Ζώδια και διάβασμα

0

ποιο είναι το αγαπημένο τους βιβλίο...

Διαβάζουν τα ζώδια; Και αν ναι, με ποιο κριτήριο επιλέγουν τι θα διαβάσουν; Ποιο είναι το αγαπημένο βιβλίο του κάθε ζωδίου; Αν θελήσεις να χαρίσεις σε κάποιον ένα βιβλίο, διάλεξέ το με βάση το ζώδιό του! Κι αν δεν προλαβαίνεις να πας βιβλιοπωλείο, νοίκιασε τo DVD με την αντίστοιχη ταινία, που σίγουρα θα εκτιμήσει το άλλο σου μισό.


ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Αγαπημένο βιβλίο: “Μέγας Αλέξανδρος”

Ο Κριός αγαπάει τα ιστορικά βιβλία και ιδιαίτερα αυτά που αναφέρονται σε μάχες, κατακτήσεις και σπουδαίους στρατηλάτες. Ένα ιστορικό μυθιστόρημα που περιγράφει τη ζωή ενός μεγάλου στρατηγού ή αυτοκράτορα, θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του Κριού, που διαβάζοντας το θα ταυτιστεί με τον κεντρικό ήρωα.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Αγαπημένο βιβλίο: “Η Γιορτή της Μπαμπέτ”

Ένα βιβλίο που περιγράφει με λεπτομέρεια παράξενες γεύσεις και λιχουδιές είναι αυτό που θα κρατούσε καλή συντροφιά στον Ταύρο. Όλο και κάποια συνταγή θα κρατήσει διαβάζοντας το, κι ίσως, χαρίζοντας του το βιβλίο, να δεχθείς σύντομα μια πρόσκληση σε δείπνο που θα ετοιμάσει με τα χεράκια του.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Αγαπημένο βιβλίο: “Το Κοινωνικό Δίκτυο”

Ο Δίδυμος διαβάζει άνετα ένα βιβλίο που έχει σχέση με την επιστήμη της κοινωνιολογίας, της ψυχολογίας και της επικοινωνίας. Επίσης, του αρέσουν τα μυθιστορήματα που έχουν να κάνουν με συνομωσίες, δολοπλοκίες και πολιτικές ίντριγκες.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Αγαπημένο βιβλίο: “Ανεμοδαρμένα Ύψη”

Στον Καρκίνο αρέσουν πολύ τα ρομαντικά μυθιστορήματα, με μεγάλους έρωτες, ανεκπλήρωτα πάθη και έντονες συγκινήσεις. Θέλει να ταξιδέψει σε άλλες εποχές και γι’ αυτό θα επιλέξει τους μεγάλους κλασικούς συγγραφείς, όπως την Έμιλυ Μπροντέ.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Αγαπημένο βιβλίο: “Λάνσελοτ, ο Πρώτος Ιππότης”

Ο Λέων επιλέγει βιβλία με κεντρικούς ήρωες πρόσωπα με τα οποία μπορεί να ταυτιστεί. Μπορείς λοιπόν να του χαρίσεις ιστορικά μυθιστορήματα για μεγάλους ηγέτες, βασιλιάδες και ακόλουθους.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Αγαπημένο βιβλίο: “Οι Μάγισσες της Σμύρνης”

Ο Παρθένος επιλέγει χρηστικά βιβλία, με μυστικά υγείας και ομορφιάς. Θέλει να πάρει ιδέες και να ανακαλύψει τρόπους για να παραμείνει νέος και υγιής, για πολλά χρόνια. Σίγουρα λοιπόν, θα εκτιμήσει τις πολύτιμες συμβουλές της Μάρας Μεϊμαρίδη, δια στόματος της θείας Κατίνας!



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Αγαπημένο βιβλίο: “Το Πορτρέτο του Ντόριαν Γκρέι”

Ο Ζυγός θέλει να ταυτιστεί με τον κεντρικό ήρωα του βιβλίου. Θα πρέπει λοιπόν, αυτός ο ήρωας να είναι ένα πρόσωπο που όλοι θαυμάζουν για την ομορφιά, την καλαισθησία και την μοναδικότητα του!



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Αγαπημένο βιβλίο: "Κώδικας da Vinci"

Πλοκή, έρωτας και μυστήριο. Αυτά τα τρία στοιχεία, εμπλουτισμένα με αρκετή δόση ίντριγκας, πάθους και αγωνίας, αναζητά στο βιβλίο που επιλέγει ο Σκορπιός.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Αγαπημένο βιβλίο: “Η Τέχνη του Ταξιδιού”

Μέσα από ένα βιβλίο, θέλει να ταξιδέψει σε μέρη που ποτέ δεν πήγε, να ανακαλύψει λαούς που δεν γνώρισε ακόμη. Θέλει να ζήσει, έστω και νοερά, μια διαδρομή που θα τον μεταφέρει σε έναν εντελώς διαφορετικό πολιτισμό από αυτόν που βιώνει στην πραγματική του ζωή.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Αγαπημένο βιβλίο: "Το σκάνδαλο του Ουοτεργκέιτ"

Ο Αιγόκερως συνήθως, διαβάζει βιβλία που αφορούν στο επάγγελμά του. Σε στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης όμως, θα επιλέξει ένα μυθιστόρημα που θα σχετίζεται με οικονομικά σκάνδαλα, παρασκηνιακές ενέργειες και δολοπλοκίες σε μεγάλες εταιρίες και πισώπλατα μαχαιρώματα.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Αγαπημένο βιβλίο: “Το Όνομα του Ρόδου”

Ο Υδροχόος λατρεύει τα αστυνομικά μυθιστορήματα, θέλει να υπάρχει μυστήριο και συνωμοσία. Ιδανικό είναι το βιβλίο που θα τον καθηλώσει από την πρώτη κιόλας σελίδα, βάζοντάς τον να ανακαλύψει το δολοφόνο ή να μαντέψει το τέλος.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Αγαπημένο βιβλίο: “Η Εξιλέωση”

Ένας μεγάλος έρωτας με φόντο ένα ειδυλλιακό σκηνικό και φυσικά το απαραίτητο “happy end”! Αυτά είναι τα κριτήρια με τα οποία επιλέγει ο Ιχθύς το βιβλίο του, αφού θέλει να ξεφύγει από την πεζή πραγματικότητα και να ονειρευτεί.




astrologos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top