Ερωτικές προβλέψεις Απριλίου 2020

0

θα μας δώσει μία ανάσα ανακούφισης.

Ο δεύτερος μήνας της Άνοιξης είναι εδώ και υπόσχεται θα μας δώσει μία ανάσα ανακούφισης, μετά από έναν σκληρό Μάρτη!

Είμαστε έτοιμοι να περάσουμε ένα όμορφο Πάσχα και έναν ερωτικό Απρίλιο;



1ο δεκαήμερο: Ο Απρίλιος φέρνει ποιοτικό φλερτ, σημαντικές γνωριμίες, ευκαιρίες να ξεπεράσεις κάθε πρόβλημα παλιό, να ζήσεις παθιασμένες στιγμές, να πάρεις ένα καλό νέο και να κάνεις ευχάριστες μετακινήσεις ή συναντήσεις! Τώρα μάλιστα! Αυτή είναι Άνοιξη!

2ο δεκαήμερο: Επικοινωνιακά μια χαρά τα πας στον Έρωτα αυτόν τον μήνα! Με τα φλερτάκια σου, τις νέες γοητευτικές γνωριμίες, τις εκδρομές σου, τα ραντεβουδάκια σου... Στην συντροφική ζωή ωστόσο, τα γκρεμίζεις όλα, με τόσα νεύρα και ξεσπάσματα που έχεις...

3ο δεκαήμερο: Δύσκολα τα πράγματα μωρό μου... Ναι οκ, μπορεί να μην λείψει το φλερτ και το παιχνίδι, ωστόσο τα λάθη σου είναι τόσο σοβαρά, που θα χάσεις την μπάλα... Όχι στις περίεργες ερωτικές ιστορίες, όχι στα παιχνίδια εξουσίας, όχι στην πονηριά, όχι στους καυγάδες, όχι στην παρορμητικότητα, όχι στην επιπολαιότητα και όχι στις υπερβολές!



1ο δεκαήμερο: Δεν τον λες και εύκολο τον Απρίλιο μωρό μου, δυστυχώς. Είσαι σίγουρα ο πρωταγωνιστής και σίγουρα κάποιες ερωτικές ευκαιρίες θα έρθουν ξαφνικά. Ωστόσο, ακόμα περισσότερες θα είναι οι ρήξεις, οι αρνητικές ανατροπές, οι ρήξεις, οι καταλυτικές εξελίξεις και η σκληρότητα. Υπομονή...

2ο δεκαήμερο: Το καλό με τον Απρίλη, είναι ότι σε απαλλάσσει από τα οικονομικά ζόρια και έτσι ανενόχλητος εσύ, απολαμβάνεις τις μικρές χαρές του έρωτα, την σιγουριά του και άπειρες αισθησιακές στιγμές! Καλό, έτσι;

3ο δεκαήμερο: Τύχη, πάθος, ταξίδια (αν σταματήσει η παλιοκαραντίνα), γνωριμίες, φλερτ, θετικές αλλαγές, βοήθεια από φίλους, εκπλήξεις και επίτευξη μεγάλων ερωτικών στόχων! Τι τέλειος Απρίλης!



1ο δεκαήμερο: Κι επιτέλους, ένας τέλειος μήνας για σένα! Ευκαιρία για νέα σταθερή σχέση ή επισημοποίηση, παθιασμένες στιγμές και γνωριμίες, απαλλαγή από τα προβλήματα, επαναφορά αισιοδοξίας, ουσιαστικά μηνύματα και νέα και χαρμόσυνες μετακινήσεις ή συναντήσεις! Απόλαυσε τον Απρίλιο λοιπόν!

2ο δεκαήμερο: Ώρα για αλλαγή! Όλα βελτιώνονται και διορθώνονται στον έρωτα αυτόν τον μήνα και μάλιστα στα ξαφνικά! Με πάθος και φουλαρισμένη την γοητεία σου, πετυχαίνεις στόχους! Ωστόσο, το νου σου στα ερωτικά ψέματα -είτε στα λένε, είτε τα λες- και στα εργασιακά σου λάθη!

3ο δεκαήμερο: Ερωτική, αλλά και οικονομική εύνοια, ομορφιά, ερωτικές επιτυχίες, θετικές εξελίξεις, πάθος και συναίσθημα, φέρνει ο Απρίλιος! Όχι κι άσχημα, έτσι;



1ο δεκαήμερο: Μπορεί γλυκό μου Καρκινάκι, ο Απρίλης να ξεκινήσει λίγο βαρετά, αλλά το τέλος του, σου ετοιμάζει αλλαγές, θετικές εκπλήξεις και εξελίξεις, βοήθεια από φίλους, γνωριμίες και κατακτήσεις!

2ο δεκαήμερο: Μπορεί συναισθηματικά και ψυχολογικά να είσαι πιο ήρεμος αυτόν τον μήνα, ωστόσο πάλι τα ερωτικά... απωθημένα σε τρώνε, γυρνάς σε ένα ερωτικό παρελθόν και τελικά πληγώνεσαι ξανά. Άσε την παρορμητικότητα και πάρε πρωτοβουλίες, από τον επόμενο μήνα!

3ο δεκαήμερο: Περίεργος ο Απρίλης και σίγουρα καθοριστικός! Από την μια σου δίνει παθιασμένες στιγμές, γοητευτικές γνωριμίες, συντροφικότητα, τύχη και αισιοδοξία, αλλά από άλλη, σε παρασύρει σε ερωτικά και επαγγελματικά λάθη, που σίγουρα θα γυρίσουν μπούμερανγκ και δεν θα λείψουν οι ρήξεις και οι απώλειες...



1ο δεκαήμερο: Από ανεμελιά μια χαρά τα πας! Χαρούμενες ερωτικές στιγμές, θετικές εξελίξεις, αισιοδοξία, τύχη, φλερτ και επιτυχίες! Στα σοβαρά το χάνεις... Λάθη, ανατροπές, καυγάδες και απώλειες σε συντροφική και επαγγελματική ζωή... Σοβαρέψου λοιπόν άμεσα!

2ο δεκαήμερο: Αχ, πόσο εύχομαι να έχει τελειώσει αισίως όλο αυτό με τον κορονοϊό και την καραντίνα... Γιατί μωρό μου, για σένα ο Απρίλης σημαίνει γνωριμίες, επαφές, ταξίδια, εκδρομές, ραντεβού, ευχάριστες και παθιασμένες συζητήσεις, συναντήσεις και συγκυρίες! Ε, δεν γίνονται όλα αυτά, με καραντίνες!

3ο δεκαήμερο: Στον έρωτα ο Απρίλης θα σου φέρει αλλαγές, εκπλήξεις, ανανέωση, γνωριμίες και νέα ξεκινήματα! Άσε που σε όλα αυτά, τα φιλαράκια σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο!



1ο δεκαήμερο: Απόλυτα τυχερός ο Απρίλιος, ακόμα κι αν δεν φανεί από την αρχή! Γεμάτος ευκαιρίες, νέα ξεκινήματα, σχέδια για ταξίδια, φλερτ ανανέωση, απόλυτα θετικές εξελίξεις και αλλαγές! Όσο πιο κοντά φτάνει στο τέλος του ο μήνας, τόσο καλύτερα περνάς στον ερωτικό τομέα!

2ο δεκαήμερο: Δεν τον λες και ερωτικό τον Απρίλιο... Η μάλλον τον λες, μέχρι την στιγμή που ψέματα και αυταπάτες αποκαλύπτονται και η απογοήτευση παίρνει την θέση της τυφλής αγάπης... Άσε που θα έχεις και τα επαγγελματικά σου να σε απασχολούν τώρα!

3ο δεκαήμερο: Πιο ερωτικός και τυχερός μήνας, δεν γίνεται! Πάθος, κατακτήσεις, νέα σχέση, επισημοποίηση, διασκέδαση, επιτυχίες, λάμψη και όλα τέλεια! Απόλαυσε το!



1ο δεκαήμερο: Αγαπησιάρικος τέρμα ο Απρίλιος! Χωρίς προβλήματα πια, με ουσιαστική ερωτική τύχη, γοητευτικές γνωριμίες, πάθος, συντροφικότητα και λύσεις! Θα περάσεις απλά υπέροχα!

2ο δεκαήμερο: Βρε παιδάκι μου αφού όλα καλά σου πάνε σε συντροφική ζωή, με χαρούμενες στιγμές, πάθος και συναίσθημα, εσύ γιατί τρώγεσαι και προκαλείς καυγάδες και τσακωμούς;

3ο δεκαήμερο: Και εκεί που είσαι μέσα στην τρελή χαρά και φλερτάρεις ή το γλεντάς... ερωτικά, κάνεις λάθη και ζαβολιές στην συντροφική ζωή, γκάφες στον έρωτα, μπλέκεις με λάθος μοιραίους παθιασμένους έρωτες, λες λάθος λόγια μες τα νεύρα σου! Μάντεψε ποιος θα κλάψει στο τέλος, αν συνεχίσεις έτσι!



1ο δεκαήμερο: Σίγουρα οι εξελίξεις του Απριλίου, αφορούν τον συντροφικό τομέα. Οι ευκαιρίες για να βελτιώσεις τα πράγματα θα είναι πολλές και ξαφνικές, ωστόσο εσύ επιλέγεις λανθασμένα τους καυγάδες, τις ρήξεις, το τέλος, τον χωρισμό, την λάθος συμπεριφορά και αντιμετώπιση... Οι αλλαγές που θα έρθουν, δεν θα σου αρέσουν, αλλά οφείλεις ψύχραιμα να προσαρμοστείς σε αυτές...

2ο δεκαήμερο: Γεμάτο πορτοφόλι, γοητεία, σαγήνευση και πολύ πολύ σεξ... Θα καλοπεράσεις τον Απρίλη πουλάκι μου...

3ο δεκαήμερο: Αν είσαι ελεύθερος, μην σταματήσεις να φλερτάρεις αυτόν τον μήνα! Μέσα από το φλερτ, θα έρθει κάτι πολύ καλό, promise! Αν πάλι είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για παθιασμένες, αλλά και ρομαντικές στιγμές με το άλλο σου μισό!



1ο δεκαήμερο: Θες φλερτ και ερωτική ανεμελιά; Θες να ξεπεράσεις παλιά προβλήματα που είχες με το άτομο της καρδιάς σου; Θες νέα σχέση ή γάμο; Όλα μπορεί να στα προσφέρει ο Απρίλιος! Τέλεια, τέλεια, τέλεια!

2ο δεκαήμερο: Φλερτ, συναίσθημα, πάθος, κατακτήσεις και καλοπέραση στον έρωτα! Πάμε λοιπόν για νέα πράγματα, διότι αν πάλι ασχοληθείς με το ερωτικό σου παρελθόν, θα τα φας τα μούτρα σου και θα κλαις πάλι...

3ο δεκαήμερο: Βρε, βρε... Σοβαρεύεις (παραδόξως) στον έρωτα και ο Απρίλιος, σου δίνει μία τεράστια ευκαιρία να βρεις το άλλο σου μισό ή να κάνεις ένα μεγάλο βήμα, με την ήδη υπάρχουσα σχέση σου!



1ο δεκαήμερο: Το πρώτο μισό του Απρίλη, η αλήθεια είναι πως θα χασμουριέσαι στα ερωτικά σου! Το δεύτερο μισό ωστόσο του Απρίλη, χορταίνεις ερωτική τύχη, κατακτήσεις, θαυμαστές, ξαφνικές εξομολογήσεις, καλοπέραση, χαρά, πάθος και συναίσθημα!

2ο δεκαήμερο: Σε λάθος άρθρο μπήκες και συγνώμη αν σε στεναχωρώ... Όχι, ο Απρίλιος κάθε άλλο παρά ερωτικός θα είναι... Μπορεί να είσαι πιο ανανεωμένος από ποτέ εμφανισιακά, ωστόσο τα επαγγελματικά θέματα, μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου!

3ο δεκαήμερο: Επικοινωνιακά, θα σου έρθουν ερωτικές ευκαιρίες σίγουρα... Το θέμα είναι να εκμεταλλευτείς την τύχη και την γοητεία σου και όχι να μπλέκεις πάλι σε λάθος έρωτες, να κάνεις γκάφες, να φέρεσαι ανέντιμα, απότομα και σκληρά. Κάθε λάθος σου, θα έχει και συνέπεια. Βαριά συνέπεια στα ερωτικά σου...



1o δεκαήμερο: Απόλυτα ερωτικός ο Απρίλιος, γεμάτος πάθη, συναισθηματική πληρότητα, ευκαιρίες για κάτι σταθερό και πολλά μυνήματα, όπως και φλερτ. Βέβαια, κάποιες (αρκετές) ανατροπές, ρήξεις και κόντρες, θα χαλούν κατά καιρούς το καλό κλίμα και θα σε σοκάρουν. Α και κάτι τελευταίο... Μακριά από πρώην!

2ο δεκαήμερο: Φλερτάκι, γνωριμίες, ραντεβουδάκια, λύσεις επικοινωνιακές με την σχέση σου, ερωτικά μηνύματα και λογάκια και στιγμές γεμάτες πάθος και συναίσθημα! Μια χαρά ο Απρίλης, ε;

3ο δεκαήμερο: Λάμπεις! Χορταίνεις κατακτήσεις, θαυμαστές, φλερτ, ερωτικές επιτυχίες, διασκεδάσεις και όλα τα βλέμματα που είναι στραμμένα πάνω σου! Απόλαυσε έναν υπέροχο Απρίλη!



1ο δεκαήμερο: Ήρεμος ο Απρίλης αρχικά, αλλά προς το τέλος του αναμένεται συναρπαστικός! Είτε με μία εξομολόγηση, είτε με ένα καλό νέο ξαφνικό, είτε με συνάντηση που θα σου χαρίσει χαμόγελα ασταμάτητα!

2ο δεκαήμερο: Χμμ..., κοίτα... Μπορεί ο Απρίλης να σου δώσει ευκαιρία για ένα ερωτικό πισωγύρισμα, αλλά τελικά θα απογοητευτείς από το αποτέλεσμα! Αν πάλι είσαι δεσμευμένος, κόψε τα ψέματα και κυρίως σταμάτα να πιστεύεις ψέματα!

3ο δεκαήμερο: Αρχίζει συναρπαστικά ο Απρίλης! Με τύχη, πάθος, γοητεία, χαρούμενα μηνύματα και νέα, τύχη και χαρούμενες στιγμές! Με το πέρασμα των ημερών βέβαια, θα καταλαγιάσει όλο αυτό, αλλά και πάλι, η θετικότητα θα παραμείνει!



oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top