Μηνιαίες προβλέψεις | Ιούλιος 2020

0


Ένας εκρηκτικός μήνας θα είναι ο Ιούλιος και αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό. Ναι μεν ο έρωτας πλανάται στον αέρα, αλλά ο εγωισμός και η ανικανότητα για σωστή επικοινωνία, μας χαλάει λιγάκι την ατμόσφαιρα. Ο Ερμής παραμένει Ανάδρομος στο ζώδιο του Καρκίνου ως τις 12 του μήνα και οι γκρίνιες και το ανικανοποίητο μένουν κι αυτά μαζί του. Η ορθή πορεία της Αφροδίτης στους Διδύμους σώζει ελαφρώς την κατάσταση, αλλά δεν κάνει μεγάλη διαφορά. Ευτυχώς που ο Άρης στον Κριό μας κάνει πιο μαχητικούς, γιατί διαφορετικά ο μήνας θα πήγαινε χαμένος. Το πρώτο μισό απαιτεί υπομονή και το δεύτερο μισό του μήνα, προσοχή!


ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Κριάρι μου περίμενες πώς και πώς τον Ιούλιο να έρθει μπας και πάρεις μία ανάσα, αλλά τι να σου πω, θα είσαι λιγάκι γκαντέμης μου φαίνεται, γιατί όχι ανάσα δε θα πάρεις, αλλά θα τρέχεις σαν τον τρελό όλο το μήνα. Οι γκρίνιες θα είναι πολλές, δεν στο κρύβω. Επίσης μην περιμένεις ως δια μαγείας να συνεννοηθείς με τους άλλους. Η επικοινωνία σου με τον κόσμο θα περνάει από χιλιάδες κύματα ώσπου να βγάλεις άκρη. Τα νευράκια, δε, κρόσσια. Όχι που ήθελες έναν ήρεμο μήνα.

Αν έχεις σχέση καλά θα κάνεις να βρεις τον τρόπο να επικοινωνείς με το άλλο σου μισό, γιατί οι καυγάδες και τα νεύρα θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του μήνα. Απέφυγε να αντιδράς παρορμητικά αυτήν την περίοδο. Δε θα σου κάνει κακό να σκέφτεσαι πριν δράσεις, ειδικά αν η σχέση σου είναι σημαντική για σένα. Τώρα αν θες να ξεφορτωθείς το άλλο σου μισό, συνέχισε να αντιδράς έτσι και βρίσκεσαι σε καλό δρόμο. Πρόσεξε μην το μετανιώσεις όμως μετά. Τέτοια λάθη δύσκολα διορθώνονται, καλό μου.

Εσύ που είσαι μόνος, ο Ιούλιος σε βρίσκει με λιγότερα προβλήματα στο κεφάλι που σημαίνει πως και η λίμπιντο θα είναι ανεβασμένη και το φλερτ θα πάει σύννεφο και το κεφάλι σου θα φας γιατί αλίμονο αν εσύ κάνεις σωστή επιλογή στα ερωτικά σου. Αν δε δεις με λίγη σοβαρότητα το θέμα, φοβάμαι πως πάντα μόνος θα μείνεις. Κοινώς, μην περιμένεις αυτό το μήνα να ευτυχίσεις. Περίμενε τον επόμενο.


ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Ταυράκι μου, εκεί που έλεγες πως τα έχεις δει όλα και πως δεν έχεις κουράγιο να σταθείς στα πόδια σου, να που έρχεται ο Ιούλιος με τις καλύτερες διαθέσεις και σε παίρνει από το χέρι για να σου δείξει το δρόμο της ευτυχίας. Μην περιμένεις πως όλα θα είναι εύκολα, πρέπει να βάλεις κι εσύ το χεράκι σου, αλλά εκεί που πρέπει να επικεντρωθείς είναι η αυτοπεποίθησή σου που έχει πέσει τόσο χαμηλά που για να την ανεβάσεις χρειάζεται εκτός από προσπάθεια και προσευχή στα άστρα.

Αν είσαι σε σχέση αυτός ο μήνας θα είναι κάπως παράξενος για σένα και το άλλο σου μισό. Τα απωθημένα σας είναι τόσα πολλά που χάνετε και οι δύο το μέτρημα. Το πρόβλημα είναι πως δεν ξέρετε πώς να εκφραστείτε με αποτέλεσμα αντί να βρίσκετε κοινά σημεία επικοινωνίας, να τσακώνεστε λες και δεν υπάρχει αύριο. Το θέμα είναι πως αν δεν καταλήγετε να κάνετε παθιασμένο έρωτα συμφιλίωσης, κάτι κάνετε λάθος γι’ αυτό προτείνω να κάνετε μία κουβέντα πάνω στο θέμα.

Εσύ που είσαι μόνος, ο Ιούλης σε βρίσκει φορτσάτο και αποφασισμένο να έχεις γίνει διπλός μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο θα σου βγει σε καλό αυτή η αποφασιστικότητα, αλλά το φλερτ δε θα έχει σταματημό όλο το μήνα. Δε θα λείψουν οι εκπλήξεις, αλλά και οι επιτυχίες όμως έχεις και τον αχόρταγο. Θες κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο αλλά ξεχνάς πως όποιος θέλει τα πολλά, χάνει και τα λίγα, ναι;


ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Διδυμάκι μου, ο Ιούλιος θα είναι ένας ενδιαφέροντας μήνας για σένα αφού θα δεις τη ζωή σου να μπαίνει ξανά σε μία ευθεία, μετά από μερικούς μήνες όπου πατούσες γκάζι στη στροφή λες και ήσουν οδηγός της Φόρμουλα 1. Τώρα μπορείς να πάρει μερικές βαθιές ανάσες και να σκεφτείς τι είναι αυτό που θες πραγματικά από τις σχέσεις σου αλλά κι από τον ίδιο σου τον εαυτό, γιατί κακά τα ψέματα, μερικές φορές απλά δεν μπορείς να σκεφτείς λογικά και να ξεκαθαρίσεις τι είναι καλό και τι όχι, για σένα.

Αν ανήκεις στην κατηγορία των δεσμευμένων τότε ίσως ο Ιούλης να είναι ένας μήνας που θα έρθεις κοντά με το άλλο σου μισό, φτάνει να μην περιμένεις τα άστρα να κάνουν το θαύμα τους. Βγαίνεις με το ταίρι σου, βρίσκεις τρόπους να δώσεις ζωή σε αυτή τη φλογίτσα που καταφέρατε να κρατήσετε αναμμένη τόσο καιρό και κυρίως, δίνεις την ψυχή σου γιατί το νιώθεις βρε παιδί μου, όχι γιατί έτσι πρέπει. Αν μη τι άλλο, με λίγη προσπάθεια, ο Ιούλης μπορεί να είναι καυτός κι όχι μόνο λόγω καιρού.

Αν είσαι μόνος και ψάχνεις τον έρωτα οι κατακτήσεις σου αυτό το μήνα θα είναι πολλές και μάλλον θα μπερδέψεις τα μπούτια σου, όχι με την ερωτική έννοια, διότι δε θα μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα στα θύματά σου. Τώρα το να σου πω να σκεφτείς λογικά, δεν έχει νόημα. Να θυμάσαι μόνο πως τα φαινόμενα απατούν και πολύ μάλιστα. Μην επικεντρώνεσαι στο φαίνεσθαι, δώσε λίγη βάση και στο μέσα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Καρκινάκι μου με μελαγχολική διάθεση υποδέχεσαι τον Ιούλιο γιατί νιώθεις πως ένας μεγάλος κύκλος της ζωής σου κλείνει, λιγάκι άδοξα σε μερικές περιπτώσεις, και δεν μπορείς να το διαχειριστείς γιατί έχεις μία δυσκολία στο να πετάς τα παλιά και να ξεφορτώνεσαι ό,τι σε βαραίνει. Σκέψου πως είναι για καλό σου. Άνθρωποι που δε σε ωφελούν, στενάχωρες καταστάσεις και πολυφορεμένα ρούχα καλό είναι να φεύγουν χωρίς να μας προκαλούν στεναχώρια.

Αν είσαι σε σχέση τον κύριο λόγο αυτό το μήνα έχουν τα ξεκαθαρίσματα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Αυτό φυσικά μπορεί να φέρει την καταστροφή αλλά μερικές φορές όλα γίνονται για κάποιον λόγο. Χρειάζεσαι μία ψυχική ανάταση γι’ αυτό μη φοβηθείς να πεις αυτό που νιώθεις. Αν είσαι από εκείνους που η σχέση σου κρατήσει και μετά από αυτό, τότε συγχαρητήρια, έχεις πιάσει το τζακ ποτ! Αλλά χαμογέλα, τα καλύτερα έρχονται!

Αν είσαι μόνος και ψάχνεις το άλλο σου μισό, ο Ιούλης σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις πρόσωπο με πρόσωπο με τον έρωτα. Μία ταξιδιάρα ψυχή μπορεί να έρθει να ταράξει τα ήρεμα νερά σου κι εσύ θα πρέπει να πάρεις σοβαρές αποφάσεις. Θα κολυμπήσεις σε άγνωστα νερά κι ό,τι βγει ή θα μείνεις στα ρηχά γιατί έτσι ξέρεις να ζεις; Ιδού η απορία, γλυκό Καρκινάκι.


ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Λιοντάρι μου, ο Ιούλιος για σένα αποτελεί ένα μεταβατικό στάδιο όπου καλείσαι να πάρεις πολλές αποφάσεις για τη ζωή σου. Δε θα είναι εύκολος μήνας γιατί θα πονοκεφαλιάσεις αρκετά, αλλά δε θα είναι και μήνας που θα θες να βάλεις τα κλάματα. Λίγη ώριμη σκέψη και πολλή ψυχραιμία χρειάζεται για να επιβιώσεις. Αυτό που θα σε χαρακτηρίζει όλο το μήνα είναι η εσωστρέφειά σου και η ανάγκη σου να μείνεις με τον εαυτό σου μόνος για λίγο, για να σκεφτείς το μέλλον σου.

Εσύ που έχεις βρει το ταίρι σου αυτό το μήνα θα προσπαθήσεις να καλύψεις το κενό που έχει δημιουργηθεί ανάμεσά σας χωρίς το θέλεις. Δεν ήσουν ο εαυτός σου το προηγούμενο διάστημα και τώρα που επιστρέφεις ξανά στη γνωστή σου συμπεριφορά, θες να διορθώσεις καταστάσεις. Θα υπάρξουν αναπάντεχες αλλαγές που θα σε ταράξουν, αλλά θα είναι για καλό στο τέλος. Πρωταρχικός σκοπός του μήνα είναι να υπενθυμίσεις στον άνθρωπό σου τους λόγους που σε ερωτεύτηκε και δε θα σταματήσεις ώσπου να το πετύχεις.

Εσύ που ακόμα ψάχνεσαι, μάλλον θα πρέπει να κάνεις υπομονή ως το τέλος του μήνα για να βρεις εκείνο το ένα άτομο που θα μπορέσει να κερδίσει την καρδιά του. Η αλήθεια είναι πως η καθημερινότητά σου είναι ανελέητη και δεν έχεις καιρό για πολλά. Θες να κλείσεις πρώτα ανοιχτούς λογαριασμούς ώστε να μπορέσεις να ευχαριστηθείς τον έρωτα που σου έχει λείψει χωρίς να σε αγχώνει το παρελθόν. Αυτό φυσικά δε σε σταματά από το να φλερτάρεις χωρίς σταματημό.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Παρθενάκι μου, αυτό το μήνα θα καθίσεις με τον εαυτό σου να κάνετε μία κουβεντούλα γιατί τα θέλω με τα πρέπει σου κάνουν πόλεμο μέσα σου και κοντεύεις να τρελαθείς λιγάκι. Ήρθε ο καιρός να σκεφτείς ώριμα τι πραγματικά θες και χρειάζεσαι γιατί σαν να έχεις καταπιεστεί λιγάκι παραπάνω από το ανεκτό. Ίσως να είναι καιρός να κλειδώσεις τα πρέπει στο συρτάρι και να ασχοληθείς με το να κάνεις τις πιο βαθιές σου επιθυμίες, πραγματικότητα.

Καλό θα ήταν να βρεις έναν τρόπο, μαζί με τον άνθρωπό σου κατά προτίμηση, για να ξεσπάς κάπου τα νεύρα που σου δημιουργεί η καθημερινότητα. Τα νεύρα σου όλο το μήνα θα τσακίζουν κόκαλα. Τα σχέδια και τα προγράμματά σου δεν θα βγαίνουν γι’ αυτό ίσως χρειαστεί να ρίξεις την περηφάνειά σου και να ζητήσεις βοήθεια από το άλλο σου μισό. Σκέψου πόσο καλό θα σας κάνει αν νιώσει πως το χρειάζεσαι πραγματικά και δεν είναι διακοσμητικό στοιχείο στη ζωή σου.

Αν είσαι μόνος αυτό που χαρακτηρίζει αυτό το μήνα είναι η έντονη κοινωνικότητά σου. Δε θα περάσεις απαρατήρητος, όπου κι αν πας, ενώ θα αφήσεις το στίγμα σου πάνω σε όποιον τολμήσει να σε πλησιάσει. Ο έρωτας θα σε χτυπήσει κατακούτελα από εκεί που δεν το περιμένεις γι’ αυτό αν θες πραγματικά να τον ζήσεις, κυνήγησέ τον, μην περιμένεις το θαύμα.


ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Ζυγέ μου, το πρώτο μισό του Ιούλη καλό είναι να κρατάει αποστάσεις από σένα όλο το σύμπαν, γιατί με τόσα νεύρα, όλο και κάποιος από τον άμαχο πληθυσμό θα την πληρώσει τη νύφη. Μεταξύ μας, δεν έχεις άδικο που είσαι έτσι. Πόση καθυστέρηση να αντέξει ένας άνθρωπος; Το ένα μετά το άλλο τα σχέδιά σου καταρρέουν, αλλά μη φοβάσαι, το δεύτερο μισό του μήνα θα σε αποζημιώσει. Απλά ως τότε, φρόντισε να μη βλάψεις άνθρωπο.

Η σχέση σου μοιάζει λιγάκι με ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί, αλλά ίσως εντέλει καλύτερα ενεργό ηφαίστειο παρά τελειωμένη κατάσταση. Μία καλή έκρηξη για να κάψει η λάβα οτιδήποτε μπαίνει εμπόδιο ανάμεσα σε σένα και το άλλο σου μισό είναι αυτό που χρειάζεται αυτή η σχέση, να βρίσκετε τρόπους να ξεσπάτε και δεν υπάρχει καταλληλότερο μέρος από την κρεβατοκάμαρα. Πάθος λείπει από την καθημερινότητά σας και αυτό το μήνα, έχεις βάλει σκοπό να το βρεις και να παθιαστείς και με παραπάνω.

Αν είσαι μόνος, η διασκέδαση και το φλερτ δεν πρόκειται να λείψει από την καθημερινότητά σου. Αντιθέτως θα έλεγα, θα ζεις γι’ αυτά όλο τον μήνα. Νιώθεις άνετα ανάμεσα σε κόσμο και διαθέτεις μία χαρισματική προσωπικότητα που δεν περνάει απαρατήρητη. Το φλερτ είναι το ψωμοτύρι σου και φυσικά αυτόν το μήνα που νιώθεις το καλοκαιράκι στο πετσί σου, κυρίαρχος στόχος σου είναι να περάσεις καλά, ακόμα και μόνος.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Σκορπιδάκι μου, με την Άνοιξη να σου έχει βγάλει το λάδι, εναποθέτεις τις ελπίδες σου στο καλοκαίρι για λίγη ηρεμία και λίγη χαρά. Αμ δε, που θα στο κάνουν τα άστρα εύκολο. Μην περιμένεις πως η καθημερινότητά σου θα είναι διασκεδαστική σαν νεροτσουλήθρα. Με τόσο άγχος μάλλον θα πνίγεσαι σε μία κουταλιά νερό. Βαθιές ανάσες, εσύ δε θα έπρεπε να φοβάσαι ούτε τον Ανάδρομο Ερμή, ούτε εκλείψεις, ούτε τίποτα! Εξάλλου το χάος θα επικρατήσει για λίγο μόνο.

Αν βρίσκεσαι σε σχέση θα νιώσεις να επικρατεί μέσα σου ένας μικρός πανικός αφού συνειδητοποιήσεις ξαφνικά πως κάτι δεν πάει καλά. Ίσως το άλλο σου μισό να μην είναι αυτό που θες. Βέβαια, εσύ φταις που τόσο καιρό δεν έκανες κάτι γι’ αυτό, οπότε τώρα βρίσκεσαι μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα. Θα παλέψεις να σώσεις μία σχέση που σε γενικές γραμμές είναι καλή και που απλώς εσύ δεν ευχαριστιέσαι ή θα πας παρακάτω; Ό,τι απόφαση πάρεις, να είσαι σίγουρος πως θα είναι σωστή γιατί μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, αλλαγές δε γίνονται.

Εσύ που περιπλανιέσαι μόνος, με το μυαλό κολλημένο στο παρελθόν δεν κάνεις δουλειά. Δεν είναι καιρός για έρωτες όταν μέσα σου επικρατεί τέτοια κατάσταση, γι’ αυτό για το δικό σου καλό και το καλό το δικό μας, πριν βγεις εκεί έξω κι αρχίσεις το κυνήγι φρόντισε να έχεις κάνει ένα καλό ξεκαθάρισμα μέσα σου. Ο Ιούλιος σου δίνει την τέλεια ευκαιρία!


ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Τοξοτάκι μου, πρωταρχικός σου σκοπός αυτό το μήνα είναι να έρθεις κοντά στους ανθρώπους που αγαπάς και που έχεις κρατήσει σε απόσταση εδώ και καιρό, γιατί έχεις τα ψυχολογικά σου. Τώρα, λοιπόν, που βρίσκεις λιγάκι τον εαυτό σου, κάνεις την προσπάθεια να γεφυρώσεις σχέσεις. Βοηθάει η καλή επικοινωνία που θα έχεις όλο το μήνα, αλλά κυρίως το γεγονός πως έχεις τη καλή διάθεση να αναγνωρίσεις τα λάθη σου και να πεις τις συγγνώμες που οφείλεις.

Εσύ που είσαι σε σχέση, με την καλή διάθεση που θα έχεις σχεδόν όλο το μήνα, θα καταφέρεις να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου. Η αλήθεια είναι πως τους τελευταίους δύο μήνες η σχέση σας ήταν πιο παγωμένη κι από παγόβουνο, οπότε τώρα είναι η κατάλληλη εποχή να αναθερμάνετε συναισθήματα και να τα βρείτε από την αρχή σε όλους τους τομείς. Φρόντισε να ξεσπάτε και οι δύο σ’ εκείνες τις στιγμές έντασης, κατά κύριο λόγο στο κρεββάτι, ώστε να μη μένουν απωθημένα ανάμεσά σας. Δοκιμάστε νέα πράγματα, ταξιδέψτε και φρόντισε να δείχνεις συχνά την αγάπη σου.

Αν ανήκεις στους ελεύθερους του ζωδίου, φυσικά και θα εκμεταλλευτείς την καλή σου διάθεση και την ερωτική σου έξαρση για να περάσεις καλά. Οπλίζεις το τόξο και απελευθερώνεις τα βέλη σου χωρίς οίκτος. Το φλερτ είναι ασταμάτητο. Ξέρεις τι θέλεις κι αυτό είναι απλά να διασκεδάσεις και να αφήσεις το στίγμα σου. Τώρα αν στην πορεία βρεις και το άλλο σου μισό, τέλεια, αλλιώς ας είναι καλά ο Χειμώνας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Αιγοκεράκι μου, σου αρέσουν οι προκλήσεις και η αλήθεια είναι πως ο Ιούλης σε προκαλεί ασταμάτητα. Καιρός για αλλαγές, ναι ξανά, καιρός να κλείσεις παλιούς λογαριασμούς και να κάνεις στην άκρη ανθρώπους και καταστάσεις που τόσο καιρό σου κάνουν τα νεύρα κρόσσια. Μπορεί να είναι κομματάκι δύσκολο αλλά το τελικό αποτέλεσμα θα είναι υπέρ σου γι’ αυτό ανασκουμπώσου και ξεκίνα δουλειά.

Εσύ που βρίσκεσαι σε σχέση πρόσεξε πως θα αντιμετωπίσεις καταστάσεις που αφορούν το άλλο σου μισό. Τα νεύρα σου δεν είναι στα καλύτερά τους και με την ασυνεννοησία που επικρατεί, το πρώτο μισό του μήνα μπορεί να αποβεί μοιραίο. Γι’ αυτό, πριν μιλήσεις, σκέψου τι θα πεις καλά. Βρες άλλους τρόπους να ξεσπάς. Βγάλε όλη σου την ενέργεια στο να βρεις τρόπους να διορθωθούν καταστάσεις που είναι βλαβερές για τη σχέση σας, όχι στο να δημιουργείς νέα προβλήματα!

Αν είσαι μόνος καλό θα ήταν να σηκώσεις λιγάκι το κεφάλι από τη δουλειά και να πάρεις μία ανάσα. Καλοκαίρι είναι, βγες έξω, διασκέδασε και αποκάλυψε στο αντίθετο φύλλο τη χαρισματική σου προσωπικότητα. Αν χαλαρώσεις λιγάκι, το αποτέλεσμα θα είναι το καλύτερο και δεν θα το πιστεύεις. Στο χέρι σου είναι, κοινώς, αν αυτό ο μήνας θα είναι ερωτικός ή αδιάφορος.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Υδροχοάκι μου, η αλήθεια είναι πως ο Ιούλης δεν ξεκινά με τις καλύτερες προοπτικές γιατί αντί να είσαι στις παραλίες και να γοητεύεις κόσμο, είσαι περιτριγυρισμένος από υποχρεώσεις που σε πνίγουν. Νιώθεις πως ο μήνας προχωράει πιο αργά κι από σαλιγκάρι. Παρ’ όλ’ αυτά, αν αφήσεις τα δράματα στην άκρη, θα δεις πως τίποτα δεν είναι τόσο τραγικό όσο το κάνεις να φαίνεται. Όλα εξαιτίας της διάθεσής σου γίνονται γι’ αυτό απλά πάρε μερικές βαθιές ανάσες και οργανώσου. Στη ζωή σου χωράνε και οι παραλίες αλλά και η δουλειά.

Αν είσαι σε σχέση τώρα θα νιώσεις την ανάγκη να δείξεις στο σύντροφό σου πόσο νοιάζεσαι για εκείνον. Το φλερτ και οι μικρές εκπλήξεις θα κάνουν μία τεράστια διαφορά και θα σας φέρουν ακόμα πιο κοντά. Η αλήθεια είναι πως ξέρεις πως να κρατάς το ενδιαφέρον του άλλου και έτσι, αφού αφήνεις την φαντασία σου ελεύθερη, κάνεις κομμάτια κάθε ίχνος αμφιβολίας που μπορεί να είχε δημιουργηθεί λόγο της άκαρδης καθημερινότητας. Ο έρωτας παίρνει το πάνω χέρι ξανά.

Αν είσαι μόνος, τότε τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει από το να απολαύσεις υπέροχες ερωτικές στιγμές. Δεν θες κάτι σταθερό, όχι τουλάχιστον αυτή τη στιγμή, γι’ αυτό πρωταρχικός σου σκοπός είναι να βγεις και να ξεδώσεις, να ευχαριστηθείς τον έρωτα και να διασκεδάσεις μέχρι τελικής πτώσεως. Καλά όλα αυτά αλλά έχε υπόψη σου πως ο έρωτας καραδοκεί και εμφανίζεται εκεί που δεν το περιμένεις.


ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Ψαράκι μου, ο Ιούλιος θα είναι μήνας ανανέωσης και αλλαγών για σένα. Μπορεί να έχεις ένα φόβο όσον αφορά τις αλλαγές αλλά αυτή τη φορά μάλλον τις αναζητάς γιατί έχεις βουλιάξει σε μία καθημερινότητα χωρίς χρώμα. Καιρός λοιπόν να κάνεις μία σύσκεψη με τον εαυτό σου για το τι θες πραγματικά, να πετάξεις ό,τι σου προκαλεί δυσφορία και να ξεκινήσεις από την αρχή με χαμόγελο. Αυτό εννοείται πως ισχύει και για τις σχέσεις σου, ε;

Ο κόσμος σε απογοητεύει αλλά ευτυχώς που έχεις και το ταίρι σου για να γυρίζεις εκεί που όλα είναι υπέροχα και αγαπησιάρικα. Κάπως έτσι θα περάσει ο μήνας, με θαλασσοταραχές όσον αφορά την επικοινωνία με τους γύρω σου αλλά με νηνεμία όταν βρίσκεσαι κοντά στο άλλο σου μισό. Εξάλλου, όλοι αυτό δεν θέλουμε; Να βρούμε το λιμάνι μας; Εσύ το βρήκες και κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου να το κρατήσεις ανέπαφο αλλά και να του εκφράσεις το πόσο σημαντικό είναι για σένα. Ο μήνας κοντά του, έχει καλύτερη και ομορφότερη διάσταση.

Αν είσαι μόνος, έχεις την ανάγκη να ταξιδέψεις, να περάσεις όμορφα, να γνωρίσεις κόσμο και να βρεις τον έρωτα. Φυσικά και θα τα επιδιώξεις όλα αυτά κι επειδή η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς, μπορεί και ως το τέλος του μήνα να έχεις βρει έναν καρμικό έρωτα από εκείνους που δεν μπορείς να ξεπεράσεις με τίποτα. Δεν ξέρω αν θα τον αντέξεις, αλλά αν δεν αφήσεις τη φωτιά να σε κάψει, πως θα μάθεις τις αντοχές σου;



Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top