Να γιατί θα τα «θαλάσσωνες» ως Άγιος Βασίλης, με βάση το ζώδιό σου

0
Humor και δόσεις ζωδιακής τρέλας!



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Σιγά μην κάτσεις να σκάσεις για το πώς, σε ποιον και τί δίνεις! Θα πέταγες όλα τα δώρα από το έλκηθρο κι αντί για Πρωτοχρονιάτικα δώρα, ο κόσμος θα νόμιζε ότι κλήρωσε ΤΖΑΚΠΟΤ στο ΛΟΤΤΟ και κέρδισαν!




ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Κι άντε στην πρώτη καμινάδα, χωράς να μπεις. Τρως το κέρασμα που σου έχουν ευγενικά αφήσει στο πρώτο σπίτι και συνεχίζεις. ΠΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ: ΑΠΟ ΤΟ 100ο ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΠΩΣ ΘΑ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΙΝΑΔΑ, ΟΕΟ;;;




ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Πιάνεις την πάρλα με κάθε έμβιο ον, πνεύμα, άγγελο, ξωτικό, άνθρωπο, ζώο κτλ που συναντάς στο δρόμο σου με αποτέλεσμα να καταλήξεις σε ταβερνείο για ουζάκια και μεζεδάκι, παρέα με τους τάρανδους και λοιπή κομπανία. Δώρα, γιοκ. Απολύεσαι!




ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Νιώθεις συναισθηματικά δεμένος με τα δώρα κι αρνείσαι να τα αποχωριστείς. Σε τραβάμε από τα πόδια και τα μαλλιά και με τα 1000 ζόρια, ρωτάμε τον Λέοντα αν θα αναλάβει να μοιράσει τα δώρα. Απολύεσαι και κάνε πέρα τώρα για να απολύσω και τον Λέοντα!



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Αρνείσαι να μοιράσεις τα δώρα εάν το όλο event δεν καλυφθεί λεπτό προς λεπτό ζωντανά με εξασφαλισμένα πλάνα από το καλό σου προφίλ. Αποτέλεσμα; Άσε, θα βρούμε άλλον για Άι Βασίλη!





ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Κι ενώ έχεις βγάλει πρόγραμμα, έχεις οργανώσει τα πάντα στην εντέλεια, αρνείσαι να αναλάβεις το ρόλο του Άι Βασίλη, διότι η δουλεία δεν καλύπτει εργασιακά ατυχήματα. Κι αν φας καμία τούμπα στο χιόνι; Αν σκοντάψεις και πέσεις από το έλκηθρο; Α, πα, πα, πα! Ίσως, αν τα βρίσκαμε στο οικονομικό, κάτι να γινόταν… Μπα, άσε. Neeeeeeeext!



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Είναι ξεκάθαρο: θέλοντας να είσαι ακριβοδίκαιος και να δώσεις το σωστό δώστο στο κάθε παιδί, δε θα αποφάσιζες στην ώρα σου και τα δώρα θα κατέληγες να τα μοιράσεις 6 μήνες αργότερα συνοδευόμενα από το εξής σημείωμα: «εάν δε σου αρέσει, να μου το πεις να το αλλάξω!». Απολύθηκες πριν σε προσλάβουμε καν!



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Εσύ αγάπη μου, δε θα έδινες δώρα, πόνο θα χάριζες! Αντί να επιβραβεύσεις τα καλά παιδάκια, θα τιμωρούσες τα κακά! Μα έλεος πια! Απολύεσαι!





ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Όπως και ο Ιχθύς (δες τον παρακάτω), θα επέλεγες να σκορπίσεις απλόχερα περισσότερα δώρα από όσα σου ζητούσαν. Αλλά δε θα σε απολύσουμε γιατί είσαι κουβαρντάς! Όχι! Θα σε απολύσουμε γιατί αποφασίζεις ΕΣΥ ποιο δώρο είναι το κατάλληλο για εκείνον που το ζητάει, αλλάζοντας το δώρο που έχει ΗΔΗ ζητήσει!



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Αλίμονο αν έδινες δώρα σε όσους τα ζητούσαν, απλά και μόνο επειδή τα ζήτησαν! Αν δεν αποδείξουν ότι τα αξίζουν κι αν δεν τα κερδίσουν με το σπαθί τους, να μην περιμένουν ούτε κουλούρι!





ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Δε σε πειράζει που πρέπει να μοιράσεις τα δώρα. Σε ενοχλεί που ΠΡΕΠΕΙ να μοιράσεις τα δώρα ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ που ΠΡΕΠΕΙ να τα μοιράσεις και δεν συμφωνείς με το ΤΙ δώρα πρέπει να μοιράσεις. Με τόσες αντιρρήσεις, θα βάλουμε τον τάρανδο τον Dasher να τα δώσει!



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Δε σε κάνουμε Άι Βασίλη επειδή θα σε έπαιρνε ο ύπνος και δεν θα κατόρθωνες να μοιράσεις τα δώρα στην ώρα τους. Επιπλέον, θα έδινες πολλά περισσότερα από όσα σου είχαν ζητήσει και θα κακομάθαινες όλα τα παιδιά!




astrology

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top