Ποια είναι η κόκκινη γραμμή σου;

0

Δεν την ξεπερνάς ποτέ!

Μπορεί να συμβιβάζεσαι στην καθημερινή σου ζωή, ενδεχομένως και να ανέχεσαι πρόσωπα, καταστάσεις ή συμπεριφορές γιατί δεν έχεις εναλλακτική, έχεις όμως και τα όριά σου, όπως όλοι μας. Υπάρχει μια κόκκινη γραμμή που τραβάς και δεν ξεπερνάς, κάτι που δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσεις να κάνεις, ο κόσμος να χαλάσει. Ποιο είναι αυτό;Έχεις γεννηθεί για να πρωτοπορείς, να είσαι αρχηγός κι ανεξάρτητος, είτε πρόκειται για εργασία είτε στην προσωπική σου ζωή. Το να δεχτείς εντολές από κάποιο ανώτερό σου, μπορείς να το καταπιείς, το να εξαρτάσαι από κάποιον ή κάτι άλλο και να μην έχεις τη δυνατότητα να κάνεις ό,τι θέλεις, όχι. Καλύτερα μόνος και φτωχός, παρά να κρέμεσαι από τον καθένα και τις διαθέσεις του.

Ποτέ δε θα σταματήσεις την προσπάθειά σου να εξασφαλίσεις τα καλύτερα για σένα και τους δικούς σου ανθρώπους. Μπορεί στο κάθε τι να κάνεις εκπτώσεις, να συμβιβαστείς, όχι όμως στα χρήματα που αξίζεις ή τα υλικά αγαθά και δεν πρόκειται να κάνεις πίσω, αν δε δικαιωθείς.

Είσαι από τους πιο διασκεδαστικούς και ανέμελους ανθρώπους και χαίρεσαι όταν βρίσκεσαι σε παρέες, όπου μπορείς να επικοινωνήσεις και να περάσεις καλά. Δεν έχεις κανένα πρόβλημα να μιλήσεις με τον οποιοδήποτε και για το οτιδήποτε. Εκεί που τραβάς κόκκινη γραμμή και κόβεις κάθε επαφή είναι οι άνθρωποι που βγάζουν αρνητικά vibes και κάνουν κακοπροαίρετη κριτική. Ούτε «καλημέρα»!

Είναι στη φύση σου να προστατεύεις και να φροντίζεις όχι μόνο τους πολύ δικούς σου ανθρώπους, αλλά και άλλους που μπορεί να έχουν την ανάγκη σου. Γι’ αυτό, ο κόσμος να χαλάσει, εσύ δε θα γυρίσεις ποτέ την πλάτη σου στον οποιοδήποτε περνά δύσκολα ή χρειάζεται τη βοήθειά σου.

Νιώθεις ότι είσαι γεννημένος για να κάνεις μεγάλα πράγματα, κάτι που σε πολλούς φαίνεται αλαζονικό, αλλά το να ξεχωρίζεις είναι ανάγκη σου. Γι’ αυτό και φροντίζεις να εκμεταλλευτείς τα ταλέντα σου και να αυξήσεις τις δυνατότητές σου, ώστε να αποκτήσεις ένα καλό «πακέτο» για να τα καταφέρεις. Ποτέ δε θα παραιτηθείς από την προσπάθειά σου να ανέβεις ένα σκαλοπάτι ψηλότερα σε οποιοδήποτε πεδίο.

Είσαι ένας απλός, οργανωτικός άνθρωπος, που έχει ένα πρόγραμμα στην καθημερινή του ζωή. Σου αρέσει να ξυπνάς συγκεκριμένη ώρα, να παίρνεις το πρωινό σου, να ασχολείσαι με τα φυτά, τα ζώα ή το νοικοκυριό και δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο να δεχτείς να το αλλάξεις για τον οποιοδήποτε λόγο. Οι πάντες και τα πάντα πρέπει να προσαρμοστούν σε αυτό.

Είσαι ένας άνθρωπος φιλήσυχος και πρόσχαρος, που «ευδοκιμεί» σε ένα ήρεμο και αρμονικό περιβάλλον. Κι αυτό δε θέλει να του το χαλάει κανείς! Όποιος συμπεριφέρεται με αγένεια, είναι γκρινιάρης ή εριστικός καταγράφεται στα μαύρα σου κατάστιχα. Παρά την κοινωνικότητά σου, δε θέλεις να μοιραστείς μαζί του ούτε πυρετό!

Μην πουλήσεις ποτέ έναν Σκορπιό, χρησιμοποιώντας χαζές δικαιολογίες γιατί αυτός, ό,τι κι αν γίνει δε θα εγκαταλείψει ποτέ τους φίλους ή την οικογένειά του, σε μια δύσκολη στιγμή, ούτε και θα κρεμάσει κανέναν, αφήνοντάς τον εκτεθειμένο. Για αυτόν έχεις πάψει να υπάρχεις από τη στιγμή που θα το κάνεις.

Ο αυθορμητισμός σε χαρακτηρίζει και στις πράξεις και στα λόγια. Λες αυτό που πιστεύεις ή κάνεις ό,τι νιώθεις, χωρίς να το σκεφτείς δεύτερη φορά. Ίσως σε περνούν για αγενή ή επιπόλαιο, όμως είσαι ειλικρινής. Γι’ αυτό δεν πρόκειται ποτέ να δείξεις μια ψεύτικη εικόνα για να γίνεις αρεστός. Σε όποιον αρέσεις, για τους άλλους δε θα μπορέσεις!

Σε λένε φιλόδοξο, όμως κάθε σου ενέργεια για να πετύχεις το παραπάνω είναι ένα στοίχημα με τον εαυτό σου, αν μπορείς να καταφέρεις και κάτι ακόμα. Σπρώχνεις τον εαυτό σου στα όρια, καταβάλλεις κόπο, θυσιάζεις χρόνο για να το αποδείξεις σε σένα. Ποτέ δε θα σταματήσεις την προσπάθεια να ανέβεις την ανηφόρα και να αξιοποιήσεις κάθε δυνατότητα και ικανότητα που έχεις, όσες δυσκολίες κι αν συναντάς.

Θέλεις να κάνεις αυτό που έχεις στο κεφάλι σου, χωρίς να δίνεις λογαριασμό σε κανέναν. Έτσι κι αλλιώς δε σε ενδιαφέρει καθόλου η γνώμη του κόσμου. Αν μάλιστα πιστεύεις πολύ σε κάτι, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να σε μεταπείσει ο οποιοσδήποτε, δικός σου ή ξένος. Ακόμα κι αν φας τα μούτρα σου, δε θα το μετανιώσεις Ποτέ!

Δεν θέλεις το οτιδήποτε αρνητικό να σου καταστρέψει τη ζωή. Γι’ αυτό δε θα σταματήσεις ποτέ να ελπίζεις, να ονειρεύεσαι, να πλάθεις το παραμύθι σου. Δεν είναι ότι δεν ξέρεις τι σου γίνεται, αλλά προτιμάς να φτιάξεις τον ιδανικό σου κόσμο και να ζεις μέσα σε αυτόν, παρά να έρχεσαι σε επαφή με την ασχήμια του πραγματικού.

astrology
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top