Τα ζώδια και η γιορτή του αγίου Βαλεντίνου

0

Η Αφροδίτη αποκαλύπτει πως εκφράζουν την αγάπη τους.

Η γιορτή των ερωτευμένων είναι η ιδανική ευκαιρία για να εκφράσουμε τον έρωτα μας!

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η γιορτή των ερωτευμένων,είναι η ιδανική ευκαιρία για να εκφράσουμε τον έρωτά μας και την χαρά που μας προσφέρει. Σε αυτή την έκφραση των συναισθημάτων μας, σημαντικό ρόλο παίζει η θέση της Αφροδίτης στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη κάθε ενδιαφερόμενου! Αυτή η θέση προδιαγράφει πόσο απλόχερα κάποιος χαρίζει τον έρωτα, αν αφήνεται ελεύθερος στις ορέξεις του έρωτα ή αν ακόμα έχει την τάση για μακροχρόνιες σχέσεις.



Θα γίνει τολμηρός, κάνοντας σχέδια για το βράδυ, τα οποία θα περιλαμβάνουν εσένα, χωρίς βαρύ ρουχισμό. Θα πάρει πρωτοβουλίες, αποφασίζοντας ενδεχομένως που θα πάτε, αλλά δε θα έχει υπομονή να μείνει όλο το βράδυ με μαζεμένα τα χέρια, αφού το ζώδιο σε κυβέρνηση Άρη, είναι επιρρεπές στην υπερβολική τεστοστερόνη!



Αναμφίβολα θα συμπεριφερθεί σαν τζέντλεμαν, γεμίζοντας σε λουλούδια, πραλίνες και ίσως ένα κομψό κόσμημα. Η επιλογή της βραδιάς θα είναι αυστηρά δική του υπόθεση, όπως και αυτή του καλού κρασιού. Δεν περιμένει ανταλλάγματα από σένα και εσύ μην περιμένεις να εκδηλωθεί εύκολα. Tip: φόρεσε κάτι διακριτικό και καλόγουστο, γιατί ξενερώνει εύκολα με τη λάθος εμφάνιση.



Το καλύτερο για αυτόν θα ήταν ένα ταξίδι-έκπληξη, κάτι απρόσμενο και ενδιαφέρον. Οπότε σε αυτή την γραμμή θα ακολουθήσει στην οργάνωση της συγκεκριμένης ημέρας. Ίσως με πιο πολύ σοβαρότητα, αφού ο κυβερνήτης του Ερμής θα βρίσκεται ακόμα στην επιρροή του τριγώνου του με τον Κρόνο. Το πιθανότερο πάντως είναι να ακούσεις πως τέτοιου είδους γιορτές είναι μόνο μια καλή πρόφαση για ακόμα περισσότερο σεξ.



Τα crowdy places θα τα αποφύγει τη συγκεκριμένη βραδιά, προτιμώντας κάτι πιο οικείο: το σπίτι του. Ναι, δε βρίσκει τι κακό υπάρχει, δύο ερωτευμένοι να γιορτάσουν μόνοι τους στο σπίτι, υπό το φως των κεριών, των μυστικών και της θαλπωρής. Έτσι, θα έχει και ένα έναυσμα να αποκαλύψει τα αισθήματά του απέναντί σου, καθώς και το σκοπό της σχέσης σας. Αν επιλέξεις κάτι πιο κοσμικό, θα σε θεωρήσει επιφανειακή.



Η επιτομή του life style και της εκλεκτικής κοινωνικότητας, θα δώσει μια ιδιαίτερη χροιά στο όλο θέμα της ημέρας αυτής. Υποχρέωσή του να επιλέξει κάτι που θα ικανοποιήσει αυτή τη τόσο σνομπ Αφροδίτη, αλλά και να φανεί μεγάλος στα μάτια σου. Μετά, ξέρει πως ο δρόμος για την καρδιά σου είναι ανοιχτός. Με τα αισθήματά του μπορεί να είναι συγκρατημένος, αλλά τόσο γαλαντόμος με άλλα, που δε θα σε αφήσει παραπονεμένη.



Αν βρίσκεται στην αρχή της σχέσης, δε θα είναι ιδιαίτερα διαχυτικός, περιμένοντας να δει περιεχόμενο στη δική σου καρδιά. Με πρόφαση τη μέρα αυτή, θα φάει το απαραίτητο σκούντημα, ώστε να γίνει ενεργός και να σου δείξει πως μπορεί να σκαρφιστεί την καλύτερη έκπληξη αν το θέλει. Αν του δώσεις την αίσθηση της σταθερότητας, θα ακουμπήσει πάνω σου.



Η Αφροδίτη αυτή θα συμπεριφερθεί με ευγένεια και κομψότητα, φροντίζοντας να περάσεις μια όμορφη μέρα και μια ακόμα καλύτερη νύχτα. Θα χρησιμοποιήσει μάλλον εμπορικούς τρόπους να σου δείξει την αγάπη της, όπως ένα ακριβό δώρο και μια ανθοδέσμη-κήπο. Δεν μπορεί όμως να γίνει συναισθηματική μέχρι υπερβολής. Αρκέσου σε ό,τι σου προσφέρει.



Ήδη στο μυαλό του είναι παιγμένο το έργο με τις χίλιες και μία νύχτες, εμπλουτισμένο με περισσότερα βίτσια. Θα σου δείξει πολλάκις πως σε θεωρεί δική του και δεν θα περιμένει μόνο τη μέρα αυτή. Όσον αφορά μια πιο ειλικρινή ερωτική εξομολόγηση, θα κρατήσει το τελευταίο χαρτί για πάρτη του.




“Το καλύτερο παιδί”, με μια Αφροδίτη καλοσυνάτη, ντόμπρα και τίμια, είναι χαρά του να σε κάνει να νιώσεις εκτός από θηλυκό και μια ολοκληρωμένη γυναίκα. Το να δείξει ότι σε αγαπά, είναι για αυτόν το λιγότερο που μπορεί να κάνει για σένα, ενώ τα κόμπλεξ και τις γνωστές φοβίες των άλλων αρσενικών, αυτός δε τα γνωρίζει. Respect!



Συγκρατημένη στην ένδειξη αγάπης και πάθους, είναι αυτή η υπολογιστική Αφροδίτη. Ότι κάνει, θα είναι με μέτρο και σύνεση, ξορκίζοντας την υπερβολή. Αρέσκεται όμως να επιβεβαιώνεται η γοητεία της, οπότε δε θα είχε καμία αντίρρηση αν έκανες εσύ την ερωτική εξομολόγηση την ημέρα αυτή. Κατά τ άλλα, δε θα σε ρεζιλέψει ποτέ, ενώ θα σου δείξει με πράξεις πως σε θέλει στη ζωή του.



Εδώ υπάρχει μια ζωδιακή απέχθεια προς τις παραδόσεις, έστω και αν είναι ξενόφερτες. Θα κάνει λοιπόν πως είναι μια συνηθισμένη μέρα και θα σε πιάσει πάλι στον ύπνο, με τις απρόσμενες προτάσεις και ανάγκες του. Αν καλά και σώνει αποφασίσετε να το γιορτάσετε, θα διαλέξει ένα alternative μέρος με ροκ γκρουπάκι. Στο έκτο σφηνάκι, μπορεί να σου πει πως σε συμπαθεί.



Η Αφροδίτη εκεί, σε εξαιρετική θέση, προσδίδοντας ευαισθησία στον έρωτα, με την πρώτη ευκαιρία θα βγάλει προς τα έξω όλο το μέγεθος των συναισθημάτων, αλλά και μία γκάμα φοβίας, που περιλαμβάνει φόβο εγκατάλειψης και προδοσίας. Οπότε, αν το ζητούμενό σου είναι να σου δείξει τι νιώθει για σένα, με ευκαιρία τη γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου, τότε θα είσαι από τις κερδισμένες. Tip: τα μπλουζ να συνοδεύονται και από τον κατάλληλο φωτισμό!



astrologos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top