Τι θα κάνει κάθε ζώδιο μετά την λήξη της καραντίνας;

0

Ποια είναι τα σχέδια που κάνει κάθε ζώδιο;

Είναι γεγονός ότι με τόσες εβδομάδες εγκλεισμού τα έχουμε κάνει όλα ... Έχουμε δει τις ταινίες μας, έχουμε μαγειρέψει, έχουμε συγυρίσει, έχουμε μιλήσει με όλους τους φίλους και τους γνωστούς, ακόμα και με αυτούς που είχαμε πεί ότι δεν θα ανταλλάσαμε ποτέ ξανά κουβέντα... Μέσα σε όλα αυτά, έχει αρχίσει να ξυπνά και η διάθεση να κάνουμε σχέδια για όταν θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα... Τα ζώδια μας λένε ποια θα είναι τα πρώτα πράγματα που θα κάνουν όταν λήξει η καραντίνα του κορωνοϊού...



Θα πάρω τα βουνά , θα πάει μία εκδρομή να περπατήσω, να τρέξω, να φωνάξω ... Δεν θα μαζεύομαι σπίτι για μέρες ... Αααα και να μην το ξεχάσω, θα είμαι από τους πρώτους που θα επισκεφτώ το γυμναστήριο.... Μούδιασα και μπατάλεψα τόσες μέρες στον καναπέ...




Θα μείνω μερικές μέρες μέσα για να συνηθίσω την ιδέα ότι η ζωή επιστρέφει στην κανονικότητά της... Μην γελάς το ξέρεις ότι έχω τους ρυθμούς μου και θέλω αργά και σταθερά να κάνω τις αλλαγές... Ξέρεις τι είναι μέσα από την κλεισούρα να πρέπει να βγω και πάλι στην βαβούρα; Σίγουρα ένα από τα πρώτα πράγματα που θα κάνω είναι να πάω να αγοράσω καλλυντικά αλλά και να καλωπιστώ!




Το ρωτάς φίλε μου τι θα κάνω μόλις λήξει η καραντίνα; Θα φύγω ταξίδι, ή μάλλον σε ταξίδια ... Το σπίτι μου θα κάνει μέρες να με δει, θα είμαι συνέχεια σε κίνηση! Ναι θα δω όλους μου τους φίλους, θα διασκεδάσω, θα χορέψω και θα γνωρίσω από κοντά όλα τα φλερτ που είχα αυτή τη περίοδο ... Μην ξεχνάς έχω και την Αφροδίτη στο ζώδιο μου για 4 μήνες.




Θα αγκαλιάσω ξανά τη μαμά μου, τον παππού και την γιαγιά μου ... Τόσο καιρό τους κρατούσα σε απόσταση για να τους προφυλλάξω, αλλά ήδη φαντάζομαι την στιγμή που θα τους σφίξω στην αγκαλιά μου και θα τους κάνω ένα ζεστό φιλί.





Ήδη έχω επικοινωνήσει με την μανικιουρίστα και την κομμώτρια και τους έχω πει, ότι θα είμαι το πρώτο τους ραντεβού αμέσως μόλις ανοίξουν ... Πρωί – πρωί θα σηκωθώ, φορώντας καπέλο (μη δει ο κόσμος την μαύρη ρίζα) και θα πάω να σενιαριστώ και να σουλουπωθώ ... Σίγουρα θα κλείσω τραπέζι και σε ένα ακριβό εστιατόριο για να το γιορτάσω .




Αν δεν σιγουρευτώ πρώτα ότι δεν υπάρχει ο κίνδυνος του ιού, μην νομίζεις ότι θα κάνω και πολλά πράγματα όταν βγούμε από την καραντίνα ... Είναι βέβαιο ότι μου έχουν λείψει οι φίλοι μου, το γυμναστήριο μου, ένας περίπατος στη φύση, όλα αυτά θα τα απολαύσω λαμβάνοντας ωστόσο όλα τα μέτρα προστασίας... Αααα και για να μην το ξεχάσω θα ξεκινήσω και δίαιτα, γιατί τα αρπάξαμε τα κιλάκια μας με την κλεισούρα!




Θα πάω κομμωτήριο, θα φτιάξω τα νύχια μου, θα αγοράσω νέα ρούχα και θα βολτάρω συνέχεια με τον σύντροφό μου! Μόλις τελειώσει η καραντίνα, θέλω να απολαύσω, να χαρώ τη ζωή ... Όχι δεν θα με πιάσουν οι μιζέριες με τα οικονομικά, δεν έχουν καμία αξία άλλωστε, θα το ρίξω έξω όσο μπορώ!




Τελειώνοντας η καραντίνα θέλω να φύγω κάπου μακριά, σε ένα βουνό, σε ησυχία ... Συνήθισα αυτή την σιγή που υπήρχε στους δρόμους και θέλω να βρεθώ μακριά από την βοή της πόλης και να μυρίσω και πάλι το καθαρό οξυγόνο, να βρεθώ κοντά στη φύση ... Φυσικά και θέλω να κάνω ατελείωτες ώρες σεξ ... η αλήθεια να λέγεται το στερήθηκα με την καραντίνα...




Μόλις τελειώσει η καραντίνα μην τον είδατε, μην τον συναντήσατε, θα με χάσετε από παντού γιατί θα είμαι μόνιμα στους δρόμους... Θα βγω να φωνάξω Φτου Ξελεφθερία , θα πανηγυρίσω, θα πάνω να δω αγώνες, θα ταξιδέψω, θα δω όλους τους φίλους μου και κάθε μέρα θα είμαι για clubbing.




Θα επιστρέψω στο γραφείο όπου εκεί θα γίνεται ένα χάος, θα θέσω στόχους για να μπορέσουμε να πάμε μπροστά γιατί μας περιμένει κρίση. Όχι δεν θα κάνω επιπολαιότητες γιατί μετά μας περιμένει μεγάλος αγώνας, πολλές στερήσεις και τα οικονομικά θα είναι στον πάτο!




Θα νιώσω ότι είμαι ελεύθερος, θα δω όλους τους φίλους μου, τόσο τους παλιούς όσο και τα νέα φιλαράκια που έκανα όλο αυτό το διάστημα από το διαδίκτυο! Θα τολμήσω να κάνω αλλαγές στη ζωή μου και τίποτα να μην μοιάζει με πριν ... Είναι βέβαιο ότι θα κάνω οτιδήποτε δεν με καταπιέζει...




Θα πάω μία βόλτα στην θάλασσα, θα βρέξω τα πόδια μου στο κύμα και θα περπατήσω στην αμμουδιά για να πάρω ενέργεια... Θα πιω κρασάκι χαζεύοντας το κύμα και ναι, θέλω χταποδάκι στα κάρβουνα πόσο μου έχει λείψει... Θέλω επίσης να αγκαλιάσω όλα τα άτομα που αγαπώ και μου έλειψαν.




oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top