Αυτό είναι το μεγαλύτερο κόλλημά σου, με βάση το ζώδιό σου!

0

Δεν ξεκουνάς με τίποτα!

Ο καθένας μας, ανάλογα με το χαρακτήρα του, κολλάει κάπου και πραγματικά μπορεί να του γίνει έμμονη ιδέα. Ενδεχομένως να κολλάμε στο αν μας αγαπούν, αν μπορούμε να ξεχωρίσουμε ή να κάνουμε οικογένεια, αν περιορίζεται η ελευθερία μας ή οτιδήποτε άλλο. Και φυσικά, το ζώδιό μας δείχνει πιο είναι το μεγαλύτερο κόλλημά μας.

Διάβασε παρακάτω και θα το διαπιστώσεις!Έχεις μεγάλο κόλλημα με την «πρωτιά» και οτιδήποτε θέλεις να κάνεις, πρέπει να γίνεται εκείνη τη στιγμή, αλλιώς δεν το θέλεις. Το να προλάβεις να πας κάπου, να αγοράσεις κάτι, να επισκεφτείς ένα μέρος μπορεί να σου γίνει έμμονη ιδέα και να μην κρατιέσαι.

Λεφτά και εξασφάλιση, αυτά μπορούν να σου γίνουν έμμονη ιδέα, εννοείται αν δεν τα έχεις ή δεν έχεις τόσα όσα νομίζεις ότι αρκούν για να περάσεις μια άνετη, ασφαλή ζωή ή να σου λείψουν βασικά αγαθά. Και δε χρειάζεται να πούμε ότι δε δίνεις εύκολα γιατί δε θα πάρεις τα ανάλογα.

Το κόλλημά σου είναι να βρεις «το άλλο σου μισό» και δεν εννοούμε σε ερωτικό επίπεδο, αλλά περισσότερο την αδερφή ψυχή, αυτό το πρόσωπο που θα σε κατανοεί, θα σε αποδέχεται και θα έχετε απόλυτη εγκεφαλική σύνδεση, γι’ αυτό πάντα όταν γνωρίσεις κάποιο καινούργιο το σκέφτεσαι συνέχεια και αναρωτιέσαι αν είναι ή δεν είναι αυτό που ψάχνεις.

Το να νιώθεις ασφαλής και προστατευμένος πιθανόν να σου γίνει έμμονη ιδέα κι όταν αισθάνεσαι κάπως, κανείς δε μπορεί να σε πείσει να τον ακολουθήσεις, ερωτικά, επαγγελματικά ή σαν παρέα.


Κολλάς και δε μπορείς να βγάλεις από τη σκέψη σου, αν και κατά πόσο τα άτομα που σε περιβάλλουν σε αγαπούν πραγματικά και σε θαυμάζουν γι' αυτό που είσαι ή σε κολακεύουν και προσπαθούν να κερδίσουν την εύνοιά σου ή να εκμεταλλευτούν κατά κάποιο τρόπο.

Συνήθως κολλάς με μια λεπτομέρεια ή κάτι που μπορεί να ακούσεις ή να δεις και δεν το γνωρίζεις. Εκεί θα φας σκάλωμα μεγάλο και είσαι ικανός/η να μην βρίσκεις ησυχία ούτε στον ύπνο σου, μέχρι να το μάθεις.


Η σχέση μπορεί να γίνει έμμονη ιδέα σου, ίσως γιατί δεν αντέχεις τη μοναξιά. Πάει, δεν πάει, θα δημιουργηθεί, σε θέλει για μια νύχτα ή για μια ζωή... Ερωτήματα που βασανίζουν το μυαλό σου και σε τρελαίνουν.


Θέλεις την αποκλειστικότητα και σε πρόσωπα και σε πράγματα και όταν νιώθεις ότι δεν την έχεις τότε αρχίζεις τις ζήλιες και τις διεκδικήσεις. Και μόνο στην ιδέα ότι μοιράζεσαι με κάποιον/α το ταίρι σου ή το οτιδήποτε θεωρείς δικό σου μπορεί να σου γίνει εμμονή.

Το να βρεις το νόημα της ζωής, του έρωτα ακόμα και της ύπαρξής σου σε σπρώχνει στο να είσαι συνεχώς σε αναζήτηση γι’ αυτό και δε μένεις πολύ σε ένα μέρος. Είναι μάλιστα κι η αιτία που δε θέλεις να περιορίζεσαι κι όταν αυτό γίνει, τότε η φυγή γίνεται έμμονη ιδέα σου.

Θα έλεγε κανείς ότι έμμονη ιδέα σου είναι το να κάνεις καριέρα, αλλά αυτό δεν ισχύει. Το να μη μπορείς να καταφέρεις κάτι μόνος/η σου και να αναγκαστείς να ζητήσεις βοήθεια ή -χειρότερα- να υποχρεωθείς είναι το κύριο κόλλημά σου και κυρίως πώς θα το ξεπληρώσεις.

Δεν εκπλήσσει, αλλά έμμονη ιδέα σου γίνεται η αποδέσμευση. Οποιαδήποτε ώρα και στιγμή θέλεις να νιώθεις ελεύθερος/η και ανεξάρτητος/η κι αν τυχόν νιώσεις καταπιεσμένος/η, θα τρελαίνεσαι και θα ψάχνεις τρόπους απόδρασης.


Θέλεις να σε χρειάζονται, να υπάρχει έστω κι ένας άνθρωπος που δε θα μπορεί να ζήσει χωρίς τη δική σου, καθημερινή παρουσία, ίσως και γι’ αυτό ασυνείδητα είσαι τόσο δοτικός/η. Όταν κάποιος που νοιάζεσαι πιστεύεις ότι αδιαφορεί για σένα ή ότι σύντομα και χωρίς καημό θα σε αντικαταστήσει, κολλάς άσχημα.

astrology
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top