμισμό αλλά και μαχητικότητα.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

1. Είναι αξιόπιστος: Δεν πρόκειται ποτέ και για κανένα λόγο να υποσχεθεί το οτιδήποτε αδυνατεί η φοβάται, ότι λόγω συνθηκών, δεν θα μπορέσει να πραγματοποιήσει. Επιπλέον είναι ο άνθρωπος που δεν πρόκειται να απιστήσει ή να προδώσει σε καμία περίπτωση γιατί λαμβάνει στα σοβαρά τις υποχρεώσεις του, είτε μέσα σε μια σχέση είτε γενικά στην ζωή του.

2. Είναι ρεαλιστής: Από την φύση του προσγειωμένος στην πραγματικότητα δεν αρέσκεται στο να βλέπει τα πράγματα μέσα από το πρίσμα της φαντασίας αλλά αντίθετα θέλει να έχει επίγνωση των πραγματικών συνθηκών έτσι ώστε να μην υπάρχει απόκλιση από το αποτέλεσμα που θέλει να επιτύχει.

3. Είναι αισθησιακός: Ο Ταύρος αγαπά τις απολαύσεις και απόλαυση δεν είναι μόνο το καλό φαγητό και το καλό κρασί. Είναι φιλήδονος, ερωτικός και εκδηλώνει το συναίσθημα του μέσα από τις πέντε αισθήσεις του με κυρίαρχη αυτή της αφής. Για τον Ταύρο χωρίς σωματική επαφή δεν υπάρχει αποπλάνηση.

4. Είναι καλλιτέχνης: Αγαπά το ωραίο και έχει καλλιτεχνικά ταλέντα. Ο Ταύρος έχει ωραία φωνή, δεν είναι καθόλου τυχαίο που πολλοί εκπρόσωποι του ζωδίου ασχολούνται επαγγελματικά με το τραγούδι. Γενικά, είναι λάτρης του εκλεπτυσμένου στιλ και της κομψότητας.

5. Καλός ακροατής: Είναι ο άνθρωπος που θα είναι εκεί για να ακούσει πραγματικά και με κάθε ειλικρίνεια το οποιοδήποτε πρόβλημα με σκοπό να δώσει συμβουλές και να βοηθήσει.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

1. Είναι κοινωνικός: Έχει απίστευτη επικοινωνιακή ικανότητα και μπορεί να γίνει αγαπητός με πολύ μεγάλη ευκολία χωρίς να προσπαθήσει και πάρα πολύ δεδομένου του γεγονότος του ότι είναι εξαιρετικός συνομιλητής αλλά και ακροατής.

2. Αγαπά την γνώση: Πιστεύει ότι το σπουδαιότερο πράγμα στην ζωή για έναν άνθρωπο είναι να κρατήσει το μυαλό του νέο, πράγμα που θα καταφέρει με το να συνεχίσει αδιάκοπα να μαθαίνει.

3. Έχει ενέργεια: Δεν είναι δυνατόν να βαρεθεί κανείς μαζί του. Έχει απίστευτα αποθέματα ενέργειας, λατρεύει την περιπέτεια και έχει τον ενθουσιασμό ενός μικρού παιδιού.

4. Είναι έξυπνος: Ο Δίδυμος έχει κοφτερό μυαλό. Η εξυπνάδα του καθώς και η υψηλή του νοημοσύνη, του δίνει την δυνατότητα να προσαρμόζεται εύκολα σε καταστάσεις βλέποντας από διάφορες οπτικές το όποιο θέμα παρουσιάζεται αλλά κυρίως τον βοηθά να επιτυγχάνει σε κάθε εργασία που αναλαμβάνει.

5. Έχει χιούμορ: Η υψηλή αίσθηση του χιούμορ του, που τονίζει ακόμα περισσότερο την εξυπνάδα του, τον κάνει εξαιρετικά γοητευτικό και του χαρίζει επάξια τον τίτλο της «ψυχής της παρέας».



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

1. Γεννημένος οικογενειάρχης: Είναι το πρότυπο του πάτερ φαμίλια. Θέλει να κάνει οικογένεια και να δώσει όλη του την αγάπη σε σύντροφο και παιδιά. Για τον Καρκίνο η οικογένεια είναι ότι σημαντικότερο μπορεί να έχει στη ζωή.

2. Είναι ευαίσθητος: Άνθρωπος ζεστός, τρυφερός και φιλεύσπλαχνος που νοιάζεται και συντρέχει τους άλλους. Το κυριότερο μάλιστα είναι το ότι βοηθάει μέσα από την καρδιά του γιατί πραγματικά το θέλει και όχι γιατί πρέπει.

3. Έχει καλή μνήμη: Θυμάται τα πάντα αλλά το κυριότερο για το ταίρι του, φυσικά, είναι ότι δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει γενέθλια, γιορτές και επετείους.

4. Είναι ευγενικός: Είναι άνθρωπος γλυκομίλητος και προσέχει πολύ έτσι ώστε να μην πληγώσει τα αισθήματα των άλλων ανθρώπων ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα στεναχωρηθεί ο ίδιος.

5. Είναι προστατευτικός: Αν κάτι ταλανίζει τον Καρκίνο είναι η ανασφάλεια και αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που φροντίζει να την βγάλει έξω τόσο από τη δική του ζωή όσο και από την ζωή αυτών που αγαπά. Φροντίζει λοιπόν να έχει και να προσφέρει στους δικούς του ανθρώπους, οικονομική και συναισθηματική ασφάλεια.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

1. Είναι γενναιόδωρος: Προσφέρει απλόχερα από συναισθήματα μέχρι υλικά αγαθά χωρίς να περιμένει ανταλλάγματα αλλά απλά γιατί το θέλει. Επιπλέον, εκδηλώνει την αγάπη του στα αγαπημένα του πρόσωπα προσφέροντας τους δώρα.

2. Είναι δημιουργικός: Με ένα εντελώς προσωπικό και απαράμιλλο στιλ καταφέρνει να έχει ποιότητα σε οποιαδήποτε δραστηριότητα του.

3. Είναι μεγαλόψυχος: Ο Λέοντας δεν κρατάει ποτέ κακίες. Είναι δίκαιος αλλά και συγχωρεί με μεγαλύτερη ευκολία από άλλους και είναι καλόψυχος άνθρωπος.

4. Είναι αισιόδοξος: Είναι η χαρά της ζωής μεταμορφωμένη σε άνθρωπο. Του αρέσει να γελά, να διασκεδάζει, να περνά καλά, να ζει με πάθος την ζωή του και καταφέρνει με ένα δικό του και εντελώς ξεχωριστό τρόπο να διαφέρει από τους άλλους και να κερδίζει με ευκολία όχι απλά την συμπάθεια αλλά τον θαυμασμό των ατόμων που συναναστρέφεται.

5. Έχει χιούμορ: Μέσα από το χιούμορ του μεταδίδει την απίστευτα καλή θετική του ενέργεια που ανεβάζει την διάθεση των γύρω του και δημιουργεί μια υπέροχη περιρρέουσα ατμόσφαιρα.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

1. Είναι λογικός: Δεν είναι ο άνθρωπος των ακραίων συναισθηματικών εκδηλώσεων. Προσγειωμένος στην πραγματικότητα προτιμά να απλοποιεί μέσα από την λογική τα γεγονότα και να μην τους δίνει διαστάσεις που δεν τους αναλογούν.

2. Είναι υπεύθυνος: Δεν φοβάται να αναλάβει υποχρεώσεις αντιθέτως το επιδιώκει γιατί γνωρίζει ότι είναι ο δρόμος για την δική του προσωπική ανάπτυξη.

3. Είναι μεθοδικός: Δουλεύοντας με πειθαρχία, σύνεση αλλά και απόλυτη ακρίβεια καταφέρνει να κάνει το δύσκολο να φαίνεται απλό

4. Είναι ανιδιοτελής: Δεν αποβλέπει στο προσωπικό του συμφέρον, αντιθέτως προσπαθεί μέσα από μια σχέση να εξελίξει τον εαυτό του και να βοηθήσει να εξελιχθεί και το ταίρι του.

5. Είναι σταθερός: Δεν αλλάζει γνώμη και ιδέες εύκολα. Εννοεί αυτό που λέει και είναι ένας αξιόπιστος άνθρωπος που διατηρεί μακροχρόνιους φιλικούς ή αισθηματικούς ή ακόμα και επαγγελματικούς δεσμούς.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

1. Είναι ευγενικός: Γλυκομίλητος και με καλούς τρόπους και συμπεριφορά συνήθως κερδίζει τις θετικές εντυπώσεις με την πρώτη ματιά.

2. Είναι διπλωμάτης: Έχει τρομερή ικανότητα στις δημόσιες σχέσεις, συμπεριφέρεται με ευελιξία και προσαρμόζεται σε όλων των ειδών τις καταστάσεις. Μπορεί να διεκδικήσει τα όποια του δικαιώματα με ηρεμία και ευγένεια χωρίς εντάσεις και διαπληκτισμούς.

3. Είναι κομψός: Ο Ζυγός δεν θα αμελήσει ποτέ και για κανένα λόγο τον εαυτό του. Προσέχει την υγεία του και το σώμα του επιλέγοντας μια υγιεινή αλλά θρεπτική διατροφή και γυμναστική με αποτέλεσμα να έχει πάντα μια πολύ καλή σιλουέτα. Επίσης, το πολύ καλό του γούστο τον βοηθά να είναι πάντα προσεγμένος και καλοντυμένος.

4. Έχει καλλιτεχνική φλέβα: Αγαπά το ωραίο και εκτιμά ιδιαίτερα ότι έχει να κάνει με την τέχνη που του διεγείρει τόσο τον νου όσο και το συναίσθημα.

5. Είναι συντροφικός: Αναζητά την ισορροπία και την αρμονία στη ζωή του και έχει ανάγκη να εκφραστεί μέσα από μια σχέση.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

1. Είναι συναισθηματικός: Ίσως ο πιο ακραία συναισθηματικός τύπος του ζωδιακού. Τα συναισθήματα του είναι βαθιά και έντονα. Το απλό είναι για τον Σκορπιό επιφανειακό και ως εκ τούτου απορριπτέο.

2.Έχει πάθος: Ο Σκορπιός είναι ο άνθρωπος του άσπρου ή του μαύρου. Εκπέμπει ερωτισμό και είναι γοητευτική περσόνα. Αγαπάει με ένταση και πάθος και όταν αποφασίσει να εκδηλώσει τα συναισθήματα του μοιάζει σαν ένα χείμαρο που στο πέρασμα του γεμίζει τα πάντα με μαγική ενέργεια.

3. Είναι πιστός: Είναι αφοσιωμένος άνθρωπος και πιστός και δεν θα προδώσει ποτέ και για κανένα λόγο. Δίνει στους άλλους την απαραίτητη σταθερότητα που χρειάζονται έτσι ώστε να είναι ασφαλής.

4. Είναι αποφασιστικός: Με το που θα πάρει μια απόφαση δεν υπάρχει τίποτα και κανένας που να μπορέσει να τον σταματήσει και να μπει ανάμεσα σε αυτόν και τους στόχους του.

5. Έχει ένστικτο: η διαίσθηση του είναι ένα από τα μεγαλύτερα του πλεονεκτήματα. Χάρη σε αυτή καταλαβαίνει τι και ποιος αξίζει ή δεν αξίζει.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

1. Είναι αισιόδοξος: βλέπει πάντα με θετικό βλέμμα τους ανθρώπους και τις καταστάσεις στη ζωή του πρόθυμος να δώσει τον καλύτερο του εαυτό.

2. Είναι τυχερός: η αλήθεια είναι ότι ο Τοξότης έχει την τύχη με τον μέρος του και σε αυτό βοηθά το γεγονός ότι έχει σχεδόν μόνιμα ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη του με αποτέλεσμα στο τέλος της ημέρας όλα να του πηγαίνουν καλά.

3. Είναι ταξιδιάρης: Αγαπά την περιπέτεια και λατρεύει να γνωρίζει νέα μέρη, διαφορετικούς ανθρώπους και κουλτούρες. Θέλει στην ζωή του να υπάρχει δράση, ένταση και αλλαγές.

4. Είναι κουλτουριάρης: Αγαπά το διάβασμα και τη μάθηση και θέλει να έχει ανοιχτούς πνευματικούς ορίζοντες. Έχει πολλές γνώσεις και έχει γνώμη επί παντός επιστητού καθώς και πολύ υψηλό πνευματικό επίπεδο.

5. Είναι κοινωνικός: Διαθέτει μια έξτρα κοινωνική περσόνα και είναι πραγματικά πολύ γοητευτικός, είναι πράγματι η ψυχή της παρέας.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

1. Είναι υπεύθυνος: Είναι πραγματικά συνεπής, σοβαρός και αντιμετωπίζει με περίσσια υπευθυνότητα τα πάντα στη ζωή του. Αυτό φυσικά ως αποτέλεσμα έχει οι δικοί του άνθρωποι, είτε μιλάμε για προσωπικές είτε μιλάμε για διαπροσωπικές σχέσεις, να αισθάνονται σιγουριά και ασφάλεια.

2. Είναι σοβαρός: Είναι προσγειωμένος στην πραγματικότητα και δεν ονειροβατεί. Ξέρει ακριβώς τι θέλει, ποιοι είναι οι στόχοι του και είναι αποφασισμένος να εργαστεί με προσήλωση και πειθαρχεία προκειμένου να πετύχει.

3. Δίνει καλές συμβουλές: Είναι η προσωποποίηση της λογικής και έχει ένα πραγματικά πρακτικό μυαλό. Επιπλέον μπορεί να αναλύσει διεξοδικά μια κατάσταση και να δώσει την λύση ακόμα και στο πιο δύσκολο πρόβλημα.

4. Είναι φιλόδοξος: Αυτό είναι ένα μεγάλο του προσόν γιατί εξαιτίας αυτού δεν θα αποτύχει ποτέ. Η καταξίωση είναι ο στόχος του και έχει ανάγκη την οικονομική ασφάλεια που του παρέχει η επαγγελματική του άνοδος.

5. Είναι αξιόπιστος: Είναι άνθρωπος ντόμπρος και του αρέσουν οι ξεκάθαρες κουβέντες, δεν αντέχει τα «ήξεις, αφήξεις» και επιπλέον είναι πραγματικά εχέμυθος.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

1. Είναι αλτρουιστής: Αγαπά τους συνανθρώπους του και υπερασπίζεται με σθένος τα δικαιώματα τους χωρίς να μένει στην επιφάνεια. Είναι αυτός που θα δώσει ένα χέρι βοήθειας και θα το εννοεί πραγματικά. Είναι ο πραγματικά φιλάνθρωπος.

2. Είναι οραματιστής: Ο Υδροχόος πραγματικά ονειρεύεται ένα καλύτερο κόσμο και μπορεί οι ιδέες του, ή ακόμα και ο τρόπος που τις παρουσιάζει, να είναι εκκεντρικές δεν παύουν όμως να μιλούν για θέματα που πραγματικά θα έπρεπε να μας αγγίζουν όλους.

3. Αγαπά την γνώση: Του αρέσει να διαβάζει, να μαθαίνει, να ενημερώνεται, να έχει άποψη για να μπορεί να την χρησιμοποιεί τόσο για την καλυτέρευση της δικής του ζωής όσο και τον άλλων.

4. Είναι εξωστρεφής: Θέλει να γνωρίζει κόσμο, νέους ανθρώπους και να δημιουργεί νέες φιλίες. Λατρεύει τον διάλογο, την επικοινωνία και τις έξυπνες συζητήσεις.

5. Είναι έξυπνος : Είναι πρωτότυπα έξυπνος και έχει υπέροχες καινοτόμες ιδέες που τον κάνουν να μοιάζει σαν να έχει έρθει από κάποιο άλλο κόσμο για μας διδάξει τον τρόπο που θα αφυπνίσουμε το πνεύμα μας.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

1. Είναι καλλιτέχνης: Είναι δημιουργικός και γεμάτος φαντασία καθώς και αγάπη για την τέχνη μέσω της οποίας βρίσκει δημιουργική διέξοδο.

2. Είναι ρομαντικός: Είναι ονειροπόλος και πάντα θα φαντάζεται ένα καλύτερο κόσμο. Του αρέσει να βλέπει την θετική πλευρά τόσο τον ανθρώπων όσο και των καταστάσεων.

3. Είναι στοργικός: Ο Ιχθύς δίνει την αγάπη του απλόχερα και είναι απίστευτα συμπονετικός. Αυτό συμβαίνει γιατί και ο ίδιος δεν μπορεί να διαχειριστεί την συναισθηματική αβεβαιότητα και την ψυχική απόσταση. Για τον λόγο αυτό θέλει να είναι αυτός που θα ανταποκριθεί πρώτος στις ανάγκες των άλλων έτσι ώστε να πάρει και αυτός με την σειρά του όλα έχει ανάγκη ο ίδιος.

4. Είναι ευαίσθητος: Νοιάζεται για όλο τον κόσμο και του αρέσει να βοηθάει τους άλλους με όποιο τρόπο μπορεί. Τον συγκινούν τα προβλήματα των άλλων και είναι πολύ συναισθηματικός.

5. Είναι φιλότιμος: Είναι ιδιαίτερα συνεπής στις υποχρεώσεις του και δεν του αρέσει να δίνει δικαιώματα. Δίνει μεγάλη σημασία στην υπόληψη και την αξιοπρέπεια του.



Έλενα Γκιτσάλη
zwdia24

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top