Οι γαμοβαφτίσεις είναι το τέλειο μέρος για φλερτ

0

όλα μπορούν να συμβούν.

Στατιστικά να το δούμε, πιθανόν να ‘σαι κι εσύ ένας απ’ αυτούς που επιβεβαιώνουν τη ρήση «όπου γάμος και χαρά, η Βασίλω πρώτη». Οι γαμοβαφτίσεις αποτελούν το τέλειο meeting point για όλους μας και σίγουρα παραδεχόμαστε πως προσφέρονται σαν ιδανικά σκηνικά για να φλερτάρουμε και να περάσουμε καλά. Μπορεί να μην ήρθε ακόμα η ώρα σου να βάλεις στεφάνι, κι ας ηχεί στα αφτιά σου εδώ και καιρό η επιθυμία της μανούλας «Εσύ πότε θα παντρευτείς;», όμως αυτό δε σημαίνει πως μια ενδεχόμενη σχέση σ’ αφήνει αδιάφορο.

Ας μην ξεχνάμε ότι ένα απ’ τα βασικά χαρακτηριστικά των γάμων και των βαφτίσεων, εκτός απ’ το φαγητό, τους χορούς, τα κουφέτα και την τούρτα, αποτελούν κι οι γνωριμίες που θα κάνεις εκεί. Άλλοτε μένουν απλώς στις δημόσιες σχέσεις κι άλλοτε μπορεί να ‘σαι τόσο τυχερός ώστε το βράδυ μπορεί να φύγεις από ‘κεί με παρέα -προσωρινή ή και πιο μόνιμη. Λίγο το ποτό, λίγο το χαρούμενο κλίμα, λίγο η θετική διάθεση κι η εξωστρέφεια ή η μοναξιά και το μαράζι, πολλά αυτά που ανεβάζουν τα επίπεδα του φλερτ κι έτσι οι πιθανότητες να περάσεις καλά αυξάνονται.

Ετοιμάζεσαι, λοιπόν, για grande εμφάνιση και σκέφτεσαι με τις ώρες τι να βάλεις στον γάμο για να κλέψεις τις εντυπώσεις. Ξέρεις ότι πιθανότατα θα συναντήσεις πολλούς ωραίους ανθρώπους εκεί, τόσο απ’ την πλευρά της νύφης όσο και του γαμπρού, κι ίσως αυτοί οι άνθρωποι, αν ταιριάζουν με τα δικά σου γούστα και τα θέλω σου, να σε μαγέψουν μ’ ένα χαμόγελό τους, να τους σαγηνεύσεις κι εσύ και να πάει λίγο παρακάτω το θέμα αν η γνωριμία σας δέσει.

Γίνεσαι μια θεότητα, σκας μύτη στον γάμο κι όλα τα βλέμματα πέφτουν πάνω σου, γιατί ας μη γελιόμαστε, κατά βάθος αυτό ήθελες, να σε κοιτάζουν όλοι. Νιώθεις την αυτοπεποίθησή σου να ‘χει χτυπήσει κόκκινο και φυσικά αισθάνεσαι έτοιμος να κατακτήσεις καρδιές.

Μπαίνοντας μέσα, το μάτι σου πέφτει σε ‘κείνη τη μελαχρινή ύπαρξη με τα ωραία μάτια που σου ελκύει το ενδιαφέρον απ’ την πρώτη στιγμή. Λίγο αργότερα αντιλαμβάνεσαι ότι είναι απ’ το σόι της κουμπάρας. Λίγο δύσκολα τα πράγματα εδώ, σκέφτεσαι, αλλά γιατί όχι; Ξεκινάς το παιχνίδι με τα μάτια κι αν ανταποκριθεί και σου δώσει το πράσινο φως, προχωράς.

Στο τραπέζι, όσο περνάει η ώρα και το αλκοόλ ζαλίζει τις αντιστάσεις, το φλερτ μεταξύ σας δίνει και παίρνει. Τσουγκρίζετε τα ποτήρια σας, ανταλλάσσετε πονηρά γελάκια, το κέφι φουντώνει κι οι χοροί σας φέρνουν όλο και πιο κοντά. Οι ματιές και τα αγγίγματα προδίδουν ότι αυτό το βράδυ θα φύγετε μαζί. Τελικά, ακούς (ή λες) το «ναι» για να συνεχίσετε κάπου αλλού οι δυο σας.

Οι γάμοι κι οι βαφτίσεις, όσο αθώοι κι αν φαίνονται, κρύβουν πάντα εκπλήξεις για τους singles που διατίθενται να αλλάξουν την προσωπική τους κατάσταση. Εκπλήξεις άλλοτε ευχάριστες κι άλλοτε δυσάρεστες, γιατί, εντάξει, δεν μπορούν να σου λένε όλοι «ναι», θα φας και καμιά χυλόπιτα. Όταν, όμως, έχεις αυτοπεποίθηση κι όρεξη να περάσεις καλά, χωρίς βέβαια να σου γίνεται εμμονή κι αυτοσκοπός το να βρεις κάποιον, όλα μπορούν να συμβούν.

Ανδρέας Πετρόπουλος
pillowfights
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top