Οι γυναίκες που κάνουν τη ζωή των ανδρών ποδήλατο

0
Γι’ αυτές ακριβώς θα μιλήσουμε σήμερα.

Έχουμε πει πολλές φορές στο παρελθόν -τόσες που κινδυνεύει πλέον να καταντήσει γραφικό- ότι τα περισσότερα προβλήματά μας (από τις ανασφάλειές μας και τις ραγισμένες μας καρδιές μέχρι τον στασιμοπληθωρισμό, την υπερθέρμανση του πλανήτη και τα περιττά κιλά που δεν λένε να φύγουν ακόμα και αν έχουμε κόψει το τρίτο σουβλάκι) οφείλονται στις γυναίκες.

Λαμβάνοντας αυτό υπ’ όψιν, θα μπορούσε κανείς να ισχυριστεί ότι όλες οι κοπέλες κάνουν τη ζωή μας, ποδήλατο (και μην ακούσω καμιά εξυπνάδα από εσάς τους χιπστεροεναλλακτικούς ότι αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό γιατί θα τσακωθούμε!). Κι όμως φίλε μου, υπάρχουν κάποιες που κανονικά θα έπρεπε να κυκλοφορούν με ένα «Αποφύγετέ την πάση θυσία» γραμμένο στο κούτελό τους. Γι’ αυτές ακριβώς θα μιλήσουμε σήμερα.

Η «εμείς οι δυο σαν ένα»

Εντάξει, το καταλάβαμε, της αρέσεις πολύ. Και θέλει να περνάτε χρόνο μαζί. Πόσο χρόνο όμως; Αν έχει αρχίσει να σε συμπεριλαμβάνει σε όλα ανεξαιρέτως τα σχέδιά της ή καθορίζει τα δικά της με βάση τα δικά σου, κάτι δεν πάει καλά! Πριν το καταλάβεις, θα σου προκαλέσει ασφυξία και θα καταλήξει να είναι κάτι άχρηστο που ίσως όμως χρειαστεί εγχείρηση για να τ’ αφαιρέσεις –κάτι σαν τις αμυγδαλές που έβγαλες στα 13.

Η «είσαι δικός μου και μόνο»

Τι εννοείς «ήξερες κι άλλες κοπέλες πριν τη γνωρίσεις»; Πώς είπες; Είναι απλώς φίλες σου; Νομίζεις ότι την ενδιαφέρει; Αυτό που την ενδιαφέρει είναι να μην υπάρχει άλλη κοπέλα σε ακτίνα δέκα χιλιομέτρων από εσένα και να μην τολμήσει καμία να σου στείλει friend request στο Facebook. Θα ψάξει στα κρυφά το κινητό σου, θα ρωτήσει τον κολλητό σου αν όντως ήσασταν μαζί χθες βράδυ και ουαί και αλίμονό σου αν ανακαλύψει ότι τόλμησες να βγεις με άλλη κοπέλα πίσω απ’ την πλάτη της! Να είσαι προετοιμασμένος για επικούς καβγάδες – και χωρίς make-up sex!

H «έχω γνώμη για τα πάντα»

Θα εκφράσει άποψη επί παντός επιστητού, είτε πρόκειται για την τελευταία ταινία του Woody Allen που είδατε μαζί, είτε για το αν η τελευταία φάση στον τελικό του Mundial ήταν offside. Δεν έχει σημασία αν έχει τα φόντα για να εκφράσει άποψη και, φυσικά, δεν έχει καν σημασία αν η άποψή της είναι σωστή ή λάθος. Παραφράζοντας τον Βολταίρο, μπορεί να διαφωνείς με αυτό που λέει αλλά θα υπερασπισθεί μέχρι θανάτου το δικαίωμά της να το λέει.

Η «στο παίζω δύσκολη»

Γνωστή και ως «σας παρακαλώ, δε θα ‘θελα». Θα μιλήσετε με μηνύματα, θα σου πετάει πονηριάρικα υπονοούμενα στο Φατσοβιβλίο και, γενικά, θα έχει φροντίσει να σε φτιάξει πριν βρεθείτε, αλλά, όταν βρεθείτε, δεν θα σ’ αφήσει να της πιάσεις ούτε το χέρι. Τι την πέρασες, καμιά τσούλα;

Η «η σχέση μας περνάει κρίση»

Αυτή η κοπέλα δεν ικανοποιείται ποτέ και με τίποτα. Θα σου πάρει τ’ αυτιά με τα παράπονά της, θα σου προκαλέσει ημικρανίες και θα ξεκινάει κάθε τρεις και λίγο συζητήσεις για το τι μπορεί να γίνει για να βελτιωθεί η σχέση σας. Προφανώς και πάντα φταις εσύ για τα πάντα. Προφανώς και εκείνη τα κάνει όλα σωστά αλλά εσύ δεν μπορείς να εκτιμήσεις τι έχεις δίπλα σου. Και, προφανώς, κάποια στιγμή θ’ αλλάξεις νούμερο τηλεφώνου και διεύθυνση χωρίς να την ενημερώσεις!

Η «είμαι μπερδεμένη»

Την κράτησα για το τέλος γιατί είναι η χειρότερη περίπτωση. Δεν ξέρει τι θέλει από εσένα. Βασικά, δεν ξέρει γενικά τι θέλει απ’ τη ζωή της και ταλαιπωρεί όλους τους γύρω της. Μπορεί να φλερτάρει μαζί σου και με άλλους 2-3 γιατί δεν είναι σίγουρη ποιον προτιμάει. Ο δε συναισθηματικός της κόσμος, είναι σαν τρενάκι στο λούνα παρκ: από δυσθεώρητα ύψη σε απύθμενα βάθη. Κι εσύ, που είσαι επιβάτης σ’ αυτό το τρενάκι, ουρλιάζεις ελπίζοντας να τελειώσει γρήγορα η διαδρομή.

Αν δεν είσαι από τους λάτρεις των extreme sports που τη βρίσκουν με το να δοκιμάζουν τα όριά τους προσπαθώντας να τα ξεπεράσουν, δεν έχεις κανέναν απολύτως λόγο να συναναστραφείς κάποιο από τα παραπάνω είδη κοπέλας. Η πιο σοφή επιλογή, θα ήταν να φύγεις τρέχοντας με το που θα διαγνώσεις τα σημάδια. Αν δεν τον κάνεις, τουλάχιστον μην πεις μετά πως δεν σε προειδοποίησα!

Chris Kyriakos
savoirville

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top