Ζώδια 2020: Ετήσιες Προβλέψεις

0

Διάβασε την ετήσια πρόβλεψη του ζωδίου σου για το 2020.

Μια ακόμη χρονιά έρχεται και η μπάντα παιανίζει Βασίλη Παπακωνσταντίνου: «Είσαι η ελπίδα μας…» (η συνέχεια είναι γνωστή)!

Τι μέλλει γενέσθαι όμως για τα δώδεκα ζώδια;



Πάντα ήθελες να κάνεις του κεφαλιού σου και οι άλλοι να σε εκθειάζουν, όμως εδώ και 1-2 χρόνια σε έχει περιλάβει ο Κρόνος και σου έχει κόψει τον βήχα. Τα καψόνια που σου κάνει μάλιστα δεν έχουν τελειώσει ακόμα, αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα και έχεις κι εσύ πλέον «μπάρμπα», ώστε να κάνεις μερικές βλακείες και να μην τις πληρώνεις. Φαίνεται μάλιστα πως ο Δίας σου έχει φυλαγμένη μια θεσούλα στο θεωρείο, έτσι για να γίνεις κι εσύ ο από πάνω να δεις πως είναι βρε αδελφέ. Για πόσο; Το πιθανότερο είναι να βαρεθείς κάποια στιγμή και να αρχίσεις να αυθαιρετείς και να κάνεις τσαμπουκάδες, μπας και σε διώξουν, έλα όμως που αυτή η στάση σου θα εκτιμηθεί δεόντως και θα σε κάνουν πρωτοπαλίκαρο. Είναι να μην είσαι καλός σε κάτι, αμέσως να σε εκμεταλλευτούν…

Εκείνο πάντως που με τρομάζει λίγο σε σένα είναι οι τρόποι σου και με τον Άρη να τρίβεται κατ’ εξακολούθηση με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα μέσα στην χρονιά, δεν αργεί να γίνει η ζημιά. Τασάκι θα πετάξεις, οβίδα θα σου ρίξουν… τα καρούμπαλα είναι στην ημερήσια διάταξη. Δεν το συζητώ, δε, αν οδηγείς σαν καμικάζι. Ειδικά αν είσαι του πρώτου και του δευτέρου δεκαημέρου, κλείδωσε το όχημα και πέτα τα κλειδιά στο άγνωστο.

Ερωτικά βέβαια είσαι power και ποιος σε πιάνει. Θα στενάξουν οι ραχούλες, μην κάνεις όμως το λάθος να κολλήσεις σε τίποτα χαζά περί πίστης και αφοσίωσης γιατί θα λουστείς τα «συχαρίκια» από την άλλη μεριά. Θα μου πεις και τι θα κάνεις με κοτζάμ Χείρωνα στο ζώδιό σου; Να τον παρατήσεις μπακούρι και να κλαίει;

Μα δεν ξέρεις πως όταν κολλάς, σε φτύνουνε; Εσύ είσαι ο πρώτος διδάξας, παίξ’ το ελεύθερος κι ωραίος λοιπόν και θα δεις πόσοι γαμπροί ή πόσες νύφες θα μαζευτούν!

Όσο για τις εκλείψεις της χρονιάς, εκείνες που σε ενδιαφέρουν περισσότερο είναι οι δύο Σεληνιακές, του Ιουνίου και του Δεκεμβρίου, αλλά και η Ηλιακή του Δεκεμβρίου. Ευκαιρία να ξεσκάσεις λιγάκι και να δημιουργήσεις χάος στους άλλους με τα καμώματά σου. Και δεν θέλω προγραμματισμούς και τέτοια. Κλείσε τα μάτια, βάλε το δάχτυλο στον χάρτη κι όπου φύγει, φύγει.

Επίσης, η Ηλιακή του Ιουνίου είναι ό,τι πρέπει για να φτιάξεις την φωλιά σου, χωρίς να σου την σπάνε οι γείτονες με τις ώρες κοινής ησυχίας. Όχι τίποτε άλλο, έγινε και πιο αυστηρός ο νόμος κι ώρες είναι να σε τρέχουνε στα τμήματα.

Τις άλλες δύο Σεληνιακές άσ’ τες καλύτερα, αφού δεν σε συμφέρουν. Γιατί δε σου λέω; Remember… Hirosima! Ορίστε, τι κατάλαβες τώρα…



Σε έπρηξαν πια όλοι αυτοί οι αστρολόγοι με τις καλοπροαίρετες -λέει- συμβουλές τους. Άλλαξε και πάλι άλλαξε, τι το κάναμε εδώ πέρα, πουκαμισάδικο, καμαρίνι και τσίρκουλο; Αλλά τι τα θες, τσιράκια του Ουρανού δεν είναι τα πουλάκια μου; Να πάνε όμως και να τα πουν στους "φελούς", όχι σε σένα, που είσαι αξία μεγατόνων. Τώρα μάλιστα που οσονούπω έρχεται και η Κρονάρα στον Υδροχόο για να συμμαζέψει το χάος, οι ουρανοί θα γίνουν κατά δικοί σου κι αυτοί που τόλμησαν να σε ενοχλήσουν και στραβοκατάπινες, θα βρουν επιτέλους τον μάστορά τους. Down to the earth ξανά κι ας είναι και απότομη η προσγείωση!

Βέβαια αυτό το αναρχικό σκουλήκι δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη και σίγουρα θα συνεχίσει να σε παρενοχλεί, με ανατροπές, ξαφνικούς αποχωρισμούς και εξυπνακίστικες ερωτήσεις του τύπου «τι ζυγίζει περισσότερο ένα κιλό σίδερο ή ένα κιλό βαμβάκι; Μμμ… για χαζόταυρο σε πέρασε; Και δεν ξέρει ότι ο Δίας στον Αιγόκερω θα σε κάνει προφέσορα με μάτσο τα πτυχία; Αλλά τι να πει ο ανόητος, μόνον τις καταθέσεις σου μην πειράξει, εσύ όμως δεν ξέρεις ότι αυτό που φοβάσαι περισσότερο, αυτό παθαίνεις;

Να είναι καλά πάντως ο Αρούκος κι η Αφροδιτούλα που από την άνοιξη και μετά θα σε κάνουν sex symbol και τούρμπο στο κρεβάτι κι όποιου του βαστάει ας έρθει να παραβγείτε. Τσίγκινο σωβρακάκι θα χρειαστεί κι είναι θέμα το αν θα την γλιτώσει και με αυτό.

Ωστόσο, βλέπω πως πολύ συγγενολόι έχεις μαζέψει γύρω σου και ήρθε η ώρα να αραιώνει. Γιατί δεν σε κανακεύουν από αγάπη, να σου φάνε τα σπίτια και τα κτήματα θέλουν και να σε αφήσουν θεονήστικο, συμμαχώντας με τις εκλείψεις. Μόνο η Ηλιακή στις 21/6 και η Σεληνιακή στις 30/11 είναι της προκοπής και μπορεί να δεις ηλίου πρόσωπο και να σταυρώσεις κανα φραγκάκι. Οι άλλες τέσσερις, ούτε θες να τις ξέρεις, ειδικά αυτήν την Σεληνιακή στις 5/6, που θα βγάλει στην γύρα τους εντιμότατους απατεώνες. Αλλά κι η άλλη η Ηλιακή στις 14/12 δεν πάει πίσω, φτυστή είναι με τον λήσταρχο Νταβέλη.

Προδομένα όνειρα; Βρε ξουτ παλιοβρούτοι! Στον εισαγγελέα να πάνε και στην στενή, να μετράνε τους καημούς και τους αναστεναγμούς. Να ‘χεις κι εσύ τον νου σου όμως στους άτιμους προδότες, μήπως σου κάνουν καμία στραβή και βρεθείς τυλιγμένος σε μια κόλλα χαρτί. Να ‘τανε λαδόκολλα τουλάχιστον, με αχνιστό κεμπάπ θα τους το συγχωρούσες.

Από την άλλη, αν παραφάς, μπορεί να έχεις ντράβαλα και φουσκώματα, και δεν είναι η ώρα για τέτοια, αφού η υγεία σου είναι ευαίσθητη και το ξεμάτιασμα δεν αρκεί. Κι αν αρχίσεις να παίρνεις σβάρνα τους γιατρούς, θα σε πάρουν κι αυτοί σαν τον Νικήτα Πλατή στην ταινία «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης». Εγχείρηση πάνω από τα ρούχα, με σουγιά. Μη δούνε γερό σκαρί, αμέσως να αρχίσουν τα πειράματα.



Αν και ο Δίας πήρε τα βουνά για να συναντήσει τους άλλους δύο βαρύμαγκες, μην πτοείσαι, αφού μέχρι τον Ιούνιο θα εξακολουθήσει να σου φουσκώνει τα μυαλά και να κάνει να νοιώθεις πρίγκιπας σε άσπρο άλογο κι ας είναι και κουτσό. Για μετά βέβαια το συζητάμε, αρκεί να το κλείσεις κάποια στιγμή αυτό το ρημάδι, που βουΐζει συνέχεια. Ευτυχώς που υπάρχει και το facebook, που είναι όλες τις ώρες ανοικτό αλλά ποτέ δεν ξέρεις.. Με το που θα πατήσει ο Κρόνος στον Υδροχόο μπορεί να κλείσει κι αυτό. Μα τι, επιστροφή στην εποχή του τηλέγραφου; Ε, όσο να ‘ναι κάποια προβληματάκια στις επικοινωνίες σου θα υπάρξουν, ανάθεμα τον διαστημικό καιρό και τα τερτίπια του.

Μέχρι τον Ιούνιο βέβαια, θα συνεχίσει κι ο Άρης να σε ταράζει στις φάπες, αλλά από εκεί και ύστερα πάντα θα βρίσκεις τρόπους να ξεγλιστράς και να την τρώει ο από πίσω. Νταξ', είσαι Βέγγος αλλά μην γίνεις και Τζανετάκος.

Επιπλέον, το 2020 θα έχει κάτι από την ψεύτικη αίγλη της προηγούμενης χρονιάς, αφού η Ποσειδωνάρα σε ακολουθεί πιστά και οι κοντρίτσες σας για το ποιος θα πει τα πιο ευφάνταστα ψέματα συνεχίζονται ανελλιπώς. Όχι και να σου κλέψουν την δόξα τα media, εσύ τα έκτισες αυτά τα μαγαζιά κι όποιος θέλει να κάνει «κόπι πάστε», εσένα πρέπει να ρωτάει πρώτα, τον άρχοντα της αντιγραφής.

Το κακό όμως είναι ότι έχεις να κουλαντρίσεις και τα τερτίπια των εκλείψεων που επισκέπτονται συχνά πυκνά, εσένα και τον γείτονά σου τον Καρκίνο, με πρόθεση να σου αλλάξουν τον αδόξαστο στα οικονομικά. Κι άντε πάλι να βρίσκεις πατέντες για να φορτώσεις στον κόκορα τα έξοδα και τα χρέη σου. Όμως αν αγαπά ο Θεός τον νοικοκύρη, αγαπά και τον κλέφτη, μπορείς λοιπόν να ελπίζεις βάσιμα πως θα την σκαπουλάρεις κι αν αρχίσουν να καταφτάνουν τα ραβασάκια από την εφορία ή τις τράπεζες, σιγά μην ιδρώσει το αφτάκι σου. Παραλήπτης άγνωστος, να επιστραφεί παρακαλώ…

Μην μου αρχίσεις όμως τα μεγαλεπήβολα επενδυτικά σχέδια και πέσεις στα νύχια τοκογλύφων (νόμιμων ή παράνομων το ίδιο είναι). Η καντίνα των πτωχών στο καζίνο του Ελληνικού και το μπουγατσάδικο στο μετρό της Θεσσαλονίκης μπορούν να περιμένουν, αφού τα υδροπλάνα στα Τρίκαλα θα έχουν πολύ καλύτερη τύχη.

Παίξε καλύτερα… Μονόπολη και βέβαια μην δανείσεις ούτε στον άλλο σου εαυτό.

«Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους», λέει η παροιμία και δεν είναι ώρα για εμφύλιους.

Όσο για τα ερωτικά σου θα κάνουν τις πενήντα αποχρώσεις του γκρι να κοκκινίσουν από ντροπή. Ένα σου λέω μόνο: Η Αφρούλα ανάδρομη στο ζώδιό σου σε τετράγωνο με Άρη και Ποσειδώνα, όπερ σημαίνει πιτσικουλιές παντός καιρού, με νυν, πρώην και επόμενους, πραγματικούς και φανταστικούς. Τι είναι οι πιτσικουλιές; Ξέρεις εσύ κι αν δεν ξέρεις, ψάξε στον φίλο σου τον κύριο Διαδύκτιο. Είναι βέβαια και οι δύο εκλείψεις του Ιουνίου και του Δεκεμβρίου που φορτώνουν τριπλοτετραπλά σχήματα, εντελώς αντιρατσιστικά είναι η αλήθεια αφού δεν έχουν σημασία, ούτε οι φυλές ούτε τα φύλα. Έτσι για να είσαι και politically correct, αλλά μην το πάρεις τοις μετρητοίς αυτό το τελευταίο και μου ανακατευτείς με κόμματα και τα τοιαύτα, γιατί θα πάρεις πάλι το Υπουργείο… καρπαζιάς.



Αχ, σε καταλαβαίνω… Τόσο καιρό υπέμενες αγόγγυστα τις γκαντεμιές και τις συμφορές που έπεσαν στο κεφάλι σου και πάνω που είχες συνηθίσει στα «ναι αφέντη μου» και τα κοψομεσιάσματα, να ‘σου ο Δίας να σου ξεσηκώσει τα μυαλά γιατί -λέει- υπάρχουν και καλύτερα. Τι θες κύριε και εμφανίζεσαι, καλά δεν ήσουν στον Τοξότη; Να σε κάνει, δηλαδή, να κλαις με μαύρο δάκρυ για κάθε ατυχία σου, έτσι είναι οι ευεργέτες; Χώρια που αν ξεγελαστείς και εγκαταλείψεις το ταμπούρι σου, θα αρχίσεις να τρως τα γκολ με το τσουβάλι. Εκατό φορές με τους Κρονοπλουτωναίους και τις εκλειψάρες σου τις μαύρες κι άραχνες, να βρίσκεις και πατήματα για να γκρινιάζεις.

Σαν την πρώτη Σεληνιακή έκλειψη της χρονιάς στις 10/1 αλλά και την άλλη στις 5/7. Θα σε κάνουν τ’ αλατιού αλλά θα το φχαριστηθείς σαν τον Λεοπόλντ φον Μαζόχ. «Μανούλα μου» θα λες και θα κλαις.

Όσο για τις Ηλιακές, εκείνη του Ιουνίου που σε αφορά άμεσα είναι στα μέτρα σου, χωρίς Δίες δηλαδή και κουραφέξαλα. Η άλλη όμως που προσποιείται την ανήξερη γιατί θα γίνει τα Χριστούγεννα του 2019 κι όχι μέσα στο ‘20, είναι κι αυτή στο κόλπο για να ξανοιχτείς και να την πατήσεις.

Θα μου πεις, γιατί να μην σου έρθουν κι εσένα λίγο πιο εύκολα τα πράγματα; Να πέσεις, δηλαδή, πάνω σε συνεργάτες που θα σε νταχτιρντίσουν ή να πιάσεις το Τζόκερ στον γάμο σου; Μα καλέ μου, μετά τι θα βρεις για να κάνεις κατανάλωση στα χαρτομάντιλα, τον πόντο που σου έφυγε από το καλσόν;

Άσε πια εκείνος ο Χείρωνας στον Κριό, φίλος σου λέει από τα παλιά, αφού όλο με παλιατζούρες, σπίτια και οικογενειακά ασχολείται, σαν κι εσένα. Ναι, να το κτίσεις το παλατάκι σου, να αποκατασταθείς κιόλας, αφού επιμένεις, αλλά τι θα γίνει με τους παλιότερους παλιούς που ένας-ένας σε εγκαταλείπουν; Διχασμένη προσωπικότητα κινδυνεύεις να γίνει,ς σαν τον Έκτορα Μαλό που έγραψε πρώτα το «Χωρίς οικογένεια» και στο καπάκι «Με οικογένεια» Αποφάσισε κύριος, έχουμε και δουλειές ανοιχτές από πέρυσι.

Φοβάμαι κι ανησυχώ όμως πως ούτε κι αυτές θα δέσουν όπως το έχεις προγραμματίσει, αφού εκείνος ο μπερμπάντης ο Ποσειδώνας, άλλα σου έταξε κι άλλα κάνει. Δουλειές είπαμε αγαπητέ όχι ψυχικά. Ευτυχώς τουλάχιστον που η τελευταία Σεληνιακή έκλειψη της χρονιάς στις 30/11 θα σου φέρει καλό κόσμο… για να μπορέσεις να τον ξεζουμίσεις.

Όσο για τα ερωτικά σου, αν σου γράψω πως είσαι σε καλό φεγγάρι θα αρχίσεις να κάνεις όνειρα για πρίγκιπες και βασιλοπούλες. Πρώτα όμως πρέπει να ξεμπλέξεις με τα ρετάλια από το παρελθόν σου, για να αποδοθείς καθαρός στην κοινωνία. Κομματάκι δύσκολο βέβαια αυτό για σένα, που θυμάσαι ακόμη και τον πρώτο σου έρωτα στο νηπιαγωγείο, αλλά αν δεν πεθάνεις, δεν ανασταίνεσαι ποτέ. Άντε βρε… και καλά στέφανα!



Ο Δίας παράτησε τον Τοξότη για άλλο αγαπητικό, σοβάρεψε μάλιστα κι όλο για μπίζνες σου μιλά, ξεχνώντας πως αυτός ήταν που μέχρι πρότινος σου έφαγε τα αφτιά να το ρίξεις έξω γιατί η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη. Τι έγινε κύριε Δία; Σας έπιασε το εργατικό σας τώρα; Και σιγά τις δουλειές που ανοίγει. Κοπρίτες θα σου μαζέψει πάλι για να συνεχίσεις τις ασκήσεις γενναιοδωρίας και θα βρεις και τον μπελά σου από πάνω. Μέχρι τα δικαστήρια μπορεί να φτάσεις για να υπερασπιστείς την τιμή σου, μα πάνω απ’ όλα την αυθεντικότητα του έργου σου. Όχι να έρθουν οι ιμιτασιόν να σου ζητήσουν και τα ρέστα. Ένας είναι ο Λέων κι άλλος δεν υπάρχει!

Και βέβαια με καμία κυβέρνηση μην τα βάψεις μαύρα, αφού η ντόλτσε βίτα σου θα συνεχιστεί μέχρι το καλοκαιράκι και βάλε. Γιατί το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι και είναι οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων-Τοξότη που κρατάνε ζωντανό το όνειρό σου να ζεις σαν μαχαραγιάς δείχνοντας την εύνοιά σου σε κάθε πτωχή ύπαρξη που ξέρει να σε παινεύει. Το χαρέμι να ‘ναι καλά κι από εδώ παν κι οι άλλοι... Μάλιστα ,με τα όργια που κάνουν μεταξύ τους η Αφροδίτη και ο Άρης όλη σχεδόν την χρονιά, το πράγμα μπορεί να ξεφύγει τελείως κι εσύ να ρίξεις μια μεγαλοπρεπή μούντζα στον αφερέγγυο Δία και να βρεθείς στην Ταϊτή, σαν τον Γκογκέν, παρέα με αιθέριες υπάρξεις. Άντε και με καμιά off shore για να μην μείνουν άνεργοι ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας.

Βλέπεις τι μεγάλη ψυχή είσαι; Για όλους φροντίζεις, μα με εκείνον τον απρόβλεπτο τύπο που έχει εγκατασταθεί στον Ταύρο από πρόπερσι, δεν ξέρεις τι να κάνεις. Άσπρο του λες του Ουρανού, μαύρο σου λέει, δεξιά του λες, αριστερά πάει. Σε εξυψώνει εκεί που όλοι σε έχουν ξεγραμμένο και σε ρίχνει στα σκληρά, όταν όλα πάνε μια χαρά. Οι κακές γλώσσες λένε, μάλιστα, πως βάλθηκε να σου ανατρέψει το status κι αν δεν τα έχει καταφέρει ακόμη, δεν θα αργήσει εκείνη η ώρα που θα αλλάξεις κόμμωση και στυλίστα, εγκαινιάζοντας μια νέα πορεία προς την δόξα, ενίοτε και την ματαιοδοξία. Μην ακούσω όμως πως «καλά είμαστε κι έτσι» και τέτοια χαζά, ούτε να πάρεις αγκαλιά την θρονάρα σου, λέγοντας "εγώ δεν πάω πουθενά", γιατί αν δεν φύγεις εσύ, θα φύγει αυτός, ο θρόνος δηλαδή.

Θα μου πεις, περπατάει; Μωρέ σβουριχτός θα την κάνει κι εσύ θα μείνεις πάλι να αναρωτιέσαι και να μονολογείς για την αχαριστία εκείνων που τους έκανες μάγκες και τώρα σε αδειάζουν. Γι’ αυτό προχώρα μπροστά κι αν πάρεις και μερικά κεφάλια δεν πειράζει. Καλύτερα να σε πουν δικτάτορα, παρά κορόιδο.

Εξ άλλου έρχεται και ο Κρόνος από τον Υδροχόο για να σου επιβεβαιώσει πως δεν μπορείς να βασίζεσαι στους άλλους και ειδικά σε εκείνους με τα μεταξωτά βρακιά και τους αδέξιους πωπούς. Κι όταν με το καλό, τον Δεκέμβριο, έρθει κι ο Δίας για να του κάνει συντροφιά, ε, τότε το ξανασυζητάς, αφού πρώτα βέβαια του τα ψάλλεις που σε παράτησε μόνο για έναν ολόκληρο χρόνο. Να δείξει μετάνοια, δεν το βλέπω, θα σε αρχίσει όμως στα «γεια σου άρχοντα» και θα σε τουμπάρει στο άψε σβήσε, σέρνοντας μαζί του μια νέα καραβιά με αυλικούς.



Πρόκειται πραγματικά για συνωμοσία. Όλες οι εκλείψεις της χρονιάς πιάνουν τα προσωπικά σου κι εσύ αρχίζεις να απορείς με όλα αυτά που συμβαίνουν. Ουρές υποψηφίων περιμένουν στωικά την εύνοιά σου, σε τέτοιο βαθμό που κάποια στιγμή μπορεί να αντικαταστήσεις το παλιό σου... pet με ένα νιόφερτο. Τι έγινε βρε παιδιά, μας θυμηθήκατε επιτέλους;

Με τον Δία μάλιστα να επαυξάνει, μέχρι στέφανα έχει το μενού –από τα καλά, όχι τα λουλουδένια- αν όμως δεις το όλο θέμα σοβαρά, τότε να το κοιτάξεις με τον θεράποντα ιατρό σου. Και δεν λέω, μπορεί και να σου βγει, όμως με την Ποσειδωνάρα να σε παραμυθιάζει από απέναντι, θα μείνεις στο τέλος να βουρλίζεσαι με τις πολλά υποσχόμενες καταστάσεις που στραβώνουν την τελευταία στιγμή και εκεί που πας για το 12αρι της Eurovision να αρχίσεις μετράς με την μεζούρα τους καημούς και τους αναστεναγμούς. Γιάννης ουάν πόιντ, Μαρία ζήρο πόιντς.

Αντίθετα, αν το πάρεις απόφαση πως η ευτυχία είναι μια καθημερινή υπόθεση και σκασίλα σου για το αύριο, δεν έχεις παρά να ξεσαλώσεις για να είσαι και μοδάτος σε αυτήν την σούπερ ερωτική χρονιά. Στην γειτονιά σου βέβαια, όλοι θα παραμονεύουν πίσω από τις γρίλιες για να σε τσακώσουν στα πράσα με το κελεπούρι και να έχουν να λένε για τα αίσχη σου. Τι δηλαδή μόνον εσύ θα είσαι η Κατίνα;

Όμως οι σχέσεις ποτέ δεν ήταν -και ούτε πρόκειται να γίνουν- το δυνατό σου σημείο, οπότε τι είχες, τι έχασες.

Εκείνο που σε καίει είναι οι δουλειές σου και η άφιξη του Κρόνου στον Υδροχόο θα σε κάνει να νοιαστείς για αυτές ακόμη περισσότερο. Μην πάει ο νους σου στο κακό όμως, αφού ο τύπος αυτός είναι ένας από τους καλούς φίλους σου κι ας τον κακολογούν οι άχρηστοι. Διότι κι αυτός μετρά κουκιά κι εσύ μετράς. Είναι επιστήμων άνθρωπος, σεμνός και ταπεινός σαν κι εσένα, μιλάμε δηλαδή για το τέλειο ζευγάρι.

Χώρια που θα σε βάλει σε τριετές πρόγραμμα ανασυγκρότησης. Συμπληρώματα διατροφής, μπότοξ, πλαστικές, μπογιάτισμα, σοφάτισμα, απ’ όλα έχει ο μπαχτσές,

Στις δουλειές σου πάντως μην βιαστείς ούτε και να βάλεις άλλους στο κόλπο και σε πιάσουν Κώτσο. Ό,τι είναι να κάνεις, καν’ το μόνος σου και για τα πιο μεγάλα περίμενε τον Δεκέμβριο, που θα περάσει κι ο Δίας στον Υδροχόο, αφού από εκεί και μετά θα μπορέσεις να πετύχεις με έναν σμπάρο δύο τρυγόνια. Νωρίτερα θα μείνεις με τους σμπάρους.

Όσο για τα οικονομικά σου, αυτός ο ανάδρομος Άρης στον Κριό θα σου κάνει λίγο τον δύσκολο, αλλά από τον Σεπτέμβρη και ύστερα. Μέχρι τότε, φάε πίες και δωσ' του να καταλάβει!



Η χρονιά είναι φουλ ερωτική, εσύ όμως θα αρχίσεις να το καταλαβαίνεις μετά το φθινόπωρο, το πράγμα μάλιστα θα συνεχιστεί και το 2021, με τις παράλληλες σχέσεις τους γάμους και τα διαζύγια να κονταροχτυπιούνται για το τι θα επικρατήσει!

Τα «ίσως, μπορεί, γιατί όχι» παραμένουν βέβαια ένα από τα μεγάλα σου ατού στον χειρισμό των άλλων, που ανάθεμα κι αν βγάζουν άκρη μαζί σου, αλλά τι να κάνουν που σε συμπαθούν, αφού κρατάς ως επτασφράγιστο μυστικό τις ιδιοτροπίες σου και τις ξεφουρνίζεις μαζεμένες μετά το γάμο; Όποιος, λοιπόν, δεν σε ξέρει από μέσα λέει τα καλύτερα για σένα, όμως -φευ- το 2020 αναμένεται να αποβεί καταστροφικό για την έξωθεν καλή μαρτυρία σου κι όχι βέβαια για την έσωθεν που δεν υφίσταται καν. Διότι αγαπητέ, όταν έχεις να κάνεις με αγριάνθρωπους, δεν μπορεί ακόμη κι εσύ ο μαιτρ του οπορτουνισμού, κάποια στιγμή θα λυγίσεις κι είναι κι η μέση σου ευαίσθητη.

Όπερ σημαίνει ότι μαζί με το λουμπάγκο που θα πάθεις θα αναγκαστείς να πάρεις μια ξεκάθαρη θέση -ω τι ντροπή- και σε αυτό θα παίξει ενεργό ρόλο ο άσπονδος φίλος σου ο Άρης, που πέρα από τα πολλά πάρε-δώσε με τους Κρονοπλουτωναίους όλη την χρονιά –που πρακτικά θα φέρει τους Φουρτουνάκηδες και τους Βροντάκηδες στο Ζυγέϊκο- θα κατσικωθεί απέναντί σου από τον Ιούλιο μέχρι και το τέλος της χρονιάς.

Είναι και οι δύο Σεληνιακές εκλείψεις -Ιανουάριο και Ιούλιο- που θα σε κάνουν να αγανακτήσεις, αναπόφευκτα, λοιπόν, θα χρειαστεί να περάσεις στην διπλωματία των κανονιοφόρων, όπως εξ άλλου συνηθίζουν να κάνουν οι μεγάλες δυνάμεις με τους -όου!- Βρετανούς πρώτους διδάξαντες, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα σε φάνε λάχανο και χωρίς σαβουάρ βιβρ. Ή μήπως όταν σου βάλουν το πιστόλι στον κρόταφο -μεταφορικά μιλάω- νομίζεις πως θα πιάσουν οι ευγένειες;

Έχεις βέβαια πάντα δικαίωμα στη διαφυγή και τουλάχιστον οι δύο από τις υπόλοιπες εκλείψεις -τον Ιούνιο και τον Δεκέμβριο- θα σου δώσουν το πολυπόθητο εισιτήριο, ωστόσο για αλλού θα ξεκινήσεις κι αλλού θα βρεθείς, σε κάθε περίπτωση όμως να κάνεις τα εμβόλιά σου για να μην έχεις κι άλλα ντράβαλα. Ποσειδώνας speaking…

Θα μου πεις κι ο Δίας στον Αιγόκερω θα σε αφήσει έρμαιο στις ορέξεις των κακών και στο χάος του Ποσειδώνα; Δεν θα σου φέρει τουλάχιστον μια βιλίτσα, μια γκαρσονιέρα έστω, για να μην γυρνοβολάς στους πέντε δρόμους;

Ναι, την βίλα των οργίων -Ζάβαλος- και μια γκαρσονιέρα για δέκα, όσο για τα υπόλοιπα καρφάκι δεν του καίγεται, αφού μονά-ζυγά δικά του είναι. Όπλα θα πουλάει και σε σένα και στους άλλους, αφού σου μοιάζει λιγουλάκι και το ‘χει… πολύπορτο!



Εν αρχή ην ο Ουρανός και δεν αποκλείεται να μείνει μέχρι το τέλος… Τίνος, θα ρωτήσεις. Το δικό σου ή των αλλονών; Μα εσύ καλέ μου τι να πάθεις που εφτά φορές πεθαίνεις και δέκα εφτά ανασταίνεσαι; Πάντως, αυτός ο τύπος που σε παρενοχλεί ξεδιάντροπα και σου ανατρέπει τα δεδομένα εδώ και δύο χρόνια, δεν σκοπεύει να το κουνήσει από τον Ταύρο, ίσα-ίσα που όσο περνά ο καιρός όλο και αγριεύει. Τι επαναστάσεις και τι ελευθερίες σου τσαμπουνάει δεν λέγεται αλλά μην τον παίρνεις τοις μετρητοίς γιατί ο τρελάρας μπορεί να αλλάξει γνώμη, χωρίς να σε ενημερώσει κι από εκεί που είσαι για να σε κλαίνε οι ρέγκες να σε εξυψώσει στα ουράνια. Αν όμως μυριστεί πως φοβάσαι κάτι, θα σου το φέρει πάραυτα ενώπιόν σου για να δει πως θα αντιδράσεις. It’s not personal, just business. Έμπλεξες βλέπεις με έναν ψυχάκια σαδιστή, αλλά... όλα εδώ πληρώνονται.

Το ότι βέβαια κάποια στιγμή θα πάει κι ο Κρόνος στον Υδροχόο μπορεί να κάνει τα πράγματα χειρότερα, αφού όπως ξέρεις πολύ καλά, όταν τσακώνονται τα βουβάλια, την πληρώνουν τα βατράχια. Εγώ είμαι Σκορπιός θα μου πεις και η μόνη σχέση που έχω με τον βάτραχο είναι η γνωστή ιστορία με το ποτάμι. Ναι, όμως όταν δεν μείνει πέτρα πάνω στην πέτρα, εσύ που θα κρυφτείς; Το κεντρί σου θα ξεχωρίζει από χιλιόμετρα κι άντε μετά να δικαιολογήσεις την φήμη σου.

Το μόνο που σε σώζει πραγματικά είναι η παθιασμένη λατρεία σου στις καταστροφές και τους μηδενισμούς, ακόμη κι όταν αφορούν σε εσένα προσωπικά. Παίρνεις και καμιά χιλιάδα μαζί σου και γίνεσαι ήρωας, υψώνοντας το μεσαίο σου δάκτυλο στον Λέοντα που πασχίζει μια ζωή γι’ αυτό, αλλά τρώει συνέχεια πόρτα.

Κατά τα άλλα, οι μισές εκλείψεις της χρονιάς δεν σε πολυνοιάζουν, αφού πιάνουν γνωστούς και συγγενείς, που σιγά μην ζούσαν αιώνια. Δύο από τις άλλες όμως σου πατάνε τον κάλο στα οικονομικά και μην μου πεις πως σφυρίζεις αδιάφορα... Τον Ιούνιο και τον Δεκέμβριο μάλιστα «παίζει» δυνατά κι ο Ποσειδώνας και πρακτικά έχεις δύο επιλογές: Η πρώτη είναι να πληρώσεις με το ίδιο νόμισμα τους απίστους, επαυξάνοντας με μια πλήρη, όσο και έντεχνη απαλλοτρίωση των δικών τους περιουσιακών στοιχείων. Σκληρό αλλά δίκαιο για την λογική σου. Πρόσεξε όμως κακομοίρη μου, μην πιαστείς στα δίχτυα του πάθους και μπλέξεις τα προσωπικά σου με τα συμφέροντά σου, γιατί τότε σε βλέπω του χρόνου να αναπτύσσεις τις αγαπημένες σου θεωρίες συνωμοσίας στα συσσίτια. Σου έμεινε πάντως για παρηγοριά η Σεληνιακή έκλειψη στις 30/11.

Όσο για τα ερωτικά σου θα γίνει της κολάσεως, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Άντε και του χρόνου!



Όχι, αυτό δεν είναι σωστό! Να σε αφήσει έτσι ο μπάρμπας σου ο Δίας και να πάει για σκι στον Αιγόκερω, χωρίς να σε έχει εξασφαλισμένο για τα επόμενα 120 χρόνια; Διότι ναι μεν σου άφησε καταπίστευμα για φέτος, αλλά μετά τι θα γίνει κυρ Δία; Πώς θα την παλέψει ο έρημος ο Τοξότης;

Τι να κάνουμε, έχεις κι εσύ τα δίκια σου γι’ αυτό δεν θα σε κακολογήσω, αν φέτος το ρίξεις έξω και κάνεις ένα μάτσο επιπολαιότητες. Ερωτική χρονιά είναι εξ άλλου, να μην το γλεντήσεις; Το πού θα πέσεις τώρα είναι μια άλλη ιστορία, γιατί το μενού έχει από τρελά weekend στου Μπέρνι, μέχρι ολέθριες σχέσεις και ουχί κινηματογραφικές. Τα πιο χοντρά και καυτά σκηνικά πάντως είναι προγραμματισμένα από τον Ιούλιο και ύστερα, με τον Άρη στον Κριό κι επειδή δεν θα κρατιέσαι πρόσεξε, μήπως εξανεμίσεις σε χρόνο dt το κομπόδεμα που σου άφησε ο θείος γιατί ύστερα δεν θα σε θέλει κανένα τεκνό και θα μείνεις να παίζεις μπιρίμπα με την γερουσία. Μπορείς, ωστόσο, να δράσεις εκ του αντιστρόφου, αναζητώντας εκ των προτέρων ή και επειγόντως φουσκωμένες τσέπες, μιας και δεν αντέχεις τη μιζέρια και τα δύσκολα.

Εξελίξεις αναμένονται και σε οικογενειακά-ταξιδιωτικά θέματα, ιδιαίτερα τις περιόδους των εκλείψεων, όχι όλων, αλλά εκείνων που έχουν για συνοδοιπόρο τον Ποσειδώνα. Ιούνιο και Δεκέμβριο, δηλαδή. Κι εδώ το μενού είναι διευρυμένο, αφού, σε σχέση με την διαμονή σου, περιλαμβάνει από το Μπάκιγχαμ ή κάποιο σαλέ στην Ελβετία, μέχρι το παγκάκι της γειτονιά σου, με ένα σουβλάκι στο χέρι για παρηγοριά.

Όπως κι αν έχει πάντως, τα ταξίδια σου -μικρά, μεγάλα- θα τα κάνεις, μην διαλέξεις ωστόσο την περίοδο που θα είναι ο Κρόνος στον Υδροχόο (22/3 μέχρι και 30/6) γιατί θα σου βγουν ξινά!

Αντίθετα, η ίδια περίοδος είναι σούπερ για να θυμηθείς τα νιάτα σου, τότε που έλιωνες (λέμε τώρα) στα θρανία για να μάθεις γράμματα σπουδάματα, του θεού τα πράματα.

Όσον αφορά στις λοιπές εκλείψεις, μόνον η Σεληνιακή του Ιανουαρίου θα σου βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι αλλά σιγά μην πτοηθείς από μια τοσοδούλα αναποδιά στα οικονομικά σου. Εξ άλλου θα είσαι «φορτωμένος», οπότε δώσε και κάτι μπας και πάρεις φοροαπαλλαγή.

Και βέβαια περιμένεις με λαχτάρα την Σεληνιακή της 30ης Νοεμβρίου, αφού σου υπόσχεται πολλά μωρά στην πίστα και ταξιδιωτικές εμπειρίες παντός είδους από την ζούγκλα του Αμαζονίου, μέχρι το χωριό του Αη Βασίλη στο Ροβανιέμι.



Ήρθε λέει ο Δίας στο ζώδιό σου.. Και; Πρέπει να πανηγυρίσεις που πλάκωσε ο αχαΐρευτος; Άντε να του δίνει γιατί δε θες και πολλά-πολλά μαζί του! Εξ άλλου, είναι γνωστό πως εσύ γουστάρεις τα δύσκολα και βγάζεις σπυράκια κάθε φορά που ο ακατονόμαστος νταντεύει τους ατάλαντους, που έτυχε να έχουν κάποιο «δόντι». Ακόμη και την λέξη «δόντι» από σένα την πήραν και την έκαναν viral και είσαι σίγουρος πως ο «χοντρός» έχει βάλει την χερούκλα του για να σε συκοφαντήσει. Κι όλοι μένουν στις εντυπώσεις αλλά πού θα πάει, δεν θα έρθει μια μέρα που όλο το ωροσκόπιο θα αποτελείται από μικρούς και μεγάλους Κρόνους; Με αυτό το όνειρο ζεις ή πιο σωστά το κτίζεις μέρα με την μέρα και πόντο-πόντο. Άντε να φιλοξενεί και μερικούς Πλούτωνες που σε καταλαβαίνουν. Κι ευτυχώς για σένα αυτό το σκληροπυρηνικό ντουετάκι που φιλοξενείς στο ζώδιό σου δεν μασάει από χαραμοφάηδες και σου κρατάει αναμμένο το φανάρι της δικαίωσης.

Είναι κι ο άλλος όμως που σε σκοτίζει, ο Ποσειδώνας. Όσο εσύ σιχαίνεσαι το ψέμα στις δουλειές σου -γιατί στα προσωπικά σου η υποκρισία είναι το πρώτο φαβορί- τόσο σου τυχαίνουν οι εκπρόσωποί του επί της γης. Και φέτος με τις δύο εκλείψεις, την Σεληνιακή του Ιουνίου και την Ηλιακή του Δεκεμβρίου να τον έχουν μπάστακα, τίποτε καλό δεν προμηνύεται. Φούμαρα και ξανά φούμαρα στις δουλειές σου, στις επικοινωνίες σου, αμάν πια, κάποιος επιτέλους να συλλάβει αυτόν τον τύπο! Μα εσύ είσαι ο νόμος και η τάξη, το ξέχασες;

Όσο για τις εκλείψεις στο ζώδιό σου και απέναντι, στον Καρκίνο, σιγά τα λάχανα. Έχεις περάσει από δεκάδες κρας τεστ τα τελευταία χρόνια κι ένα-δύο ακόμη απλά θα επιβεβαιώσουν την ισχύ και την ανωτερότητά σου στα δύσκολα. Εκεί που οι άλλοι δεν αντέχουν και εναποθέτουν τις ελπίδες τους στον Δία. Αχ ανθρωπάκια, μικρά και ασήμαντα…

Τα προσωπικά σου, βέβαια, είναι μια άλλη ιστορία αλλά όποιος δεν μπορεί να σε ακολουθήσει στον δύσκολο, τίμιο και ηθικό δρόμο που χάραξες, να κατέβει από το τρένο πάραυτα κι αν είναι και γυμνός να φάει σαράντα βουρδουλιές για προσβολή τη δημοσίας αιδούς. Σκληρός ο νόμος αλλά νόμος. Κράτα όμως και μια πισινή, γιατί αυτό το παλιόπαιδο ο Ουρανός στον Ταύρο, όλο και κάποιο χουνέρι θα σου σκαρώσει για να σου βγάλει γλώσσα μετά. «Μαστίγια δεν ήθελες;» θα σου πει, «πάρε να ‘χεις!».

Τρελό ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα οικογενειακά σου με το πρόσημο να είναι μεικτό. Από τον Ιούλιο, πάντως, που θα περάσει ο Άρης στον Κριό και θα κάνει τα πάνω-κάτω του, θα γίνει του Κουτρούλη ο γάμος, από την καλή κι από την ανάποδη!



Πάνω που έτριβες τα χέρια σου από χαρά και ικανοποίηση για τα χουνέρια που σκαρώνει ο Ουρανός σε όλους τους «δήθεν» ή συντηρίκλες, να ‘σου ο Κρόνος, που από τις 22/3 μέχρι και τον Ιούνιο, εισβάλλει στο ζώδιό σου, αρχίζοντας τις προειδοποιητικές βολές. Αλλά τι σημαίνει παρακαλώ το «προσγειώσου»; Ας σου εξηγήσει κάποιος επιτέλους για να λυθεί και η παρεξήγηση, δηλαδή.

Διότι εσύ πετάς στα ουράνια, αυτή είναι η φυσική σου θέση, μακριά από το πλήθος, αλλά να το τηράς κιόλας αφ’ υψηλού και να το κοντρολάρεις με τις θεωρίες σου. Και τώρα θα έρθει ο Κρόνος να κάνει την θεωρία σου πράξη; Ωιμέ, κακόμοιροι, τι έχετε να τραβήξετε! Κι εσύ όμως ένα σφίξιμο θα το νοιώσεις και θα αρχίσεις να παίρνεις επάνω σου πράγματα, που κάτω από άλλες συνθήκες ούτε θα ήθελες να τα βλέπεις, δεν σου λέω πολλά για την συνέχεια που είναι ακόμη πιο ενδιαφέρουσα, αλλά δεν είναι της παρούσης.

Σε πρώτη φάση πάντως, με τον Δία να συναντά τον Κρόνο τον Δεκέμβριο, το 2021, θα την ψιλοβγάλεις, το «μετά» άσ’ το καλύτερα. Η τιτανομαχία Κρόνου-Ουρανού θα αλλάξει τον κόσμο και τον κόσμο σου, οπότε μην παίρνεις τίποτε για σίγουρο. Σου δίνω αυτήν την πληροφορία, επειδή, παρά τον παλιοχαρακτήρα σου, που δεν τον βλέπει κανείς εκεί ψηλά που βρίσκεσαι, κατά βάθος σε συμπαθώ λόγω της τρέλας που κουβαλάς. Το ίδιο κι ο Ουρανός βέβαια, εξ άλλου, αν δεν ταιριάζατε, δε θα συμπεθεριάζατε.

Στα προσωπικά σου τώρα, είναι αυτονόητο πως δεν γίνεται να χάσεις το πάρτι με τις εφτά συναντήσεις Αφροδίτης-Άρη και τις εκλείψεις στον άξονα Διδύμων-Τοξότη. Μην έχοντας, μάλιστα, κάποιο κόλλημα με τις δεσμεύσεις, βρίσκεσαι σε πλεονεκτική θέση και το κοινό σου περιμένει με ενδιαφέρον τις επόμενες κινήσεις σου. Ποιον ή ποια θα τρελάνεις πάλι; Τα δε στοιχήματα πέφτουν βροχή για το πόσο θα αντέξεις σε μια μόνιμη σχέση. Έναν μήνα, μια βδομάδα ή μια ώρα; Το τελευταίο έχει απόδοση 1,2 και δεν αξίζει πρόσεξε όμως γιατί το μάτι μου πήρε και κάτι παντρολογήματα και, ανεξάρτητα με το αν θα σου βγουν σε καλό, ένα έχω να σου πω: Χίλια προς ένα παίζεται αυτή η πιθανότητα και αξίζει να την ποντάρεις κι ύστερα να στήσεις το ματσάκι.

Εκείνο όμως που θέλω να προσέξεις πραγματικά είναι η υγεία σου -δεν παίζουν με αυτά- αλλά και τις κινήσεις σου στον δρόμο, ειδικά μετά τον Ιούλιο που ο Αρούκος θα εγκατασταθεί στον Κριό. Όχι, δηλαδή, να την γλιτώσεις στους αιθέρες και να πας από ηλεκτρικό... πατίνι!



Πριν ξεκινήσεις να διαβάζεις τις προβλέψεις για το ζώδιό σου, οφείλω να σε ενημερώσω πως αναφέρονται στον υπαρκτό Ιχθύ -κάτι σαν τον υπαρκτό σοσιαλισμό, ένα πράγμα- αφού για τον αυθεντικό Ιχθύ ουδείς γνωρίζει που βρίσκεται και -κατ’ επέκταση- δεν δύναται να προβλέψει το οτιδήποτε. Κι επειδή λες πως είσαι ευαίσθητο παιδί, θα ξεκινήσω με τα προσωπικά σου, υπάρχει όμως και ουσιαστικός λόγος.

Οι εκλείψεις στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω φέρνουν μπελάδες σε συναισθηματικά ζητήματα και μια επιπλέον φροντίδα για αγαπημένα σου πρόσωπα. Πάλι εμψυχωτή σε βλέπω δηλαδή να μοιράζεις ευτυχία με το κιλό κι όλοι να έχουν να λένε για το πόσο καλό κι ευαίσθητο Ψαράκι είσαι. Στην δική σου πραγματικότητα, βέβαια, από την στιγμή που έχεις τον άρχοντα τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου, who cares. Μόνον αν έχεις παιδιά, αξίζει να ασχοληθείς, όσο για τις… άλλες καταστάσεις που άπτονται των προσωπικών σου, μπορείς για μια ακόμη φορά να προσποιηθείς πως νοιάζεσαι ή υποφέρεις, ενώ την ίδια στιγμή θα είσαι στην καρακοσμάρα σου. Αυτό το ταλεντάκι που έχεις σε σώζει, μέχρι τουλάχιστον να καταλάβουν όλοι πόσο κρυφούνα είσαι και ότι όσο εύκολο σου είναι να προσφέρεις, άλλο τόσο σου είναι να αρπάξεις, αφού στο μυαλό σου δεν υφίσταται καμία έννοια ιδιοκτησίας.

Από τον Ιούλιο και ύστερα βέβαια, που ο Άρης θα εγκατασταθεί για τα καλά στον Κριό, τα οικονομικά σου μπαίνουν σε πρώτο πλάνο κι εκεί θα κριθούν και τα… ανωτέρω ηθικά ζητήματα!

Επιπλέον, οι εκλείψεις που γίνονται στον άξονα Διδύμων-Τοξότη σου δίνουν μια, δύο και τρεις ευκαιρίες για να παραμυθιάσεις τους άλλους και να δείξεις προς τα έξω ό,τι σε εξυπηρετεί. Θα μου πεις τώρα πως δεν σε χωνεύω και τα γράφω επίτηδες όλα αυτά για να σε συκοφαντήσω. Μα καλέ μου, για την τέχνη σου μιλάω κι αν θες να προσθέσω κάτι είναι το άνοιγμα που έχεις σε πιο υπερβατικές καταστάσεις. Φωτίζεις διαδρομές που δεν βλέπει κανείς άλλος κι εδώ η αλήθεια με το ψέμα δεν ξεχωρίζουν. Αν όμως επιμένεις να κινείσαι στην σφαίρα μιας υλικής πραγματικότητας, όπου η ίντριγκα και η απάτη είναι καθεστώς, τότε γίνεσαι αναπόφευκτα ο καθ’ ύλην αρμόδιος και… δράστης. Αν θες να είσαι και θύμα, πάω πάσο, αλλά και σε αυτήν την περίπτωση πάλι θα βρεις τον τρόπο να δραπετεύσεις.

Από εκεί και ύστερα, σίγουρα σε ενδιαφέρει το πέρασμα του Κρόνου στον Υδροχόο, αφού θα τεστάρει την υγεία σου αλλά και τα όρια ανάμεσα στο πραγματικό και το φανταστικό που ζεις. Ακολουθεί η σύνοδός του με τον Δία, που σου δίνει πολλά credits στην ψυχανάλυση οπότε στρώσε τον καναπέ σου και χαλάρωσε!



Καλή χρονιά!

Γιάννης Ριζόπουλος
astrology
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top