Τα Ζώδια Καλωσορίζουν το Φθινόπωρο

0

προσαρμόζονται εύκολα στο Φθινοπωρινό πρόγραμμα...

Το φθινόπωρο σιγά σιγά κάνει την είσοδο του και καλούμαστε να επιστρέψουμε στην «κανονικότητα» και παρά τις συνθήκες που τώρα βιώνουμε, να οργανώσουμε το πρόγραμμα μας και να θέσουμε τους νέους μας στόχους. Έτσι το Φθινόπωρο μιλάει για τάξη, οργάνωση των σκέψεων μας αλλά και του χώρου μας, επιστροφή στην εργασία και φυσικά ξεσκόνισμα των προσωπικών μας σχέσεων.

Πάμε να δούμε λοιπόν ποια ζώδια προσαρμόζονται εύκολα στο Φθινοπωρινό πρόγραμμα και ποια είναι τα τεμπέλικα που δεν θέλουν να μπούν στο πρόγραμμα.


ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Ο Κριός μπαίνει δυναμικά στο κλίμα του φθινοπώρου και βάζει άμεσα νέους στόχους και μιλάει αρκετά για τα ξεκινήματα που θα κάνει. Είναι ενθουσιώδης και αισιόδοξος για αυτό και δεν γκρινιάζει καθόλου, μια που ίσως συνεχίζει παράλληλα τις διακοπές του. Επειδή όμως χάνει εύκολα το ενδιαφέρον του, δεν σημαίνει ότι θα ολοκληρώσει ότι τώρα ξεκινήσει.

ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Ο Ταύροςμπαίνει νωχελικά στο Φθινόπωρο και ίσως δεν θέλει να αποδεχτεί ότι το καλοκαίρι τελείωσε , μια που τώρα αρχίζουν οι υποχρεώσεις και τα έξοδα.. Όμως και παρά την αρχική του άρνηση θα προσαρμοστεί σχετικά γρήγορα και θα οργανώσει με αργό ρυθμό τα νεά του σχέδια και με επιτυχία.

ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Ο Δίδυμοςείναι αισιόδοξος, δεν επηρεάζεται τόσο από την εναλλαγή των εποχών και ακολουθεί τη ροή, χωρίς να σκέφτεται με θλίψη ή να πιέζεται. Το μόνο βέβαια που μπορεί να ξεκινήσει ο Δίδυμος μέσα στο Φθινόπωρο είναι σπουδές ή την επιστροφή του στην μόνιμη σχέση του..

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Ο Καρκίνος γκρινιάζει το Φθινόπωρο γιατί πρέπει να μπει πάλι στο καβούκι του και να οργανώσει την ζωή του και αγχώνεται αρκετά. Έτσι θα ασχοληθεί με τα σχέδια του, θα ξεσκονίσει τα προσωπικά του και θα πάρει αποφάσεις. Γίνεται ανυπόφορος το φθινόπωρο ο Καρκίνος.

ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Ο Λέοντας αργεί να αντιληφθεί το Φθινόπωρο και συνήθως είναι σε διακοπές με αποτέλεσμα να καθυστερεί να μπει σε πρόγραμμα και να ασχοληθεί με νέους στόχους. Έτσι πολλές φορές νιώθει την πίεση από το περιβάλλον του και αρνείται την νέα κατάσταση. Είναι όμως το ζώδιο που θα κάνει ξεκινήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Ο Παρθένος πάντα βάζει σε τάξη τη ζωή του μέσα στο Φθινόπωρο και μάλιστα αγχώνεται γιατί νιώθει πως τον πιέζει ο χρόνος και δεν θα προλάβει να κάνει αυτά που θέλει. Έτσι αγαπάει το Φθινόπωρο το ζώδιο αυτό, μια που είναι η εποχή του και βάζει άμεσα σε εφαρμογή τις νέες προτεραιότητες του.

ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Ο Ζυγός καλωσορίζει το Φθινόπωρο αν και δεν εγκαταλείπει εύκολα τις διακοπές του και αργεί να μπει σε πρόγραμμα ή στην κανονικότητα. Όμως θα ασχοληθεί με τη προσωπική του ζωή και θα κάνει αρκετές συζητήσεις με το ταίρι του και για την εξέλιξη της σχέσης τους. Ενδιαφέρεται περισσότερο για τα συναισθηματικά του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Ο Σκορπιός μπαίνει σε φθινοπωρινή διάθεση από νωρίς και βάζει σε εφαρμογή τα σχέδια του, δίνοντας σοβαρές υποσχέσεις στον εαυτό του. Έτσι αφυπνίζεται κάθε Φθινόπωρο η θέληση του για μεταμορφωτικές αλλαγές και ακολουθεί πιστά τα σχέδια του. Περνάει και από το μικροσκόπιο τη σχέση του.

ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Ο Τοξότης αγαπάει την ελευθερία του και δεν θέλει να βάζει στον εαυτό του όρια, έτσι αντιμετωπίζει το Φθινόπωρο καχύποπτα αρχικά γιατί πρέπει να μπει πάλι σε πρόγραμμα. Γρήγορα όμως επηρεάζεται θετικά από το κλίμα και βρίσκει ένα καινούργιο στόχο να υλοποιήσει. Τολμά αλλαγές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Ο Αιγόκερως επιθυμεί την επιστροφή στην κανονικότητα, γιατί είναι εθισμένος στην εργασία του και ενδιαφέρεται περισσότερο για την προσωπική του ανέλιξη παρά για την διασκέδαση. Έτσι υποδέχεται με ανακούφιση το Φθινόπωρο και περιορίζεται από μόνος του και με ευκολία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Ο Υδροχόος δεν συγχρονίζεται με τις εποχές και δεν φοβάται την κλεισούρα του Φθινοπώρου και μπορεί να συνεχίσει τις διακοπές του και συγχρόνως να εργάζεται. Ελεύθερο πνεύμα, αποφεύγει τα στερεότυπα.

ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Ο Ιχθύς είναι παραπονιάρης που ήρθε το Φθινόπωρο και πρέπει να μαζευτεί στο σπίτι του, ωστόσο επειδή είναι αγχώδης θα προσαρμοστεί σχετικά γρήγορα. Σίγουρα θα ασχοληθεί με το χώρο του, τα επαγγελματικά του σχέδια και ύστεραμετηνπροσωπικήτουζωή. Πρώταδουλειά..


της Χριστίνας Τανταλίδου
oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top