Να γιατί ανησυχεί περισσότερο το κάθε ζώδιο

0

Τι δεν θέλει με τίποτα να του συμβεί;

Το κάθε ζώδιο έχει την δική του ανησυχία. Ή και τον δικό του φόβο. Διάβασε λίγο πιο κάτω τι είναι αυτό που προκαλεί την μεγαλύτερη... ταραχή σε καθένα από τα 12 ζώδια και ποιο στοιχείο βγάζουν στην επιφάνεια ως αντίδραση.Να αναγκαστεί να υπακούσει σε εντολές, κυρίως ανθρώπου που αμφισβητεί ή δε σέβεται ή να του απαγορεύσουν το οτιδήποτε. Ξυπνάει το αντιδραστικό μέσα του και θα κάνει το αντίθετο, ακόμα κι αν κατά βάθος δεν το πολυθέλει.

Ο φόβος της απώλειας κεκτημένων είναι πολύ ισχυρός. Αν χάσει κάτι που του παρέχει ένα είδος εξασφάλισης αυτόματα νιώθει εκτεθειμένος γι' αυτό και γίνεται κτητικός.


Το να μη μπορεί ελεύθερα να διατυπώνει την άποψή του και να λέει αυτά που οι άλλοι του υπαγορεύουν. Νιώθει ότι ακυρώνεται η σκέψη και η λογική του. Γι' αυτό και «πετάγεται» να πει αυτό που νομίζει σωστό.

Το να απειληθεί η ασφάλεια των δικών του ανθρώπων. Τρέμει στην ιδέα ότι τα μέλη της οικογένειάς του ή τα παιδιά του μπορεί να πάθουν κάτι γι' αυτό και γίνεται υπερπροστατευτικός.


Το να αναγκαστεί να υποταχτεί και να χάσει την υπερηφάνεια και την αξιοπρέπειά του ή να ρεζιλευτεί ανεπανόρθωτα. Από αυτό το φόβο προκύπτει και η υπεροπτική του στάση.

Ο φόβος της αρρώστιας για τον ίδιο και τα αγαπημένα του πρόσωπα είναι καταλυτικός. Εξαιτίας του συνεχώς φροντίζει να ενημερώνεται και να ελέγχει την υγεία του.


Το να καταλήξει μόνος και έρημος στη ζωή, χωρίς συντροφιά. Ακόμα κι ο Παράδεισος για το Ζυγό είναι άσχημος, αν δεν έχει παρέα γι' αυτό και κάνει συμβιβασμούς.


Η προδοσία είναι κάτι που τρομάζει τον Σκορπιό, ιδίως όταν προέρχεται από άτομο που εμπιστεύεται. Γι' αυτό κρατά πάντα επιφυλάξεις ακόμα και για το πιο κοντινό του πρόσωπο.


Το να τον περιορίσεις σε ένα στενό πλαίσιο, χωρίς εναλλακτικές και διεξόδους. Και μόνο στη σκέψη ότι κάποιος του τραβάει τα γκέμια πάνω που θέλει να ξεχυθεί μπροστά, τρομοκρατείται και είναι συνεχώς «στο φεύγα».


Το να μην αναγνωριστεί η προσφορά, η αξία ή οι κόποι του και να μην δικαιωθεί. Γι' αυτό εργάζεται σκληρά για να καταξιωθεί και είναι πλήγμα να βλέπει να προωθούνται άλλοι με περισσότερο μέσο ή τύχη.

Το να δεσμεύεται από άτομα ή καταστάσεις και να μην νιώθει ελεύθερος και ανεξάρτητος να κάνει αυτό που θέλει. Γι' αυτό και δεν στέκεται πουθενά και επιδιώκει συνεχώς την αυτονομία του.


Το να διαψεύδονται οι προσδοκίες και τα όνειρά του. Γι' αυτό προτιμά να βλέπει τα πράγματα όπως θέλει και να μην αναγκάζεται να έρθει σε επαφή με μια πραγματικότητα που δεν του αρέσει.


astrology
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top