Ερωτικά μυστικά και ζώδια

0

Τι κάνει το κάθε ζώδιο να "κολλήσει" ερωτικά;

Είναι κοινώς αποδεκτό ότι οι άνθρωποι έχουν τα «κουμπιά» τους και το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει κάποιος όταν μπαίνει στο παιχνίδι της κατάκτησης είναι να τα ανακαλύψει και για να προχωρήσει η γνωριμία. Τι κάνει όμως κάθε άνθρωπο να κολλάει και να θέλει να σε γνωρίσει καλύτερα ή ακόμα και να δεσμευτεί μαζί σου, αρκεί και μόνο να γνωρίζεις αρχικά το ζώδιο του αγαπημένου σου! Έτσι εξετάζοντας το κάθε ζωδιο ξεχωριστά , μπορείς να ..προβλέψεις συμπεριφορές, προσκολλήσεις και να κινηθείς ανάλογα.



Ο Κριός είναι άτομο ερωτικό, παθιάζεται μαζί σου μόνο όταν πάθει στέρηση και θα κολλήσει σαν βδέλλα. εάν δεν σε θεωρεί δεδομένη και βέβαια τον απορρίψεις δυο τρείς φορές πριν πεις το ναι. Έτσι θα καταφέρεις και μέσω της αδιαφορίας να τον φέρεις στα νερά σου, και να το ξέρεις ότι είναι μόνο ερωτευμένος ..με τον εαυτό του.




Ο Ταύρος είναι άτομο αισθησιακό, και θα παθιαστεί μαζί σου μόνο εάν είσαι και εσύ άτομο ερωτικό και δεν βαριέσαι να ικανοποιείς τις επιθυμίες του. Θέλει μια σύντροφο ενεργά σεξουαλικά και αυτός είναι ο μόνος τρόπος να κολλήσει μαζί σου. Δεν πρέπει να τον κάνεις να ζηλέψει .





Ο Δίδυμος είναι άτομο εγκεφαλικό και για να παθιαστεί μαζί σου, πρέπει να μοιράζεστε την ίδια προσκόλληση, εμμονή που έχει με το chatting, τα μηνύματα και γενικά τις ώρες που περνάει μιλώντας στο τηλέφωνο. Επιδέξια επικοινωνιακή, με ενδιαφέροντα και ένα μεγάλο κοινωνικό κύκλο είναι τα σημεία που πρέπει να αναπτύξεις.




Ο Καρκίνος είναι άτομο ρομαντικό, τρυφερό και για να κολλήσει μαζί σου πρέπει αρχικά να του θυμίζεις τη μαμά του, γιατί αυτή είναι η κύρια εμμονή-προσκόλληση του. Οπωσδήποτε βέβαια και μέσα από την τέχνη της μαγειρικής θα καταφέρεις να τον μαγέψεις και να τον φέρεις στα νερά σου.




Ο Λέων είναι βασιλιάς, έχει πολλές εμμονές και κυρίως με το όνομα του.. με το πόσο σπουδαίος και ξεχωριστός είναι, άρα για να τον κάνεις δικό σου πρέπει συνέχεια να τονίζεις τα χαρίσματα του ή να μπορείς να του ..καλύψεις τις απαιτήσεις του και σε υλικό επίπεδο. Για να τον κάνεις δικό σου πρέπει όμως και εσύ να ξεχωρίζεις, μια που είναι μεγαλομανής.




Ο Παρθένος είναι άτομο συντηρητικό και λίγο ψυχαναγκαστικό άρα η εμμονή του έχει να κάνει αρχικά με απλά καθημερινά πράγματα, κυρίως τη ρουτίνα του που θα πρέπει να ακολουθείς πιστά και για να σε πάρει στα σοβαρά. Επίσης και για να καταφέρεις να σε βάλει στην καρδιά του, πρέπει να αποδεχτείς όλες τις ιδιοτροπίες του και να αρνηθείς τις δικές σου. Μεγάλη δυσκολία.




Ο Ζυγός είναι νάρκισσος και για να τον καταφέρεις πρέπει να τονίζεις το ωραίο παρουσιαστικό του αλλά και εσύ να προσέχεις αρκετά τον εαυτό σου. Έχει λοιπόν εμμονή με το ωραίο , αλλά και με το ωραίο φύλο, οπότε πρέπει να μάθεις να κλείνεις τα μάτια σε κάθε παρασπονδία του. Αρκετά επιφανειακός αλλά τουλάχιστον εύκολος. Θέλει σχέση.




Ο Σκορπιός έχει έντονο συναίσθημα που ξυπνάει μέσα του, όταν διατηρήσεις μια στάση κρύο, ζέστη και μέχρι να παγιωθεί η κατάσταση μεταξύ σας. Είναι άτομο που κολλάει, αλλά πρέπει να διαθέτεις μαγνητισμό και να μπορείς να κάνεις ατέλειωτο σεξ. Προσκόλληση σε συγκινήσεις.





Ο Τοξότης αγαπάει με πάθος την ελευθερία του.. και για αυτό εάν θέλεις να μείνετε μαζί πρέπει να του αποδείξεις ότι δεν έχεις τη διάθεση να τον φυλακίσεις και είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει. Με τίποτα δεν πρέπει να τον καταπιέσεις, γιατί θα σου φύγει πριν καλά καλά το καταλάβεις.





Ο Αιγόκερως είναι εργασιομανής, άνθρωπος της καριέρας και για να τον φέρεις στα νερά σου πρέπει να είσαι ανεκτική με τα ωράρια του και τις ατέλειωτες ώρες δουλειάς. Αυτό σημαίνει ότι δέχεσαι την απουσία του και δεν έχεις απαιτήσεις. Δύσκολη περίπτωση.





Ο Υδροχόος παθιάζεται με σχέδια, ιδανικά , άρα εάν θέλεις να σε προσέξει ιδιαίτερα, πρέπει να μοιράζεστε τα ίδια πάθη και να έχετε κοινό σημείο, διαφορετικά δεν θα τον βλέπεις και θα ξεχαστεί η ιστορία γρήγορα. Δεν τον συγκινεί το συναίσθημα και για αυτό πρέπει να μην εκδηλώσεις ευαισθησία.





Ο Ιχθύς είναι ρομαντικός , τρυφερός και παθιάζεται με το δράμα, πολύ ευσυγκίνητος και πρέπει να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και να μιλήσεις ανοιχτά για την αγάπη, τον έρωτα. Προσοχή μόνο στις τάσεις φυγής που έχει, καθώς ξαφνικά και χωρίς προειδοποίηση μπορεί να φύγει και για πάντα. Δεν δεσμεύεται ολοκληρωτικά.





Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top