Το ωροσκόπιο των κατοικιδίων

0

Η αστρολογία δεν αναφέρεται μόνο στους ανθρώπους...

Η αστρολογία δεν αναφέρεται μόνο στους ανθρώπους και ας μην το γνώριζες μέχρι τώρα. Το κατοικίδιό σου, είτε είναι γάτα, σκύλος, ψάρι ή... άλογο, σαφώς και επηρεάζεται από τα άστρα. Συνεπώς, η ημερομηνία γενεθλίων του κατοικιδίου σου μπορεί να σου αποκαλύψει το χαρακτήρα του, ώστε να ξέρεις βήμα προς βήμα πώς να το χειριστείς!


ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Έτοιμος για παιχνίδι; Το κριαράκι κατοικίδιο έχει διαρκώς κέφι για παιχνίδια, είναι ενεργητικό και φασαριόζικο, με μία καλή αφορμή για να είναι πάντα πλάι σου για να σου φτιάξει τη διάθεση!
Είναι μια καλή ευκαιρία για σενα να διατηρηθείς σε φόρμα παίζοντας, αφού το παιχνίδι μαζί του δεν έχει ποτέ όρια! Έχει ένα φιλικό και γλυκό χαρακτήρα και καταφέρνει να προσεγγίζει όλα τα βλέμματα πάνω του! Αν αφιερώνεις χρόνο για να ασχολείσαι μαζί του τότε θα είναι αιώνια πιστό και αφοσιωμένο σε σένα. Αντίθετα, αν αδιαφορείς τότε μπορεί να βγάλει άσχημο χαρακτήρα τον οποίο δεν θα μπορείς να δαμάσεις!



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Το ταυράκι κατοικίδιο θα είναι ο καλύτερός σου φίλος! Είναι ήσυχο και ήρεμο ζώο, λατρεύει τον ύπνο και θέλει να ζει σε ένα αναπαυτικό και ζεστό μέρος! Είναι πολύ πιστό και είναι σχεδόν απίθανο να τρέξει μακριά από εσάς και την άνεσή του. Του αρέσουν οι λιχουδιές και το καλό φαγητό και έχει την τάση για να τρώει μεγάλες ποσότητες φαγητού, γι’ αυτό φροντίστε να μην γίνει πολύ παχύ. Θέλει διαρκώς τα χάδια και την αγάπη σας και του αρέσει πολύ να το βουρτσίζετε! Τέλος, είναι κατάλληλη παρέα τόσο για τα μικρά παιδιά όσο και για τους ενήλικες!



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Το κατοικίδιο Δίδυμος είναι τόσο ενεργητικό και φασαριόζικο που η ρουτίνα μαζί του είναι σπάνιο φαινόμενο! Του αρέσει η βόλτα στο πάρκο, στη θάλασσα και κάνει πάντα αισθητή την παρουσία γύρω του!
Λατρεύει το παιχνίδι και δεν κάθεται στιγμή φρόνιμο! Είναι αρκετά γρήγορο, του αρέσει η ταχύτητα και παίζει χωρίς σταματημό.
Συνεχώς θα σας διασκεδάζει με τα τεχνάσματά του και θα σας εντυπωσιάσει με τις φιγούρες του. Προσοχή στην περιοχή των ποδιών γιατί μπορεί να είναι το ευαίσθητό του σημείο…



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Το κατοικίδιο στον αστερισμό του Καρκίνου είναι ένα αξιαγάπητο ζωάκι για όλη την οικογένεια. Αμέσως θα κατακτήσει τη θέση του μέσα στο σπίτι. Δεν είναι το κατοικίδιο που θέλει να βγει έξω και να εξερευνήσει τον κόσμο. Η ζεστασιά του σπιτιού και η παρέα, του αρκούν για να περνάει ατέλειωτες ώρες κοντά σας. Η ευαισθησία του στο στομάχι και ιδιαίτερα στην πέψη μπορεί να είναι μειονέκτημα.
Είναι διαισθητικό και ευαίσθητο και θα αισθανθεί οτιδήποτε δεν πάει καλά μέσα στην οικογένεια. Το παιχνίδι με τα παιδιά είναι η απόλαυσή του και μη σας φανεί παράξενο άμα πηδήξει επάνω σας για χάδια και παιχνίδια.
Το ζωάκι Καρκίνος μπορεί να είναι κτητικό με τα αφεντικά του, επιδιώκει την αγάπη και τη φροντίδα σας συνέχεια και μπορείτε να το δείτε μελαγχολικό αν το παραμελήσετε!



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Αν το ζωάκι σας ανήκει στον αστερισμό του Λέοντα, τότε θα έχετε πλάι σας ένα κατοικίδιο που καταφέρνει να βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο της προσοχής!
Είναι το χαϊδεμένο ζωάκι της οικογένειας και του αρέσει να «κυβερνά» το χώρο του! Λατρεύει τα snacks και τον καλλωπισμό, του αρέσει να το πλένετε και να το καλλωπίζετε για να κάνει την εμφάνισή του στην οικογένεια με ξεχωριστό τρόπο. Αν είστε αφοσιωμένοι σε αυτό, τότε η ανταμοιβή σας θα είναι η ανιδιοτελής αγάπη του! Είναι θαρραλέο και ισχυρό κατοικίδιο, επίσης, και μπορεί να γίνει πολύ καλός φύλακας, αν τεθεί σε κίνδυνο κάποιο μέλος της οικογένειας.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Θα χρειαστεί να οπλιστείτε με μεγάλη υπομονή γιατί αυτά τα κατοικίδια είναι πολύ δύσκολα. Θέλουν όλα να γίνονται όταν και όπως τους αρέσει. Θέλουν να τρώνε το ίδιο φαγητό κάθε μέρα την ίδια ακριβώς χρονική στιγμή. Η ρουτίνα δεν τα ενοχλεί, ίσα ίσα που τους αρέσει, μπορεί όμως να γίνουν και αρκετά μαλθακά. Η λύση είναι ο καθημερινός περίπατος, κάτι που θα ευχαριστηθούν.
Η καθαριότητα και η τάξη είναι χαρακτηριστικό τους και δεν τους αρέσει να τα αφήνετε βρόμικα και απεριποίητα. Τους αρέσει να έχουν αρκετά παιχνίδια, δεν θέλουν όμως να τους τα πειράζουν. Είναι ζώα που υπερασπίζονται το χώρο τους ή αλλιώς ζώα φρουράς. Από εσάς θα αποζητούν μόνο φροντίδα και συνέπεια στην περιποίηση!



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Το κατοικίδιο Ζυγός μπορεί να γίνει ο καλύτερός σου φίλος. Η ησυχία είναι το προνόμιό του και δεν πρόκειται να δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα μέσα στο σπίτι. Είναι αρκετά κοινωνικό, του αρέσει η παρέα και η συντροφικότητα των ανθρώπων και είναι ιδιαίτερα ευχάριστο και παιχνιδιάρικο! Έχει μια τάση για καλοπέραση, γι’ αυτό φροντίστε να το περιποιείστε τακτικά. Ένα απλό βούρτσισμα και ένα καινούριο παιχνίδι είναι αρκετά για να σας έχει ευγνωμοσύνη. Επίσης είναι λάτρης του καλού φαγητού και των snacks.
Οι βόλτες και τα παιχνίδια στο δρόμο του δίνουν μεγάλη χαρά. Η προθυμία του θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Όσο μεγαλύτερη η βόλτα, τόση ευγνωμοσύνη θα σας έχει...



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Αν το κατοικίδιό σας ανήκει στον αστερισμό του Σκορπιού, τότε είναι αρκετά ανεξάρτητο! Εάν του προσφέρετε αγάπη και πίστη, τότε θα σας τα ανταποδώσει και με το παραπάνω.
Έχει επίμονο χαρακτήρα και γίνεται αρκετά πεισματάρικο για να πετύχει αυτά που θέλει! Του αρέσει η αναζήτηση και η περιπέτεια, μπορεί να περιπλανηθεί μακρυά από το σπίτι αλλά πάντα θα επιστρέψει στον τόπο του γιατί δεν ξεχνά εύκολα!
Είναι πολύ δεμένο με το σπίτι και την οικογένεια και είναι εξαιρετικά πιστό! Ο συναισθηματισμός του και η έντονη διαίσθησή του τον προειδοποιούν όταν κάτι δεν πάει καλά! Θέλει να ξέρει τα πάντα για την οικογένεια αλλά και για το γύρω χώρο του. Να είστε σίγουροι ότι κάποια στιγμή θα εξερευνήσει τον χώρο του γείτονα για να είναι σίγουρο τι υπάρχει γύρω του. Το ποιοτικό γεύμα είναι η αδυναμία του χωρίς αυτό να υποδηλώνει απαραίτητα μεγάλες ποσότητες φαγητού.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Αν το κατοικίδιό σας είναι τοξότης, τότε είναι ένα εύθυμο και ξέγνοιαστο ζώο που η παρέα του δεν θα σας αφήσει στιγμή να βαρεθείτε! Είναι αρκετά εκδηλωτικό και δείχνει την αγάπη και την ευχαρίστησή του με ατέλειωτο παιχνίδι, χάδια και τρυφερότητα!
Το ζωάκι σας δεν μπορείτε να το περιορίσετε σε μικρό χώρο, καθώς δεν μπορεί να νιώθει περιορισμένο, θέλει να τρέχει και να αλωνίζει στο χώρο γύρω του! Αρκετά ζωηρό και ακατάστατο, θα σας κάνει να θυμώσετε αρκετές φορές με τις σκανταλιές του! Εξαιρετικά ενεργητικό και παιχνιδιάρικο κατοικίδιο, δεν θα σας αφήσει πολλές επιλογές διασκέδασης. Θέλει αρκετό χώρο για να είναι ευτυχισμένο. Αγαπά τα παιδιά, γίνεται αμέσως φίλος και διασκεδάζει το παιχνίδι μαζί τους ! Είναι Αφήστε το να εξερευνήσει τους γύρω χώρους και θυμηθείτε ότι είναι μέλος της οικογένειας και πάντα θα είναι πίσω στην ώρα του.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Έχετε κατοικίδιο που είναι Αιγόκερως; Τότε έχετε να κάνετε με ένα σοβαρό και μετρημένο ζωάκι, το οποίο δεν θα σας ταλαιπωρήσει με αταξίες και ζαβολιές!
Είναι η ιδανική παρέα για μεγάλες ηλικίες καθώς και για άτομα με ειδικές ανάγκες. Δεν είναι τόσο παιχνιδιάρικο αλλά του αρέσει πολύ η αγάπη και η φροντίδα. Είναι υπάκουο και πάντα πρόθυμο να βοηθήσει. Είναι αρκετά καθαρό ζώο, δεν κάνει ζημιές στο χώρο που κινείται, ενώ η μόνη του ιδιαιτερότητα είναι ότι θέλει συγκεκριμένες ώρες να τρώει, να παίζει και να ξεκουράζεται. Προσέξτε τα κόκαλα και τα δόντια του, δεδομένου ότι έχει ευαισθησίες και μπορεί να παρουσιάσει προβληματάκια.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Αν το ζωάκι σας ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου τότε έχετε να κάνετε με έναν μικρό επαναστάτη! Είναι ιδιόμορφο ζώο, του αρέσει η ανεξαρτησία και θέλει να ζει σε εξωτερικό χώρο γιατί δεν αντέχει να αισθάνεται περιορισμένο! Λατρεύει την εξοχή και το παιχνίδι στη φύση!
Δεν του αρέσουν τόσο πολύ τα χάδια όσο το παιχνίδι και είναι ζώο που βάζει τα όρια του γιατί όλες οι στιγμές δεν είναι ίδιες για αυτό! Μαζί του μπορείτε να διασκεδάσετε ατέλειωτες ώρες παίζοντας, γιατί είναι πραγματικά ακούραστο! Δεν του αρέσουν οι τιμωρίες και ούτε να το μαλώνετε. Όταν είστε αυστηροί μαζί του μπορεί να γίνει αρκετά αντιδραστικό!
Είναι αρκετά άτακτό και ζωηρό, κάνει αρκετές σκανδαλιές αλλά τα λάθη του τα καταλαβαίνει αμέσως και φροντίζει να σας το δείχνει κάθε στιγμή.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Έχετε ανάγκη από αγάπη , τρυφερότητα και χάδια; Τότε ένα ζωάκι στον αστερισμό των Ιχθύων είναι η ιδανική πρόταση για εσάς! Είναι ένα φρόνιμο και υπάκουο ζωάκι, που από εσάς ζητά μόνο ασφάλεια, φροντίδα και αγάπη. Αν του τα προσφέρετε αυτά, τότε θα σας είναι απόλυτα πιστό και αφοσιωμένο! Συχνά θα το δείτε να τεμπελιάζει, του αρέσει το χουζούρι και τις περισσότερες φορές είναι ήρεμο! Το ζωάκι σας θα σας «πνίξει» με την αγάπη του, γιατί του αρέσει να είναι «κολλημένο» με το αφεντικό του και να βρίσκεται διαρκώς στην αγκαλιά του! Δεν του αρέσει να είναι μόνο στο σπίτι και αν το αφήσετε για πολλή ώρα χωρίς την παρουσία σας θα γκρινιάζει! Όση αγάπη πάρει από εσάς θα σας την επιστρέψει στο διπλάσιο!




oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top