Λιγάκι πιο πικάντικα λόγια στις ιδιαίτερες στιγμές σας

0
να είναι η βελτίωση της στιγμής κι όχι η επί τούτου προσβολή.

Οι ερωτικοί σύντροφοι έχουν δικό τους τρόπο επικοινωνίας, ιδίως όσον αφορά τις συζητήσεις ερωτικού περιεχομένου. Όπως σε κάθε ανθρώπινη σχέση, το λεξιλόγιο προσαρμόζεται ανάλογα με το ποιον έχουν απέναντί τους και το περιεχόμενο της συζήτησης μπορεί να ξεπεράσει κάθε όριο φαντασίας. Το dirty talking συνηθίζεται ανάμεσα σε ζευγάρια κατά τη διάρκεια της πράξης ή και όχι και όταν αυτό γίνεται «σωστά», τα αποτελέσματα ικανοποιούν κάθε συμμετέχοντα.

Παρ’ όλο που στην επαφή οι όροι «σωστό» και «λάθος» δεν υφίστανται αν υπάρχει η συναίνεση, όταν κανείς αποφασίζει να μιλήσει «βρώμικα», πρέπει να έχει στο μυαλό του πως υπάρχουν κάποιοι κανόνες τους οποίους καλό θα ήταν να ακολουθήσει.

Δεν αρέσει σε όλους το dirty talking, δεν το επιδιώκει ο καθένας και αρκετοί δε νιώθουν άνετα με αυτό. Είναι θέμα χαρακτήρα, προσωπικότητας και αντιλήψεων πάνω στο ερωτικό κομμάτι. Είναι θέμα εμπιστοσύνης απέναντι στο άτομο με το οποίο συνευρίσκεσαι, απελευθέρωσης και απενοχοποίησης και σε μεγάλο βαθμό θέμα φαντασίας. Στην ουσία μέσα από το dirty talking οι ερωτικοί σύντροφοι δημιουργούν ένα άλλο, διαφορετικό κλίμα και επικοινωνούν με πολύ συγκεκριμένο τρόπο. Ιδίως τα άτομα που έχουν χημεία ή εκείνοι που γνωρίζονται αρκετά καλά, μπορούν να δημιουργήσουν ολόκληρα σκηνικά μέσα από αυτού του είδους την επικοινωνία και να «απογειώσουν» τις ιδιαίτερες στιγμές τους.

Δεν είναι οι λέξεις που κάνουν τη συγκεκριμένη επικοινωνία «βρώμικη», μα η διάθεση και η φαντασία. Πολλοί μπορεί να έχουν στο μυαλό τους πως με τον όρο dirty talking εννοούνται μονάχα λέξεις φτηνές, μα δεν είναι έτσι. Για το λόγο αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό να μην αρέσει σε όλους. Γιατί δεν έχουν όλοι τον ίδιο βαθμό φαντασίας, ούτε και τον ίδιο τρόπο σκέψεις πάνω σε ερωτικά ζητήματα. Όπως ο καθένας έχει τα δικά του όρια, έτσι και το dirty talking προσαρμόζεται ή παραλείπεται, ακόμη κι αν ο ένας από τους δύο το επιθυμεί.

Για έναν «αρχάριο» μπορεί να είναι αρκετά άβολο. Συχνά οι άνθρωποι ντρέπονται να μιλήσουν ακόμη και για θέματα αντίστοιχου περιεχομένου, πόσο μάλλον να περιγράψουν σκηνές και θέλω με λεξιλόγιο που δε χρησιμοποιείται καθημερινά. Πέρα των ντροπαλών ωστόσο, αρκετοί είναι εκείνοι που θεωρούν προσβλητικό, ακόμη και σε τέτοιες ιδιαίτερες στιγμές, να ακούν από τον σύντροφό τους «βρώμικα λόγια». Δεν πρόκειται για «μυγιάγγιχτους» ή «μη μου άπτου» καταστάσεις, μα κυρίως για γούστα διαφορετικά. Τα άτομα που συνήθως θεωρούν προσβλητικό το dirty talking είναι τα άτομα που δε διαχωρίζουν την ερωτική από την πραγματική ζωή. Όχι επειδή δεν μπορούν αλλά επειδή θεωρούν πως η επαφή δεν πρέπει να υπολογίζεται χώρια από την καθημερινότητα.

Υπάρχουν λοιπόν εκείνοι οι οποίοι γίνονται «άλλοι άνθρωποι», αποστασιοποιούνται από την πραγματικότητα και τον ίδιο τους τον εαυτό κι εκείνοι που υπολογίζουν την πραγματικότητά τους ολικά. Είναι εκείνοι που σαν φίλοι είναι οι πιο τρυφεροί άνθρωποι αλλά στο κρεβάτι μεταμορφώνονται κι εκείνοι που ό,τι τους χαρακτηρίζει στην καθημερινότητά τους, τους χαρακτηρίζει κι εκεί. Δεν υπάρχει σωστή και λάθος πλευρά, είναι θέμα επιλογής και προτίμησης.

Και το dirty talking μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στις δύο κατηγορίες, από τον καθένα. Αρκεί να είναι προσαρμοσμένο στα μέτρα εκείνου στον οποίο απευθύνεται και στόχος να είναι η βελτίωση της στιγμής κι όχι η επί τούτου προσβολή. Για τον παραπάνω λόγο, πριν επιχειρήσει κανείς για πρώτη φορά σε συγκεκριμένο άτομο να μιλήσει «διαφορετικά», θα πρέπει να έχει βεβαιωθεί πως μια τέτοιου είδους επικοινωνία θα βελτιώσει κι όχι θα διακόψει τη σχέση τους.

Ολίνα
pillowfights

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top